NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ezért támogatom hogy igenis menjenek F1-esek a NASCARBA még ha ez egyes vérfanatikusoknak nem is tetszik bár õk megelékszenek azzal hogy nézik a weben itt ott ahol épp megtalálják nem érdekli õket van e a tv-be.

De teljesen igazad van ott van pl a Montoya a Vllieneuve (nem tudom hogy írják) na õ róluk tudj az Európai is hogy kik õk és van kiért szorítani.

És igen aki nem tud angolul az nem nézi 1-2 fanatikust mint én hogy nem ért belõle tán 10 szót de nézi mert annyíra imádja de a 15 éves jancsika meg 60 éves józsi bá' nem fogják nézni ha nem értik mit mond a kommentátor csak "halandzsát" hall.

Isten kíséri utadat :)

Black Ghost
A legnagyobb gond hogy az emberekhez nem jut el sok szakág (Nascar, V8SC, BTCC) hisz nem közvetítik, ráadásul a közvetítéseket szeretnék saját anyanyelvükön hallgatni, mert így kényelmes és így egy kicsit sajátjuknak érzik. Nem mindenki ül gép elé és nézi a 300×200-as szakadozó, sokszor rossz minõségû linkeket. A másik gond szintén a közvetítés hiánya miatt az hogy nincs kinek szurkolni azt se tuják ki az a Jeff Gordon, viszont ha Mari nénit a falu végérõl megkérdezik hogy kicsoda Kimi, akkor kapásból vágja "hogy hát az a jóképû finn gyerek a Ferrariban".

Pedig ha az idei BTCC szezont adták volna TV2-ön, egy idõben az F1-l akkor nem sokáig nézhettük volna RTL-n a száguldó cirkuszt.
Próbálta már valaki az F1 challenge NASCAR módját

<#nyes> nekem nem tetszik a csomagolás

Dietrich
minek érteni hozzá? szépen van csomagolva..ha a szart is szépen csomagolják és eltudják adni hol itt a probléma? mert a gonosz törpe ehhez nagyon ért 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Én itt nézem itt legalább nem korlátoz és a minõség ezerszer jobb.

Ulvar
Justin.tv azon belül meg ami a legjobb minõségben és ahol nincs lekorlátozva az egy adott országból való nézõk száma. Ez ritka de múltkor amikor Doverben volt a Nascar mezõnye pont találtam egyet.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Na igen az a pálya is körbe körbe megy csak nem oválon 😊

Szerintem az F1-hez sok rajongó se ért 😄

Sprintet hol nézed az ingyenes Nascar-ost vagy "egyébb"?

Ulvar
Te ezt a részét jobban érted, kösz hogy kijavítottál. Akkor még az IndyCarban indult, és a szakadás után lett népszerûtlen. Úgy emlékeztem hogy Mansell a szakadás után volt már a Cartban. (mint piquet)

Ulvar
xDD ezen csak kacagok, miért egy F1es pálya nem körbe körbe megy? 😄 Végtelen hosszúságú vagy mi?😄 Az is körbe körbe menés csak nem ovál. De Nascarban van elõzés... volt egy srác azt mondta tök uncsi mert itt nem elõznek hanem csak pozíciót cserélnek.... istenem mondom és te akarsz okosnak tûnni meg érteni az autósporthoz...na mind1 ilyeneken már nem húzom fel magam csak sírok és nevetek azon hogy mi volt régen és mi van most az F1ben. Sajnos nem olyan régóta nézek csak Nascart és IndyCart, de inkább mint egy 300al guruló reklámtáblát nézzek körbe körbe ahol még a full yellow után sincs semmi pozícióért való csata...

Amúgy aki írta neked hogy nem értesz az F1hez...kurvára igaza van. A mai F1hez nem értünk...mi ahhoz értünk amit versenyzésnek neveztek még anno. 😊.

A legnagyobb baj evvel csak az hogy az európaiaknak nem is a NASCAR-al van bajuk hanem az ovállal. Sokak szerint unncsi a körbe körbe vonat.

De a õ tuti eltudná sózni a NASCART eu-ba úgy hogy komoly érdeklõdés legyen iránta. Csak ugye az ilyen versenyzõk nem a Sprintbe mennek rögtön.

Az írási hibákért elnézést.

Dietrich
Mansell az indycarba ment és népszerübb volt a bajnokság mint hinnéd!
TV, sajtó minden foglalkozott a szériával a juró még az edzéseket is adta!
Mondjuk a mai világban ha Sumák ment volna oda nem így lenne már..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ez az élménykör "szolgáltatás amúgy még létezik ?

Ezt nekem nem kell mondanod pont 1 lány barátom magyaírázta nekem hogy ki a lényege az F1nek mert állítólag én nem értem. Sokak szerint aki tülekeést meg versenyt akar látni az nézze a NASCAR-t ezt nekem konkrétan sokan a fejemhez vágták, sokak szerint én pol nem értem az F1-et. Mert az a taktikáról és hasonlókról szól.....

Na mindegy. Amég a NASCAR.COM-on elérhetõ a Sprint addig baj nincs, remélem ez nem valami idényjellegû dolog tõlük hogy kitették a Sprint futamokat.

Egyébként egész EU F1 fan nem tudom miért..... de szerintem csak EU-ba tartják a világ legelittebb autósportjának.

Ulvar
Pont Trulliért???

