NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
2005.november 30-ig : A 2005-ös szezon eredményhírdetése és az Awardok kiosztása.
2005.december 15-ig : 5 tipp a 2006-os évvégi eredményekkel kapcsolatban (dec.15-ig)
2005.december 31-ig : Vázlat a jövõ évi játékokról
2006.január 15-ig : Az év végi top10 megtippelése
2006.január 31-ig : A játékok véglegesítése közös megbeszélés alapján
2006.február 19. : jelentkezési határidõ vége (lehet utána is jelentkezni, de már hátránnyal indul majd)
Jelentkezési határidõ : 2006.02.19. (A Daytona 500 startjáig)
Az elõtte jelentkezõk már részt vehetnek egy szezon elõtti tippjátékban is.
A topik-gazda rábolintásával lép érvénybe a dolog.
MrSpock : 171 pont (Grat. a bajnoknak!!)
Dougie : 168 pont
Tihy : 163 pont
Totya : 152 pont
Laffite : 145 pont
ChevyG : 124 pont
dodgecharger : 121 pont
Ez egy nagyon próbajáték volt, de a gratuláció jár a gyõztesnek, természetesem.
Mindenki ugyanazzokkal feltételekkel játszhatott és reklamációra is volt mindig lehetõség. Ez is remek játék volt, de jövõre meg lesz rendszabályozva.
ja, lelkileg készüljetek a decemberi játékra. Lesz 5 tipp, ami a 2006-os év végi eredményekre vonatkozik majd. De jó lesz! <#vigyor2>#vigyor2>
Manager táblázat, GRAT. Dougie-nak!!!
A dollár-gyûjtögetõs részének nem sok értelme van, azt hiszem.
Ma még extra-játékokat is véglegesítem és hétvégén kezdem osztogatni az Awardokat! :-)
Mindenek elõtt szeretném mindenkinek megköszönni a jó játékot!
Remélem, jövõre leszünk legalább 15-en.
Az ötletek a fejemben már megvannak, amiket december folyamán beírkálok ide, hogy rábólintsatok vagy beszóljatok.:-)
A lényeg inkább a móka, a kíváncsiság és egy offszezon táblázat lenne csak:-)
egyébként kösz a gratulációt!
...ha minden igaz, akkor ez a táblázat.
Ebbõl már látszik a top10 végeredmény és a Margin of Victory végeredmény.
Grat.Laffite-nek, Tihy-nek (találd ki, miért?:-)) és Totyának.
Holnap a Manager (Dougie) és Extrajátékok (?) végeredménye is látható lesz és utána jöhetnek az Awardok!
Mondjuk én még szeretem fagyival leenni az ingem, úgyhogy van benne valami.
NASCAR-cuccod van, esetleg? (NHL?)
Ma újra csinálok címet otthonról és feltöltöm a táblázatot.
amúgy megnézném, hogy mit tehetek ha meglenne az egész tippmindenség táblazata
de nekem erre (http://users.atw.hu/totya1980/tippverseny2005.xls) a címre ezt írja:
totya1980 nevu felhasznalo nincs - na ilyenkor mi van...
egyébként ha annyira érdekel az emlitett statisztika, akkor mért nem ugrottál már neki? szerintem itt senki se fog megsértõdni, ha a kész statisztikát berakod!
szoljon aki NEM ért ezzel 1et!
"amúgy nem rossz ötlet"<#crazya>#crazya>
Igaz, hogy egyelõre csak egyetlen résztvevõ vagyok ebben az off-szezon játékba, de íme a szabályok :
- elõre megbeszélni, hogy kinek küldünk, nehogy kapjon ugyanaz a címzett "ugyanolyan" levelet
- az e-mail-re is érvényes ez
- levélbõl a heti 3 a max., e-mailbõl bármennyi, csak egyeztessünk elõtte.
Awardok : válaszok száma, szuvenírek száma (ha lesz), válaszok gyorsasága kategória szerint, meg még mittudomén<#smile>#smile>
Célpontok lehetnek : Versenyzõ (Nextel, Busch, CTS), csapat, fan klub, pálya, egyéb.
amúgy nem rossz ötlet
Minden héten írok egy levelet (nem e-mail) egy-egy versenyzõnek vagy a fan klubjának, hogy innen nehezen tudok rendelni csomagot. Dícsérem magam, hogy mekkora fan vagyok és kérem õket, hogy küldjenek valami apróságot.
Itt nem az esetleges küldemény a fontos, hanem a móka.
Persze, ha felsztanánk õket egymás között, akkor egy versenyt is rendezhetnénk, aminek táblázat lenne a vége:-)
Én már ezt eldöntöttem. Van még valaki, akinek tetszik az ötlet?
Ma adom fel a levelet egy Tony Stewart Fan Club-nak, Indianapolis-ba:-)
Õröltség? Lehet.
Õrült vagyok? Miva'?
na mindegy, azért leírom:
azt kellene kiszámolni, hogy az egyes tippelõ emberek kiket tippeltel legtöbbször mondjuk az 1. helyre, (ezt még meg is lehetne csinálni), de hogy bonyolítsuk, ki lehetne számolni azt is, hogy az egyes embereknél mi lett volna a bajnokság eredménye, ha minden tippjük 100%-osan bejön... remélem érthetõ
de aztán rájöttem, hogy ez túl nagy munka lenne egyesével megcsinálni...
meg aztán ugye csak a top 10-re tippelünk, és nem lehet tudni, hogy aki nincs köztük azt a 11. helyre vártuk volna, vagy mondjuk a 43.ra, szóval nem kivitelezhetõ a dolog, maximum csak egy része
dehát valamit csinálni kell, mert a topik várhatóan hamarosan hanyatlásnak indul...
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Edwards meg nagyon bánhatja azt a Martinsville-i 26. helyét, csak azon az egyetlen futamon kapott Stewarttól 95 pontot, a valódi esélyei tulajdonképpen ott szálltak el. Nem biztos, hogy valaha is lesz még ekkora esélye a bajnoki címre, mint amekkora idén volt...
Edwards:
Johnson:
egyértelmû, hogy csak Stewart volt kiegyensúlyozott...
és kb. nyár óta mindenki sejtette hogy ez lesz... de legalább szoros volt

17 Greg Biffle -2604 pont
37 Carl Edwards -5082 pont
2005 Results after Race 36:
2 Greg Biffle -35 pont
3 Carl Edwards -35 pont