1686
Tetoválás, testmódosítás
-
at16 #964 ott nem sokan látják a tetkódat :S meg senki se érti mi van odaírva. hát akkor meg minek ?
rühellem a kínai + egyéb írásokat sry -
#963 Én azt néztem elöször, hogy mi van a képen... Csak késöbb esett le... -
Jobson #962 nekem is csak az erőlködés tűnt fel elsőre :) -
#961 Kiszorítottad az ujjaidból a vért? De erős vagy. A tetkót először észre sem vettem... -
#960 milyen volt gerincre?
akinek fut tetkója gerincen az mesélhetne,mert most oda akarok -
#959 Új tetkóm!
Oroszlán!
-
#958 Hmm? -
#957 mondod ezt étlappal a hátadon -
Jobson #956 dobhatnál róla képet.
nekem a kulcscsontomon van egy-egy csillag. -
#955 bújj el, majd megkereslek kiskcsg -
#954 fantáziádat kinek a seggéből rángattad elő? -
#953 ok -
#952 ez nagyon fos... -
#951 Én is könyékre terveztem először,aztán engem azért beszéltek le róla mert a könyököt gyakran használja az ember, és egy idő után kikopik azon a helyen... így esett a választásom a tricepszre, szintén csillag, egy tüzes dugattyúval megspékelve :P:D -
#950 igen bene van apakliban a nyulás de még ugyis tetkossal beszélek rola ha ő lebeszél hát lebeszél.
ilyesmit tervezek esetlg egy kis piros árnyalattal hogy valami egyediség legyen benne és köszi a képeket -
#949 Én is akartam könyökre/alkarra, de sport miatt sokszor esek el, így letettem róla. Épp egy hete nyílt fel úgy a könyököm, hogy varrni kellett volna, de inkább összehúztam tapasszal -
Jobson #948 az a rossz, hogy könyöknél elég laza a bőr és ráadásul nyúlik is ha mozgatod a kezed. -
#947 -
#946 -
ez pl nem túl szép... -
#944 hali esetleg olyan képet tudtok ami könyökön lévő scillagot ábrázol és nem olyan amit a gugli dob ki elsőre mert az megvolt
:) -
#943 Én csak oda fogok :D -
#942 mo. nem miami hadjuk már azt a szar sorozatot, nekem pont volt egy pattanás a vállamon amikor tetováltak, aszondja ezt most kinyomom, ugy ahogy volt belement a tűvel :D -
#941 márpedig én a hátamra is fogok,pedig ott aztán van pattanás bőven :)
hála Istennek,nekem nem a pofámra nőnek,hanem a hátamra :P :D -
#940 és lehet,hogy érdemes meggondolni,hogy oda szeretnél tetoválni,mert később is lehet ott pattanás,az meg nem hiszem,hogy túl jól mutatna...
Miami inkben,mikor volt hasonló proléma,akkor az 1 éves műtéti hegre se vartak rá... -
#939 inkább nyomd ki,és várd meg,míg begyógyul
általában sebre,kiütésre,csípésre,pattanásra nem szoktak tetoválni -
tarjani #938 hali
skacok azt szeretném kérdezni hogy tetoválást szeretnék csináltatni, de egy két pattanás beleesik abba a részbe ahová szeretném akkor az baj? Vagyis tetoválnak pattanásra? thx előre is csáo -
#937 ez baromira jó :D
borotva penge -
-
#935 nem pont így értettem a kényes területet... LA inkben beszélték valamelyik részben a,hogy ott nincs nekik tetoválásuk...
szerintem a csajok esetében ez az egyik legtöbbet mutogatott terület és azért szerintem egyesek még most is furcsán néznek a tetoválással rendelkezőkre... -
#934 lool...nézem is meg egyből,hátha látok valami faszájosat :D -
#933 Indafoton, tetoválás címszó alatt :D -
#932 gyahh xD
ezt hol találtad? :) -
-
#930 egyik ismerősöm teste tele van mesefigurákkal, pindurpandur, dr bubó, superman,batman embléma stb.. terület annyira mindegy, szerintem minden elviselhető, csak el kell határozni magad -
#929 a mai Miami Ink-ben az egyik vendég tetoválónak (KIM) Pucca volt tetoválva a testére... a szegycsont felső felében...nagyjából olyan nyaklánc/medál magasságban...
Az ilyeneken csak nekem akad fenn a szemem??(Mármint a terület is nagyon kényes...)de a figura is eléggé fura... (Nagyon szeretem Puccát,meg Stitchet,meg a MókusRozsomák-párost,de) nem hiszem,hogy magamra varratnám...
ki hogy van ezzel? -
#928 gyáh...ezek már a extrém darabok :) xD -
#927 -
#926 -