NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikor házasodtok ?<#mf1>

Isten kíséri utadat :)

Norbi1990
Amp Energy 500 | Talladega Superspeedway

Dale Earnhardt Jr.
Kevin Harvick
AJ. Allmendinger
Robby Gordon
Kyle Busch
robotnyk
Talladega

Waltrip
Ragan
Kenseth
Vickers
Bowyer
Dietrich

Mark Martin
Kurt Busch
Juan Montoya
Denny Hamlin
Jeff Gordon

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Talladega:

Kahne
Hamlin
Reutimann
Sadler
Burton

robotnyk
inkább helyhiány miatt szándékosan nincsenek :p
Ulvar
Meg ne dugd a kipufogóját 😄. Amúgy faja!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

gordon 24
Szerelmes lettem!😄

Downhill!!

Black Ghost
Szándékosan nincsenek szeparálva a boxok, vagy annyian vannak hogy nincs hely? 😊
robotnyk
idõmérõ lett volna de elmosta az esõ.
Black Ghost
Srácok most az idõmérõ megy, vagy ez csak szabad edzés?
Black Ghost
Nem pite <#eljen>
Norbi1990
Durca
<#taps><#wow1>
N o N a m e
Közben megjelent egy kép a Nationwide Dodge Challengerrõl:

N o N a m e

Brad Keselowski
Marcos Ambrose
Brian Vickers
Juan Montoya
Dale Earnhardt Jr.
Dietrich
nem
a Firestone átadta az infókat a Bridgének..ellenkezõ esetben õk sem indultak volna ha nem az IRL guniszállitója....azért arra kiváncsi lennék hogy a francba tesztelhetett volna a michelin mikor a F1-ba kijelölt tesztnapok és pályák vannak..
ennyi

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Mi lesz a Truck szériával ? Megmarad ?

Black Ghost
A DHL 16 órán belül bárhova leszállít bármit, csak ott mindenki játszotta a "kihaénem"-et és ez lett belõle.
Jeff Gordon
Így van,és három nap,a mai világban bármire elég. Mást ne mondjak itt van a FedEx,UPS,DHL akik bárhová szállítanak idõn belül.És mivel a Michelin-rõl volt szó,szerintem egy különgépet is tudtak volna biztosítani,tehát,még ha európából is hozták volna az abroncsokat,max 1 napba telhetett volna! Már akkor is röhejes volt,nem hoztak olyan gumit,amilyen kell,na és? A futamig sok idõ volt,de hát azóta se Michelin se USA Gp,utóbbiért nagyobb kár.

The only speedometer is in your head.

gordon 24
Ok ez vili. És emlékszem is rá mennyi defekt volt Nascarban is abban az évben.

De a Firestone megoldotta, a Goodyear leszarta, a Michlen meg beszart. Ennyi a stori.

Tehát amit írtam teljesen megállja a helyét. Hidd el nem csütörtökön jöttek rá, hogy jééé le van marva a teteje.
Az meg a másik, hogy ha akkor is jöttek rá, lett volna majd 3 napjuk, hogy hozzanak keményebb keveréket.

Downhill!!

Dietrich
adott egy cég amit Firestonnak hívnak..de miután a Bridge megvette a nevet negterthatták..tehát a 2 cég ugyanaz!
Az akkori IRL-nek a Fireston a gumiszállitója..abban az évben kapott új boritást az indy pálya amit áprilisban le is teszteltek a Dallarákkal.
Majd elsõ nap le is állitották a tesztett mondván nagyon csúszik..erre a felsõ réteget spéci géppel megmaratták. Mentek újabb tesztet mire a reakció..életveszélyes a tavalyi gumikkal.
Adatok begyûjtve új gumit kinyomta a Firestone és azokkal lefutották az Indy500-t
F1 meg utána volt..a többit kitalálod vagy elmondjam? 😊

Dietrich
mikor jön már rá az emberek többsége, hogy ez a USF1 egy cyber team??
hatalmas nagy blöff..se csapat, se mûhely se semmi..azért ilyenkor már kellene valaminek lenni ha márciusban indulni akar egy csapat..
kb. 10 nevet már leirtak Danicától kezdve Buschig..ezeken már csak röhögök..

Windsor vehemesen tagadja, hogy felbontották volna a Cosworth-szal kötött motorszerzõdést a Toyota kedvéért... ejnyje, azt viszont elfelejtette tagadni, hogy már Wurz is kiesett állítólag a pixisbõl, mert nem akart aláírni egy anyagi bizonytalansággal küszködõ, effektíve nem létezõ csapathoz. Hajaj, ez nehéz szülés lesz. :p

Még egy adalék: a Youtube alapító Hurley azt mondta, hogy õk olyan 20 évben gondolkodnak az F1-es szponzoráció kapcsán... ez csak nem azt akarja jelenteni, hogy a Youtube-USF1 összeborulás pusztán MARKETING akart lenni, hogy "lám-lám milyen nagy cég a szponzorunk, gyertek ti is szponzorálni"? Azóta se jelentettek be egyetlen új támogatót sem.

