17903
-
Carti19 #8380 Indy:
01 Jeff Gordon
02 Kasey Kahne
03 Danny Hamlin
04 Tony Stewart
05 Kevin Harvick
06 Jimmie Johnson
07 Kurt Busch
08 Earnhardt Jr
09 Mark Martin
10 Kyle Busch
MoV: 0.672 -
#8379 Természetesen nemfelejtettem el én sem.Happy Birthday Jeff!
Remélem jó szülinapi ajándék lesz a győzelem!
-
Totya000 #8378 Rosszmájú dolog azt feltételezni, hogy hátsó szándékkal adományozott pénzt beteg gyerekeknek. Az pedig egy bevett szokás, hogy a támogatóról nevezik el az épületeket. -
#8377 Csatlakoznék az előttem szólóhoz :)
Ez a video qrva jó! Amúgy a Chip Foose néha föltűnik a Discovery Channel-en is, múltkor egy Mustangot épitettek, hát az is valami gyönyörű volt! -
#8376 muszály volt azt a nevet adni neki?
amikor volt a cunami, akkor Schumaher is adományozott (többet mint a Magyar állam), és mégse lett népszerű
szép tett ez Buschtól, de ha voltak ezzel "hátsó szándékai", nos akkor rossz befektetésnek bizonyult. -
Totya000 #8375 Mint tudjuk, a média a szenzációra hajt. Kurt Busch nemes cselekedetéről például nem cikkeztek ennyit:
2006. májusában Kurt Busch 1 millió dollárt adományozott a Kyle Petty és felesége, Pattie által alapított Victory Junction Gang Camp-nak, amely krónikusan beteg gyerekek nyaralását, táborozását és túrázását támogatja, melynek központja az Észak-Karolina-i Randlemanban található 283 ezer négyzetméteres komplexum.
Kurt Busch adományából felrántanak ott egy 2.600 négyzetméteres fedett sportcsarnokot, mely majd a "Kurt Busch Superdome" nevet viseli majd. -
Totya000 #8374 Ezt a videót például az előbb "szereztem" egy nagyszerű oldal segítségével:
http://www.google.co.hu/
Ide meg beírtam ezt: "chip foose" hot ride gordon video
:-DD Fenomenális. -
#8373 hát azt hiszem neked vannak a legjobb NASCAR videoid az országban...
csak tudnám honnan szededsz ennyit, pláne hogy tudod öket rendszerezni.
amazing. grt. -
Totya000 #8372 Nekem szimpatikusak a Busch-testvérek. Ezt az a tény sem halványítja el, hogy mindenkit bírok, aki a NASCAR-ban elindul. Ő már rossz ember nem lehet. -
Totya000 #8371
Tehát, a "Grand Master". (Egy 1935-ös Chevrolet) -
#8370 igaz, hatással van rám. Rád milyen hatással van? (azt hitted, hogy semleges marad6c?) -
Totya000 #8369 Chip Foose a Hot Rod-jairól híres az USA-ban.
Egyik műve, a "Grand Master"
Videó: készül Gordon autója. -
Totya000 #8368 Bryan-Busch lagzi.
Néhány szó Kurt Busch-ról:
Idén teljesítette élete legelső Busch Szériás versenyét, amelyen nyert is Texasban. (érdekelne egy lista, hogy hány versenyző van még rajta kívül, aki valamelyik nemzeti szériában képes volt nyerni élete első versenyén?) Összesen 5 Busch versenye van és mindegyiken a top6-ban végzett. Győzelmével Ő is egy lett azon 16 pilóta közül, akik győzni tudtak mindhárom szériában.
Kurt a Nextel-ben a 205. pontversenyére készül, ahol eddig 15 győzelmet szedett össze. 2001-ben ment az Év Újonca címért, de Harvick mögött csak a második helyet tudta megszerezni.
Győzelmein és bajnoki címén kívül akadtak más esetek is, amikor a címlapokra került:
2003-ban a Michigan International Speedway-en összebalhézott Jimmy Spencerrel. A pályán történt lökdösődés után Spencer a pálya belső részén is folytatta a dolgot, majd meg is ütötte Busch-t. Mindkettőjüket megbüntették és a szezon hátralévő részére felfüggesztették. Ekkor romlott meg Kurt kapcsolata tartósabban a közönséggel. Népszerűségi-indexén az sem segített, hogy 2004-ben Cup bajnok lett 8 ponttal Johnson és 16 ponttal Gordon előtt. A GQ Magazin 2006. februári száma a 3. helyre választotta be a "Legjobban utált sportolók top10-es listájába".
