NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
De jó neked. Én is meglepõdtem a Martinsville-en ,mert nem szoktak egymás után két rövid pályást rendezni, de a nascar.com versenynaptára szerint az lesz.DirectTv 500. Hajrá Jörg Müller, de ezt majd a wtcc-én.

Downhill!!

Laffite
hétvégén Martinsville (ugye jól tudom?), + WTCC idénynyitó, + kezdõdik a kéthetes szabim... még négy nap addig............ nagyon sok!

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

gordon 24
Irok mert már nagyon lent vagyunk.

Downhill!!

Laffite
igen, ez így van, de akkor a saját helyén is légyszi, thx

gordon 24
Igaz de eröl az esetrõl egy pár szót kell ejteni!

Paul Dana.<#worship><#wave>

Nyugodj békében!!!

Downhill!!

Laffite
ilyesmire gondoltam, ezek nagyon jó felbontású képek!!!

Laffite
egy apró kérés: Indy és ChampCar topic itt ez meg itt légyszi maradjon tisztán NASCAR. Korábban beszéltünk már errõl, így tiszta a dolog. Köszi elõre is!

TheDreamingTree
Jó ég, most néztem meg ezt a balesetet. Felrémlett hirtelen a Zanardié... de õ még "olcsón" megúszta...
R.I.P. Dana.

ChevyG work
ja ezt kérdeztem

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

DTap
ChevyG work

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
nem akarja belinkelni ezt a kritikus esetet?
kiváncsi lennék

A halról. Rendszeresen vannak fent képek, most is leszedtem egy csomót. Még elérhetõek. Amennyiben nem tudod, mirõl van szó, írj privát üzit!

gordon 24
Ez egy kis gyökér!!!!!!!!!!!!

Downhill!!

gordon 24
Jó kép, honann szerzted? Ilyen minõségü kép elég ritka.

Downhill!!

dik! te tuc válaszolni 😛
Jeff Gordon
Kössz szépen a képet Totya! nagyon tetszik. ESPN körét most te nyerted, kimagaslottál közülünk... GRAT!<#eljen> de ha nem haragszol akkor azt mondom, h nincs még vége... <#smile><#smile><#smile>

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
ez a hogyishívják ki rendesen felhúzott. többet még top10be sem fogom tippelni...

gordon 24
Majd egyeztetünk csak be kell szereznem különbözõ ütõ,vágó,lövõ fegyvereket ez még egy kis idõ, de aztán indulunk.

Downhill!!

Jeff Gordon
figyu! ha mész akkor mindenképpen szólj mert megyek veled...
<#smile>
ESPN: uccsó elõtti helyen végeztem, elõzõleg 3. lettem. hmmm thx #17 . ki is az??? jaaa télleg valami Kenseth. hát valóban elég érdekesen nyerte meg a bajnokságot, mint Keke Rosberg. csak a finn meg is érdemelte...

gordon 24
Dik te nagyon értelmes vagy!!!

Downhill!!

dik a nascar.com-on láttam hogy kenseth kilökte gordon-t! FUCK!
Én ma láttam a déli hiradóban a balesetet...hát nem kívánok senkinek ilyet, még az ellenségeimnek sem! 😞

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

gordon 24
Bocs Carpenter-re gondoltam. Végülis c-c érted. De a lényegen nem változtat.

Downhill!!

gordon 24
Talladega-t meg az összes versenyt!

Már kicsit megnyugodtam,tegnap óta, de azért ez egy nagyon szemét manõver volt(17). Mondjuk a verseny alatt öszesen 2-ember nem került bajba az egyik a C.Edwards, a másikra nem emlékszem. Hát kemény verseny volt!

Paul Dana balesete ,hát az meg szörnyû volt szerencse, hogy a Castroneves(aszthiszem) megúszta! Szar ilyet látni!!!

Downhill!!

LoL, utcsó vagyok espnen...innen szép lenne gyõzni 😄

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

MrSpock
Ez nem mák kéremszépen!:-)
Tudás:-))LOL!
Adtam egy kis esélyt,(köszönhetõen Kensethnek)nektek!
Már kezdtem itt hátradõlni a végefele..

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Nagyobb!:-)
Na jóó csak vicc volt,ha mondjuk aztnézem reálisan a csapatom minden tagja stabilan top 20-as legroszabb esetben,ha nemmennek falnak.
Épp ezért úgy a 650 pont körüli nekem a reális,ezért a héten nagyonelszálltam.
De igy a jó szoros a meccs!
Te is jössz föl,és Laffite barátom is.Már kicsit elvolt szontyolodva,na de az emberei egészen jól mentek most.
Készülünk a következõ hétre!
Go Gordon!Majd Talladegát megnyerjük!

Go Jeff Go!!!!

