17903
  • TheDreamingTree
    Ez qrva jó :)

Ez a Boris Said tök beleillene a System of a Down-ba is, nem? :)
  • Dougie
    ez jó, és jellemző :)
  • Totya000
    Még egy kis Earnhardt-Gordon:

... és Earnhardt kilöki hátulról... (szép volt, Dale!) (csak így tovább!)

... és Gordon kilöki hátulról... (Punk!) (Idióta!)
  • Totya000
    LOL! Boris "The Hair" Said.

Erről jut eszembe: a kis Ryan Pocono-ban járt! (nem tudom, ki ez a kölyök, de ott járt.)

• STF0131
  • Totya000
    1913., Pilette - Mercedes-Knight.

1938., Indy 500
  • Totya000
    :-) Neked válaszoltam, de nem neked címeztem.

A legelső, 1994-es Brickyard 400 győztese.
  • Totya000
    Köszi szépen! Gordon Indiana-ban nőtt fel és ez extramotívációt jelenthet neki a pályán. Ugyanígy Stewartnak is ez nyújthat plusz erőt. Newman kakukktojás.

Eredetileg 3.200.000 tégla borította a pályát, melyből ma már csak egy 36 inch-es csík látható (vagyis 91 cm, azaz 3 láb), ami pontosan 1 yard. "Yard of Bricks" A többi tégla az új burkolat alatt van.
  • Dougie
    és ezt nekem válaszolod? én veled vagyok, ezt akarom én is :)
  • Totya000
    Ezzel csak azt szeretném, ha lenne valami konkrét is a topikban. Ilyen okokat és nyilatkozatokat látnék itt még szívesen, de jobb lenne magyarul. :-) Jó lenne, ha nem csak a tippjátékról szólna itt a dolog. Fordítson, aki képes rá és van kedve hozzá, aki meg nem tud angolul, az is próbáljon meg valamit hozzátenni a dologhoz, senki sem jött angol nyelvtudással a világra. Van szótár és rengeteg a téma is.

Egy beszúrt kép alá oda lehetne írni, hogy mit is látunk rajta, tulajdonképpen.

...ha valaki bejönne a topikba és beírná, hogy "hajrá XY, remélem Te nyersz a hétvégén!", észre sem vennénk, hogy új tag.

Tudom, kapjam be! Én csak szeretnék még egy jó NASCAR topikot az index mellé.
  • Dougie
    The purse is bigger than most races, and the trophy is awesome. But just the thought of winning there is enough of an incentive for drivers and teams. Everybody wants to win the Daytona 500, but the Allstate 400 at the Brickyard is very special to Hoosier natives Ryan Newman and Tony Stewart because it's their home track. It's also very special for Jeff Gordon, who grew up in Indiana, and has won four times at the track.

szóval megvannak az okok...
  • Dougie
    az a jó, hogy a cikkbe kb. 8 emberre írják azt, hogy "awfully good" lesz itt...
  • Dougie
    Every time I roll into a race track, I get excited, but there's something extra special about rolling into the infield of the most famous speedway in the world, the Indianapolis Motor Speedway.

Brickyard battle continues

Money wasn't the reason he wanted to win at the Indianapolis Motor Speedway. Winning at Indy is more special to some guys like Stewart than others.

Plus, Pocono has some of the same characteristics...
  • Dougie
    Gyerekek, pörögjünk már fel! :-) Miért mehet ilyen jól ott Gordonnak?
    na pl. szerinted miért?
  • Totya000
    Február 20-án Juniorral repült még a Busch Szériás versenyzője, Mark McFarland is.

A híres Blue Angels-szel próbálták meghánytatni őket, amelynek során elérték az 1,2 mach-ot (890 mph, 1425 km/h) és a 7G-t is.

"Ez az a hullámvasút, amelyet nem lehet megépíteni," - Junior. "Igaz, hogy magas G-értéknek vagyunk kitéve mi is az olyan pályákon, mint Bristol vagy Atlanta, de a repülés ezekkel a pilótákkal egy új nézőpontba helyezi az egészet. Csodálom a kondíciójukat."
  • ChevyG #8325
  • Totya000
    Gyerekek, pörögjünk már fel! :-) Miért mehet ilyen jól ott Gordonnak? (Kahne és Stewart átlaga jobb a pályán, de Ők nem indultak mind a 12 versenyen). Próbáljuk megfejteni! Interjúkat találni vele a témában. Ne csak a "remélem Ő nyer" és a "Go-Go-Gordon" mondatokat írjuk be! :-) Ezt bárki hozzá tudná szólni az sg-n.