Kurt Busch tovább fokozta az érzelmeket azzal, hogy a 2005-ben összetűzésbe keveredett Maricopa Country Sheriff-jével egy közúti ellenőrzés során. A versenyző ellen közúti forgalom veszélyeztetése miatt vádat emeltek. A szondán átment. Két napra rá a Roush Racing elbocsájtotta és az utolsó két versenyen nem is indult el.
Három hónappal az eset után, 2006. februárjában ítélet született az ügyben, ahol Kurt másik három közúti szabálysértését is figyelembe vették (gyorshajtás, követési távolság be nem tartása és és záróvonal átlépése). Szerencséjére a közúti veszélyeztetés vádját ejtették ellene, így megúszta 580 dolláros pénzbüntetéssel, a perköltséggel és 50 óra közmunkával, amelyet egy éven belül teljesítenie kell.
Akárhogyan is, Kurt Busch egy agresszív, kemény versenyző, aki tudja, hogy mit akar. Remek pilóta, akit lehet szeretni vagy gyűlölni, de mindenképpen sok emberre van hatással. -
#8367 Vagy itt mégis van nagyobban is :)
ugyanaz -
#8366 egyenlőre (remélem) csak pici kép van a kocsiról a bal oldalon, de az látszik, hogy állati jól fog kinézni, az biztos :)
Chip Foose site -
#8365 holnaptól keddig nem leszek, szal top10 és mov most.
Allstate 400 at the Brickyard
01 Kahne
02 Jeff Gordon
03 Stewart
04 Johnson
05 Harvick
06 Hamlin
07 Kurt Busch
08 Earnhardt Jr
09 Truex Jr
10 Kyle Busch
MoV: +1,100 -
#8364 ez csak természetes, azért az alap dolog hogy valaki tudja hogy mikor született a favorit versenyzöje.
Kurt Buschról nemtudtam, de akkor neki is sok boldogságot. Frissen házasodott? a feleségéröl véletlenül nincs képed?:) -
#8363 teljesen egyetértek ez a #2es Charger nekem is nagyon tetszik:) -
#8362 nagyon szép a 2es kocsi!!! (bár köztudott, hgy én a bokrokat nem szertem)
hihetetlen élethű a lámpa matrica!!! -
Totya000 #8361 Montoya már ott van a versenyeken, mint néző és Ganassi is keményen magyaráz neki:
-
Totya000 #8360 Nagyszerű, csak így tovább! Örülök, hogy nem nekem kellett megemlítenem Gordon születésnapját. :-) és egyúttal világossá vált, hogy miért foglalkoztam Gordonnal ennyit az utóbbi pár nap. Még azt hozzátenném, hogy a frissen házasodott Kurt Busch is ma ünnepli a születésnapját. Ő 28 éves. Ez az Ő napja lesz a részemről. :-)
Még utoljára: 1993 DuPont Chevy Lumina
Kurt Busch, 2006. New Hampshire
3000x2000-es felbontású kép: itt. -
Zetterberg #8359 Indianapolis:
1.Biffle
2.Stewart
3.Kurt Busch
4.Gordon
5.Johnson
6.Kenseth
7.Harvick
8.Burton
9.Martin
10.Kyle Busch
MoV: 0,369 sec.
-
#8358 talált, sűlyed:) -
#8357 köszi. -
#8356 :D:D
hát látatlanban is azt mondom hogy tied lenne a #3 -
#8355 jo az összeállítás, grat! -
#8354 uhhh, ez makett!
dejó! Gordon 24-el feleznénk! na valyon melyik lenne az én részem?:D -
#8353 Mivel ma van Jeff Gordon 35. születésnapja, ezért gondoltam néhány kép erejéig, a karrierjéböl és a magánéletböl választok néhány képet, ahogy egy igazi fan, ahogy Totya mondaná:)
Nemtúl nagy népszerüség egyes pályákon:
Az Autó:
régi Lumina:
újabb Lumina:
régi Monte Carlo:
újabb Monte Carlo:
mostani Monte Carlo SS:
a legnagyobb ellenféllel, vs Dale Sr.:
2001:
és végül Montoyaval, az autócsere napján:(megvan videon, thx Totya!:) )
remélem tetszik, több lett volna de az sg, csak 10 képet enged -
#8352 találtam egy ilyen képet a gyüjteményemben:
-
#8351 Gordon holtversenyben Earnhardtal és Schumacherrel
Indianapolisi versenypályán, 2006. augusztus 1.-én a DuPont Team is megcsókolta azokat a hires téglákat amely az Indianapolis versenypálya méltán legnagyobb hiressége. A csapatok abban a reményben csókolták meg a téglákat hogy hátha szerencsét hoz nekik a vasárnapi Allstate 400on.
