NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG work
na akkor jöjjön pár kép:

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
és ez még igy lessz februárig...

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

robotnyk
off-season :S

melyik nagyobb kocsiba nincs még versenyzõ 2006ra?
Laffite
...na meg így... 😊

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Laffite
Nesztek! Ezt így kell csinálni! 😊

Laffite
ekkora pangást... 😞

MrSpock
Azt megosztva kapjuk!<#nevetes1>

Go Jeff Go!!!!

robotnyk
😄DDDDDDd
Laffite
...és mi van a legtöbb díjjal díjazottak díjával...!? <#wilting> <#crazya>

Laffite
elsõre aszittem ez valami régi tûzcsap... <#idiota>

MrSpock
Köszönöm ,így már azthiszem teljes az Awards lista!<#eljen>
Viszonylag elégedett vagyok a teljesítményemmel,kis szerencsével jobb is lehetett volna,na de majd next year!
Go Gordon!

Go Jeff Go!!!!

Még két díj : (bocs, hogy kihagytam!)

Coors Light Most Manager Point in a Race Award - MrSpock
Lucas Oil Products Best Woman on the Track Award - Holly

Szóljatok, ha van még valami!

és most mindenkinél gyorsabban "ment" majd...

ChevyG work
Tony Stewart úgy döntött, hogy elég vot neki két bajnoki cím, és inkább csinál valami hasznosat, tûzóltó lett:<#smile>

ChevyG work
<#csodalk><#wow2>

MrSpock
Manager legtöbb pont egy versenyen:-)
Mindenhol van legtöbb ezért itt is kérem díjazni.
Szerény személyemnek mégegy awardot!
Egyébként jó kis díjak!

Go Jeff Go!!!!

Holly-ra gondoltam én is...holnap lesz neki is egy Award.

Elõbb voltak meg a díjak szponzorai, mint ahogy kiosztásra kerültek<#vigyor2>

jó kis díjak

egyébként Holly-nak nem jár valami díj? a legjobb nõi tippelõ, aki elkezdte, de nem fejezte be, vagy valami ilyesmi...

robotnyk
szép, hogy Hendrickes kedvenceim vannak, erre Gibbses fõszponzor díjakat nyertem 😛
http://www.send2u.hu/get/?f=gkyldelEimqGzaCOSIq6

Itt vannak az Awardok.
Nézzétek meg és javasoljatok még díjakat, ha van még ötletetek ezeken kívül!

Több ez részemrõl, mint egyszerû várakozás<#wink>. Szerencsére tudom nézni a Craftsman versenyeket, ezért inkább azt mondanám, hogy nagy hülyeség lenne a Sport tv részérõl, ha nem adná a Craftsman versenyeket, mert egy magyar résztvevõvel sikeres közvetítés lenne, szerintem. Tehát, inkább számítok rá és ezt tartanám logikusnak.<#nezze> Majd meglátjuk.
Én most, ebben a pillanatban 75%-ot adnék annak, hogy lesz jövõre is Nextel és 45°% annak, hogy Craftsman. Mindkettõ együtt : 60%

robotnyk
sztem azért várja totya mert indul majd Makai is, de szerintem örülhetünk ha nextel lesz egyátalán
ChevyG
mért pont a CTS-el?
Miss Lucifer
Craftsman versenyt még nem láttam, kíváncsi lennék arra is. A tippelést nem igazán tudom vállalni, még mindig alig ismerem a versenyzõket, meg aztán nem is mindig tudok itt lenni. Már annak is örülnék ha egyáltalán a versenyeket rendszeresen meg tudnám nézni! De azért jól esett az invitálás, köszönöm!

négyszázgát

Igen, szívesen látnálak én is jövõre tippjátszani velünk, de sajnos az még nem biztos, hogy a sport tv adja a NASCAR-t.
Szerintem, adni fogja a Craftsman-nal együtt, de ez csak tipp, hogy stílusos legyek.

engem? mirõl beszélsz... <#pardon1><#kacsint>

ChevyG
<#smile><#smile><#smile>
Laffite
...most jól rábeszéled, jövõ ilyenkor meg majd esz a penész, mert legyõzött... <#vigyor1>

úgy látom egy hölggyel bõvült a nascar fanok száma itt az sg-n
a tippelésekbe is beszállsz?

Miss Lucifer
Akkor jó, ennek nagyon örülök! <#vigyor2>

négyszázgát

ChevyG work
lessz de remélem a sport1-n (ha addig nem ujit be a kébl tivi)

Miss Lucifer
Ígérem jövõre én is megnézem majd az összes versenyt! Igaz idén is ezt ígértem de ez csak ritkán sikerült <#rinya> Ugye lesz közvetítés jövõre is? Nagyon jó volna ha lenne!

négyszázgát

http://www.send2u.hu/get/?f=4ZmfU1W5ipGbAJqgtqY9

Tekintsétek meg a táblázat Nextel 2005. részét!
Kurt Busch-sal számoltam mindenkinél.

Grat. mindenkinek!

MrSpock
Managert ráérünk a szezonnyitó elõtt tippelni,mert akkor lehet tudni hányan játszunk,és maradhatna az idei rendszer 3-4 versenyzõ állandó,és kész.Én tényleg maradnék az idei versenyzõimnél,legalább látnám mennyit tudok javítani,meg kell egy kis kockázat is.Van elég versenyzõ jut mindenkinek.Úgyis csak egy top-ot választunk,bár kitudja jövõre ki lesz épp ott elöl.
Nincs értelme változtatgatni,egyszerûbb is követni.
A margin az jó ahogy van.
Na d emajd Totya kitalálja,mi meg rábólintunk,vagy nem:-))

Go Jeff Go!!!!

dodgecharger
Én csak hallgatok, aztán majd ha lesz valami döntéshozatal , akkor rábólintok<#vigyor><#vigyor>

See Your Local Dodge Dealer

Laffite
A Margin az teljesen jó így ahogy van, legalábbis szerintem.
A Managerben én is ilyesmire gondoltam, aztán hogy apró részleteiben ez hogy legyen (hány versenyzõ, abból hány állandó, hány külön versenyenkénti), vagy az egész hogyan is lenne jó, azon szerintem még érdemes eltöprengeni, pl ez az 5-3 elsõre kicsit soknak tûnik, hisz kétszer annyi mint eddig volt, de ki tudja... Mindenesetre ebbõl el lehet indulni, most van idõ bõven megvitatni az új lehetõségeket...

