NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
Dover

Kenseth
Kyle Busch
Bowyer
Burton
Reutimann
Dietrich
AAA 400 | Dover International Speedway

Juan Montoya
Kasey Kahne
Sam Hornish Jr.
Brian Vickers
Denny Hamlin

korábbi tippem semmis mert azt hittem nem leszek net közelben hétvégén

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

N o N a m e
a GO DADDY.com-os Chevy nagyon bejovos!
Valahol ma láttam 1-et mikor bóklásztam a neten azért kérdeztem hogy tudjátok e. KÖszi

Isten kíséri utadat :)

azért akad néhány: http://jayski.com/schemes/2010cup.htm

N o N a m e
nem hiszem
A 2010-es autókról vannak már képek ?

Szevasztok!

Valakinek megvan eredetibe a NASCAR 09 PS2-re? Akinek igen, írjon már rám privátba. Köszi elõre is.

Joey Logano the Best!

Jeff Gordon
27 futam után az állás
Az elmúlt három verseny gyõztesei:
Atlanta: Robotnyk
Richmond: Peet
N.Hampshire: Derooy

The only speedometer is in your head.

Ha ez "játéknak számit" itt nem játszok csak az espn-en, de:

JPM
T. Stewart
M. Martin
B. Wickers
D. Hamlin
New Hampshire tipp :

J.Burton,
C.Bowyer,
B.Labonte,
K.Harvick,
M.Kenseth.

Sylvania 300 tipp:

Clint Bowyer
Martin Truex Jr.
Kevin Harvick
Kyle Busch
Greg Biffle

N o N a m e
Sylvania 300 | New Hampshire Motor Speedway

Juan Montoya
Kyle Busch
Dave Blaney
David Reutimann
Bobby Labonte
Dietrich
Sylvania 300 | New Hampshire Motor Speedway

Denny Hamlin
Juan Montoya
Jeff Gordon
Kurt Busch
Kyle Busch

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
New Hampshire

Montoya
Hamlin
Martin
Harvick
BIffle
robotnyk
NH

Montoya
Kyle Busch
Truex Jr.
Harvick
Bowyer
Jeff Gordon
Loudon

Carl Edwards
Juan Montoya
Greg Biffle
Matt Kenseth
Jeff Gordon

elõzõ heti tippek összesítése jövõ héten,jó hétvégét mindenkinek!

2010 Schedule
Date CUP Date NATIONWIDE Date TRUCK

Feb. 6 Bud Shootout
Feb. 14 Daytona Feb. 13 Daytona Feb. 12 Daytona
Feb. 21 Fontana Feb. 20 Fontana
Feb. 28 Las Vegas Feb. 27 Las Vegas
March 7 Atlanta March 6 Atlanta

March 21 Bristol March 20 Bristol
March 28 Martinsville March 27 Martinsville
April 3 Nashville
April 10 Phoenix April 9 Phoenix
April 18 Texas April 17 Texas
April 25 Talladega April 24 Talladega
May 1 Richmond April 30 Richmond May 2 Kansas
May 8 Darlington May 7 Darlington
May 16 Dover May 15 Dover May 14 Dover
May 22 All-Star Race May 21 Charlotte
May 30 Charlotte May 29 Charlotte
June 6 Pocono June 5 Nashville June 4 Texas
June 13 Michigan June 12 Kentucky June 12 Michigan
June 20 Sonoma June 19 Milwaukee June 18 Milwaukee
June 27 New Hampshire June 26 New Hampshire June 26 Memphis
July 3 Daytona July 2 Daytona
July 10 Chicago July 9 Chicago July 11 Iowa
July 17 Gateway July 16 Gateway
July 25 Indianapolis July 24 O'Reilly July 23 O'Reilly
Aug. 1 Pocono July 31 Iowa July 31 Pocono
Aug. 8 Watkins Glen Aug. 7 Watkins Glen Aug. 7 Nashville
Aug. 15 Michigan Aug. 14 Michigan
Aug. 21 Bristol Aug. 20 Bristol Aug. 18 Bristol
Aug. 29 Montreal Aug. 27 Chicago
Sept. 5 Atlanta Sept. 4 Atlanta Sept. 3 Kentucky
Sept. 11 Richmond Sept. 10 Richmond
Sept. 19 New Hampshire Sept. 18 New Hampshire
Sept. 26 Dover Sept. 25 Dover Sept. 25 Las Vegas
Oct. 3 Kansas Oct. 2 Kansas
Oct. 10 Fontana Oct. 9 Fontana
Oct. 16 Charlotte Oct. 15 Charlotte
Oct. 24 Martinsville Oct. 23 Memphis Oct. 23 Martinsville
Oct. 31 Talladega Oct. 30 Talladega
Nov. 7 Texas Nov. 6 Texas Nov. 5 Texas
Nov. 14 Phoenix Nov. 13 Phoenix Nov. 12 Phoenix
Nov. 21 Homestead Nov. 20 Homestead Nov. 19 Homestead