Az már csak hab a tortán, hogy az eddig emlegetett Summertont sem emlegetik többé, mint amerikai versenyzõt...

Dietrich
azért ez a történet kurvára nem így volt...

Black Ghost
Arról nem is beszélve hogy már a szabadedzéseken tudták hogy szar a gumi.

Simán hozhattak volna új gumikat minden csapatnak, de hát olyan nagy volt a francia ego hogy meg kellett várni még Ralf falhoz vágja a kocsit és ekkor bizony már késõ volt.
Black Ghost
De ugye nem az a megoldás hogy 6 autó indul és hagyják így végig menni a két órás futamot.

Ezt a Börni, FIA, Michelin trió együtt baszta el.
gordon 24
Kamu! És ráadásul egy baromság.

Indy és Nascar van a pályán. Ha annyira veszéles lenne õk sem mennének rajta. Semmi veszély nincs benne. Egyszerûen a franciák elbaszták a gumit. És hogy ezt ne kelljen beismerniük elcseszték az egész F1 es versenyt egy idõre amerikában.

Downhill!!

danikosz
nem a Michelin vágta tönkre.Rossz keveréket hoztak és 8-10körönként kellett volna PIT-be menniük.Akartak egy lassítót oda de Bernie nem engedte,amúgy meg veszélyes lett volna mer ott ha 300al eldobják a gumi miatt...

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

off. vajon népszerûbb lesz az F1 hogy van csapatuk ? gondolom ez számít .

K.B szerintem max 3 éven belül visszamenne a Sprintbe gondolj bele ott mindenki rajong érte (vagy sokan legalábbis) ki tudja itt lenne e akkora tábora. Meghát nem is biztos hogy az lenne amit elképzelt magának... 1 ideig szerintem kulloghatna a mezõny végén és gondolom ehhez azért nincs hozzászokva.

Federernek mindig 😊

Meg soxor Nadalnak és Djoko-nak. Wimbledonban én is Roddiknak szurkoltam de örültem Federernek is 😊 off vége.

Nekem tetszik az utcai Dodge is bár itt EU-ba nem sokat látni szerintem. Fõleg hogy állítólag ki is vonulnak EU-ból.

Jeff Gordon
Én csak abban az esetben gondolnám,ha sikeres lesz.Ha nem menne neki és a csapatnak bizonyára visszatérne idõ elõtt a Nascarba, mert szerintem amúgy bõven visszatérhetne 33-35 évesen is,még egy jó 10-15 éve lehetne a Sprintben.

F1-es amerikai nagydíjról egyenlõre nincs szó.Az idióta Michelin 2005-ben tönkre vágta azt a jó versenyt.Amikor 6 autó rajtolt el.2006-ban és 2007-ben még volt verseny,de a jegyeladások miatt nem érte meg,állítólag. Pedig,amit kialakítottak pályát,az f1-es autóknak,az nagyon jó,voltak itt szoros futamok.

Jeff Gordon
Hát nekem is Gordon a kedvenc,de a nickbõl gondolom ez látszik😄

Ha teniszt megemlítetted,akkor egy kis off,egy mondat erejéig.Szóval gondolom Neked is Federer a nagy kedvenc,meg mondom õszintén,a játéka mellett a hozzáállása is nagyon szimpatikus,egy igazi sportember,de pl az idei wimbledoni fináléban,pont a játék miatt drukkoltam Roddicknak,mert ott,azon a napon szerintem jobb volt,mint Roger,és szerintem jobban megérdemelte volna,de hát a sport nem ilyen😊

Dodge nekem is tetszik,de nem csak a Nascarban,az utcai változatok is egészen jók.A Charger és Challenger nagyon jól néz ki<#eljen>
Mondjuk azok a modellek amik itt vannak a Nascarban,azok közül talán csak a Toyota,ami nem tetszik annyira.

Azért erre nem vennék mérget hogy tartósan az F1-be marad ha 1általán megy.

Múltkor még azt olvastam 1 nyilatkozatába hogy csak kitérõnek szeretné és 27-28 éves korába menne vissza a NASCAR-ba . (tehát mégy úg hogy van ideje )

F1-es amerikai nagydíj lesz jövõre ?

Csak azért kérdem mert ugye ha lesz amerikai csapat azért csak nõ a népszerûsége az USA-ba.

