NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

December 9-én megmûtötték a bal csuklóját (tehát, a kép nincs tükrözve :-D), de akár a mûtét után 10 nappal versenyezhetne, így a januári teszteken ott lesz.

Laffite
nemtom, de hogy két héten belül az összes rajongójának lesz ilyen kötése, az biztos 😄

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

ChevyG
nem tudja valaki, hogy mi történt Junior-ral?!

dodgecharger
A hétvégén leadom a tipeket én is..

Amúgy üdv<#wave><#wave>

See Your Local Dodge Dealer

ChevyG work
én a játékba folytom bánatom

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

7
9
Hamlin
16
84

Készülnek a tippek, többiek? (Tihy, dodgecharger, dougie...)
Van még idõ, csak érdeklõdöm.

MrSpock
Csak kitartás!Nemsokára kezdõdik a szezon!
Mindjárt karácsony,aztán már jön az új esztendõ!
Most mindenki töltõdik,pihen,hogy újult erõvel vesse bele magát a versenyekbe.
Addig Dakar,bár sokat nemlátunk belõle.

Go Jeff Go!!!!

Laffite
három napja semmi életjel, a topicot a második oldalról kell már elõbányászni, semmi eszmefuttatás, semmi eszmecsere, semmi fotó, semmi pletyka, semmi statisztika, játék, ötlet, javaslat, gond, baj, bánat... szal ez most akkor tényleg a legalja, a holtszezon legdurvább heteinek legdurvább napjai...? megpusztulok... 😊

robotnyk
6
12
Hamlin
9
72
http://www.progcovers.com/motor/tracks.html

Ide is beírom. Sok kincs van az oldalon.

ChevyG work
NASCAR csak 1van, PÓTÓLHATATLAN<#eplus2>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Laffite
Na jó, nem azt mondom, hogy sporthiányom van, hisz kézilabda VB, foci BL, európai bajnokságok, az alpesi szezon is elindult és a biatlont is kedvelem, meg hát NFL, NHL, de még a póker is érdekel, csak tudjátok egyik sem autóverseny...

ChevyG work
télleg<#falbav>

tod én dolgozok -> fáradok
és te?<#mf1>

az NFL, te nagyokos...

ChevyG
gondolom NFI=NHL<#smile>
MrSpock
NFl-NBA-NHL plusz egyéb télisportok,azért elleszünk februárig.

Go Jeff Go!!!!

ChevyG work
nekem az a szerencsém, hogy a másik kedvenc az NHL, és ez ösztöl , tavaszig tart, szoval pont fedi a kiesö idöt<#smile>

Laffite
utálom a teleket, az egyetlen mencsváram megint a Dakar lesz, de azt meg úgyis megint a japcsik nyerik, és még az is jócskán odébb van 😞

miért nincsenek a teniszhez hasonlóan a nascarban is téli teremtornák...? 😉

ChevyG work
végre éled a topik (ha ideiglenesen is)

Valljátok be, hogy már ki voltatok éhezve egy kis tippelésre!
Hamar eldurrantatok, de ettõl ebbõl még jó is lehet.<#nevetes1>

MrSpock
Tipp:
6-6-Hamlin-10-65

Go Jeff Go!!!!

ChevyG work
ööööö van rá 51 heted<#smile>

Laffite
ja, most még Te vezetsz, de csak 17 perc hátrányban vagyok, azt még le lehet dolgozni 😊

ChevyG work
fõleg én<#smile>

Laffite
Viszont versenyben vagyunk a Leggyorsabban Tippelõ Tippelõk Awardjáért!!! <#eljen>

Ti tudjátok, hogy mennyire kell nektek az ezért járó Award. <#hawaii>

Laffite
na jó, én is elkapkodom 😊

7
12
Yeley, ki mást mondhatnék... 😊
14
88

ChevyG work

hogy le ne maradjak<#smile>

sorrendben:
9
11
Martin Truex Jr.
16
90

Itt van a beígért tippjáték a 2006-os szezonra : "Pre-Season Game vol.1."