MySpace
Facebook
Digg
MoreOrkut
LiveSpaces
Fark
Multiply
StumbleUpon
Del.icio.us
Mixx
Flickr

danikosz
ahogy láttam mindenkinek van 5000 pontja.egy gyõzelmesnek 5010 4gyõzelmes 5040

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

1 kérdésem nekem is lenne.

Itt mennyire megengedett egymás taszigálása lökdösése ?

Mikor van az mikor már büntetés van a kilökésért ?

köszi.

MrSpock
Egy kérdés,nemnagyon néztem utánna hogy most hogyan is rangsorolják a chase-seket? Hisz úgylátom nem a megszerzek pontok alapján,vagyis az eddigi összetettet veszik alapul.Jah megnéztem a gyõzelemk alapján rangsorolják a versenyzõket,és így -10pont levonás.

Go Jeff Go!!!!

Holnap 21:00 National Geographic

Autóverseny Amerikában
(Racing to America)

Az aktuális rész ismertetõje: Az epizódban a Formula 1-bõl 2007-ben átigazolt híres "jövevény", Juan Pablo Montoya versenypályán belüli és azon kívüli életével ismerkedhetünk meg. Hogyan boldogul egy egykori Formula-1-es pilóta a szériaautók világában? Milyen marketingkötelezettségei vannak egy Montoya-kaliberû világhírû autóversenyzõnek? És marad-e ideje magánéletre a sok benzingõz és csillogás mellett a NASCAR egyik legnagyobb sztárjának? A kulisszák és reklámtáblák mögé kalandozó film egyebek mellett ezekre a kérdésekre keres választ - remélhetõleg minél több motorsportrajongó örömére.

ipon.hu
Szerzõ: Pacman

Az EA Sports egyelõre nem tervezi, hogy újabb NASCAR-ral kapcsolatos játékot csinál, árulta el Peter Moore a GameSpotnak.

A kifejezetten csak az Egyesült Államokban futó oválispályás versenyszéria tehát jó idõre a háttérbe szorul. Ennek oka, hogy az EA Sportsnál helyet kellett, hogy csináljanak az új MMA - Mixed Martial Arts - (Kevert Harcmûvészetek) játékprojektnek.

"Jelenleg nincs tervben újabb NASCAR játék itt az EA-nál. Remek kapcsolatot alakítottunk ki az évek során, amit én is nagyon élveztem, amióta csak idekerültem. Sajnálatos módon néha nehéz döntéseket is kell hoznunk. Át kellett mozgatnunk néhány embert. Sokan a NASCAR csapatból most az EA Sports MMA-hoz kerültek át, amit jövõre készülünk kiadni."

Az EA egyébként már több mint 10 éve foglalkozott NASCAR játékok készítésével, hogy egészen pontosak legyünk, az elsõ játék 1997-es, a NASCAR 98-ról van szó, ami még PS1-re és Saturn-ra jött ki. A legutóbbi darab a rajzfilmszerû NASCAR Kart Racing volt a Wii-re, amit csak a nagy vízen túl adtak ki ez év februárjában.