Jeff Gordon
A US F1 2011-tõl szerzõdtetné a NASCAR-os Kyle Buscht

A Forma-1-ben a következõ szezonban debütáló US F1 istálló 2011-tõl szívesen látná egyik pilótájaként az egyik legnépszerûbb amerikai autóversenyzõt, a jelenleg NASCAR-ban szereplõ Kyle Buscht. A charlotte-i alakulat szándékai szerint már jövõre foglalkoztatna amerikai pilótát, ám egyre kevésbé tûnik valószínûnek, hogy ez sikerül, így 2011-et tûzték ki ezen céljuk megvalósításához.

"Amennyiben nálunk szeretne versenyezni 2011-tõl, örömmel látjuk"- mondta el Peter Windsor az USA Today címû lapnak. "Azt hiszem, az idõvel sok találgatás lesz ezzel kapcsolatban. Úgy gondolom, jó munkát fogunk végezni. Tudom, hogy ha Kyle eljön hozzánk, és meglátja a gyárat, tetszeni fog neki."

A csapat társalapítója hozzátette, régóta figyeli Busch teljesítményét, és nagyon tiszteli a huszonnégy éves pilótát. A brit üzletember szerint képes lenne világbajnoki címet szerezni a Forma-1-ben. "Megvan a kellõ tehetsége és a megfelelõ hozzáállása. Szeretném õt Forma-es autóban látni. Ha jövõre ki akarja próbálni az autónkat az Államokban, szívesen látjuk õt"- folytatta Windsor, aki már találkozott is a pilóta menedzsmentjével, és tudja, hogy szerzõdése a következõ év végén lejár.

Busch korábban azt nyilatkozta, nem zárja ki, hogy a Forma-1-ben versenyezzen, ám elõtte szeretné megnyerni a NASCAR bajnoki címét.

forrás: f1hírek
fotó: joe gibbs racing

Érdekes lenne,mindenképp kíváncsi lennék rá,habár a két széria teljesen más,nem tudni,hogy Busch-nak megérné-e átmenni egy számára bizonytalan világba,hiszen az elmúlt két évben a Sprintben átlagban 5-6 futamot azért nyert,f1-ben sokára lesz,mire a felét is megnyeri. Szimpatikus nagyon ez a US F1 Team,de be kell majd látniuk szerintem,hogy egy ideig nem a futamgyõzelem lesz a cél.
Mindenesetre Kylenak egy évet várnia kell a Nascar bajnoki cím megszerzésével.

Jeff Gordon. De kb minden héten más😊

Ezért jöttem rá hogy ennek semmi értelme maradok úgymond semleges.

Tenisz az ahol van kedvencem de az ugye más ott látod a játékost meg ilyenek.

itrt kedvenc autóm van a Dodge. meg néha a Toyota 😊

Elkezdtem az elejérõl tudod ott még nem csak tippek vannak oldalakon át 😊

Jeff Gordon
Korábban ki volt?

Jeff Gordon
Martinsville

Brian Vickers
Kyle Busch
Dale Earnhardt jr
Jeff Burton
Denny Hamlin

Ulvar
Te addig vissza olvastál? 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Hehe

Már nekem sincs kedvenc versenyzõm nézem a versenyt jó legyen azt kész. <#eljen>

Martinsville 500 tipp :

Allmendinger,
J.Burton,
Bowyer,
McMurray,
Mears.

Tums Fast Relief 500 tipp:

Martin Truex Jr.
Dale Earnhardt Jr.
Denny Hamlin
Ryan Newman
Clint Bowyer

Martinsville

Logano
A.J
Newman
Truex
Sadler

robotnyk
Martinsville

Reutimann
Logano
Harvick
Hamlin
Mears
Mi van a Happy Hour-ral? Csak az én gépemre nem töltötték fel, vagy esik, vagy mi van?

tippjáték szabály

(a dátum természetesen mostani)

Én már akkor se értettem amikor elmondtátok. <#nyes>

Jeff Gordon
De-de abszolút így van,jól mondod.
Jövõre már szerintem meg se lesz hirdetve a játék.

gordon 24
Nézem a Tippeket😄 Ti értitek ennek a játéknaka lényegét?😄

Pl Danikosz..

Johnson vezet. Ha top 10 es lesz 1pont😄
Gordon a 2dik tehát ha top 10 es 2pont😄
Montoya, Martin.. soroljam?😄D

Ha ez bejön amit irtál kapsz érte kb 10 pontot és akkor van mind az 5 top 10 ben😄

Ha viszont olyat irsz aki mondjuk 23 dik és holnap top 10 es lesz akkor kapsz érte 23 pontot.

De nem szolok bele, én nem is játszom már.. De nincs igazam Peet?😄

Downhill!!

danikosz
Tums Fast Relief 500 | Martinsville Speedway
Johnson
Montoya
Martin
Harwick
Gordon

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Norbi1990
Tums Fast Relief 500 | Martinsville Speedway

Martin
Truex Jr.
Harvick
Johnson
Biffle