NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The only speedometer is in your head.
Helyes megoldás : 0,179
1.robotnyk : 18 pont (0,009) GRAT.!!
2.Jeff Gordon : 17 pont (0,015)
3.STF0131 : 16 pont (0,020)
4.ChevyG : 15 pont (0,043)
5.Zetterberg/McCants : 14 pont (0,056)
6.Laffite : 13 pont (0,081)
7.Totya : 12 pont (0,095)
8.Tihy : 11 pont (0,136)
9.TSanyi : 10 pont (0,143)
10.p3t33 : 9 pont (0,175)
11.dodgecharger : 8 pont (0,218)
12.spedway : 7 pont (0,251)
13.Carti19 : 6 pont (0,308)
14.Minstrel : 5 pont (0,408)
15.TheDreamingTree : 4 pont (0,499)
16.Dougie : 3 pont (0,922)
17.Dietrich/Nicko : 2 pont (0,966)
18.MrSpock : 1 pont (1,344)
19.Dinsdale & Redvin (nem tippeltek)
Másik kép:

-- Charlotte Observer
Ward Burton warned of repercussions for Kurt Busch's winning move. "Kurt needs to understand there's a payment waiting to be made for that," Burton said. "He didn't just knock (Kenseth) out of the way, 42 other drivers watched it. And what that means now is if Kurt's in front of you with a few laps to go, you have permission to knock him out of the way. You drive people the way they drive you. If he gets knocked out of the way with five to go, he can't whine about it."
-- USA Today
amúgy milyen szisztéma szerint vannak sorbarakva, azt látom, hogy a képen középsõ sorban rajtszám szerint növekvõbe, de az alatta lévõ? arra nem bírtam rájönni,
vagy az csak esztétikai szempontok szerint lett megállapítva?
meg gondolom egy idõ után már helyhiányprobléma is jelentkezett...
Mondjuk csak pénz kellene és ugye talán lehetne nekünk is.
Csak így elég nehézkes,se pénz,se lehetõség nagyon vásárolni,csak usaból rendelni.Pár autót szivesen látnék a polcomon.
Go Jeff Go!!!!

Go #24<#eljen>#eljen>
Downhill!!
A másikat leszedted, ugye? A Dale Earnhardt életét bemutató filmet?
Totya top3 versenyzõje: Mayfield, E.Sadler, J.Burton, (Mears, Hamlin, Riggs).
Vitatkozni még nem tudok, mert csak 1-2 nap múlva látom a versenyt. :-)
Talán csak annyit, hogy Gordon azért kint is kap hideget-meleget, másszóval õ is megosztja a közvéleményt. Sok rajongója van, de azért sokan nem szeretik a stilusa miatt. Mint általában a legnagyobb versenyzõket 😊
Általában a "jó fiúk" nem lesznek bajnokok. Lásd Martin...
Az én kedvenceim Junior, Gordon, Jarrett
Még egy kérés: Akinél bejön ez a StoryTV, vagy mi, föl tudná venni ma este a NASCAR-os dukumentumfilmet?
It'd be highly appreciated!
thx
tehát: Dale Earnhardt, Jeff Gordon és Jeff Burton a 3kedvenc
Mivel F1-ben az autó legalább 70%!Most miértnemnyer?Hmmm?Szarabbul vezet vagy mi?Azt a szakág a pénzrõl és a technikáról szól nem a versenyzésrõl.)
Térjünk vissza a mi témánkhoz!
Jeff Gordon feltétlenül a legjobb versenyzõk közé tartozik,hanem a legjobb(ez nézõpont kérdése)Ugye már amikor bekerült a cup-ba szépen teljesített,és 90 utáni korszak nagy egyénisége.Persze népszerûségben Dale Jr. viszi a prímet mert õ "hazai",és persze nincs híján a vezetõi tudásnak sem.
De ugye itt nemlehet nagyon kijelenteni semmit,mert az adott versenyszituációk meg minden függvénye.
Soka nagy pilóta volt,van aki nemnyert cup-ot pedig megérdemelte volna.
Mark Martin pl! Egyenletesen jó teljesítmény,de sosem ér oda.
Én úgygondolom itt Divatból nagyon nemlehet szurkolni,hisz nemis lehet látni a versenyeket.Aki meg szereti az biztosan választ magának pilótát-kat.
100 emberbõl jó ha 1 tudja ki az a Jeff Gordon,Vagy Dale Jr.
Persze mi máshogy látjuk,számok,festés satöbbi,becsukott szemmel megmondjuk ki kicsoda.(Érdekes pl.F1-ven a tökömsemtudja ki milyen rajtszámmal indul)
Itt hozzánõ a versenyzõhöz az autó meg a csapat.
Ha váltanak akkor még kicsit hezitálunk,szokjuk de aztán már megy tovább.
