17903
-
#8100 ja télleg! köszi! -
Dougie #8099 te sose nézel dátumokat? -
#8098 dehogy holnap... Azért irtam igy ,mert a kérdésedbe benne volt a válasz is. -
#8097 ma? -
#8096 Az AbMoteurs este 20-kor kezdi a közvetítést. -
#8095 verseny holnap este lesz? -
STF0131 #8094 Én is pont ezen töröm az agyam. :) -
Dougie #8093 Leicht végez előrébb a Nextel-ben, vagy DW a Buschban? -
Dougie #8092 azért arra kiváncsi vagyok, hogy a 19 éves Stephen Leicht hanyadik lesz majd
mondjuk valószínű 40-43, vagy olyan valószínű, hogy mégse?... -
Dougie #8091 Pennsylvania 500
01 Carl Edwards
02 Kurt Busch
03 Denny Hamlin
04 Tony Stewart
05 Greg Biffle
06 Brian Vickers
07 Ryan Newman
08 Jeff Burton
09 Kasey Kahne
10 Jimmie Johnson
margin: under caution -
Dougie #8090 minden jel arra mutat, hogy Denny Hamlin nyeri a versenyt
ezért aztán tutira nem ő fogja nyerni, vagy mégis?... :) -
Totya000 #8089 Mopar és Charlotte. -
#8088 Short Track és Vegas -
Totya000 #8087
forrás. -
Totya000 #8086 Mindez a 2006-os NASCAR Pets Calander jegyében zajlik.
12 NASCAR versenyző hónapról-hónapra pózól egy-egy háziállattal és a képekből naptárt készítenek majd. A naptár eladásából származó bevételekből a Greg Biffle Alapítványt támogatják, amely az állatok javára gyűjt.
A 12 versenyző:
Január – Dale Earnhardt, Jr. és a boxere, Killer,
Február – Matt és Katie Kenseth és az Ő macskáik, Lars (Lars Ullrich, a Metallica tagja után) és Charlotte,
Március – Ryan és Krissie Newman és a közös kutyáik, Digger, Harley és Mopar,
Április – Jason és Alison Leffler és labradorjaik, Daphne és Chloe,
Május – Casey Mears és két macskája, Gus és Rags, valamint kutyája, Kya,
Június – Jimmie és Chandra Johnson és két kutyájuk, Roxanne és Maya,
Július – Kerry és René Earnhardt és a négy kutya: Pepper, Greer, Luke és Chuckie,
Augusztus – Tony Stewart és a majma, MoJo,
Szeptember – Kurt Busch és Eva Bryan kutyaája, Jim,
Október – Elliott Sadler és Tennessee Walker, a kopó,
November – Greg Biffle és Nicole Lunders és a két boxer, Foster és Gracie,
December – Jeff és Michelle Green, valamint labradorjaik, Short Track és Vegas.
-
#8085 -
#8084 ja, mintha papirbol lenne -
#8083 Köszi szépen. De nagyon megdöbbentett. Azért az elég durva hogy igy szétszakadt az a gép.. -
Totya000 #8082 Tényleg vagy 4 éve kering a neten ez a videó, csoda, hogy elkerültétek egymást eddig. :-)
ARCA kentucky 150 Results.
Harmon a 35. lett ezen a versenyen. De jó kis verseny volt.
Élménybeszámoló.
Paul Beregszaszy. -
#8081 az egy nagyon ismert videjo a neten, nem csak NASCAR-os körökben! -
#8080 ja, nem de köszi a linket! -
Dougie #8079 csak meg kell látni a rendszert...
(majd szólj, ha a tőzsdét is elemezted és rájöttél a teljes rendszerre, akkor majd adhatsz egy-két tippet) :)) -
Totya000 #8078 Az az igazság, hogy ijesztően jó bevált az új szisztéma az ESPN-en és a top10 játékban is. Sőt, játszom egy harmadik tippjátékban is, ott 50-en vagyunk és a héten a 2. lettem. Ha a következő 2-3 versenyen is bejön a dolog, akkor megtartom év végéig. Még nem kiabálom el, hogy rájöttem valamire. :-) -
Totya000 #8077 Ö Mike Harmon és a mai napig versenyez.
Index-ről... -
#8076 Ha ezt egy filmben látom, simán rámondom, hogy lehetetlen...
Hát ez a csóka egy új életet kezdett abban a pillanatban, az biztos. -
#8075 Waz ezt nézzétek:Uhhh -
#8074 http://www.mininova.org/tor/252857
nah, picit utánanéztem, ez az, ha gondolod :) -
#8073 Ja aztán berakták a kormányt és pont ugy nézett ki mint aki kinőtte a házat.
Mekkora egy pali az.
-
#8072 Ja, az volt aranyos, ahogy Paul Sr-t betuszkolták a kocsiba... hát igen, nem ekkora emberre tervezték -
#8071 Hát ha arra gondoltál, hogy töltsem föl, sajnos nem vettem fel :( -
#8070 uhhh
torrent!!! -
#8069 Az bizony láttam, és hogy örültek neki hogy tudtak menni 240-etpffff.Ahol az arcok mennek 300-at. De azért komoly volt én is kipróbálnám egyszer.
-
#8068 Ja, láttátok tegnap az Amcsi Motorokat? Teutul-ék elmentek a Jeff Gordon "autósiskolába". Vezethették a 24, a 15, az 1 és a 8-as autókat. Az elején meg Jeff vitte körbe őket a pályán egy kisbusszal (160-al...), és mutatta nekik aaz iveket... Mázlisták :D -
#8067 -
#8066 Reggel kapcsolgattama tv-t és a Viasat Historyn valami dukumnetum ment Paul Tracyről,és ahogy tesztelgette a NASCAR autót,mivel ugye kacsingatott ide is.
Aztmondta,hogy sokkal,de sokkal nehezebb egy ilyen kocsit vezetni ,mint egy OW-t.Nem is volt elégedett a teljesítményével.
Azzal indokolta,hogy mig odaát csak nyomni kell,nagy a sebesség, és az autó tapad,szinte ragad az eszfalthoz,akkora a leszorítóerő,míg itt "dolgozni kell" vele,hogy a pályán tudja egyáltalán tartani.
Nehezebb helytállni ebben a szériában,mert nem az autó teljesítménye számít.
Ez egy érdekes vélemény volt,és talán egy kis ízelítő akik az F1-esek tartják a legjobb versenyzőknek.
-
#8065 Senkit nem zavar hogy nincs felül kép? -
#8064 Elkképzelhető hogy télleg nincs rá....
Attól hogy van pár száz ember aki szereti a másik több millió megszokta a forma 1-et és egyéb épített (vagy hogy híjják) pályás versenyt. Sztem szokatlan lenne a nascar rendszere . (indexen én is őrületbe kergettelek titeket a kérdéseimmel sztem lenne még pár ezer ember aki nem értené mi zajlik ott nem nézné ergó a csatornának nem érné meg) amúgy EU-ba hol adják,? (a franciákat tudom) -
Dougie #8063 akkor bevált a saját statok alapján való tippelés
lehet hogy én is szisztémát váltok
meg az espn-en is eléggé feljöttél, én meg lecsúsztam... ott is változtatom kell a stratégián... -
#8062 esetleg mind2. de ha utobbi is, akkor boldog emberek -
#8061 Amúgy, mai Szines RTV-ben műsorajánló cikk a Mint a villám cimű filmhez:
"Az ifjú Cole (Tom Cruise) régi vágya teljesül, amikor Forma-1-es versenyző lesz...stb."
Ezek most vagy a filmet nem nézték meg, vagy Forma-1-es futamot nem láttak még...