1686
Tetoválás, testmódosítás
  • predator1982
    én anyukád helyében tutira nem sápadtam volna...kaptál volna olyan ruhát, hogy egy életre megemlegetted volna. de viszont nézzük a jó oldalát, idővel rájöttél hogy nem jó:-)
  • TheRock18
    strandon szerethettek a "brazilok" :D
    azért egy olyan jelképet magadra rakatni,nagy elhatározottság kell :) vagy sok alkohol :D
  • Sickness
    12-13 voltam, spanom hegesztett össze rotring ceruzából gépet :D
    Csak ettől muter sápadt le :D
  • Roger6
    Nem kajakra, lábra!
  • TheRock18
    xD
    horogkereszt? :D kajakra? (a bolondja :P )
  • predator1982
    nem akarom folytatni a dolgot, de látod azt jól tetted, mert a horogkereszt több mint izlésficam....és igen kiválóan lehet takartatni bármit. amúgy amikor én csináltattam, tényleg láttam olyan példát, hogy a kiscsajt inkább lebeszélte a tetkóról, mert amikor látta a tükörből hogy a hátam hogy vérzik, majdnem elájult a csaj, falfehér lett:DDD illetve mondta a srác, hogy már messziről leri az emberről hogy való-e neki vagy sem...
  • Sickness
    Én nem akartam flémelni csak ezen a divatos dolgon akadtam ki..
    Még mindig semmi közünk hozzá ki milyen okból és hova csináltat tetoválást, majd rájön magától. Akin meg látják hogy tényleg menthetetlen azt meg úgyis elküldik / lebeszélik a szalonban ha csak nem valami maszekhoz megy.. Én is megbántam ami a lábamon volt (horogkereszt ). de el lett takarva. -.-
  • predator1982
    amúgy nem is értem itt is miért megy a civakodás? amikor én először benéztem ide, semmi ilyesmi nem volt. nem lehetne abbahagyni? mindenkinek megvan a saját elképzelése mit is akar, miért kell azt leszólni???
    max véleményt mondjatok, hogy nekem tetszik, vagy nem stb.
  • TheRock18
    óóhh..boccs,hogy szólni/írni mertem...HALLGATUNK Ó MINDENTUDÓ MESTER...
  • Sickness
    hajrá, talán még be tudsz illeszkedni
  • lamase
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1120346846
  • Sickness
    gyűjtöd őket? :DDDA:SD
  • lamase
    én tetoválással foglalkozzom,itt az ideje hogy elhúzz a picsába :)
  • jackcsabi
    Ok. Akkor folytasd.
  • Sickness
    Eddig csak figyeltem hogy mennyire buták vagytok.. Főleg te.
  • jackcsabi
    Jó látni, hogy csak úgy beállítasz ide és okoskodsz...
  • Sickness
    jó látni hogy egy két szart magatokra varrattatok és már szakértők lettetek.
  • TheRock18
    igen,értem,így végülis rendben van:)
    én például direkt olyan feliratokat raktam magamra,amiről tudom,hogy később sem bánom meg,mert nem fog változni...
    és éppen ezért gondolkozok a többi mintán is,amelyek szintén olyanok lesznek,amiket évtizedek múltán sem fogok másképp gondolni
    -
    mostohatestvérem/haverom is egyben ő pl. kínai mintákat szereti...
    sárkány,coi(vagy hogy írják) hal és kínai jelek...
    én meg inkább a gótikus/rovásírás betűstílus és a magyar mintákat kedvelem

a lényeg,hogy a stílusokat keverni nem szabad,vagyis szabad,csak hülyén mutat
    mert hülyén mutatna,ha én magamra rakatnék egy sárkányt,nem illene bele a képbe
  • lamase
    igyvan, ezért is próbáltam ilyen módon lebeszélni, nem magam miatt, leszarom, hogy ki-hogy csinál magából hülyét, segiteni akartam
  • TheRock18
    aki divatból csináltat tetkót...az alapból hülye...
