55
Ti hogy oldjátok meg?
-
#15 1: Nem is akarom erőltetni.
2: Dehogy hagyom ott a barátnőmet. Nem azért nem játszom, mikor Velem van, mert ő nem engedné, hanem azért, mert szívesebben foglalkozom Vele.
3:Ha nem dolgozom, akkor miből élek?Ha nem járok főiskolára, akkor elbaszom a jövőmet.
4: Persze, mert néha jobb spórolni, és mondjuk megnézek este otthon a párommal egy dvd filmet, mint kiadjak 3000 forintot mozira.
5: Szoktam inni bulikon, de nem akarok alkoholista lenni, és szeretem a családom, tehát nem fogom, és nem akarom, hogy ne érdekeljenek.
6: Mint már mondtam, nem árt kipihenten munkába jönni. A másik meg, hogy ha már a Kedves párom lefekvéshez készülődik, még jó hogy követem az ágyba. És akinek a kellemes ágybeli időtöltés után, még kedve van játszani, az inkább keressen másik lányt magának.. :D -
#14 gépezni és dugni nem lehet egyszerre
bár mondjuk meccset nézni azt igen :D -
#13 csagy=vagy
rofl -
#12 1. Ami nem megy, azt ne erőltessük.
2. Hagyd ott a barátnődet (ha nem érti meg, hogy egy kis játékra szükséged van, akkor nem hozzád való)
3. Ne dolgozz, vagy ne járj fősulira.
4. Ha van időd a DVDket megnézni, akkor arra is van, hogy 2 órákat a játékkal tölts.
5. Igyál rendszeresen sok alkoholt! (nem fog érdekelni se a barátnőd, se a családod, se a munkád, se a fősuli, csak a játék)
6. Amint már előttem is mondták, ne aludj! (alszol majd eleget a sírban)
Remélem sokat segítettem -
#11 loál :D -
#10 Szerencsére nekem megértő párom van, elnézi, ha néha játszogatok 1-1 órácskát, de cserébe 3x ennyit kell vele foglalkozni .
Egyébként az utóbbi 1 évben talán 3 játék kötött le (BF1942, Simcity 4, GTA: VC), ritka az olyan, mikor egy új jövevény le tud kötni .
Szerencsére nem az iskola mellett, hanem az helyett melózok, mivel szerzédéses gyakorlaton vagyok, amit az iskola elismer, a munkahely pedig fizet (úgyahogy) .
Így a hétvégék szabadok, haverok, család, asszony, bulizás, vagy most hogy jobb az idő, inkább elmegyünk kirándulni, horgászni, minthogy a gép előtt dekkoljak a szobában .
És ezt mindenkinek ajánlom, amikor csak teheti, mozduljon ki, mozogjon, barnuljon (nem szoliban !), frissüljön fel kicsit, kapcsolódjon ki, családjával, párjával . Elhiszem, hogy tök jó móka a haverokkal hajnalig CS-zni, csagy akármi, de a közeli hozzátartozók nem nézik jó szemmel, amikor benn ülünk a gép előtt naphosszat, és nem lehet hozzánkszólni . Hülyeség begyöpösödni, tessék kimenni, sétálgatni, mozogni .
Tudom, sokan vannak úgy, hogy hazaér munkából és pihenésképp leül a számítógép elé, aztán meg jó ideig elfelejt felkelni onnan, ezt a család, szeretett - szerető megsínyli . -
#9 - építsd le a barátnődet, mert úgyis folyton csak morog a gép, a sörözések miatt
- gépezz egész éjjel, kialvatlanul menj dolgozni, szarj a melóra, későn menj be, korán gyere el, egy idő múlva ki fognak rúgni
- fősulin ne tanulj semmit, bukj meg, verd össze a profot
VAN IDŐD JÁTSZANI!!! -
#8 Hát nem tudom, Ti milyen munkahelyen dolgoztok, de én nem tehetem meg azt, hogy kialvatlanul, hulla fáradtan járjak be dolgozni. -
#7 néha megszállottaan játszom, még éjjel is, aztán hónapigik egy játékot el nem indítok -
#6 igaz igaz! az alvást ki kell iktatni az életből...
bár ezzel meg a kávétermelők malmára hajtuk a vizet!
van még egy alternatíva: nyerj a lottón, és akkor a melót elfelejtheted
és ha emellett még rendszeresen akarsz sportolni is, akkor az alvást tényleg ki kell váltani meditációval!!!
Tényleg, milyenek az új játékok? -
#5 ezért alszok én egyre kevesebbet :) -
#4 Hát nem tudom, de én a hétévégmet is szeretem a barátnőmmel, meg a családommal tölteni.
És akkor még ott vannak a haverok is. Elég hülyén jönne ki, hogy együtt vagyok a barátnőmmel, és játszom a gépen, ahelyett, hogy Vele foglalkoznék. -
#3 nekem lenne időm, talán több mint a legtöbb embernek :D
de mostanában nem vonz egy gém se..
egyedül ami felkeltette a figyelmem a San Andreas
de hol van az még ? :D -
#2 Sajnos a munka, főiskola, és barátnő mellett nem jut időm játszani.
Olyan munkakörben kell dolgozni, hogy csak a határidő legyen a fontos, de az időbeosztásod ne.
A vizsgákat általában a hét második felére kell rakni, hogy nyugodtan le tudd szarni az egészet a hét végén, mondván, hogy hőtfőn úgy se lesz semmi.
Például. -
#1 Nem tudom, Ti hogy vagytok Vele, de mostanában nincs időm a gép előtt ülni, és akár órákat játszani. Ti hogy vagytok ezzel? Csak nézem, hogy jobbnál jobb játékok jönnek ki, de néha arra sincs időm, hogy a demót megnézzem belőlük.
Sajnos a munka, főiskola, és barátnő mellett nem jut időm játszani. Már az idejét nem tudom mikor töltöttem le egy játékot, hogy kipróbáljam, bár ez annak tudható be, hogy inkább dvd-ket töltök. Szóval ti, hogy oldjátok meg?