17903
  • spedway
    Coca-Cola 600

1. Johnson
    2. Kahne
    3. Harvick
    4. Jeff Gordon
    5. Biffle
    6. Edwards
    7. Kurt Busch
    8. Newman
    9. Kyle Busch
    10. Vickers

MOV: 0,987
  • MrSpock
    Coca-Cola 600 | Lowe's Motor Speedway
    1.J.Johnson
    2.K.Kahne
    3.J.Gordon
    4.K.Harvick
    5.J.Mayfield
    6.J.Burton
    7.K.Busch
    8.D.Hamlin
    9.Ky.Busch
    10.B.Vickers

mov: 1.528
  • gordon 24
    Igen ! Ez valóban nem rossz! 1,2 a legjobb versenyző!! Bárcsak még mindig ez lenne az állás.
  • Jeff Gordon
    gondoltam megosztom veletek! :)
  • Jeff Gordon
    szóval 8éve a Sztár Sportban volt egy olyan cikk hogy a Világ 50 leggazdagabb sportolója. még megvolt az újság és beszkenneltem a cikket és kivágtam belőle a lényeget, íme:

remélem azért tetszik :)
  • Jeff Gordon
    néma csend és hulla szag, de ennek most véget vetünk. Találtam nektek 1999es Sztár Sport cikket. Remélem azért annyira nem rossz :)
  • TheDreamingTree
    Na azért az már sok lenne a jóból a Lowe's-nek :)

Coca-Cola 600

1. Dale Junior
    2. Jeff Gordon
    3. Jimmie Johnson
    4. Kasey Kahne
    5. Tony Stewart
    6. Scott Riggs
    7. Mark Martin
    8. Kurt Busch
    9. Matt Kenseth
    10.Kyle Busch

MoV: 0,231 s
  • gordon 24
    Poca Cola 600:

1.Jimmie Jhonson
    2.Jeff Gordon
    3.Ryan Newman
    4.Tony Stewart
    5.Kasey Kahne
    6.Kyle Busch
    7.Elliott Sadler
    8.Dale Earnhardt Jr.
    9.Matt Kenseth.
    10 Jeremy Mayfield

Mov: 1,100 sec
  • Jeff Gordon
    SCOTT RIGGS várhatja elsö helyről a zöld zászlót, mellöle (Totya örömére) Mayfield indulhat.
  • robotnyk
    Coca-Cola 600 | Lowe's Motor Speedway

01 Jimmie Johnson
    02 Jeff Gordon
    03 Matt Kenseth
    04 Greg Biffle
    05 Danny Hamlin
    06 Tony Stewart
    07 JJ Yeley
    08 Kasey Kahne
    09 Kevin Harvick
    10 Scott Riggs

MoV: +1,550
  • Jeff Gordon
    pontosan. elmúlt 2versenyen(egyik All-Star Challenge) elég jól ment a két Hendrickes élmenőnek!:)
  • gordon 24
    Én sem! De egy Johnson Gordon is bőven jó.
  • MrSpock
    Lassan közeleg a hétvége,kicsit felpezsdül az élet megint.
    Eléggé elvolt mindenki foglalva a napokban úgynézem.
    Következő állomás Charlotte, Coca-Cola 600!
    "Hazai" sikert várok!
    Jimmie Johnson győzelmét természetesen.Bár nembánnám ha végre Jeff Gordon is megszerezné idei elsőhelyét.
  • ChevyG work
    - - - = = = káosz-kapitány átvette a hajókormányt = = = - - -
  • Dougie
    tök mindegy, mert nem mindenki tippelt, így érvénytelen az egész, nem?
    vagy a köveztekő extra is a lejárati határidő előtt kb. fél nappal lesz meghirdetve?
  • gordon 24
    Ez igaz!! Nekem jobb lenne a top 3,mert ugy az 1,3-dikat is eltaláltam, de ha ugy döntesz(ötök) lehet segment is ugy mondjuk egyet sem találok el, de sebaj. Nekem mindegy...
  • Totya000
    Az mellékes, hogy nekem mi tetszik. A gondom most az, hogy hol odaírta a tippelő hogy "top3", hol nem. Az én javaslatom a szegment-győztesek megtippelése volt, mert ez lett volna a különlegesség most, hiszen a végeredményre lehet tippelgetni egész évben.

