17904
  • gviski
    lehet játszani offlineba is, de sajnos a Gép ellenfelek buták. De a NASCAR Racing 2003-szed le valahonnan ahhoz is van 2010-es mod (de lehet hogy csak 2009-es)

Itt van arról egy kép:

szóval szerintem inkább ezt szerezd be itt jobb az AI
  • Airbus A380
    még valami ha én csak a gépen szeretnék jáccani akkor elég leszedni a sima mod-ot.
  • Airbus A380
    Ezzel a móddal lehet játszani csak single-be a gépen vagy csak online jó? és vannak benne autók is meg pályák ?
  • N o N a m e
    EZ JÓÓÓ!!! :D
  • N o N a m e
    reklámarcok

Ők tartják a kapcsolatot a rajongókkal Twitter-en és Facebook-on.
  • gviski
    És ők miért is vannak? :D
  • Airbus A380
    köszi
  • N o N a m e
    LINK
  • Airbus A380
    Most oltári marhaságot fogok kérdezni de mivel nem tudom így kérdek.

"Ki" az a Miss Sprint Cup ? olyan mint a mekibe a bohóc (bocs jobb hasonlatom nem jött most ki az agyamból) ?

télleg boccs
  • dave9004
    nem tévedsz.
    torrneteknél sincs sok letöltő.
    a múltkor volt a nemzetisportban a 10 legnagyobb értékű sportesemény amit a forbes magazin adott ki. csak annyit megemlítésként, hogy a daytona 500 pl megelőzi a téli olimpiát. a 10 leggazdagabb sportoló közt asszem két nascaros(talán szponzorok támogatják plusz őket)
    aztán meg olyat, hogy az espn vmi felbecsülni is nehéz összeget szán a sportnak(persze sokfélét közvetít de akkor is asszem a nike után a 2.) szal nem egy rtl klub vagy egy sport1. más világ.... ott élnék legszívesebben
  • Airbus A380
    igen gondolom torrenten sincs sokkal több.

Hát igen... a reklámok 1szer hallodtam hogy mekkora iszonyat pénz egy nézettebb Sprint kupára 30 mp-es reklám(!!) valami több százezer dollár. De ha tévedek javítsatok.
  • Airbus A380
    Ebben lehet igazad .
  • Airbus A380
    Az már jó lenn van. És a hsz-edbe nem volt megjelölve meikre írod.
  • dave9004
    gondolom a tv-k kifizetik a kurvasok pénzt, a tv csatornáknak járhatna a szájuk, de nekik meg a reklámokért fizetnek eszméletlen mennyiségben. szal sztem leszarják, mert ebből milliomos-milliárdos bevétel jön. yútyúbot meg sztem leszarják, a kevés nézettség miatt(1-2 ezer ember ugye ott hangyafing
  • dave9004
    meg mexikóba, meg brazíliába is, de voltak eu-ban is régen
  • gordon 24
    Jeff Gordon = Petya

Feltöltött 2 filmet.

Szerinted?
  • Airbus A380
    Buta kérdés de felvetődött bennem szerintetek a NASCAR mennyíre ugrik az illegális terjesztések ellen ? yutyub ugye és társai, vajon ugranak vagy vissza jön egyszerűen annyí pénz a mérhetetlen USA népszerűségből hogy nem is érdekli őket ? (bár ezt azért nem hiszem )
  • Airbus A380
    Igen azért az USA 50 állam.... gondolom országszerte elérhető több állam mint EU összesen (ha jól tudom) plussz még Brazilia és Mexiko, meg Kanada ha lefedett akkor persze hogy bőven elég de talán ha csak az USA van lefedve már az is elég.
  • Airbus A380
    Angliában nincs élő ???? Ez meglep.

"Spanyolországban a Teledeporte csak 6 versenyt közvetít élőben."

A többit le se adják ? Akkor így mi értelme ?

Az összefoglaló az milyen ? 1-1,5 órás vagy ilyesmi vagy olyan mint a nascar .com-on max 15 perc.,

Ahol élő közvetítés van ott hozza a számokat ? (bár gondolom igen egyébként nem érné meg gondolom)
  • Airbus A380
    Azért van pár cég aminek itt ott mindkét szériába van reklám, Hamilton kocsiján pl a pija. (reklám helye..)
  • Airbus A380
    Nem azért nem volt reklám mert senki nem fizetett hanem mert a magyar média törvény szerint ÉLŐ SPORT ESEMÉNYT NEM SZAKÍTHATNAK MEG REKLÁMMAL . szóval ezért nem volt a N ASCAR-ba se reklám, amikor autoba bemászás volt :D

Nem 1-2 évad volt. Ez 2005-ben volt és csak 1 jó félévad vagy még annyi se de majd a többiek megmondják.

Azt hogy miért hagyták abba ki tudja én olyan verziót is hallottam hogy

nemes egyszerűséggel sehol nem volt a nézettség , és olyat is hogy egyszerűen nem volt rá pénze a sport tv-nek. (akkor még az index fórumba ami ugye sok témába elég belsősnek tekinthető olyat is olvastam hogy házon belül elég nagy volt a nyomás a sport tv-re hogy inkább foci meg ilyenek menjenek mert azok hozzák a számokat. )

Aztán hogy mi igaz ebből nem tudom.
  • gviski
    Most hétvégén egyik haverom talált műholdon egy csatornát, Keleti 28'2 fokon a Open Access TV-t az adja állítólag.

Egyszerűen a NASCAR olyan sikeres Amerikába hogy nincs szükségük a külföldi piacra, így is nagyon sok pénz van benne.

Persze vannak kivételek már mentek pl Suzukában 1996ban.

