NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Huh,szerintem a kezdetek óta összesen nemtippeltünk ennyien Gordon gyõzelmére!:-)Jimmie,vagy Jeff ez most a kérdés!Elõbbi már nyert,utóbbi még nem,de ezen a pályán nagyonjó!Egy pozitivum lesz,sokan szurkolunk a Hendrickeseknek a holnap versenyen:-)
Go Jeff Go!!!!
Martinsville-i tippjeim:
1. Gordon
2. Stewart
3. Johnson
4. Kurt Busch
5. Kyle Busch
6. Newman
7. Kenseth
8. Hamlin
9. Earnhard Jr.
10. Biffle
MOV: 0.201
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
1. Jeff Gordon
2. Jimmie Johnson
3. Kasey Kahne
4. Ryan Newman
5. Kyle Busch
6. Kurt Busch
7. Dale Earnhardt jr.
8. Tony Stewart
9. Elliot Sadler
10.Gregg Biffle
MoV: +0,168
The only speedometer is in your head.
1.Newman
2.Stewart
3.Kahne
4.Johnson
5.J.Gordon
6.Ku.Busch
7.D.Hamlin
8.J.McMurray
9.B.Labonte
10.K.Schrader
Margin of Victory : 0,309
01: Johnson
02: J Gordon
03: Kurt Busch
04: Stewart
05: Biffle
06: Kenseth
07: B Labonte
08: Kahne
09: Newman
10: McMurray
MoV: +0,100
Directv 500:
01: J Gordon
02: Johnson
03: Stewart
04: Kenseth
05: Earnhardt JR.
06: Kurt Busch
07: Kyle Busch
08: Newman
09: Burton
10: Biffle
MoV: 0,487
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
1 Jeff Gordon
2 Tony Stewart
3 Jimmie Johnson
4 Kasey Kahne
5 Elliott Sadler
6 Kurt Busch
7 Greg Biffle
8 Matt Kenseth
9 Carl Edwards
10Kyle Busch
margin: 0,452
1. Tony Stewart
2. Jimmie Johnson
3. Jeff Gordon
4. Kurt Busch
5. Kyle Busch
6. Matt Kenseth
7. Bobby Labonte
8. Ryan Newman
9. Denny Hamlin
10. Carl Edwards
Margin: 0,299 sec
a NASCAR 06 Total team Control néven megjelent xboxra és ps2re
de az ea honlapján SEMMI a pc-és változartól!!!
utálom az ijjés játékokat, de a managelés mijatt érdekelne ez
szal vlaki tud vlamit?
on
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Kb. 3 év alatt. Az elsõ autó azt hiszem egy Dale Earnhardt kamion volt, ruhák és egyebek talán egy évvel korábban voltak.
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
eddig a Papy-nak voltak kizárólagos jogai a játékhoz.
de az a kötsög ijjé megvásárolta. namost az ottani grafikusok, programozok, stb lehet, hogy átmentek az ijjéhez, mert ugye máshiol nem tudnak dolgozni (ebbe a témába)
ez a Sim Racin nevû progin (ami az eddigi utso ijjés NASCAR) már érzõdõtt is a válltozás.
én nagyon régóta szeretnék egy olyan NASCAR játékot, amiben managelheted a csapatod (pl van egy kis kezdõtõkéd, és abbol indulsz 1-2 CTS futamon, ha ott jo vagy kapsz támogatót, aztán teljes szezon, be pillantasz a nagyobb kategóriákba , saját csapata stb, és igy leszimulálni 30 évet)
na ez kezdetlegesen már meg vot a sim racinbe, ezért negyon várom a folytatást
amúgy én 95%on nyomom😛
és melyik volt az elsõ?
ha szabad érdeklõdni...
mellesleg HNR-ben versenyzem 😊
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Az utóbbi 3 éveben neki a legjobb az átlaga és az eddigi 24 indulásából 20-szor top 10-es volt.Több mint 2000 kört vezetett.
Elég impozáns adatok.Jólenne már ha ynerne,önbizalomnövelõnek,fõleg Talaldega elõtt,hogy nemfelejtett el gyõzni.
A sötét lõ Dale Jr. lehet,szerintem õ is kezd már lassan magáratalálni.
Én úgyérzem,hogy kettõs Hendrick's gyõzelem várható.Jeff,és Jimmie.De talán még Kyle Busch is odaérhet,szóval nemkizárt a H-autók hétvégéje lesz.
Go Jeff Go!!!!
Legjobban a Yodást bírtam,és persze akkor vele volt az erõ,nyert is:-)
De azért általában a Dupontos,fõleg mikor sötétebb tónusú tetszik.De biztosan láthatjuk még különbözõ színekben.
Go Jeff Go!!!!
Szívesen birtokolnánk mi is egy-két darabot:-)
Csaakhát..hogyismondjam,nem a NASCAR hazájában vagyunk..ezalatt többminden is érthetõ:-(:-)
De azért gondolom mindenkinek van valami kis relikviája.
Jólenne gyarapítani is majd egyszer,meg szerintem összelehetne hozni valami találkozót is,jön a tavasz,nyár.Egy hétvégi napon,amikor úgy ráér az ember,mondjuk akár Budapesten, kimenni mondjuk a Margitszigetre,piknikezni a fûben,és elcseverészni.Többen vagyunk vidékiek de szerintem megoldható lenne,van idõnk rá.
Ti mitszóltok hozzá?
Go Jeff Go!!!!
:-)
A hely- és vitrinhiány komoly gond, az autók nagy része dobozban van, ami rendelkezik védõburokkal (hajnali egykor nem jut eszembe a normális neve), az meg a polcon pihen.
Ja és ne irasd meg, vedd meg <#eplus2>#eplus2> Szerintem már nemlehet több, mint 2000píz.
http://topgearhungary.blogspot.com/
Downhill!!
Szerintem irasd meg ezt a játékot:NASCAR Racing Season 2003, Nagyon jó Progi.
Ha letöltöd a Patch-et hozzá lehet játszani a régi 88-as NASCAR autókkal,NASCAR Craftsman Truck series,Busch Series, Iroc, TransAm,stb. Rengeteg pálya van hozzá. Nem irok többet mert a többieket biztos nem érdekli, de ha érdekelnek a részletek Priviben szivessen leirom
Downhill!!
ha elindulsz, akkor sok sikert neked. majd mond meg az oldalt ahol mész majd nézegetem, h mit tudnak a nagyok<#eljen>#eljen><#smile>#smile>
Én a NASCAR racing season 2003-mal játszom! Egyébként 3-szoros bajnok vagyok.
A ellenfelek erõség 85%-ra van állitva, és a normál versenytáv felét játszom, tehát 200-250 milest.
Nagyon kemény csatákat vivok virtuális Jeff Gordonnal, de én nem lököm ki. Igaz (17)?
Downhill!!
A Nascar már megy élég rég óta. Most hétvégén a 6. futam lesz.(ha jól emlékszem)
A sport tv nem közvetíti. Csak az ABMoteurs (franciául) ha müködik.
Az AbMoteurs benne van a Tkábel digitális csomagjába. Ha gondolod( és persze ha van nálatok fizes elõ rá) Havi 2100Ft. Adják az Eurosport2, Extremesport ,Moteurs (közvetiti a Busch series-t és a ARCA-t),ABMoteurs-t meg még két szart.
Downhill!!