Nem vagyok egy szőrszálhasogató típus, de most gondban vagyok. :-)
  • gordon 24
    Igen!! Azt nehéz lett volna eltalálni, hiszen 40,30,20 körös azért mind a hármat megtippelni elég bátor dolog. Mondjuk ha neked ugy jobban tetszik szedd szét a topp 3-makat és legyen az a 3 segment.
  • Totya000
    Így már érthető: nehéz lett volna. :-)
  • gordon 24
    Az nehéz lett volna!! Igy a végeredményt nézd (Nextel All Star Challange végeredményét)
  • Totya000
    Zavaros az ügy, mert a három segment győztesét kellett volna megtippelni, de itt top3 tippeket látok. ezen még el kell gondolkoznom... :-D
  • ChevyG work
    jo, akko nincs baj
  • gordon 24
    7034.... Igen.
  • ChevyG work
    a tipp az extra volt ugye?
  • MrSpock
    Gratula Jimminek!
    Gondoltam beírom én is elsőnek,de mivel elfogult vagyok..:-)
    Ilyenkor mindig nyer,de jólenne ha az évvégén is sikerülne neki,ha esetleg Jeff elszállna.
  • gordon 24
    Azért a Kahne vs Martin sem volt roszz!!!
  • Jeff Gordon
    Stewart és Kenseth szépen összejöttek, hmm ilyet a versenyeken is csinálhatnak :)
  • Jeff Gordon
    GRAT! neked is és Gordonnak is :)
  • gordon 24
    Na ezen a versenyen még a Kyle Petty is top 10-es lett!!!

Johson nyert, Harvick, és Gordon elött.(elsőt és a harmadikat eltaláltam)

Király verseny volt....
  • gordon 24
    A Kahne szépen leamortizálta a fél mezőnyt!!!! Gordon fu kb 3cm-mullótt.
    elég szép volt..

Érdekes volt az hogy amikor Riggs megpördült nem intették be a sárgát, valakinek tipp miért nem? Pit kiállás lehet az oka?
  • Carti19
    All-star challenge:

1.Kenseth
    2.Jeff Gordon
    3.Jimmie Johnson
  • Jeff Gordon
    All-star chellenge top 3
    1. Jeff Gordon
    2. Kasey Kahne
    3. Jimmie Johnson
  • gordon 24
    Lapped Traffic : „lekörözött forgalom”. A lekörözött autók alkotta csoport a vezető körben lévők előtt. (Ken Schrader, Kyle Petty és Brent Sherman tartózkodási helye)( ezen beszartam!!!!)

Köszi a szótárat legalabb még egy lépéssel közelebb vagyok a NASCAR-hoz.
  • STF0131
    All-Star Challenge Top 3 tippem:
    1. Carl Edwards
    2. Jimmie Johnson
    3. Kyle Busch
  • Totya000
    Akkor egy kis NASCAR-magyar szótár:

Bullring : „kör alakú hely a bikaviadalok rendezésére”. Minden ¾ mérföld alatti short track elnevezése.

Chicken-Bone Alley : „csirkecsont-sor”. A kifejezés akkora nyúlik vissza, amikor még a felsőbb sorokban ülő nézők a lerágott csirkecsontokat és az üres sörös dobozokat előre dobták a kerítéshez. Sajnos, nem mindegyik szállt el odáig, így közülük jó néhány az alsó pár sorban ülőn landolt. Az első és második sor ezért kapta ezt a gúnynevet. (Ma már bármilyen tárgy eldobálása a pályáról való kivezetéshez és börtönhöz vezet általában.)

Donut : "fánk". A fekete karika, amelyet az autó oldalán láthatunk a rajtszám környékén, miután egy másik kocsi oldalával érintkezik és annak gumija ott hagyja ezt a nyomot. A győztes versenyző gumi füstölése során is keletkezhet hasonló alakzat az autón.

Hauling the Mail : "kivitted a levelet." Ezt a jelzőt a nagyon gyors versenyzők kapták, főleg a kvalifikáció után. 2000. környékén volt divatos a használata.