Gordon a négyszeres bajnok és Indianapolis gyöztesnek két 7szeres bajnok legendájával is meg kell küzdenie, Michael Schumacher Németországból, megnyerte az Amerikai GP-t ezzel már 5re növelte a pályán való gyözelmeinek számát, ami egyedülálló a pálya 90es évek utáni történetében.
„Nemhiszem hogy valóban tényleg érdemes összehasonlítani azt amit Michael tett ezen a pályán és azt amit mi csinálunk. Egyszerüen szeretek versenyezni, és nyerni itt, nemhinném hogy valóságos összehasonlitási alap lenne a forma 1es futam és azok a pilóták között akik mondjuk megcsinálnak itt egy Indy 500at.
Megnéztem a Forma1es versenyt az elmúlt idöszakban, teljesen más széria, az autók is teljesen más tipusuak, szóval nehéz igy összehasonliatni két szériát.”-meséli Gordon.
Jeff, aki a Chip Foose által tervezet „Heat Waves and Flames” custom festésü autóval megy, a hétvégén beérheti a 7szeres bajnok riválisát Dale Earnhardtot, ha vasárnap Öt intik le elsöként a futamon.
„Holt versenyben lenni Dale-lel hatalmas megtiszteltetés, bár egészen biztos vagyok benne hogy több gyözelme lenne 76nál ha még ma is velünk lehetne. Számomra Dale mindig nagyszerü versenyzö marad”-meséli Jeff.
A 2,5 mérföldes pályán Gordonnak a négy gyözelme mellett van 3pole, 7 top5 és 10top10 12rajt ból.
„Az itteni gyözelmek voltak a legcsodálatosabb pillanatok a karrierem során. Mindegy hogy egyszer vagy négyszer nyertél itt, gyözni itt mindig csodálatos.” Gordon
Tavaly a bowlingra is rávették:)
-
#8350 mért? szerinted kinek? -
Totya000 #8349 Vannak legendás riválisok a NASCAR-ban:
Petty vs Allison, Earnhardt vs Gordon, Stewart vs mindenki más. :-)
-
Totya000 #8348 ... és ekkor jön az örök vitatéma: ki a jobb versenyző?
Earnhardt 671 pontversenyen szedte össze a 76 győzelmét, míg Gordon 457 indulásából ért el 75 kockást.
Earnhardt az első bajnoki címét 29 évesen szerezte. Gordonnak 30 éves korára már 4 címe volt a Cup-ban.
Gordon volt az első, aki a Busch-ban és a Cup-ban is megnyerte az Év Újonca díjat, míg Earnhardt az egyetlen versenyző, aki bajnokságot tudott nyerni a Cup-ban egy évvel azután, hogy az Év Újonca lett ott.
Viszont különböző körülmények között, más-más ellenfelek ellen, eltérő autóval és pályákon versenyeztek, a biztonsági felszerelésről nem is beszélve. Pont ezért is maradhat ez örök vitatéma. Vajon Tyson megverte volna Alit? -
Totya000 #8347 Igen, én is szeretem ezt a képet. Nagyon eltalálták. Lehet, hogy telefonhívásos verseny volt, de a forgatókönyvet akkor is jól megírták.
Harvick 2001-ben az év újonca lett, míg Gordon bajnoki címet szerzett. Közben Gordon már közelít Earnhardt győzelmi rekordjához is. Meg van ez írva rendesen, kérem szépen! :-) -
B Lori #8346 Ez a Dale angyalos kép nagyon jó :)) -
Totya000 #8345 Jaja, Ő is nyugati, de gyakorlatilag Ő kapta meg Earnhardt autóját 2001. második versenyén, Rockinghamben. Azt hiszem, hogy ennek ellenére inkább tényleg Junior az, aki tovább vitte az Earnhardt-fanok nagy részét.
Azután 2001. negyedik versenyén, Atlantában rendezett Cracker Barrell 500-on megtörtént a csoda: Harvick nyert, méghozzá Jeff Gordon előtt 0,006-os marginnal.
-
B Lori #8344 Hááát,Harvick se nagyon illik a képbe,o is olyan "semmilyen" -
B Lori #8343 Hmmm....nézzuk meg az elmult 10 év nagyon kevés említésre méltó F1-es mozzanatait,nekem az elso ami eszembe jut egy Brazil nagydíj ahol JPM szemtelenul leeloz egy piros Ferrarit,és ezt még párszor megismételte karrierje során......a piros autó soforjének szurkolói miért utálják Montoyat? -
Totya000 #8342
Már másoknak is feltűnt. :-) -
#8341 jaja, ezt már láttam, és milyen igaz -.-