Hajrá! Az ide betévedők lássák, hogy komolyabban érdekel minket a téma!
  • Tihy
    hmmmm Mr. Swartz mennyire hasonlít Jr.-ra :)
  • Jeff Gordon
    :D igy van.
    én nagyon tiszteltem Dale Sr.-t szerintem pokoli jó versenyzö volt, töle már csak egy jobb van, Jeff Gordon:D egyébként Jr valóban jó hogy itt van, nagy kár hogy Jeffnek eddig még nincs gyereke, de már nemsok esély van rá hogy együtt menjenek...
  • MrSpock
    Jeff Gordon egyeduralkodó ezen a pályán.Valamiért nagyonmegy neki itt.
    Remélem azért nemszakad meg e remek sorozat a hétvégén sem.
    Én speciel a Gordon-Earnhardt párharchoz még annyit,hogy kedvelem Jr.t is,mert szükség van rá,egy remeklő Dale-re,hogy mégnagyobb legyen a siker mikor Jeff halad át a célvonalon először.:-)
    Go Jeff Go!
  • Totya000
    Brickyard 400 rekordok és mérföldkövek.

Majd szólok szólok, ha lesz hír a rendelésről. Remélhetőleg, idén sor kerül rá.
  • ChevyG #8319
    miko lessz ösznépib rendelés?
  • Totya000
    Náluk biztos nem lehet kapni, de megrendelhető USA-ból, sztem. Nem könnyű egy ilyen könyvet elolvasni, még Dougie Kenseth könyve is okozott komoly problémákat nekem. :-) ...de ettől függetlenül jól mutatna a polcomon.
  • Totya000
    Erre szerettem volna kilyukadni: aki Earnhardt-fan volt, annak most Harvickot vagy Juniort kellene éltetnie.
    Aki viszont Gordonért van oda, annak nem illik az Intimidatort is a kedvencek közé sorolni. Elismerni és tisztelni lehet, de Gordon és Earnhardt, Sr. fanok ne legyünk már egyszerre! :-)

Persze, mindenkinek a magánügye, hogy kinek drukkol, de az UTE-Fradi drukker is viszonylag ritka.
  • ChevyG #8316
    1 érdekes kép
  • Jeff Gordon
    még az is meglehet...
    de remélem nembaj?:)
  • Dougie
    ilyen embert szerintem nem sokat találsz, aki mind a #3-ast, mind a #24-est is szerette... (vagy most a #8-ast és a #24-est is egyszerre...)
  • Jeff Gordon
    nagyon jó lehet ez a könyv, gondolom (természetesen) Mo-on mint minden más ez sem elérhetö...
  • Jeff Gordon
    én #24 mellett #3 volt a másik kedvencem, igy mostmár csak a 24es:)
  • ChevyG #8311
    mindenki akki a 3ast szerette most a 8asnak szurkol, ez tuti. tapasztalat...
  • Dietrich
    IRL-ben is volt helyettesíteni..
    F1-ben 4 futamon..nem valami sok :)
    megélhetési versenyző lett amióta nincs a CC-ben...ott indul ahol kap autót (rolex, trans-am stb)
  • Dougie
    ja cbs is van, aztán lehet hogy egyszer fox is lesz
  • Dougie
    van ázsiai espn meg amerikai espn is, sőt az abc is fogható többek között (TVU Player)
    itt is van némi infó
  • gordon 24
    Na a hétvégén nem leszek ezért most tippelek. Tehát INDY tipp:

1.Tony Stewart
    2.Jimmie Jhonson
    3.Jeff Gordon
    4.Matt. Kenseth
    5.Kyle Busch
    6.Dale Earnhardt Jr.
    7.Danny Hamlin
    8.Kevin Harvick
    9.Mark Martin
    10.Kurt Busch.

MOV: 1.000 sec
  • gordon 24
    De jó lenne..... ÁÁÁ Na mind1. Kár nagyon.
  • gordon 24
    Nem csak nagyon nem birom Montoyát....
  • Totya000

Könyv is íródott a témában.
  • Totya000
    Nem véletlenül szomorkodó Earnhardt-fanokat rajzoltak oda. :-) Az egyik legnagyobb riválisok lettek a NASCAR történelmében.

1993.: Earnhardt 1., Gordon 14.,
    1994.: Earnhardt 1., Gordon 8.,
    1995.: Gordon 1., Earnhardt 2.,
    1996.: Gordon 2., Earnhardt 4.,
    1997.: Gordon 1., Earnhardt 5.,
    1998.: Gordon 1., Earnhardt 8.,
    1999.: Gordon 6., Earnhardt 7.,
    2000.: Earnhardt 2., Gordon 9. (új csapat és autó Gordonnál)

Megérkezett a tejfelesszájú nyugati! versenyző és lenyomta a déli redneck-ek bálványát évről-évre. A '90-es évek valószínűleg két legsikeresebb pilótájaként könyvelhették el őket, akikről a "Két dudás nem fér meg egy csárdában" juthat az eszünkbe. Earnhardt halála után Harvick ült be a helyére és Junior is a pályán volt 1999-től a Cup-ban. Vagyis egy Earnhardt-fan valószínűleg Harvick, Junior, esetleg Childress drukkerré konvertálódott. :-) Vagy mégsem?
  • B Lori
    Mert Montoya komolytalan és lassú?
  • B Lori
    ha a p2p-t akkor a ázsiai ESPN-t láttad ami nem biztos hogy adni fogja a NASCAR-t,ugy mint a FOX Sports Midle East se azt adja mint az USA FOX