NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Clint Bowyer
Ryan Newman
Kevin Harvick
Jamie McMurray
Bill Elliot
The only speedometer is in your head.
Mark Martin
Tony Stewart
Jimmie Johnson
A.J. Allmendinger
Ryan Newman
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Jó lenne végre beletörõdni, hogy ilyen a chase.
Nem vitatom az elsõ helyét,csak tudod,"a mi lenne ha" kategória esete ez is,pusztán érdekességképp írtam le ide.
grt Johnsonnak
Ilyenkor kicsit az ember utánanéz,mi lenne chase nélkül,hát három pilótának lenne reális esélye a trófeára,így van egynek. Johnson vezetne úgy is 10pt-al Stewart elõtt és 33-al Gordon elõtt. Igaz Martin nagyon messze lenne,több mint 400 pont hátránnyal.(feltéve ha jól számoltam)
Bár még teljesen nem dõlt el, mert Martin még bajnok lehet,de isteni csoda kell(ene) hozzá.
Dale Earnhardt Jr.
Martin Truex Jr.
Denny Hamlin
Jeff Burton
Kasey Kahne
McMurray,
Junior,
Truex,
J.Burton,
Ky.Busch.
Kasey Kahne
Casey Mears
Clint Bowyer
Matt Kenseth
Kyle Busch
Martin Truex Jr.
Denny Hamlin
Casey Mears
David Reutimann
Brian Vickers
Greg Biffle
Carl Edwards
Juan Montoya
Kevin Harvick
Michael Waltrip
Kasey Kahne
Clint Bowyer
Mark Martin
Jimmie Johnson
Kurt Busch
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tagliani indul a hétvégén a Nationwide versenyen Phoenixben.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
az eset óta kivan készitve a törülközõ minden pályán :D
De érted, egész évben egyszer történik vele ilyen, és az ellenfeleinek sem megy pont akkor:D
Ez szerencse, de nem azt mondom, hogy mákkal nyeri a 4 dik cimét. Nagyon jó versenyzõ ez tény!
És ráadásul Hendrickes ugyhogy had szoljon.
Mondjuk Martinnak jobban örülnék idén. Nyerhetne egy kupát az öreg.
Downhill!!
Downhill!!
Kyle Busch
Dale Earnhardt jr
Carl Edwards
Joey Logano
Denny Hamlin
David Ragan
David Reutimann
Kyle Busch
Marcos Ambrose
Carl Edwards
Jamie McMurray
Robby Gordon
Greg Biffle
Matt Kenseth
Juan Montoya
Ky.Busch,
J.Burton,
D.Ragan,
K.Harvick,
C.Bowyer.
Kyle Busch
Mark Martin
Dale Earnhardt Jr.
Kurt Busch
Jeff Gordon
"This remains just a test, even though I always keep the door open to all opportunities."
http://www.autosport.com/news/report.php/id/80025

Isten kíséri utadat :)
De én is úgy láttam hogy szabályosan kivágták mintha utcai baleset lenne . Lehetett is hallani a vágógépet,.
Ez azért nem akkora találmány :) így minden autó teteját ki lehet nyitni.
Go Jeff Go!!!!
Ezelött pár évvel volt rajtuk ajtó a teteõn. Ma ahogy néztem nincs. Newmant is uy vágták ki ma. Rednesen mint az igazi autokból:D Levágták a tetejét.
Igaz lehet azért, mert annyira összetört! Jó lenne, ha valami szaki aki tudja elmondaná van-e rajtuk ajtó most, vagy nincs.
Downhill!!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Denny Hamlin
Dale Earnhardt Jr.
Jamie McMurray
Joey Logano
Kyle Busch
Keselowski,
Speed,
Logano,
Ky.Busch,
Ambrose.