NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
Ford 400 Miami

Clint Bowyer
Ryan Newman
Kevin Harvick
Jamie McMurray
Bill Elliot

robotnyk
Homestead

Kenseth
Ragan
Ambrose
Bowyer
Harvick
Dietrich
Ford 400 | Homestead-Miami Speedway

Mark Martin
Tony Stewart
Jimmie Johnson
A.J. Allmendinger
Ryan Newman

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Az a baj, hogy ez szerintem nem érdekesség, mi több már fárasztó, hogy mind a két fórumon minden szezon végén ezzel foglalkoznak, és eszetekbe sem jut arra gondolni, hogy a csapatok is tisztában vannak a rendszerrel, és ez alapját döntik el a stratégiájukat. Ilyen alapon azon is gondolkozhatnál, hogy mi lenne, ha nem abba a suliba járnál/jártál volna, amibe felvettek, hanem abba, amibe menni szerettél volna, vagy mi lenne, ha az elsõ szerelmed nem hagyott volna el, ha nem rúgtak volna ki, stb.
Jó lenne végre beletörõdni, hogy ilyen a chase.

Jeff Gordon
Persze,igazad van.
Nem vitatom az elsõ helyét,csak tudod,"a mi lenne ha" kategória esete ez is,pusztán érdekességképp írtam le ide.

robotnyk
ha régi pontrendszer lenne, akkor lehet Johnosonék nem szórakoznak el két fuel milege versenyt a 2*10 bónuszpontért. de már mióta nem az a rendszer van, ugye... minek foglalkozunk még mindig vele?
Jeff Gordon
Tegnap összesen négy vezetõ volt a futamon? Az nem semmi.
grt Johnsonnak
Ilyenkor kicsit az ember utánanéz,mi lenne chase nélkül,hát három pilótának lenne reális esélye a trófeára,így van egynek. Johnson vezetne úgy is 10pt-al Stewart elõtt és 33-al Gordon elõtt. Igaz Martin nagyon messze lenne,több mint 400 pont hátránnyal.(feltéve ha jól számoltam)
Bár még teljesen nem dõlt el, mert Martin még bajnok lehet,de isteni csoda kell(ene) hozzá.

Jeff Gordon
Round35-Phoenix
grt Derooy

Checker 500k tipp:

Dale Earnhardt Jr.
Martin Truex Jr.
Denny Hamlin
Jeff Burton
Kasey Kahne

Phoenix 500 tipp :

McMurray,
Junior,
Truex,
J.Burton,
Ky.Busch.

Jeff Gordon
Checker O'Reilly Auto Parts 500 presented by Pennzoil | Phoenix International Raceway

Kasey Kahne
Casey Mears
Clint Bowyer
Matt Kenseth
Kyle Busch

robotnyk
Phoenix

Earnhardt Jr.
Truex Jr.
Hornish Jr.
Mears
Logano
Jeff Gordon
Egy klip,jó zenével.
Nem csak Hendrick fanoknak:)
Sajnos a kép nem a legszebb

N o N a m e
Checker O'Reilly Auto Parts 500 presented by Pennzoil | Phoenix International Raceway

Martin Truex Jr.
Denny Hamlin
Casey Mears
David Reutimann
Brian Vickers
Norbi1990

Greg Biffle
Carl Edwards
Juan Montoya
Kevin Harvick
Michael Waltrip
Dietrich

Kasey Kahne
Clint Bowyer
Mark Martin
Jimmie Johnson
Kurt Busch

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
http://geicogarage.wfobrand.com/product.asp?cat=6613&id=31776

Dietrich
Danica az idei évben sokat változott..St.Peteben is kimaszta Moraes õ meg csak ült és nem szólt semmit <#buck>

Tagliani indul a hétvégén a Nationwide versenyen Phoenixben.

Ulvar
Egy hisztis kurva...ha nem lenne akkora a szája, talán még elbírnám viselni. Meg nem minden 2. reklámban õ lenne INdyCar Futam alatt...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Sõt, Danicát se kell félteni a néha olyan felesleges hisztiktõl amiket le szokott vágni.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Dietrich
http://www.youtube.com/watch?v=frcOogBzSY8

Dietrich
ami kiváltotta blockolás a pályán abban Danicának volt igaza, ami hisztit levágott ezért a pitben nem annyira :)
az eset óta kivan készitve a törülközõ minden pályán :D

Jeff Gordon

Ja, biztos vérszemet kaptak a többiek, oszt besokalltak. Nem láttam végig a futamot, de mikor megnéztem az eredményt nagyot nevettem.

gordon 24
Én nem ugy értem! Szeretem Johnsont!

