NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Paul Dana.<#worship>#worship><#wave>#wave>
Nyugodj békében!!!
Downhill!!
R.I.P. Dana.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
kiváncsi lennék
The only speedometer is in your head.
Downhill!!
<#smile>#smile>
ESPN: uccsó elõtti helyen végeztem, elõzõleg 3. lettem. hmmm thx #17 . ki is az??? jaaa télleg valami Kenseth. hát valóban elég érdekesen nyerte meg a bajnokságot, mint Keke Rosberg. csak a finn meg is érdemelte...
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Már kicsit megnyugodtam,tegnap óta, de azért ez egy nagyon szemét manõver volt(17). Mondjuk a verseny alatt öszesen 2-ember nem került bajba az egyik a C.Edwards, a másikra nem emlékszem. Hát kemény verseny volt!
Paul Dana balesete ,hát az meg szörnyû volt szerencse, hogy a Castroneves(aszthiszem) megúszta! Szar ilyet látni!!!
Downhill!!
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Tudás:-))LOL!
Adtam egy kis esélyt,(köszönhetõen Kensethnek)nektek!
Már kezdtem itt hátradõlni a végefele..
Go Jeff Go!!!!
Na jóó csak vicc volt,ha mondjuk aztnézem reálisan a csapatom minden tagja stabilan top 20-as legroszabb esetben,ha nemmennek falnak.
Épp ezért úgy a 650 pont körüli nekem a reális,ezért a héten nagyonelszálltam.
De igy a jó szoros a meccs!
Te is jössz föl,és Laffite barátom is.Már kicsit elvolt szontyolodva,na de az emberei egészen jól mentek most.
Készülünk a következõ hétre!
Go Gordon!Majd Talladegát megnyerjük!
Go Jeff Go!!!!
Még vezetek,de mégegy ilyen szerencsétlen hétvége és oda az elõny.
Bár ennyire rosszul nemfuthat a csapatom.Így azért nem aggódom,egy stabil 600 pontra jók mindig.
Go Jeff Go!!!!
Kb. 500 pont felett vagyok valamivel..nem is mertem még kiszámolni:-)
Rettenetesen bosszant Gordon 21. helye!Fõleg ahogy odakerült!
Kenseth fenntvan a feketelistámon!Már mondjuk mióta bajnok lett.
Bár volt idõ mikor kezdett szimpi lenni,de ez most ennek vége.
Kyle Busch kezd viszonylag megnyugodni.
Kahne meg egyenesen visszafogott,nekem õ a titkos favoritom ez évben.
Most is picit megtörve de azért behozta a top 10-be az autót.
Jimmienek sansza nemvolt ezen a versenyen,na de majd javit!
Sajnos pár versenyzõ miatt kicsit kiszámithatalan minden.Nem mintha amúgy papirforma lenne,csak kicsit fiygelhetnének jobban a lökdösõdésekre.
Azért tudhatnák,hogy ez megbosszulhatja magát,és mondjuk egy gyorsabb páylán ahol falnak megy nemjön már vissza.Kenseth most meghúzza magát pár versenyig szerintem,de így is megfogják találni.Kurt is vigyázhat,bár õ inkább csak Mattet kerülje el.
Go Jeff Go!!!!
Nagy mákod volt a héten,de rád is fért már!:-)
Köszönhetõen Kensethnek nagyon elszálltam!
Gratulálok a gyõzteseknek!
Go Jeff Go!!!!
1.Zetterberg/McCants : 11 pont (2 találat + 5 top10) Grat.!
2.p3t33 & Totya : 10-10 pont (2 találat + 4 top10 és gyõztes találat + 5 top10)
4.Dougie & Laffite 8-8 pont (1 találat + 5 top10 találatok)
6.Jeff Gordon, STF0131 & TheDreamingTree : 7-7-7 pont (1+4, 7top10 és 1+4)
9.Dietrich/Nicko, Minstrel, robotnyk, Tihy & TSanyi : 6-6-6-6-6 pont
14.Carti19, ChevyG & MrSpock : 5-5-5 pont (5 top10 találatok)
17.dodgecharger, spedway : 4-4 pont (4 top10 találatok)
19.Dinsdale & Redvin : nem tippeltek

egyébként ezt a versenyt is sikerült jol benézni<#falbav>#falbav>
És kivesztett többet?Õ 3. lett,Gordon meg 21.azért nemkevés pontveszteség.
és mondom ha ez a 200. körben van okés visszalehet jönni(bár akkorsem valami felemelõ érzés),de így végén!
Off:IRL jó kis finish volt,egy orrhosszal nyert Wheldon.
Go Jeff Go!!!!
Kicsit érthetetlen a dolog mert idõben kapta a figyelmeztetést a csapattól rádión és a spotter is jelezte, hogy merre kerülje ki...
http://sports.espn.go.com/rpm/news/story?seriesId=1&id=2384873
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."