A szerzõdésnek tehát vége, nem marad semmilyen a szériával kapcsolatos licensz az EA-nál. Az idõzítés valamelyest talán jónak is mondható, hiszen így is marad a kiadóóriásnak egy autós szimulátora, nevezetesen az átalakuló félben lévõ NFS. A Slightly Mad Studiosnál készülõ Need for Speed: SHIFT szeptember 18-án érkezik.

2005-ben a Toyota még csak a truck-oknál volt ugye ?

Richmond tipp :

Reutimann,
Logano,
J.Burton,
Bowyer,
Truex.

Jeff Gordon
Richmond

Kyle Busch
Mark Martin
Brian Vickers
Dale Earnhardt jr
Greg Biffle

Norbi1990
Chevy Rock & Roll 400 | Richmond International Raceway

Denny Hamlin
Mark Martin
Carl Edwards
Brian Vickers
Greg Biffle
N o N a m e
Chevy Rock & Roll 400 | Richmond International Raceway

Mark Martin
Brian Vickers
Kyle Busch
Brad Keselowski
Martin Truex Jr.
robotnyk
Richmond

Kyle Busch
Vickers
Kenseth
Reutimann
Logano
Dietrich
Fishing & Hunting
Vasárnap (Szeptember 13.) 15:30
A száguldó vadász

nascar versenyzõk lövik a vadat 😉

Ezek szerint nem 😊

Én az ingyenesen nézem meg mindig az legalább nem dobál le a szerverrõl mondván túl sokan vannak az országomból de ha fizetek nézhetem.

N o N a m e
Green flag!
Valaki nézi rajtam kívül?
Pep Boys Auto 500 tipp:

Martin Truex Jr.
Kyle Busch
Mark Martin
Clint Bowyer
Brian Vickers

Dietrich
Pep Boys Auto 500 | Atlanta Motor Speedway

Mark Martin
Jimmie Johnson
Denny Hamlin
Tony Stewart
Martin Truex Jr.

motorsportok. hu

2009.09.05. - NASCAR - Edwards lábát törte, de azért ott lesz Atlantában (Sprint)

Carl Edwards frizbizés közben szenvedett lábtörést. Szülõvárosában, Columbiában (Missouri állam) játszott barátaival, mikor az eset bekövetkezett.

Jobb lábfejének egyik kis csontja tört el, ami az orvosok szerint nem fogja akadályozni a gázpedál kezelésében, ott lehet az atlanta Motor Speedwayen rajtoló mezõnyben.

Edwards háromszor diadalmaskodott Atlantában, õ volt a tavalyi futam gyõztese is. Egy valami egész biztos, ha netán megismételné sikerét, a hátraszaltó elmarad majd.

- Nevetségesen hangzik, számomra is hihetetlen - mondta Edwards. - A frizbi a földre esett, egy barátommal egy idõben ugrottunk rá. Roppanás hallatszott.

A pilóta nem csak a Sprint Kupában szándékozik rajthoz állni, a Nationwide-szériában is ott lesz szombaton.

Jeff Gordon
Ez egy tippverseny,amit az elsõ futamtól,a Daytona 500-tól játszunk. Az a lényege,hogy minden tippelõ megad általa választott öt pilótát, és a futam után annyi pontot kap,ahányadik helyen a versenyzõ(k) áll(tak) a futam elõtt, feltéve, ha a futamon a Top10-ben végeznek.
Lehet kicsit bonyolultan írtam,nézzünk egy példát.

Mondjuk én tippelem T.Stewartot,,J.Johnsont, J.Gordont,D.Hamlint és C.Edwardsot. Jelenleg õk állnak az elsõ 5 helyen,tehát akkor maximum 5+4+3+2+1,vagyis 15 pontot kaphatok, ha mindannyian a Top10-ben végeznek. Mivel mindannyian sokszor végeznek a top10-ben,ezért elõl vannak,így kevesebb pontot is érnek,de nem olyan rég volt egy olyan pilóta,aki a 40.helyen állt,és top10-ben végzett,tehát azok akik õt tippelték (ketten voltak) 40 pontot kaptak.

Lényegében ennyi lenne,ha gondolod csatlakozz nyugodtan😊
Azt elfelejtettem az elején,minden tipp leadási határideje a green flag.

robotnyk
Atlanta

Bowyer
Vickers
Reutimann
Kahne
Stremme
Új vagyok mint a regem is jelzi mi ez a játék amit jáccotok ?

