Tetoválás, testmódosítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elva
haverom varrta 😛

Csibusz
Lökött😊
Am szerintem meg ez a nonfis-madár, igenis yool állna a lapockáidon és le a gerinceden végig szerintem... de mindegy
TVelvet
Batman, bat(d)girl 😛
Csibusz
És ez is a célja... dehát mondhatod😉
predator1982
engem egy denevérre emlékeztet:-)

pred

predator1982
szép:-)

pred

Csibusz
Basszus Tomi most fogtam fel hogy te vagy az xD
Néztem is ezt a madaras nonfis tetkót😄 Mondom olyan ismerõs😊
Csibusz
Hmmm.. nekem nincs rejtegetni valóm =)
Akkor meg miért ne tehetnék ki képet iwiwrõl 😉
Szerintem ebbe semmi sincs.. de ti tudjátok😉
TVelvet
Mi bajod Klau-val?😊 Ismerem ám a kis érdit. 😛
GhostRider1
Klau 😄

★

lamase
hááháhháá

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Sickness
nem a tetoválásra értettem, hanem hogy iwiwrõl linkelte a képet. <#smile>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Petka
Egyetértek. Nálam is tervbe van véve nonfiguratív és a mintát tudatosan, egyedileg tervezgetem. Attól még, hogy valakinek nem lesz egyértelmû jelentése, számomra igen is lesz.

Siluro
Srácok az abszolút fikázás és a konstruktív kritika között van különbség. Ez eddig fikázás gusztustalan szintjén van...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

GhostRider1
<#eplus2><#idiota>

&#9733;

Sickness
most basztad el 😄

Csibusz
Na nekem szerintem egyáltalán nem Fantáziamentes a Nonfim =) Ki kérem magamnak =)
Sickness
nyakra

Csibusz
nice
TVelvet
Ez milyen lenne tetoválásnak? Ugy lapockára, és benyúlna hátközépig. Valahogy tetszik, van benne fantázia.

Csibusz
nekem biztos nem... mivel denevér alakzat a nonfiguratív... egyedi😊
szerintem a nonfiguratív alakzatok kezdenek szánalom szintre menni... persze van egy két jó, de a tipikus kanyaros hegyes szarok már nagyon gagyik. osztálytársamnak is van 3, kb 2 hónap alatt varratta magára, katalógusból. kb csak röhögünk rajta, õ azt hisz ihogy ettõl kemyén, persze dagadt és kopasz.

GhostRider1
egyetértek ezzel... <#eljen>

&#9733;

lamase
nonfi = fantázia hiánya

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Csibusz
Oda valahogy én se csináltatnék =)
Nekem mostanában van egy érzésem, hogy meg bántam a derekamon lévõ tetoválást, de aztán rájövök, hogy nekem azért nem akármilyen az a nonfiguratív.. ribancrendszám ide vagy oda... Lapockámon meg értelme van és története a tetkónák. Szóval így ja, csak nem szeretem, mikor sokan azt hiszik, hogy idióta picsa vagyok, mert a derekamon vagy egy nonfiguratív (mellékesen ilyennel nem találkozott a tetováló aki felvarrta rám)
Elva
igen XD pont az Ankh, és a Hórusz szeme volt amit elsõnek kinéztem,és a tarkómra akartam, de akkor már inkább hagyom😊 rajzoltatok valami egyedit ismersõmmel és végülis lapockán lesz😊 nyakon nagyon szexi a tetoválás.
Osztálytársam ilyen kínai betûkkel íratott oda...csirkelevest XD vagy én nemtudom mit jelent, de szerintem az nem túl egyedi.
Barátnõmnek 3 is van,mindnél ott voltam,de amit már én se vállalnék, vénuszdombra keresztespók XD szegény 2percenként akart cigiszünetet...