Azt hiszem, igazad van.
Marad a top10-es játék és a manager meg ezen alapul majd. Eddig legalább is ez tûnik a legjobb ötletnek. Köszi!
Lehet, hogy a manager-játék átmutálódik egy olyanba, ahol nem lesz elõre kiosztott csapat, mert az nagy létszámnál, de még idén is kicsit problémás volt. A managerben való részvétel feltétele pedig a verseny hetében leadott tipp.
Vagyis : mindenki választ év elején 5-5 versenyzõt és 3-at jelöl mindig a héten a versenyre. Így itt kell lenni hétrõl hétre és egy versenyzõ több embernél is szerepelhet. Az esély így ugyanaz. Persze meg lehet kötni feltételként, hogy az ötbõl egy rookie legyen és kettõ idei nem chase-es. A maradék kettõ tetszõleges.
Még valaki?

Ugye az idei 8 játékos közül szeretne mindenki játszani jövõre is?
Az jelezze, aki nem, a hallgatás beleegyezés.

Margin of Victory is maradjon, ugye?

Az extrakérdések pedig olyan lesz, hogy minden versenyre 1 extra lesz és a pontozás mindig a részvevõk számától függ, nem lesz különbözõ pontozás azon belül.

A Daytona 500 elõtt bajnokság végeredményére szóló tipp egy külön kategória lesz, amit majd 2006.novemberében javítok ki.

Ja, még holnap ki kell javítanom az év végi top10 tippeket.
Eltaláltam Stewart-ot, most jut eszembe. YEAH!

Laffite
Az elgondolás jó, ugyanakkor egy idõ után mindenki ugyanazt a 3-3 versenyzõt tippelné meg, aki az adott futamon a legesélyesebb, de max 5-6 versenyzõig terjednének ki a variációk és a tippeket is sokkal kevésbé lehetne követni mint most, szal nekem az eredeti jobban tetszik és nem csak azért mert idén nekem jól sikerült, hanem mert a 10 helyezésre leadott tipp több mint a 3 helyezésre leadott, + sztem be is vált a dolog.

Amit most javasoltál, azt én némi változtatással a managerbe tenném be, mert véleményem szerint 8-10 játékos fölött abban már nem lehet úgy csapatot választani, hogy az esélyek egyenlõek legyenek. Ugyanis ha pl. leszünk 15-en (ahogy az a tervben van), akkor annak, aki 15-ként választ, már nem marad igazán erõs, kiegyensúlyozottan jó versenyzõ a kalapban és eleve hátrányból indul, + lehet hogy nem is néz be egész évben az SG-re, csak leadott egy csapatot és mégis nyer... Az én javaslatom az lenne, hogy valamilyen formában állandóan lehessen variálni valamit a csapaton futamonként, és így akkor itt kell lenni minden futam elõtt, le kell adni a "nevezést" és az év végi gyõzelemért igenis meg kell dolgozni. Aztán, hogy ezt konkrétan hogyan lehetne megoldani azt még nem találtam ki, de a lényeg szerintem ez, vagyis, hogy ne nyerhessen 2006 év végén valaki olyan a managerben, aki esetleg tavasz óta ide se bagózik...

ChevyG
<#banplz>

ha a forma 1be lenne akkor azt nézném (azt is)
Jr.-t inkább lecserélnéd, mi?
pedig a 2006 az õ éve lesz (vagy mégse?...)

ChevyG
ujra felosztás lessz...
MrSpock
Köszönöm a Gratulációt!
Jólenne ha jövõre ugyanezek a kategóriák maradnának,mint az idén,csak az extrákat kellene megrendszabályozni.
A manager is jó 3 versenyzõvel,vagyis legyen 4,és mondjuk a legrosszabb kiesik,így szorosabb lehet a verseny.Mindenkinek volt szinte mindig aki elszállt.
Én speciel maradnék a versenyzõimnél,legalább megnézném mennyit javítnak.
Na de még messze a szezonkezdet.(sajnos)

Go Jeff Go!!!!

háááát...

Mindent lehet, csak szóljatok!
Top10 is lehet továbbra is, csak szóljatok!<#wink>

ChevyG work

ChevyG work
statisztika 2004 vs 2005, érdekes olvasmány:

ChevyG work
szerintem egy külön Exhibition kupát is lehetne csinálni. csak top 10 lenne azt kész

a tippelésbe nem lehetne belevenni a buscht és a craftmant is? (ha kell számolom maj én)

Egy kis elõleg a fõjátékra, hogyan szeretném :
Mond mindenki 3 versenyzõt.
Az elsõ versenyzõért jár majd 43 pont.
Az utolsóért 1.
Max. szerezhetõ lesz (43+42+41) 126 pont,
Min. szerezhetõ lesz (1+2+3) 6 pont.

Egyszerû és nagyszerû. Dougie?

Egyetértek mindenkivel! Nem lesz több kategória, ezt én is így terveztem és a Budweiser Shootout, valamint a Duel-ek az All-Star-ral együtt megy egy külön Extra részbe.
Jó lesz!