ChevyG work
nem elõzõ 7N, hanem eddig<#mf1><#beka2><#smile>

Volt akkor a mákom most, mint neked az elõzõ héten? :-)

MrSpock
511 pont,most meglestem az espn-t.
Még vezetek,de mégegy ilyen szerencsétlen hétvége és oda az elõny.
Bár ennyire rosszul nemfuthat a csapatom.Így azért nem aggódom,egy stabil 600 pontra jók mindig.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Nem,még engem is megelõztél most!
Kb. 500 pont felett vagyok valamivel..nem is mertem még kiszámolni:-)
Rettenetesen bosszant Gordon 21. helye!Fõleg ahogy odakerült!
Kenseth fenntvan a feketelistámon!Már mondjuk mióta bajnok lett.
Bár volt idõ mikor kezdett szimpi lenni,de ez most ennek vége.
Kyle Busch kezd viszonylag megnyugodni.
Kahne meg egyenesen visszafogott,nekem õ a titkos favoritom ez évben.
Most is picit megtörve de azért behozta a top 10-be az autót.
Jimmienek sansza nemvolt ezen a versenyen,na de majd javit!
Sajnos pár versenyzõ miatt kicsit kiszámithatalan minden.Nem mintha amúgy papirforma lenne,csak kicsit fiygelhetnének jobban a lökdösõdésekre.
Azért tudhatnák,hogy ez megbosszulhatja magát,és mondjuk egy gyorsabb páylán ahol falnak megy nemjön már vissza.Kenseth most meghúzza magát pár versenyig szerintem,de így is megfogják találni.Kurt is vigyázhat,bár õ inkább csak Mattet kerülje el.

Go Jeff Go!!!!

robotnyk
hú, volt aki még nálam is gyengébb volt espnen. múlthéten 11rõl feljöttem a 8dik helyre, most vissza is buktam 😄
MrSpock
Húú ez aztán méret!:-)
Nagy mákod volt a héten,de rád is fért már!:-)
Köszönhetõen Kensethnek nagyon elszálltam!
Gratulálok a gyõzteseknek!

Go Jeff Go!!!!

Bristol 500 top10 tippek eredménye:

1.Zetterberg/McCants : 11 pont (2 találat + 5 top10) Grat.!
2.p3t33 & Totya : 10-10 pont (2 találat + 4 top10 és gyõztes találat + 5 top10)
4.Dougie & Laffite 8-8 pont (1 találat + 5 top10 találatok)
6.Jeff Gordon, STF0131 & TheDreamingTree : 7-7-7 pont (1+4, 7top10 és 1+4)
9.Dietrich/Nicko, Minstrel, robotnyk, Tihy & TSanyi : 6-6-6-6-6 pont
14.Carti19, ChevyG & MrSpock : 5-5-5 pont (5 top10 találatok)
17.dodgecharger, spedway : 4-4 pont (4 top10 találatok)
19.Dinsdale & Redvin : nem tippeltek

ChevyG work
nem baj, van uj hátterem😊

Ez túl nagy ide, bocs. Más megoldást keresek.

A szombati Busch verseny Bristolban.

ChevyG work
wow, akkor nem vok utolso az 530al<#mf1><#smile>

robotnyk
nekem kerek 500 pont espnen -.-
Köszi, nekem most mondhárom tippjáték összejött: top10-ben eltaláltam a gyõzteset (sõt, a 2. és 3. helyezettet is csak felcseréltem:-D), 743 pont ESPN-en és 820 a rustyportal-on (ott 6 versenyzõt kell választani). A versenyrõl még nem tudok nyilatkozni, csak pár nap mulva.

ChevyG work
#2 #5 #9es kocsikat már régóta utálom, nem igaz, hogy mindig van 1-2 craven ebbe a sorozatba!!!

ChevyG work
beszarás, hogy fullos kábeltévénk van (hábéo nélkül) és nem lehet nézni a versenyeket, hihetetlen
egyébként ezt a versenyt is sikerült jol benézni<#falbav>

robotnyk
már gondoltam megsajnálom Kensethet, aztán kilökte Gordont, aki egyébként tisztán ment el mellette. ráadásul Kenseth kente fel a falra Johnsont is, amikor lekörözte, szóval Kenseth jobban teszi, ha csendben örül az összetett elsõ helyének.
MrSpock

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Elismerem Busch is nemépp fair módon elõzött,de azért Kensethnek lehetett volna annyi esze,hogy nemépp Gordonon törleszt.Fõleg úgy hogy simán elment mellette.
És kivesztett többet?Õ 3. lett,Gordon meg 21.azért nemkevés pontveszteség.
és mondom ha ez a 200. körben van okés visszalehet jönni(bár akkorsem valami felemelõ érzés),de így végén!
Off:IRL jó kis finish volt,egy orrhosszal nyert Wheldon.

Go Jeff Go!!!!

Dietrich
espn már tegnap felrakta a netre..gyakorlatilag hasonló volt mint Zana balesete 2001-ben csak most nem az autó elejét hanem a hátsó részét torpedózta meg Dana és nem a kanyarban hanem a pálya egyenes részén.
Kicsit érthetetlen a dolog mert idõben kapta a figyelmeztetést a csapattól rádión és a spotter is jelezte, hogy merre kerülje ki...
http://sports.espn.go.com/rpm/news/story?seriesId=1&id=2384873

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."