Trisztin
hát igen,Ankh =) engem is megfogott... talán azért is azt csináltattam meg.... 😉
én a gerinc mentén javasolnék valamit... nekem a nyakam alatt van (ha akarom megmutatom,ha akarom eltakarom elven 😉)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Csibusz
Engem egyiptomi dolgok közül legjobban Ankh keresztje fog meg... Nem tudom miért.. De valahogy ja xD, vagy még horus szeme, ez a kettõ. Lapockára hidd el megéri szép... és nõies... nõiesebb mint vádlira szerintem. Bár én oda szeretnék de hát az-az én marhaságom... xD
Elva
hát eredetileg a lapockámra szerettem volna egy phoenix-et nonfiguratív lángnyelves szárnytollakkal, csak amit kinéztem ismerõsömnél azt már felvarratta valaki magára,és aztmondta 2emberre nem varrja fel ugyanazt xD
az tökjó hogy neked szép maradt. A tarkó meg a lábszár sem rossz ötlet köszönöm😊
nemtudom most épp nézelõdök ötlet után az egyiptomi szimbólum-ok között...

Csibusz
Magáról a tetoválásról van már elképzelésed?
Amúgy akkor pl a vádlidra tegyél.. bár ott is nyúlhat.. nekem pl ott lesz az utolsó. derekadra semmiképpen ha félsz a hízástól vagy akármi, vagy a lapockádra tudom még ajánlani nekem az elsõ ott van 14-15 éves koromba csináltattam, és még mindig ugyanolyan szép. (ma 18 vagyok)
lamase
tarkódra egy koponyát

Elva
sziasztok!
régóta tervezem,hogy csináltatok 1 tetkót, de nincs ötletem hova.
Vékonyka vagyok még, szinte kislányos,szóval valami olyan hely kéne,ahol ha késõbb nyúlik a bõrõm (az izomtól vagy a hájtól😊 ne repedjen szét,meg ne legyen csúnya.
Van ötletetek? 😄

na, a másik kispokróc.hát nemis vagy dagadt te ..kis atmoszszféra😊

Csibusz
Jajj már aki nincs 40 éves az még kislány, és utána jön a pubikorszak😛
predator1982
én kislány???<#nyes>

pred

Csibusz
wááá xD Még csak az kéne, még kislány a családalapításhoz nem? xD
Én beszélek xD Jaa és Jánnnnii fogytam egy kilóóót xD
hjó van már kispokrócXD

predator1982
olvasd már el mire is irtam ezt!😄DDDDDD

pred

míííííííí?..gratula😊,,,de mikor mész férjhez?..meg lesz sgs baba..muhahahaXD

predator1982
igen tetszik:-) csak nagyon sok volt a dolgom, és még nem tudtam mélyrehatóbban játszani vele:-) berendeztem egy házat, meg ha minden igaz nemsokára jön a gyerek is😄DD

pred

Csibusz
Az jó ha az ember lazán fogja fel persze, nekem eléggé sok hozzám tartozó van aki sajnos, valami oknál fogva elvesztette valamelyik végtagját. Persze lazán fogja fel, azóta is sportol, kocsit vezet stb... de hogy rátetováltat, ha még elõtte tetovált a karja, azt megértem, de így.. hát nem tudom. Bár ez emberét válogatja =)
Szóval persze a te nézeted is egy nézõpont😊
Tetszik neked is a Sims 3? xD Bocs az OFFért xD
predator1982
sztem meg tök jó hogy ilyen lazán fogja fel:-)

pred

Csibusz
Ááá, ez szerintem eléggé gusztustalan:S és beteg is:S
Mármint akinek sajnos végtag elvesztéssel kell szembesülnie eléggé bizarr, hogy ilyet csinál utána:S
prezi
ez DURVA !!!!!!

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

lamase
ez alatt a két nap alatt köröm virággal is bekenheted, naponta csak 1x kell kenni vékonyan

dunga
Bepanthennel. Biztos van valamerre egy ügyeletes.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

bauer15
Friss tetoválást mivel hogyan kezeljek azért kérdezem mert hétvégén alig van nyitva gyógyszertár:d

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

bauer15
VAlami jó bohóc sablonja nincs valakinek?😊
ami talán nem ilyen mindenhol ismert netes.

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"