- hány pole-t szerez majd Newman 2006-ban?
- hány top10-et ér el Hamlin 2006-ban?
- ki lesz a Rookie of the Year 2006-ban?
- hány versenyzõ lesz képes versenyt nyerni 2006-ban?
- hány versenyzõ tudja majd magát kvalifikálni 2006-ban

A kérdések csak arra a 36 Nextel Cup versenyre vonatkoznak, amelyek a bajnoki táblázatba is beszámítanak.
Tippadási határidõ : 2005.december 31.
Ne kapkodjátok el, csak nyugodtan!

ChevyG
tom, csak elfelejtettem<#wilting>
Tihy
kérdés: #4221 -> válasz: #4229 <#ravasz1>

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

ChevyG work
ja kéne nekem egy olyan link, ahhol a csapatmozgásokat követik figyelemmel (ki melyik kocsiba lessz -ha lessz)

ChevyG work
<#wilting><#vigyor2><#wow1>

ChevyG work
márcsak 75 nap!!!!

Sajnálom, hogy nem jössz, de a lényeg, hogy jól vagy és tudod, hogy bármikor szívesen látunk itt.

Kedves Totya mint "régi házigazdánk", köszönöm a meghívást a játékra... Bármennyire is szeretnék Veletek játszani, sajnos nem lesz rá módom, idõm... s attól tartok, már a "jó tippelésekre" sem lenne meg az esélyem...<#circling> 10 év után ujra "itthon" vagyok. Azt sem tudom, hogy hol folytassam/kezdjem. Sajnos nagyon elfoglalt leszek/vagyok. Annak viszont nagyon örülök, hogy tart még a "játék"
Mindenkinek mégegyszer nagyon Boldog Uj évet kivánok sok sok szeretettel: Holly

<#wink><#wave>

Sziaaaaaaaaaaaaaaa <#wave>

Nnnnaaaaaaaa <#wink>Te + mit hancúrozol itt?<#crazya>

Laffite
<#wave><#vigyor2>

ChevyG
Viszont!<#wave>
MrSpock
Holly<#taps><#puszi>

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Nemvolt valami jó,fõleg,hogy esett az esõ is.Gordon jó volt azért,és nemtehetett róla,hogy az a szar autó leáll.
Szerintem nyerhetett is volna.Egyébként nemártana szabálytmódosítani az ilyen leállások ellen,újbóli rajt,mert ez így nem fair.Más ha nemkimegy a falnak vagy valami d eelindulásnál már elszáll,,szóval..na mindegy.

Go Jeff Go!!!!

Hi! Hogy vagy? Gyere játszani jövõre! Neked is Kellemes Ünnepeket!!<#wink>

Sziasztok fiuk... Jó látni Benneteket, hogy folyik még a "harc" az egyre jobb "tippekért"... Totya, köszönöm a megemlékezést... rólam... Békés Boldog Karácsonyi Ünnekepeket és minden jót kivánok az elkövetkezendõ uj esztendõben...

Laffite
Hát ja, egy kicsit Renault-Citroen reklámba fajult az egész, és a feltételek sem voltak teljesen egyformák, hisz senkinek nem lett volna szabad a "saját" versenygépével indulni... Mellesleg hiányzott egy csomó bajnok, és ha már bajnokok, akkor mit keresett ott Albers vagy Massa...? Szal én értem hogy gála, na de így Gordonnak sem volt sok értelme átrepülnie az óceánt, látszott is rajta, hogy kicsit fásult volt miközben nyilatkozott...

JGTC
kár, hogy nem tudott tovább jutni...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Néztem félszemmel, de idén sem tetszik. Olyan, mintha elõre sejteni lehetne, ki lesz a gyõztes.

Laffite
Nézi valaki a Bajnokok versenyét az Eurosporton? Gordonék elõdöntösök a nemzetek versenyében.

ChevyG work
ugye nem vagyok 1edül azzal, hogy jolenne NY-inak lenni...?<#wow2><#wilting><#wow1>