NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
dave9004
ajánlom mindenkinek a figyelmébe youtube-on UnkownLogic csatornáját. A srác minden versenyt fel tesz 2-3 nappal a verseny után. + nationwide és camping truck versenyeket is mind felteszi .
Airbus A380
Szerintem csak részleteket tölt fel. 😊(én nem láttam teljes versenyt)

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
A kérdés kicsit jobban átfogalmazva , szóval ha nem tudom nézni a versenyeket csak az összefoglalót sokból kimaradok ?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
A hivatalos összefoglaló nagyjából összefoglal 1 versenyt ?

Dietrich
20 millió dollár az Indy 500 és a Coca-Cola 600 gyõztesének?

Randy Bernard, az IndyCar széria vezérigazgatójának fejében született meg a gondolat és meg is kezdõdtek az egyeztetések, ám Bruton Smith, a Charlotte Motor Speedway tulajdonosa csütörtökön a Speed Channel egyik NASCAR-os mûsorában kikotyogta: 20 millió dollár ütné a markát annak a versenyzõnek, aki meg tudná nyerni a hagyományosan egy napon megrendezésre kerülõ Indy 500-at és a Coca-Cola 600-at.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Airbus A380
Van 1 csomó video megosztó ahova fel lehetne tenni csak 1 valakinek le kéne szedni v-honnan 😊

És nem 10perces blokkokba hanem fel lehetne tenni 1-be.

N o N a m e
Yacinemomo ujabban feltolti a youtubera a teljes versenyeket, akinek nincs mas modja ra, itt meg tudja nezni! 😊
Jeff Gordon
Norbi1990
Lehet 😄
N o N a m e
inkább ezek: http://twitpic.com/18zha4 😉
te valami régi cup autót raktál be 2. képnek 😊
amúgy nekem tetszik
Norbi1990
Leszedik a szárnyakat és jön vissza a spoiler!
Martinsvillen már ezek lesznek:
gordon 24
Link mára:

kell a progi tudjátok!
és ie alatt!

Downhill!!

Airbus A380
Leszedték a Nascar.com-on a lap by lap-ot. <#ejnye1><#levele>

Papis-ék úgy örültek, mint akik verenyt nyertek. 😄

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Kukucs!

Szedjétek le az ultrasurf progit amit linkeltem múlt héten. Indítás, majd katt a linkre! pár perc és kezdõdik az elsõ!

duel daytona

Downhill!!

gordon 24
Ma este Duel!! Nézzétek!

Downhill!!

N o N a m e
Laffite
köszönöm! 😊 már ott is vagyok! remélem leszünk minimum tízen... 😊

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Jeff Gordon

The only speedometer is in your head.

Laffite
köszi! ...de azt megtennéd még, hogy bemásolod ide a Hungarian NASCAR Fans közvetlen linkjét... csak mert (biztos én vagyok béna), de az egész oldalon nem találtam egy rohadt keresõt, amivel rákereshettem volna a groupok között... köszi elõre is!

gordon 24
Firefox jahh.

Downhill!!

Airbus A380
Eddig se maradtam fenn ez miatt éjjelig 😊

de azért köszönöm a segíteni akarást, de én nekem megfelel az ingyenes is . remélem holnap felteszik a nascar.com-ra (tavaly is úgy volt a szombati verseny csak hétfõn volt kinn)

OFF: neked Firefoxod van nem Chrome nem ? 😊

IE mindenkinek van a gépén mert alap kell az xp mûködéséhez.

gordon 24
De lehet nézni! Csak úgy ahogy leírtam. Biztos fent van a gépeden az ie. Ilyenkor nézd azon, közben meg crhome-mal tudsz böngészni.. Tegnap én úgy csináltam.

De egyébként lehet mûködik ez a progi azokkal is..

Link:

ultrasurf

Downhill!!

Airbus A380
nekem GOOGLE Chrome van <#mf2>

Már a JUSTIN-on se lehet nézni ?

Akkor méginkáb reménykedem hogy felteszik a nascar.com-on mint tavaly

Csináltam group-ot, de ha nem leszünk a kezdésig legalább 10-en, törlöm.
Hungarian NASCAR fans
jelszó: magyarok

N o N a m e
thx a linket!
gordon 24
Ie-vel mükszik csak! Keressetek hátha van firefoxra is!

