1686
Tetoválás, testmódosítás
  • at16
    ott nem sokan látják a tetkódat :S meg senki se érti mi van odaírva. hát akkor meg minek ?
    rühellem a kínai + egyéb írásokat sry
  • jackcsabi
    Én azt néztem elöször, hogy mi van a képen... Csak késöbb esett le...
  • Jobson
    nekem is csak az erőlködés tűnt fel elsőre :)
  • Roger6
    Kiszorítottad az ujjaidból a vért? De erős vagy. A tetkót először észre sem vettem...
  • TheRock18
    milyen volt gerincre?
    akinek fut tetkója gerincen az mesélhetne,mert most oda akarok
  • Attila8805
    Új tetkóm!
    Oroszlán!

• jackcsabi
    Hmm?
  • RatBaG #957
    mondod ezt étlappal a hátadon
  • Jobson
    dobhatnál róla képet.
    nekem a kulcscsontomon van egy-egy csillag.
  • GhostRider1 #955
    bújj el, majd megkereslek kiskcsg
  • lamase
    fantáziádat kinek a seggéből rángattad elő?
  • GhostRider1 #953
    ok
  • lamase
    ez nagyon fos...
  • GhostRider1 #951
    Én is könyékre terveztem először,aztán engem azért beszéltek le róla mert a könyököt gyakran használja az ember, és egy idő után kikopik azon a helyen... így esett a választásom a tricepszre, szintén csillag, egy tüzes dugattyúval megspékelve :P:D
  • bauer15
    igen bene van apakliban a nyulás de még ugyis tetkossal beszélek rola ha ő lebeszél hát lebeszél.
    ilyesmit tervezek esetlg egy kis piros árnyalattal hogy valami egyediség legyen benne és köszi a képeket
  • dunga
    Én is akartam könyökre/alkarra, de sport miatt sokszor esek el, így letettem róla. Épp egy hete nyílt fel úgy a könyököm, hogy varrni kellett volna, de inkább összehúztam tapasszal
  • Jobson
    az a rossz, hogy könyöknél elég laza a bőr és ráadásul nyúlik is ha mozgatod a kezed.
  • GhostRider1 #947
  • GhostRider1 #946
  • Trisztin

ez pl nem túl szép...
  • bauer15
    hali esetleg olyan képet tudtok ami könyökön lévő scillagot ábrázol és nem olyan amit a gugli dob ki elsőre mert az megvolt
    :)
  • jackcsabi
    Én csak oda fogok :D
  • lamase
    mo. nem miami hadjuk már azt a szar sorozatot, nekem pont volt egy pattanás a vállamon amikor tetováltak, aszondja ezt most kinyomom, ugy ahogy volt belement a tűvel :D
  • TheRock18
    márpedig én a hátamra is fogok,pedig ott aztán van pattanás bőven :)
    hála Istennek,nekem nem a pofámra nőnek,hanem a hátamra :P :D
  • Trisztin
    és lehet,hogy érdemes meggondolni,hogy oda szeretnél tetoválni,mert később is lehet ott pattanás,az meg nem hiszem,hogy túl jól mutatna...

Miami inkben,mikor volt hasonló proléma,akkor az 1 éves műtéti hegre se vartak rá...
  • TheRock18
    inkább nyomd ki,és várd meg,míg begyógyul
    általában sebre,kiütésre,csípésre,pattanásra nem szoktak tetoválni
  • tarjani
    hali
    skacok azt szeretném kérdezni hogy tetoválást szeretnék csináltatni, de egy két pattanás beleesik abba a részbe ahová szeretném akkor az baj? Vagyis tetoválnak pattanásra? thx előre is csáo
  • TheRock18
    ez baromira jó :D
    borotva penge
  • Trisztin

• Trisztin
    nem pont így értettem a kényes területet... LA inkben beszélték valamelyik részben a,hogy ott nincs nekik tetoválásuk...

szerintem a csajok esetében ez az egyik legtöbbet mutogatott terület és azért szerintem egyesek még most is furcsán néznek a tetoválással rendelkezőkre...
  • TheRock18
    lool...nézem is meg egyből,hátha látok valami faszájosat :D
  • GhostRider1 #933
    Indafoton, tetoválás címszó alatt :D
  • TheRock18
    gyahh xD
    ezt hol találtad? :)
  • GhostRider1 #931

• lamase
    egyik ismerősöm teste tele van mesefigurákkal, pindurpandur, dr bubó, superman,batman embléma stb.. terület annyira mindegy, szerintem minden elviselhető, csak el kell határozni magad
  • Trisztin
    a mai Miami Ink-ben az egyik vendég tetoválónak (KIM) Pucca volt tetoválva a testére... a szegycsont felső felében...nagyjából olyan nyaklánc/medál magasságban...

Az ilyeneken csak nekem akad fenn a szemem??(Mármint a terület is nagyon kényes...)de a figura is eléggé fura... (Nagyon szeretem Puccát,meg Stitchet,meg a MókusRozsomák-párost,de) nem hiszem,hogy magamra varratnám...
    ki hogy van ezzel?
  • TheRock18
    gyáh...ezek már a extrém darabok :) xD
  • GhostRider1 #927
  • GhostRider1 #926
  • GhostRider1 #925