Az IndyCar se megy nagyon külföldre, van egy Motegi (Japán) futam meg egyszer felnéznek Kanadába.

A Champcar volt az a széria ami jött Európába is, de az már beleolvadt az IndyCarba
  • N o N a m e
    Angliában és Németországban a Sky Sports ad összefoglalókat, Portugáliában a SportTV3, Svédországban a Viasat Motors, Finnországban a Nelonen Sport Pro, Franciaországban az ABMoteurs adja élőben a versenyeket. Spanyolországban a Teledeporte csak 6 versenyt közvetít élőben.

Ha valami nem pontos akkor elnézést kérek!
  • pipeppers
    nem hiszem, hogyraggszkodni kellene az élő közvetítéshez. Be kellene rakni felvételről, és ha az emberek megszerették, akkor el lehet várni tőlük, hogy fenn maradjanak miatta.
  • pipeppers
    Ki látná, ha nem lenne érdeklődés a széria iránt? Nekik az kidobott pénz lenne. Ha azt akarják, hogy európában versenyautón lássák a logojukat, azt a forma1-gyel oldanák meg. Lehet, hogy van, de nem nagyon emlékszem onnan ilyen szponzorra, persze attól még lehet.
  • dave9004
    a másik nagy gond európával, hogy sajnos a nascarnak nincs akkora reklámja és ezáltal közönsége itt, hogy a tv-társaságoknak megérje leadni az időeltolódás miatt éjszaka főleg.
    nba-nhl-nfl-nek már van ugye, ezt közvetítik is.volt ugye egy vagy két év amikor a sport1 leadta az egész szezont élőben, ami nagyon jó volt, csak gimisként még nekem nem volt ez az éjfélig nincs alvás stb tanulás téma:D
    és nem is volt sok reklám akkor a sport1-en közben, mivel nemnagyon fizetett senki azért, hogy a kutya se nézze meg. elviselném az amerikai reklámmennyiséget, ha most láthatnám élőben, magyarul, jó szakkommentátorral, aki mindent elmagyaráz. szép álom:)
  • Airbus A380
    Akkor lehet nem csak európaiaknak nekünk kell "összevadászni" a versenyeket ?

Pedig NASCAR-ba rengeteg szponzor van aki EU-ba is jelen van nekik nem érdekük az hogy lássák a reklámjukat ? pl meki, burgeking és társai szépen vannak eu-ba is.
  • dave9004
    ja abszolút megvan a nézőszám, tv-ben, helyszínen, szal nemhiszem hogy vágynának európai piacra nagyon. pedig van egy-két ovál, mégsem hozzák ide(ami érthető az f1 szerelem miatt) indycar sok helyre megy külföldre is, pl japán az lehet hogy vevő ilyenre(annyi ember kb 10%-át ha érdekli, akkor már milliós nagyságrendről beszélhetünk.
  • Airbus A380
    Meg hát ugye a NASCAR-t kb nem is érdekli a terjeszkedést, gondolom az USA jó nagy részén népszerű meg ugye a "környéken" ergó a nézőszám bőven megvan. Innentől nem gondolom hogy azon törnék magukat hogy terjesszék.
  • Airbus A380
    Angliában tuti van tábor még ovál pálya is :) Bár ott F1 verseny is van gondolom ott is a többség ott is F1-es csak.

Értem én hogy nem népszerű annyira de azért 1-2 sport csatorna betehtné..legalább európai szinten..
  • dave9004
    Ezt én sem értem. Az abmoteurs adja franciáknak. másról így most nem is tudok hirtelen. Ja mexikóban meg kanadában biztos hogy népszerű mert ha jól tudom nekik is van nascar sorozatuk. de hogy máshol szeretnék-e ennyire, azt nem tudom. gondolom angliában van, vagy lenne nézettsége, mert mégiscsak szeretik az nba-t nhl-t nézik, meg nfl meccs is volt már ott ugye. Usában persze a hazai szurkolók bőven elég:)
  • Airbus A380
    A NASCAR amúgy hol népszerű még amerikán kívül ? (ha jól tudom Brazilia meg Mexikó -ba is elég kedvelt, meg talán Kanada, ) EU-ba mint tudjuk szinte 0 a népszerűség, ezen kívül van még komolyabb népszerűség ? Ahol pl rendesen közvetíti a tv meg ilyenekre gondolok.

Apropó eu-ban amúgy elérhető egyáltalán bármien csatornán , van ország ahol rendesen közvetítik versenyről versenyre mint az F1-et ? (gondolom talán Francia ország ugye a motoeurs csatornákon) ezenkívül ? Multkor olvastam az Index fórumán hogy sajnos az Indycar-nál is elég siralmas a helyzet ilyen téren EU-ba....

Nem értem én ezt.... én is szeretem az F1-et kb 8 éves korom óta nézem jó az meg minden na de hogy csak ez legyen európába az egyetlen (meg persze pár kisebb széria) nézett és népszerű autóverseny ezt valahogy nem értem...
  • Airbus A380
    őőő te most mit köszönsz ? nem értem
  • Airbus A380
    bocs elnéztem azt hittem a kérdésemre reagáltál.
  • dave9004
    én is nemsokára nézem csak még tanulnom kellett:S
  • gordon 24
    Köszi a feltöltést Petya!
  • gviski
    szeretnék én annak a kisgyerek helyébe lenni :D igen igaza volt és ki is állt érte :D
  • N o N a m e
    Most néztem meg a Pocono-i versenyt :) a végén a kisgyerek hogy kiakadt :D De végülis igaza van :)
  • gviski
    ha már favoritok meg kedvencek itt vannak az enyéim

• dave9004
    az kérdés volt?