17903
-
#8300 Ez egy konoly és gyors faszi.. Szerintem lesz helye az Irocban is jól szerepel.. Neki jobban örülök mint Montoyának. -
#8299 Sajnos azt amiről szóvan nekem nem engedi letölteni én azért nem néztem meg...Ja de van rá igény.. Nekem fontos.. -
Dougie #8298 mit? az espn-t?
egész football szezonban azt néztem... -
#8297 LOL kép!:-)
Earnhardt fanok nem örülnek:-)
De remélem mi fogunk vasárnap este!
Go Jeff Go!
-
#8296 hüü, télleg? te nézted már? -
#8295 jó ez a Gordonos kép:) -
Dougie #8294 az jó, az espn-t legalább lehet nézni online ingyen... -
Totya000 #8293
-
Totya000 #8292 Nem a köszönet érdekel, félre ne értsétek, csak feltöltöttem azt a két 1998-as "ritka" videót és azt hittem, nagyobb lesz a kereslet iránta. :-)
Az eddigi 12 Brickyard 400-ból a győztes 5-ször lett bajnok év végén:
2005.: Stewart,
2001.: J.Gordon,
2000.: B.Labonte,
1999.: Jarrett,
1998.: J.Gordon.
Jövőre a megszokott kora augusztusi dátumot egy héttel előlrébb tolják és július 29-én rendezik meg majd a versenyt. Az a verseny lesz az első ESPN-es közvetítés 2000. óta.
Az idei versenyre az összdíjazás 9.236.620 dollár lesz.
-
#8291 buzi rapidser: "You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?"
fukk -
Totya000 #8290 Újabb külföldi versenyző a láthatáron:
Max Papis (Mad Max), a 36 éves olasz versenyző, aki a Formula 1-et és a ChampCar-t is megjárta, most a Busch-ban és a Cup-ban próbálkozik. Mindkét széria Watkins Glen-i versenyére szeretné kvalifikálni magát. A Cup Szériában a #78-as rookie csapattal próbál majd szerencsét, amelyet idén Kenny Wallace vezetett és 8 rajtból 34,5-es átlagot hozott össze.
Papis a legutóbbi IROC versenyen a második helyen végzett Tony Stewart mögött.
-
#8289 sok igazság van benne, a cikk irója nem jár csukott szemmel... -
#8288 valamit töltök én is, egye fene :p -
#8287 én a Choppereset le is szedtem és meg is köszöntem:) -
Totya000 #8286 Feltöltöttem két videót, de nem szedi szinte senki. Nem olvastok vissza vagy nincs rájuk igény, mert akkor nem fátasztom magam feleslegesen. :-)
A Speed TV bővíti a Craftsman Truck Series műsoridejét egy 45 perces pre-race show-val. Jönnek fel a 'kisebb' sorozatok is a népszerűségi listán, úgy tűnik. -
#8285 szörnyű, reggel nem is tudtam tükörbe nézni -.- -
Totya000 #8284 Érdekes cikk. Szóba kerül benne a NASCAR is. -
#8283 -
#8282 -
#8281 de valahogy nem izgattok..... majmoljátok csak zt az amerikai sportot..... EURÓPAI emberként. ... -
#8280 de -
#8279 hiába dumáltok neki, vissza se talál ebbe a tápikba -
#8278 Én még például AMERIKAI autókért, AMERIKAI zenékért, AMERIKAI sportokért is. Sőt, minden vágyam eljutni az USA-ba.
És ettől még MAGYAR vagyok.
Ha ezzel gondod van, az tényleg egy másik topik!
Pá
és csakazért is
God bless the U.S.A.!
-
#8277 Hmm..Nemvagyok itt és micsoda parázs hangulat keletkezett.
Érdekes ez a felvetés Európaiként hogylehet szeretni amerikai sportot?
Az autóverseyn az nemzetközi,csak egy dolog hogy egy sajátságos vállfaja amit amerikaiak profin művelnek,magas nézettséggel.
Azért Jeff Gordon tudja holvan Európa.Talán Robby Gordon is,sőőt ő még Afrikát is imeri.LOL.Akkor ne nézzük a következőket:NBA,NFL,NHL,IRL,Champ car,...
Fúúj amerikai sportok..! -
#8276 Szerintem befejezhetnéd... Illetve arra kérlek fejezd be és menj más topikba. Ha nem szereted a NASCAR-t akkor minek irsz ide azért hogy tudj vitatkozni??
Erre ott van a remek gumi szoba... -
#8275 ebben kivételesen igaza van:)
eggyel irják Chevy;) -
#8274 hallod most nem bántani akarlak, de idejössz a friss regeddel felteszel hülye kérdést(kb olyan mintha f1topicban megkérdeznéd hogy svéd nagydij melyik pályán lesz?), jó semmibaj senkise lehet tökéletes, ezt még el is nézzük, aztán azzal sértegetsz minket hogy hogyan tudunk európaiként amerikai sportot dicsöiteni? már ne is haragudj, de akkor nézd csak az f1et, ahol versenyenenként van zéró elözés.
szerintem itt kialakult egy jó kis társaság és ne félj nem fogjuk tétlenül nézni a sértegetéseidet, szóval váltsál más sebességbe és keress egy másik topicot. -
#8273 2? -
#8272 Okstojás ez a hivatalos logo amit itt látsz. Szal hány p van benne? -
#8271 nem, google it -
#8270 upsz, bots nem kérdek töle semmit:):):) -
#8269 a gripen az nem két pé? -
#8268 ne aggódj nem csak minket idegesit, McLaren topicba is feltett egy hülye kérdést... -
Totya000 #8267 Az index-en bejött, ezért kérnék minenkit, hogy ne kérdezzen és ne is válaszoljon JAS 39-nek senki. -
#8266 tudom, már a reg név miatt volt sejtésem -.- -
Totya000 #8265 Ismerős a szöveg.
"Hagyd már rájuk.............
gyerekesen rajonganak 1 olyan sportért ami tőlük legalább 10.000 km-re zajlik imádott versenyzőik nagy része szerintrm azt se tuggya hol található Európa :D de ők gyerekesen rajonganak érte"
Index.hu, NASCAR topik: 2005.10.19., Airbus a380 -
Dougie #8264 hagyd, két napja regisztált és már... (na mindegy) -
#8263 Képzeld erről a kettőröl tuttam de v-hol mondták hogy nem csak ez a 2 van.
Amúgy az hogy Európaiként egy amerikai sportnak csápoltok........... no de ez már más topik. -
Totya000 #8262 4-én tartják az Indianapolis Motor Speedway-en a Chevy-Napot.
A Chevrolet történelme. -
#8261 2 lényegesebb versenypályának épített oválról tudok európában. az egyik angliában - rockingham. a másik németországban a lausitzring. ennek közepes iq szinttel utána tudtál volna nézni az interneten.