De érted, egész évben egyszer történik vele ilyen, és az ellenfeleinek sem megy pont akkor:D

Ez szerencse, de nem azt mondom, hogy mákkal nyeri a 4 dik cimét. Nagyon jó versenyzõ ez tény!

És ráadásul Hendrickes ugyhogy had szoljon.

Mondjuk Martinnak jobban örülnék idén. Nyerhetne egy kupát az öreg.

Downhill!!

robotnyk
jóvanmá, 3dik körben lezúzzák, mostmár elég ám a mákosozásból tényleg... :D
gordon 24
De basszus igy is mekkora mákja van? Egyetlen igazi esélyes nem tudott nyerni. Oké hogy csökkent az elõnye, de még mindig tetemes, fölleg ugy hogy nem kevés pontot szerzett tegnap.

Downhill!!

N o N a m e
ugy jartal mint Jimmie Johnson Texasban :)
robotnyk
még jó, hogy volt elõnyöm bõven, sikerült saját erõbõl benullázni :D
Jeff Gordon

Jeff Gordon
Texas

Kyle Busch
Dale Earnhardt jr
Carl Edwards
Joey Logano
Denny Hamlin

N o N a m e
Dickies 500 | Texas Motor Speedway

David Ragan
David Reutimann
Kyle Busch
Marcos Ambrose
Carl Edwards
Norbi1990
Dickies 500 | Texas Motor Speedway

Jamie McMurray
Robby Gordon
Greg Biffle
Matt Kenseth
Juan Montoya
Texas tipp :

Ky.Busch,
J.Burton,
D.Ragan,
K.Harvick,
C.Bowyer.

Dietrich
Kyle Busch már 2 versenyt megnyert Texasban..meglesz a 3. is?

Kyle Busch
Mark Martin
Dale Earnhardt Jr.
Kurt Busch
Jeff Gordon

Dietrich
Trulli, who has been linked with a switch to the revived Lotus team next year, said that he has received numerous offers of drives for 2010, but that none had come from NASCAR, despite him testing at Charlotte this week for Michael Waltrip Racing.

"This remains just a test, even though I always keep the door open to all opportunities."

http://www.autosport.com/news/report.php/id/80025

robotnyk
Texas

Kyle Busch
Earnhardt Jr.
Ragan
Reutimann
Logano

Isten kíséri utadat :)

Én kérdeztem :)

De én is úgy láttam hogy szabályosan kivágták mintha utcai baleset lenne . Lehetett is hallani a vágógépet,.

Ez azért nem akkora találmány :) így minden autó teteját ki lehet nyitni.

MrSpock
Ahogy elnézem Jimmie már ünnepelhet,hacsak nem lesz nagy galiba,de már nagyon kockáztatnia sem kell,csak top 10 körüli eredmény a hátralevõ futamokon.

Go Jeff Go!!!!

gordon 24
Nahh kérdezte valaki , hogy hogyan szedik ki a pilótákat!

Ezelött pár évvel volt rajtuk ajtó a teteõn. Ma ahogy néztem nincs. Newmant is uy vágták ki ma. Rednesen mint az igazi autokból:D Levágták a tetejét.

Igaz lehet azért, mert annyira összetört! Jó lenne, ha valami szaki aki tudja elmondaná van-e rajtuk ajtó most, vagy nincs.

Downhill!!

Engem is hívj meg :)

Dietrich
http://www.ustream.tv/channel/nextel-cup-race

gordon 24
Nahh! 8 kör lement megvolt az elsõ sárga:

Link:
talladega

Downhill!!

gordon 24
Pill rákeresek!

Downhill!!

Ulvar
Majd linkeltek streameket? Justinos is jöhet.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

gordon 24
Akár holnap:DDD

Downhill!!

Amp Energy 500 tipp:

Denny Hamlin
Dale Earnhardt Jr.
Jamie McMurray
Joey Logano
Kyle Busch

Talladega tipp :

Keselowski,