  • lamase
    srác épp gondolkodott a tetováláson, ha meglett volna neki nem szólom le. azért szóltam ilyen durván hogy érezze hogy mekkora butaság lenne ilyet tetováltatni, voltam fiatal, én is tetováltattam olyat amit megbántam. de gondolj bele, 1-1 csillag a könyéken,lehet most divat, de késöbb milyen ciki lesz? van egy cikk a tetoválásokról, nonfigurativ, feliratok, és a hasonló geometriai ábrák a képzelet, és a fantáziahiányát sugalják, én csak segiteni akartam :)
  • TheRock18
    most ezt miért így mondod?
    amúgy meg,ez nem csak rád,hanem a többiekre is vonatkozik,hogy ne sértsétek már meg egymást azzal,hogy leszóljátok a másik tetkóját...:S
  • lamase
    épp ezért van nekem "rejtett" helyen, de mégis fontos hogy ez a szöveg meglegyen, meg ugye ez nem is szép, csak szöveg, ha már a japán tetoválást követem ezt nem szabadott volna kihagyni. (teljese balkar kivül belül könyékig, teljes jobb oldal, teljes jobb kar belső rész, most készül a teljes hát)
  • Roger6
    Okés, ebben igazad van. Talán pont a divat miatt nehéz megkülönböztetni a nem divatot sajnos.
  • lamase
    divatcucc az-az amikor valaki 4 karaktert tetováltat az alkarjára, nem az amikor valakin az 4-5 tetováláson keresztül azt a stilust követi, sztem :)
  • lamase
    tetováló azt tetoválta amit vittem neki, lexikonból lettek a karakterek kiválogatva, hogy a jelentése pont az legyen amire én gondoltam, és mivel rajtam csak japán motivumok vannak, ezért szerintem elengedhetetlen egy ilyen bölcs mondás kanji jelekkel
  • Roger6
    Hát én meg pont nem szeretem a színes tetoválásokat, a kínai divat cuccos betűkről meg ne beszéljünk inkább, még reggelizni akarok.
  • RatBaG #977
    hát ha a tetováló vicces kedvében volt, akkor a tiéden... (galéria, hmm?)
    :P
  • Cindas
    király a tetkód srác:)
  • lamase
    iwiwen Rigó Roland, akár meg is beszélhetjük :)
  • lamase
    kinek a hátán van étlap ? :|
  • predator1982
    teljesen egyetértek, ettől a kérdéstől hogy mi lesz ha....kiráz a hideg...
  • TheRock18
    ez a helyes felfogás!
    a lényeg,hogy neked tetszen,végülis a te tested és kész.
  • jazzy
    Mivan ha egy 50 éves öregemberen tetkó van? Lenézed?
    Egyébként mit érdekli őt, hogy mit gondolsz róla, 50 évesen jó esetben van családja, felesége, gyereke, munkája, háza, barátai, marhára nem érdekli, hogy mit gondolnak róla.

Schwarzeneggert nézted mostanában, hogy hogy néz ki? Kit érdekel? Idővel az ember úgy fog kinézni ahogy, ettől még mindig tisztelni fogom.
  • Attila8805
    1:Akkor se fogják látni!
    2:Akkor se fog érdekelni más véleménye.
  • Attila8805
    Nem másnak csináltattam hanem magamnak
  • at16
    én ugy értettem hogy egy 50 éves öregemberen tetkó...
  • jazzy
    De várjál 20 év múlva ki a faszt fog érdekelni, hogy hogy néz ki?
  • at16
    nem.
    sztem nagy marhaság a tetkó. majd 20 év mulva elég szépen fog rajtad kinézni :S
  • jackcsabi
    Aha, akkor te úgy gondolod, hogy tetkót csak divatmajomságból lehet csinálni, hogy mindenki lássa... Van aki magának csináltat, mert az tetszik neki.