17904
  • Airbus A380
    köszönöm tartalmas válasz. A feltett kérdésemre,.
  • dave9004
    a fő favoritom Tony. de egyre jobban tetszik a srác megbízhatósága.
    jó lehet sztem, de még kell neki kis agresszió, önbizalom sztem.
    és idény közben a richard childress racing le is igazolta ha jól tudom(harvick-bowyer-burton-smith az eddigi csapat
  • N o N a m e
    Regan Smith :) (te tényleg neki drukkolsz?)
  • dave9004

• Airbus A380
    az enyém.
  • dave9004
    na kinek a kocsija van a logómon? (ma kaptam):)
  • Airbus A380
    És az F1c-be lévő opciók közül meiket használhatom az autó beállításra ami a NASCAR-ba is szabályos? Csak a hátsó szárny ?
  • dave9004
    hát infineonban legalább nem ovál van:) hajrá neki
  • gviski
    Mattias Ekström confirmed for NASCAR

Na erre kíváncsi leszek, HAJRÁ!
  • dave9004
    gyorsabbak lesznek az autók daytonában mint februárban
    több levegőt kap a motor, több lóerő lesz.
    már várom. egyébként a coke zero 400 után újraaszfaltozzák a pályát
  • pipeppers
    Aki bekerül a chase-be, felkerekítik a pontjait 5000-re, és pluszba mindenki annyiszor 10 pontot kap, ahány futamot megnyert. Ezért keveredik meg egy kissé a chase után az állás.

ha esetleg történt valami változás, bocsi.
  • dave9004
    ps2-n nyomtam még a nascar 08-al elég jó móka full versenyes szezont végignyomni, de sikerült, és nyerni is a chaset r. gordonnal:D
    kár h nemnagyon akarnak már rendes nascart csinálni ps3-ra
  • Airbus A380
    meg vedd ki aí mehanikai hibákat mer 5 -6 kör és megsül a motor.
  • N o N a m e
    :))) lol :D 3 évig játszottam F1C-t :D kikapcsoltam a kanyarodási, fékezési segítséget és a kipörgésgátlót.
  • Airbus A380
    itt lehet állítani

magyarosítás (minden F1 c-hez jó)
  • Airbus A380
    Látom nem jácottál még F1 c-vel ki kell kapcsolni a segítségeket :) és mindjárt nem olyan egyszerű van benne automata fékezés is meg kanyarsegítő azért fordult be neked meg fékezett mert alap ból be van kapcsolva. Javaslom szedjél ki minden segítséget és akkor próbáld ki.

Persze az 5 éves tesódnak meg kapcsold vissza mert úgy nem fog tudni vele játszani :)
  • N o N a m e
    Most próbáltam ki :)
    Teszten Poconoban futottam egy 46 mp-es kört Scott Speeddel, azt vettem észre hogy a tapadás az hatalmas! Egyáltalán nem is kell fékezni a kanyarokban, mert simán be lehet venni.
    Én ezzel gyakran nem fogok játszani, igazából a tesómnak töltöttem le, mert ő nagyon szeret NASCAR autókkal versenyezni, a "tüzes kocsi" (Jeff Gordon) a kedvence.
    Még csak 5 éves de mikor én nézem a futamokat akkor ül ide mellém és ő is nézi :D
  • Airbus A380
    online játék már kapásból be se jön én magam szeretek a géppel. (ellen) azért kössz.:)
  • Airbus A380
    Nekem játék kell és nem szimulátor :) tudom itt kb mindenki sim őrült... szóval már a kérdés is hüle volt pont ebbe a topikba. És igen nincs kormányom és nem is tervezem a beszerzését.

noname próbáltad egyáltalán ? :) Arra amire tervezték hogy elüsd vele az időt elég jó és ugye már a 2008-tól lévő új autók vannak nem a sim racingbe lévő régiek.

Ami zavaró az F1c-sbe az ugye az hogy nwm a nascar szabályok szerint van.

Bár arra hogy oválpályán száguldozzál még így is jó SZERINTEM.
  • N o N a m e
    NASCAR F1 Challenge-re? omg! milyen az már xD
  • gviski
    rFactor VHR 2010 v4.0

a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1085334132&no=16984]#16984[/URL]-es hszbe van is róla videó! Igaz ez csak online élvezetes mert a gépi ellenfél kuka hozzá, akkor legyen a NASCAR Racers 2003, vagy ha van jó géped, és pénzed akkor iRacing :D
  • Airbus A380
    Szerintetek a gépre meiket válasszam jáccni a nascar sim racing-et ami 5 éves kocsikkal megy (nincs toyota , nincs pocono) vagy ezt link kicsit fapados viszont friss pályák friss autók.
  • Airbus A380
    A tébolyda az jó lehet.
  • Airbus A380
    Én 10 éven belül versenyezni akarok.

• N o N a m e
    Bristol vagy Homestead :)
  • dave9004
    és melyikre mennétek? én mondjuk vagy superspeedwayre, vagy phoenix
  • gviski
    a 10 éven belül az még nekem is vállalható lenne :D
  • dave9004
    ebben én is benne lennék. remélem minden jól megy
  • N o N a m e
    én elterveztem, kb 10 éven belül minimum egy futamot a helyszínen, élőben akarok megnézni! Aztán, meglátom mi lesz belőle :)
  • Airbus A380
    relatív nekem idén tetszik az F1 .
  • dave9004
    meg a szupercsapat vitte a zöldzászlót wow
  • dave9004
    jaja. hát az all star race előtti felhajtás is milyen jó volt, mindenkinek osztogatták a versenyzők a cuccokat, meg pacsiztak.
    aztán egy hét múlva az egész boxutcában végig sütöttek-főztek, a nézők meg mindent láthatnak.
    egyszer meg kéne egyet helyszínen nézni
  • gviski
    Amerikába sokkal jobban csinálják. Kifizeted a két hamburger áron kapható jegyet és azzal oda mész ahova akarsz, találkozhatsz a pilótákkal, válthatsz 1-2 szót is akár. Sokkal nézőközpontúbb mint az F1. F1-be kifizeted a majdnem fél vagy egyhavi bérednek megfelelő jegyet és akkor csak még távcsővel nézheted a pilótákat. És még a versenyek is unalmasak.
  • Airbus A380
    Jó azért érthető F1-be nem egyen autók vannak hanem mind külön fejlesztés érthető ha nem teszik közszemlére.
  • dave9004
    ja nem kedvelik egymást:D
  • dave9004
    ja ez a baj egy kicsit, h túl komolyan veszik
  • gviski
    Sőt inkább így, itt benne van mi miért volt :D

• gviski
    A filmbe nagyon rá van játszva mert így látványos, a valóságba ilyen durván nem csinálják, persze a kicsit adok kapok ott is megy, ami néha túlzásba is tudd esni pl mint idén Atlantába
  • gviski
  • Airbus A380
    A mint a villám c. filmben látható lökdösődés az a valódi versenyen mennyíre megengedett ? Gondolom direkt kilökni senkit nem lehet hisz nem roncsderby ez ugye...