Humpy's House : a Charlotte Motor Speedway (ma Lowe's Motor Speedway) egyik elnevezése. H.A. 'Humpy' Wheeler, verseny promoter, valamint a pálya elnöke és vezérigazgatója után, akinek a versenyek előtti mulatságai és vendégszerető szolgáltatásai mára legendássá váltak.

Marbles : „golyók”. Gumidarabok, amelyek a külső fal mellett halmozódnak fel a verseny alatt. Az autók szó szerint lerágják az anyagot a gumiról és szétköpködik a fal mellett vagy az első pár sorban ülő nézők közé.

Rookie Stripe : „újonc csík”. Így nevezik a sárga csíkot, amit az újonc versenyző autójának hátuljára ragasztanak, hogy jelezzen azzal a többieknek

Sandbagging : „megtévesztés”. Az a jelenség, amikor az autót nem vezetik olyan gyorsan, mint amire az képes lenne. Ha egy csapat „megtéveszt”, akkor gyorsabban megy a versenyen, mint amit az edzésidejéből vagy a kvalifikációjából következtetni lehetett volna. (szerintem ez is régebbi dolog inkább.)

Scuffs : „kopott”. A használt gumik elnevezése. A felirat már kopott rajtuk. Ezekbe a kerekekbe beletesznek 1-2 kört a pályán, majd leszedik és félrerakják őket. Később lehűlnek és megkeményedik a felületük. Miután visszarakják a kocsira, az kissé máshogy viselkedik a pályán. Gyakran a kvalifikációk alatt gyártanak „scruffs”-okat.

Stickers : „címkés”. A „Scuffs” ellentéte. Az új kerekeket nevezik így, amelyeken még látszik a gyártó felirata.

Tars : így mondják a „tires”-t NASCAR-országban. Randy Lajoie: „I Need New Tars.”

Back Out : A láb levétele a gázpedálról, de fék nincs.

Bow Tie : „csokornyakkendő”. A Chevrolet egyik beceneve a lógójának alakjából.

Darlington Stripe(s) : „Darlington-i csík(ok)”. Az autó jobb oldalával rajzolt vonalak a pálya külső falára.

Dirty Air : „mocskos levegő”. Az elől lévő autó által használt és hátrahagyott levegő.

Fill the Mirrors : „kitölti a tükröket”. Valakit már nagyon fenyeget egy másik autó hátulról, akkor annak alakja kitölti a visszapillantó tükreit.

Hammer Down : „lekalapál”. „Pedal to the Metal”, vagyis teljes gáz. (Full Throttle). „Dropped the Hammer”: „rádobta a kalapácsot” (a gázpedálra).

Lapped Traffic : „lekörözött forgalom”. A lekörözött autók alkotta csoport a vezető körben lévők előtt. (Ken Schrader, Kyle Petty és Brent Sherman tartózkodási helye)

Power Plant : „erőmű”. A motort hívhatják így.

Roundy Round : NASCAR szleng az ovál pályára.

Running Light : Kevés üzemanyaggal való versenyzés vagy kvalifikáció a minél nagyobb sebesség érdekében.

Shakedown : „bejáratás”. Az első teszt egy új autóval vagy motorral.

„That’s Racin’” : „Dale Earnhardt mondogatta gyakran, amikor valaki agresszívan versenyzett, technikai problémája volt vagy balesetet szenvedett. (szóval mindig:-D)
  • Totya000
    All-Star:
    1.Kenseth
    2.Biffle
    3.McMurray
  • gordon 24
    Oké!! Tipp: All-star chellenge top 3

1 J.Johnson
    2 T.Stewart
    3 J.Gordon
  • MrSpock
    Top 3 tippem az All-Star-ra.
    Csak úgy versenyen kívül,valószínúsitve,hogy ki lesz ott.
    1.J.Gordon
    2.J.Johnson
    3.K.Kahne
    Szerintem tippeljetek te is így.Ugye bizonytalan ki jut be a végére,és igy csak a szórakozás kedvéért.
  • robotnyk
    de amúgy nem haragszom, csak úgy mondom, eddig általában a nascar.com lőtte le a poént :)
  • robotnyk
    de a pit crew challenge kurvára mellékes