Atlanta tipp :

Junior,
Ambrose,
Harvick,
Stremme,
Gilliland.

Jeff Gordon
Atlanta Motor Speedway

Kyle Busch
Mark Martin
Brian Vickers
Dale Earnhardt Jr
Martin Truex Jr

Jeff Gordon
Egy érdekes film,Okt 11-én az ABC mûsorán,Together-The Hendrick Motorsports Story.A narrátor Tom Cruise lesz.

A film elõzetese.

Norbi1990

Kurt Busch
Martin Truex Jr.
Mark Martin
Tony Stewart
Jeff Gordon
Jeff Gordon
Az elmúlt három verseny gyõztesei:
Round22: Peet
Round23: Robotnyk (grt a Keselowski tipphez)
Round24: Peet

Az elmúlt három futam pontjai
Kétszer ugyanannyi pont született az elsõ helyen,mindkétszer a korábban tippelõk gyõztek.
Ma futam! Atlanta! Jó szurkolást

A kedvenc autóm a toyota . Jövõre is a camry-vel indulnak nem tudjátok ?

köszi.

N o N a m e
850 lóerõ körüliek
A sprint cup- hány lóerõs autókkal mennek ? (tudom verseny autónál ez nem mérce de F1- alatt is néha elmondják hány LE-sek az autók ezért kérdem)

N o N a m e

Kyle Busch
Brian Vickers
Marcos Ambrose
Mark Martin
Martin Truex Jr.
²/motorsportok.hu/

"2009.08.29. - NASCAR - Evernham és egykori pilótája házasságot kötött

Az 52 éves Ray Evernham 2009 augusztus 26-án feleségül vette 28 éves korábbi alkalmazottját, Erin Crockert.

A korábbi istállótulajdonos (aki szerelõként kezdte NASCAR-pályafutását és csapatfõnökként három bajnoki címet nyert Jeff Gordonnal) és az egykori pilóta a Las Vegas-i Southpoint Hotelben mondta ki a boldogító igent.

Crocker 7 éves korában kezdett versenyezni a Midget-kategóriában, mely az amerikai piláták többségének a pilótává válás elsõ állomását jelenti. 22 évesen mérnöki diplomát szerzett, és mivel idõközben a versenyzéssel sem hagyott fel, 2004-ben lehetõségett kapott a Ford tehetségkutató programjában.

2005-ben csatlakozott az akkori Evernham Motorsportshoz. Az ARCA/ReMax-, a néhai Busch- és Craftsman-szériákban ülhetett autóba, nem túl sok sikerrel. 2006-ban még is teljes szezonra szóló szerzõdést kapott a 98-as rajtszámú Dodge Ram csapatnál (rossz nyelvek szerint az akkor még nõs Evernhammal bimbózó kapcsolat révén). A legjobb helyezése a 16. volt Kansasban és Phoenixben, a bajnokságban a 25. pozícióban zárta az évet. A gyenge szereplést követõen a szponzorok tétovázása azt jelentette, hogy Evernhamnek meg kellett szüntetnie a csapatot.

Jeremy Mayfield elbocsátása botránylavinát indított útjára. Mayfield azt állította, hogy a 19-es csapat eredménytelensége legfõképpen annak volt köszönhetõ, hogy Evernham minden figyelmét Crocker karrierjénak egyengetése kötötte le. Mayfield kijelentései jogi vitába torkolltak, de Evernham egy késõbbi interjúban elmondta, hogy kapcsolata valóban nem csak mentor-diák jellegû Crockerrel. A beismerés derékba törte a nõ karrierjét. 2007-ben távoznia kellett az Evernham Motorsports-tól, a következõ munkaadója pedig az eredmények elmaradása miatt szintén lecserélte a pilótanõt. Azóta tv-kommentátorként dolgozik."

Dietrich
IndyCar - A csapattulajdonosok korábbi kezdést szeretnének az Indy 500-nak

így újra lehetne indulni az indy500-on és a cola 600-on egy versenyzõnek..