Most nem Rusty nyert:-)
Végülis az a jó,hogy mindenki szurkol valakinek-kiknek,kevésbé sikeresebb versenyzõknek egyaránt.Mert mit érne ha nemlehetne kicsit bosszankodna,mindig csak ünnepelni:-)
Mi Gordonosok vagyunk talán itt legtöbben,és ugye iylenkor kicsit hangosabbak vagyunk esetleg.:-)
Mindenki írja le a 3 favorit versenyzõjét akinek szurkol!Lehet hogy régen voltmár ilyen,de most az újak is,na meg tisztában legyünk kit kell szidni!:-))
Kezdem én:Jeff Gordon,Jimmie Johnson,Kasey Kahne
Go Jeff Go!!!!
Tényleg akkor meg is kérdezem: Szerintetek ki a NASCAR legnagyobb versenyzõje?
A hasonlóság csupán annyi hogy a fentebb említett két évben 1994 és 2001 amikor 2 nagy bajnok meghalt, mind2 tárgyalt személy bajnok lett. de ez csak véletlen mûve...
Ohh igen és arról ne is beszéljünk MS hogy nyert 94ben. de ez más topic témája. ezért nem is kívánnám átlépni a határokat, csak csupán Gordon személye mellett akartam kiállni.
Dougie! elõfordulnak az ilyen manõverek tudom, fordított esetben (értsd Gordon lökte volna ki Kensethet az utolsó körben) teljesen igazat adnék neked ha fel lennél háborodva. Igaz h Kenseth jól ment a futamon és egész végig top10es volt, de Gordon is ott volt a tûz közelében. No mind1 ezen nem fogunk összeveszni, és ha valamivel megbántottalak volna akkkor so sorry. Tudom hogy nem kellemes amikor az ember kedvenc versenyzõjét szivatják... ezen a héten nem Kenseth volt a legnépszerûbb versenyzõ a forumon ennyi. biztos lesz majd olyan is amikor Gordon lesz a keresztûzben. pont ezért jó ez a fórum h a vitás kérdéseket megvitassuk és pont azért jó h vannak fanok hogyha a driver viták keresztüzébe kerül akkor is mellette álljanak. én is ezt fogom tenni majd, ha szükség lesz rá. Egyébként igazán jól kiáltál Kenseth mellett amiért mindenképp dicséret illet. <#smile>#smile><#eljen>#eljen>
Remélem azért nincs harag?
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
...Gordon, who was placed on probation until Aug. 30... stb. stb.
jajj, mi lesz hogy a jófiú Jeff imázsával...
amúgy majdnem Gordon lökte ki Kenseth-et mielõtt megelõzte volna...
Doug: te láttál valamit?
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Mindenki hibázhat,meg lehet forrófejû.Egy pillanatra elvesztette a fejét,de gondolom megbeszélik ezt majd nyugodtan és kész.
Bár Martinsvilleben kicsit majd izomkodnak,de nemlesz probláma.
Tudják itt finoman lehet,de a gyorspályákon nemnagyon.
Matt bocsánatot kért az esetért,és a nyilatkozatában is elismerte hibázott,Jeff is már viszonylag higgadtan beszélt.Láttam már sokkal dühösebbnek,vagy csalódottabnak,fõleg tavalyi szezonban jópárszor.
A pillanat hevében,meg az a kb60 pont lehet jóljönne még,na de messze a szezonvége.Dicsérte az autót,és ez a legfontosabb,hogy most úgynézki azért hozni tudja a top 10-eket,és talán nyerni fog a hétvégén.Ez az õ pályája,itt nagy sansza van.Szóval remélem szent a béke itt a fórumon is!
Bosszankodni lehet,egy picit odamondani a másiknak,de aztán elröppen,mert jön az újabb verseny,öröm,és bánat egyaránt:-)
Már nagyon várom a vasárnapot!Dejólenne látni is majd!
Go Jeff Go!
Go Jeff Go!!!!
J. Gordon egyébként a NASCAR sumákere (rossz értelemben ofkorsz)
elárulom, hogy én meg J. Gordont sose bírtam, mégis pl. a legutóbbi espn játékba a csapatomba volt és kb. 100 pontot rontott rajta... és néha be is tippelem a top 10-be - ez rohadtul nem függ össze azzal hogy birom-e vagy nem
de nyugodtan hagyjátok ki a tippekbõl Kenseth-t, legalább nem lesz annyira szoros a tippélmezõny...
ja és Gordon hányszor lökött ki az évek során különbözõ embereket (ja hogy már nem is lehet megszámolni, anyit?)
http://topgearhungary.blogspot.com/
Nekem is fura,hogy 2 shorttrack verseny egymásután.
Na de aztán majd jönnek a gyorsabb versenyek!
Go Gorodon!
Go Jeff Go!!!!
Downhill!!
Downhill!!
off WTCC: bárki csak ne az alfák. <#smile>#smile>
mostmár igazán jó lenne ha összejönne 7végén Gordonnak, és remélem Kensethet kilökik a fenébe, akkor majd megtudja...