1686
Tetoválás, testmódosítás
-
#1044 ez nem is rossz, csak hát csapzott:-) -
#1043 neked mi is a problémád? ki mondta hogy itt bárki is keménykedne? drága összekevered a szezont a fazonnal -
#1042 ja kemény nő vagyok akkor simán varass fel egy hárpiát :D:D:DD -
#1041 3 szárnya van? WTF? -
bcrics #1040 -
bcrics #1039 :O..??.wtf -
#1038 jól van köszönöm, akkor jobban keresgélek, és ami tetszik berakom -
#1037 ha esetleg ide a képekről nyomsz 1-1 linket,vagy nekem pm-be összeillesztem azokat a részleteket,amik tetszenek -
#1036 hát valami női alak legyen , vagy valami szörny, a lényeg hogy nagy és szép szárnya legyen. tegnap nézelődtem ilyeneket, de mindenből csak valami apróság tetszett.
még arra is gondoltam hogy akinél a meglévőket csináltattam, vele rajzoltatok valamit, mert ahogy látom még mindig aktivan rajzolgat. -
#1035 ha elmondod,hogy nagy vonalakban,hogy milyet szeretnél,akkor segítek keresni -
#1034 mostanában van egy kósza gondolat a fejemben. a mellkasomra gondoltam egy angyalt vagy egy tündért. de valami igazán szépet szeretnék. tegnap nézelődtem neten...hát egy épkézláb képet nem találtam. ha valaki esetleg lát valami szépet dobja már be, köszi. -
Narusco #1033 nem. egyszerűen mert az amerikaiak fogyatékosok. -
#1032 mert az amerikaiak ilyen fogykósok,hogy mindent eltúloznak... -
Narusco #1031 nem is tudom miért éreztem hogy amerikai... -
#1030 egy new-yorki zenekar énekese -
Narusco #1029 de ő ki egyébként? -
#1028 csupán annyi hogy fiatal korába drogozott majdnem belehalt,majd a drogra szánt pénzből elkezdte magát szétvarratni végül leszokott a drogról.. -
#1027 jó mindjárt rohanok... -
#1026 amint lehet varrasd fel,fotózd le,és mutasd meg :D -
#1025 azta ez nagyon szép:-) -
Narusco #1024 taps -
#1023 ez valami hitel reklámdumája volt...igaz ott a hapsinak csak kopaszra kellett magát nyírnia... -
Narusco #1022 fogadott a haverjával hogy nem kap személyi kölcsönt fasztudja hány forintért per hó -
#1021 ha tod a történetét,akkor meséld el :D -
#1020 szerintem egyáltalán nem az,kinek mi tetszik.. -
#1019 ígyis ugyis kurvagáz ?:) -
#1018 ennek a tagnak megvan a története miért van szét varva az egész teste:)
-
#1017 elég jó néz ki,csak kicsit fájdalmas helyeken van -
#1016 van rajta némi PS-de szerintem sexy -
Narusco #1015 vagyis nem konkrétan igy, de ez a fajta, hogy igy oldalról be középre, ilyen halványos, ez nagyon megfogott, ebből tuti kidolgoznék valamit -
Narusco #1014 életemben nem láttam még ennél jobbat. ha nő lennék már futnék a szalonba :D -
#1013 Remélem látszik.
-
#1012 A horogkeresztre gondoltam :) -
#1011 nem közös az apánk? xD xD -
#1010 az enyém csak annyit mondott az első tetkónál hogy a sittesek hordanak tetkót:DDD -
#1009 az enyém normális,mégis azt csinálok,amit akarok :D -
#1008 Akkor szerintem nem vette észre. Egy normális fater szerintem tőből tépte volna ki a lábad :) -
#1007 Szidott csak -.-
Fater meg szerintem észre sem vette vagy nem szólt semmit, ő a nyelvpirszing miatt baszott le :D -
#1006 muhaha :D -
#1005 Annyira elhatároztam magam hogy nyáron térdzokniba jártam D: