NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Viszonylag elégedett vagyok a teljesítményemmel,kis szerencsével jobb is lehetett volna,na de majd next year!
Go Gordon!
Go Jeff Go!!!!
Coors Light Most Manager Point in a Race Award - MrSpock
Lucas Oil Products Best Woman on the Track Award - Holly
Szóljatok, ha van még valami!

Mindenhol van legtöbb ezért itt is kérem díjazni.
Szerény személyemnek mégegy awardot!
Egyébként jó kis díjak!
Go Jeff Go!!!!
egyébként Holly-nak nem jár valami díj? a legjobb nõi tippelõ, aki elkezdte, de nem fejezte be, vagy valami ilyesmi...
Itt vannak az Awardok.
Nézzétek meg és javasoljatok még díjakat, ha van még ötletetek ezeken kívül!
Én most, ebben a pillanatban 75%-ot adnék annak, hogy lesz jövõre is Nextel és 45°% annak, hogy Craftsman. Mindkettõ együtt : 60%
négyszázgát
Szerintem, adni fogja a Craftsman-nal együtt, de ez csak tipp, hogy stílusos legyek.
a tippelésekbe is beszállsz?
négyszázgát
Tekintsétek meg a táblázat Nextel 2005. részét!
Kurt Busch-sal számoltam mindenkinél.
Grat. mindenkinek!
Nincs értelme változtatgatni,egyszerûbb is követni.
A margin az jó ahogy van.
Na d emajd Totya kitalálja,mi meg rábólintunk,vagy nem:-))
Go Jeff Go!!!!
See Your Local Dodge Dealer
A Managerben én is ilyesmire gondoltam, aztán hogy apró részleteiben ez hogy legyen (hány versenyzõ, abból hány állandó, hány külön versenyenkénti), vagy az egész hogyan is lenne jó, azon szerintem még érdemes eltöprengeni, pl ez az 5-3 elsõre kicsit soknak tûnik, hisz kétszer annyi mint eddig volt, de ki tudja... Mindenesetre ebbõl el lehet indulni, most van idõ bõven megvitatni az új lehetõségeket...
Marad a top10-es játék és a manager meg ezen alapul majd. Eddig legalább is ez tûnik a legjobb ötletnek. Köszi!
Lehet, hogy a manager-játék átmutálódik egy olyanba, ahol nem lesz elõre kiosztott csapat, mert az nagy létszámnál, de még idén is kicsit problémás volt. A managerben való részvétel feltétele pedig a verseny hetében leadott tipp.
Vagyis : mindenki választ év elején 5-5 versenyzõt és 3-at jelöl mindig a héten a versenyre. Így itt kell lenni hétrõl hétre és egy versenyzõ több embernél is szerepelhet. Az esély így ugyanaz. Persze meg lehet kötni feltételként, hogy az ötbõl egy rookie legyen és kettõ idei nem chase-es. A maradék kettõ tetszõleges.
Még valaki?
Ugye az idei 8 játékos közül szeretne mindenki játszani jövõre is?
Az jelezze, aki nem, a hallgatás beleegyezés.
Margin of Victory is maradjon, ugye?
Az extrakérdések pedig olyan lesz, hogy minden versenyre 1 extra lesz és a pontozás mindig a részvevõk számától függ, nem lesz különbözõ pontozás azon belül.
A Daytona 500 elõtt bajnokság végeredményére szóló tipp egy külön kategória lesz, amit majd 2006.novemberében javítok ki.
Ja, még holnap ki kell javítanom az év végi top10 tippeket.
Eltaláltam Stewart-ot, most jut eszembe. YEAH!
Amit most javasoltál, azt én némi változtatással a managerbe tenném be, mert véleményem szerint 8-10 játékos fölött abban már nem lehet úgy csapatot választani, hogy az esélyek egyenlõek legyenek. Ugyanis ha pl. leszünk 15-en (ahogy az a tervben van), akkor annak, aki 15-ként választ, már nem marad igazán erõs, kiegyensúlyozottan jó versenyzõ a kalapban és eleve hátrányból indul, + lehet hogy nem is néz be egész évben az SG-re, csak leadott egy csapatot és mégis nyer... Az én javaslatom az lenne, hogy valamilyen formában állandóan lehessen variálni valamit a csapaton futamonként, és így akkor itt kell lenni minden futam elõtt, le kell adni a "nevezést" és az év végi gyõzelemért igenis meg kell dolgozni. Aztán, hogy ezt konkrétan hogyan lehetne megoldani azt még nem találtam ki, de a lényeg szerintem ez, vagyis, hogy ne nyerhessen 2006 év végén valaki olyan a managerben, aki esetleg tavasz óta ide se bagózik...
pedig a 2006 az õ éve lesz (vagy mégse?...)
Jólenne ha jövõre ugyanezek a kategóriák maradnának,mint az idén,csak az extrákat kellene megrendszabályozni.
A manager is jó 3 versenyzõvel,vagyis legyen 4,és mondjuk a legrosszabb kiesik,így szorosabb lehet a verseny.Mindenkinek volt szinte mindig aki elszállt.
Én speciel maradnék a versenyzõimnél,legalább megnézném mennyit javítnak.
Na de még messze a szezonkezdet.(sajnos)
Go Jeff Go!!!!
Top10 is lehet továbbra is, csak szóljatok!<#wink>#wink>
na még 1x:<#falbav>#falbav>
http://www.nascar.com/kyn/nbtn/cup/data/year_points_comparison.html
http://www.nascar.com/kyn/nbtn/cup/data/year_comparison.html
a tippelésbe nem lehetne belevenni a buscht és a craftmant is? (ha kell számolom maj én)
Mond mindenki 3 versenyzõt.
Az elsõ versenyzõért jár majd 43 pont.
Az utolsóért 1.
Max. szerezhetõ lesz (43+42+41) 126 pont,
Min. szerezhetõ lesz (1+2+3) 6 pont.
Egyszerû és nagyszerû. Dougie?
Jó lesz!