NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.napiakciok.hu/korzo
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Reutimann,
Ambrose,
Logano,
Junior,
Harvick.
Biffle
Speed
Vickers
Bowyer
Mears
Mark Martin
Scott Speed
Joey Logano
Dave Blaney
Matt Kenseth
Mark Martin
Jeff Burton
Kyle Busch
Matt Kenseth
Casey Mears
The only speedometer is in your head.
Mark Martin
Brian Vickers
David Stremme
Clint Bowyer
Dale Earnhardt Jr.
B.Elliott,
D.Stremme,
E.Sadler,
D.Ragan,
B.Keselowski.
Vickers
Martin
Logano
Montoya
Keselowski
Martin Truex Jr.
Juan Montoya
Mark Martin
Kasey Kahne
Kurt Busch
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Brian Vickers
Mark Martin
Jamie McMurray
Ryan Newman
Greg Biffle
Carfax 400
Dale Earnhardt jr
Matt Kenseth
Mark Martin
Greg Biffle
Kyle Busch
Gordonnak mindig pechje van errõl sem tehetett,ahogy visszapattant elébe az autó és utánna telibekapta a palánkot,de szerencsére semmi komoly sérülés!Most sem lesz futamgyõzelem.
Go Jeff Go!!!!
Watkins Glen tipp :
Truex,
Ambrose,
Fellows,
Said,
R.Gordon.
Kurt Busch
Juan Montoya
Greg Biffle
Patrick Carpantier
Brian Vickers
Juan Montoya
Marcos Ambrose
Boris Said
Denny Hamlin
A.J. Allmendinger
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
robby gordon
greg biffle
matt kenseth
clint bowyer
kyle busch
Ambrose
Kahne
Stewart
Montoya
Ku. Busch
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Kyle Busch
Kevin Harvick
Mark Martin
Clint Bowyer
Dale Earnhardt Jr.
Hornish,
Ambrose,
McMurray,
J.Burton,
Bowyer.
Denny Hamlin
Kurt Busch
Brian Vickers
Carl Edwards
Jimmie Johnson
Pennsylvania 500
Kyle Busch
Brian Vickers
Matt Kenseth
Greg Biffle
Dale Earnhardt jr
Bowyer
Montoya
Martin
Reutimann
Biffle
Totya nyerte nálunk az Allstate 400-at,grat Kevin Harvick tipphez!
Hétvégén Pennsylvania 500:)
Qualifying cancel is raining like crazy. Sitting in the bus just finish watching burn notice and now watching leverage...cool shows
Mark Martin
Greg Biffle
Kasey Kahne
Casey Mears
Jeff Burton
Mark Martin
Brian Vickers
Kyle Busch
Dale Earnhardt Jr.
Greg Biffle
Stewart
Johnson
Robby Gordon
Montoya
Biffle
Bowyer,
Vickers,
J.Burton,
Junior,
Harvick.
Martin
Ambrose
Junior
Bowyer
Montoya
Juan Montoya
Mark Martin
Brian Vickers
Martin Truex Jr.
Kasey Kahne
Bár ez nekem még így hogy ismerkedem a nascarral ezek szerint mindenki indulhat minden kategóriában akárcsak 1-2 versenyen is ?
Sok sprint cup versenyzõ elindul pár nationwide versenyen sõt némelyik a truck-ok között is tiszteletét teszi., A kérdésem az az lenne hogy ez fordítva is elõfordulhat tehát hogy Truck vagy Nationwide versenyzõ elindul Sprint Cup futamokon ? Volt már olyan hogy Truck versenyzõ Sprint futamon indult miután a truckok aktuális versenyidénye véget ért ? (ugye sprintbõl 10-el több futam van)
elnézést ha marhaságotkérdek de ez még nekem fura hogy több kategóriába is indul(hat) 1 versenyzõ.