Downhill!!

gordon 24
Kezdõdik!!
Ma este Budweiser Shootout!!

Justin tv kódolt így ezt szedd le:

http://www.ultrareach.com/downloads/ultrasurf/u992.zip

Kicsomi, majd indítás.. Így elrejti a géped és nem fog ledobálni a tv.

Majd kattints erre a linkre és nézd a tv-t😄

http://www.justin.tv/slapnut_v5#r=JI6kP1c

Ha jól vágom 2:00 kor rajt!

Downhill!!

Airbus A380
Ma Budweiser Shootout😊

remélem megtartják a jó szokásukat és idén is kiteszik a nascar.com-on a versenyeket

Airbus A380
<#integet2> már nem sokat kell várni

N o N a m e
Robby Gordon 2010-es Toyota Camryje
És a hauler (mi a találó szó magyarul?)
Dietrich
Danica NASCAR menetrendje idén:

ARCA verseny Daytonában, ha jól sikerült, Nationwide verseny Daytonában.

További Nationwide versenyek:

Február 20. -------- Fontana
Február 27. ------- Las Vegas
Június 26. -------- New Hampshire
Július 9. ---------- Chicagoland
Augusztus 14. --- Michigan
Szeptember 25. -- Dover
Október 9. ------- Fontana
Október 15. ------ Charlotte
Október 23. -------- Gateway
November 6. ------ Texas
November 13. ----- Phoenix
November 20. ----- Homestead

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Látom, megváltozott az oldal. Nem vagyok biztos benne, hogy kiigazodom rajta. Azt hiszem kéne egy kis segítség.

Éppen lehet, de tavaly mintha többen azt mondták volna, hogy nem akarnak játszani.

Laffite
...most csak úgy eszembe jutott, mert tavaly is elkésve regisztráltam... szóval lesz idén is ESPN-en Hungarian Group?

Jeff Gordon
Valóban,olvastam én is nascar.com-on,hát kíváncsi leszek,sok sikert neki.

Tényleg,mit szóltok ehhez az impozáns Vegasi kiruccanáshoz?
Ha jól emlékszem tavaly nem volt ilyesmi,díjátadó persze volt,de talán nem ekkora gála keretében.
Szerintem jó ötlet,és mivel egy este,talán nem is akkora horribilis összeg a költsége.

Dietrich

Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Grat a tippjáték gyõzteseknek, Robotnyknak és Peetnek (ESPN).<#worship>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

robotnyk
kösz, én meg legalább a csúcson hagyom abba :p
Hát sajnos nem lett meg a címvédésem, de szép hajrá volt 😊. Grat Robotnyk! Ja és grat Jimmie-nek is, azért jó érzés azt megélni, hogy a szeretett sportunk történelmet ír, bármilyen tekintetben. Én leginkább ezt éreztem vasárnap.

Jeff Gordon
A tippverseny végeredménye

Grat Derooy! Utolsó két futamon nagyon jól tippeltél,végül ez második helyet ért! Robotnynak is gratulálok az elsõ helyhez!

Valamint pipeppers espn-es gyõzelméhez is elismerésem!
Jövõre ugyanitt,de már csak ESPN,részemrõl.

Az a 38-as 39-es 😊

Látom, a Best Buy AJ-é lesz 😞

Sadler Stanley kocsiján egyre kisebb a tûzmotívum, és ezért egyre jobban tetszik. A Best Buy-os kocsiját mindig jobban szerettem. Nekem amúgy a 38-as tetszik a legjobban (figyelmen kívül hagyva, hogy kié).

Hmmm de szépek lesznek a 2010-es autók! 😛 Különösen Jimmie Johnson és Jeff Gordon autója tetszik nagyon! 😛

N o N a m e
Hatalmas gratuláció Jimmie Johnsonnak a négy egymást követõ bajnoki cimért és Hendrick bácsinak is hogy az Õ versenyzõi állnak a pontverseny elsõ három helyén!
Ford 400 tipp:

Kevin Harvick
Jeff Burton
Ryan Newman
Martin Truex Jr.
Greg Biffle

Homestead 400 tipp :

J.Burton,
Newman,
Keselowksi,
Mears,
Allmendinger.