Ehh nem lett azzal sem népszerûbb még anno a CART amikor Mansell oda került...pedig nem kis versenyt mutatott be, vagyis népszerûbb lett de nem hiszem hogy a vártnál nagyobb mértékben.

Nascarral ugyanez a helyzet, leírják, alábecsülik a fafejû F1 divat fanok, nem jut el az agyukig a versenyzés lényege, hanem csak az hogy KIMI, MASSA, RÉTI NÉGER, ALONSO, ...ennyi. Pedig az F1 a XXI. században fõleg 07-09 között kegyetlen unalmassá vált, semmi verseny semmi izgalom.

Az kicsit érdekesebb lenne ha Schumaher ment volna, na de õ a családja miatt tuti EUban marad.

De ha több lenne az F1-es ott akkor EU-ba egész bíztos népszerûbb lenne mert az embereknek lenne kiért izgulni.

Régen a sporttv-n mikor volt a NASCAR mindig mutatták hogy kiválasztottakat körbe vittek a pályán 1 verseny autóval. Ez ugye ugyanolyan volt mint a többi csak épp 2 üléssel ?

Nem akartam senki vérnyomását felhúzni a kérdéssel csak nosztalgiáztam képek alapján és eszembe jutott hogy volt 1 ilyen ésmár akkor se tudtam hogy sima autóval visznek embvereket élmény körre vagy 1olyan verseny autóval amibe nem 1 hanem 2 ülés van. .

Dietrich
de ez inkább aféle Toyotás marhulás 😉

Trulli says NASCAR test 'just for fun'

Dietrich
Már Trulliról is hallani..

Azt hittem szét vágják vagy ilyesmi.

köszi.

gordon 24
Ugyanúgy! A Gép tetejét ki lehet nyitni, utánna üléssel eggyüt kiveszik!

Downhill!!

Szeretnék kérdezni ha nem baj 😊

Ha nagy a baj akkor hogy szedik ki a versenyzõt a kocsiból ? Mert az F1-.es autóból ugye kiemelik üléssel 1 ütt simán NASCAR autóban ezt hogy oldják meg ?

Jeff Gordon
Igazad van.Sajnos tényleg jön tesztelni...

Remélem ez a csaló nem kap semmi más,komolyabb lehetõséget...

The only speedometer is in your head.

Végig néztétek a NatGeo-n a NASCAR sorozatot ?

Ulvar
ott lesz õ...apuci vesz neki egy csapatot.

N o N a m e
csak a Sprint Cup-ba ne menjen!
Ne mááá'. De érthetõ lesz, hogyha a falnak megy😊

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Dietrich
Nelson Piquet Jr looks set to turn to the world of American NASCAR racing to revive his disgraced motor racing career.

The 23-year-old Brazilian, fired by Renault for underperformance earlier this season and then embroiled in the crash-gate race-fixing scandal, has travelled to the US this weekend, according to Brazil's Globo television.

Piquet is headed to Mooresville, North Carolina, where he will reportedly have a seat fitting for the Red Horse team's Toyota Tundra racer. The outfit competes in NASCAR's Camping World Truck Series.

újabb önkéntes jelentkezõ 😉

Kansas tipp :

Mears,
Bowyer,
Harvick,
Junior,
Allmendinger.

Jeff Gordon
Kansas

Earnhardt jr
Jeff Gordon
Kyle Busch
Matt Kenseth
Carl Edwards

Price Chopper 400 tipp:

Dale Earnhardt Jr.
Clint Bowyer
Matt Kenseth
Brian Vickers
David Reutimann

Jeff Gordon

Keselowski
Logano
Montoya
Junior
Sadler

danikosz
Price Chopper 400 presented by Kraft Foods | Kansas Speedway
Martin
Kasey Kahne
Dale Earnhardt Jr
Logano
Edwards

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

robotnyk
Kansas

Logano
Kenseth
Keselowski
Bowyer
McMurray
Norbi1990

Mark Martin
Kasey Kahne
Dale Earnhardt Jr.
Greg Biffle
Matt Kenseth
Dietrich

Mark Martin
Kasey Kahne
Jeff Gordon
Brian Vickers
Brad Keselowski

N o N a m e

Dale Earnhardt Jr.
Brad Keselowski
Clint Bowyer
David Reutimann
Jamie McMurray
Ulvar
így jártak 😊. Tudom köcsögség ez van 😊.

Norbi1990
Azért nem kéne beírni mert vkik felvételrõl nézik és izgulni akarnak 😊)
Ulvar
Logano ....mekkora repülést mutatott 😊

danikosz
húú mekkorát esett Logano

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Dover :

Biffle,
Kenseth,
Burton,
Newman,
Truex.

Jeff Gordon
Dover

Newman
Vickers
Earnhardt Jr
Jeff Gordon
Kasey Kahne

AAA 400 tipp:

Kasey Kahne
Jeff Gordon
Clint Bowyer
Kyle Busch
Martin Truex Jr.

danikosz
AAA 400 | Dover International Speedway
Johnson
Montoya
Biffle
Edwards
Martin

Norbi1990
AAA 400 | Dover International Speedway

Biffle
Kyle Busch
Montoya
Earnhardt Jr.
Martin
N o N a m e
AAA 400 - DOVER: Ryan Newman, David Reutimann, Clint Bowyer, Kyle Busch, Paul Menard.