17904
  • Airbus A380
    De az F1-be majdnem minden titkos ha jól tudom tehát szép is lenne ha lenne 1 szétszedett Ferrári pl :D (bár kerekeik vannak mit akarsz...)

• dave9004
    fura, amióta full versenyeket nézek, és hallgatom a kommentátorokat is, azóta szinte nekem olyan, mintha magyarul közvetítenék a versenyt, tudom mit mondanak ált. Amerikában vhogy a közvetítés is sokkal nézőközelibb ugye. Van vmi probléma több autóval(fékek melegedése, felfüggesztés, meg előbbi állítások,) akkor ment ki az egyik fickó a stúdióból, szétszedve ott van két nascar autó, és mindent elmagyaráz a nézőnek aki megértheti.
    Nem úgy mint a forma1-ben, ahol nem tudod h mi mit csinál az autóban. Ha meg kérdezed, neten pl h mi micsoda, akkor meg collner kiröhög
  • Airbus A380
  • Jeff Gordon
    Ameddig kell. Elvben a megaupload szabályai szerint, a nem regisztráltak feltöltéseit az utolsó letöltéstől számított 21. napon törlik, de én regisztrált vagyok, így ez 90. napra tolódik ki. Magyarán, az utolsó letöltéstől számított három hónapig van fent a fájl.
  • Airbus A380
    Nekem aztán angolul hablatyolhtnak.-...

köszi
  • dave9004
    a szárnyakat ja állítják hátul. magyarázták már párszor, h merre kell tekerni h alul vagy túlkormányzott legyen e. van asszem egy másik luk ahol ha tekernek akkor súlyeloszlást tudnak állítani. a kerekeken meg ugye légnyomást. nemtom lehet e még változtatni
  • Norbi1990
    Bazz, nem hiszem el elkezdenek betonozni ahelyett, hogy versenyt nyomnák :D
  • N o N a m e
    Ez megy-e nektek?
  • N o N a m e
    Azért elég szép monszun leesett :)

Kép 1
    Kép 2
    Kép 3

de mostmár süt a nap, és szárítják az utat
  • Airbus A380
    Hát én az ilyehez nem értek a hivatalos nascar.com-on ott az a felhő elég nagy a képen de mondom nem értek hozzá csak kinn a radar kép.

• N o N a m e
    nemhiszem, már kékül az ég :)

Coca-Cola dalt énekelnek a NASCAR versenyzők xD (vidd az egeret versenyzőre és hallgasd hogy énekel xD
  • Airbus A380
    Akkor holnap ne csodálkozzak ha nem lesz friss verseny ? :)

Mit tudsz eltolják hétfőre ?
  • N o N a m e
    Most menne a Pocono 500 verseny, ha nem esne az eső...
  • Airbus A380
    Meddig él a link ? Ezt kezdtem el mutogatni ha valakinek meg szeretném mutatni a filmet.

(ahonnan én töltöttem ott 4 darabba volt szóval ez 1szerűbb)
  • Airbus A380
    Mint a villám online (ha esetleg valaki azonnal nézné letöltés nélkül)

gondoltam beteszem.
  • Airbus A380
    köszi
  • N o N a m e
    igen, most nézem :)
  • Norbi1990
    Mindkettő magyar!
  • Airbus A380
    A film is magyar ?
  • Norbi1990
    Köszi!
  • Jeff Gordon
    Üdv, mindenkinek!
    A héten megígértem, hogy hétvégén hozom a letöltési linket, gondoltam feltöltöm a Tom Cruise félét is, hátha érdekel valakit, nos íme:
    Filmek

Jó szórakozást hozzájuk, kellemes hétvégét és jó napozást kívánok!

• N o N a m e
    Én úgy tudom hogy aki bekerül a Chase-be, annak a pontjait annyira kerekítik fel, hogy a 13. vagy pontversenyben hátrább álló versenyző a Chase végére semmiképpen se tudjon a top 12-be kerülni.
    Általában 5000 pontot adnak, és plusz 10 pont minden nyert verseny után az évben. És a Chase-ben is minden nyert verseny után kapnak 10 pontot.
  • gviski
    Na sziasztok, végre rátaláltam erre a fórumra is :D

A Nascar az életem: Dale Earnhardt története (3: The Dale Earnhardt Story) és a "DALE" The Movie az két különböző film. Míg a NASCAR az éltem egy életrajzi dráma addig a Dale the movie egy dokumentum film. Az előbbi létezik magyarul (bár van benne jó sok elfordítás) addig az utóbbi tudtommal csak angolul van.

Na de nekem is lenne egy kérdésem. Aki a Chase bekerül annak a pontjával mi is történik pontosan? Azt tudom hogy felkerekítik meg valami hozzá is adnak, de ez pontosan hogy is van?

Egy kis hirdetést remélem megengedtek nekem:
    rFactorhoz készült VHR moddal most nyáron a VSR.hu rendez egy 8 fordulós bajnokságot akit érdekel azt várjuk szívesen.

Valamint mindenkit várunk szeretettel a TS-en a futamok alatt ott egy jó kis társaság szokott ilyenkor összejönni és együtt nézzük a futamokat.
  • Airbus A380
    Biztonságosabb lett a Glen.
  • 1xtrafabio
    ez
  • Airbus A380
    köszi
  • Airbus A380

plíz
  • pipeppers
    Az egyik a Nascar az életem - A Dale Earnhardt story
    A másik egy dokumentum film - Dale the movie
  • Jeff Gordon
    Sajnálom, remélem meggyógyul és jövőre ismét láthatjuk a pályán.
  • Airbus A380
    Vickers idén már nem versenyezhet
  • Airbus A380
    1 SprintCup autón mit lehet állítgatni ? Úgy tudom ez nem olyan mint az F1 hogy össze vissza lehet mindent.

Azt hiszem csak az első meg a hátsó szárnyat babrálhatják jól tudom ?

(a pit-be a szerelő azzal a "kurblival" a hátsó ablaknál mit állítgat ?
  • Airbus A380
    És mi a másik ?

Egyébként igaza van a wikipédia szerint is 1 filmről beszéltünk csakl engem az angol cím tévesztett meg.
  • pipeppers
    Gyakorlatilag sem, nekem megvan mind a kettő. A Dale The movie nekem is angol.
  • pipeppers
    Hungarian NASCAR fans
    Jelszó: magyarok
  • pipeppers
    Szerintem van rá esély.
  • gordon 24
    Elvileg nem.

2 film van róla.

• Airbus A380
    Hm... De lehet akkor bocsi elnéztem.
  • N o N a m e
    Az nem a Nascar az életem film?
  • Airbus A380
    A Dale The movie című film létezik magyarul ?
  • Airbus A380
    Nem akarok vész károgni de azért a NASCAR vezetőinek nem mutatnám meg.... őket nem érdekli hogy csak felvételről van. (akkor kitehetnék a saját oldalukra pont úgy minttavaly volt [lap by lap] , de érdekes idén már nincs ienük.