17904
  • Ulvar
    Hali valaki tud egy jó minőségű linket a mai Sonomai futamhoz?
  • gviski
    Na a mai tesztről csináltam egy újabb képet :D
  • gviski
    Próbálgatok valami újfajta futam promo képet csinálni :D
  • Airbus A380
    Ez jó volt :)
  • gviski
    a hülyék :D
  • Norbi1990

:DDDDDDDD
  • Airbus A380
    Változik az első spoiler alakja a Sprint Kupában
  • Airbus A380
    Bocsi nálam nem ez a stílus. Nem görcaölök csak azért járok erre arra a neten és itt ott felvetőik a kérdés hogy miért nincs. Nos én meg gondolkodtam és arra jutottam hogy kb F1 hosszúságó a truck ezért kérdeztem hogy ez hogy szerepelne vajon a 3-3,5 órás Sprinthelyett.
  • Dietrich
    mit görcsölsz ilyenekkel?
    sport1 levette a nascart műsoráról, mert nem volt semmi nézettsége (30.000-t mondtak)..gondolod majd erre lesz?
  • Airbus A380
    én a Nationwide-t nem szeretem nem tetszenek az autók. A Truck-ból kár hogy csak 25 van dehát gondolom az USA-ba is nem túl népszerű.
  • Airbus A380
    Szerintetek a Truck series mennyire lenne népszerű magyar adón ? KB másfél 2 óra és azért szerintem jó az . Marhaság az elméletem ?
  • Norbi1990
    Gondolom, mert ott nem igazán vannak nagy nevek számunkra, így ott nincs kedvencünk, meg nem is szoktuk nézni.
  • Airbus A380
    ez a Truck népszerűtlenségéből fakad ?
  • dave9004
  • Norbi1990
    Online bajnokságba csak Sprint Cup van, de ha lenne rá igény akkor szerintem a Nationwide-al meg a Truckal mehetnénk.
  • Airbus A380
    pls....
  • Dietrich
    :D

• dave9004
    nálam már jó:)
  • Airbus A380
    Én látom úgy vagy a Truck-oknál tényleg rámenősebbek a fiuk ?

Amcsiba a Truck series mennyire népszerű? (esetleg "lenézett" kikategória amire mindenki legyint ? [ bár ezt nem hinném sok Sprint-es is indul ] )

Az itt hirdetetett online bajnokságokon csak Sprint kategória van vagy van a 2 alatta lévő nagy is ?

A Truck-ok mennyivel bírnak kevesebbet végsebesség tekintetében mint a csúcsnak mondott Sprint autók ? Csak mert ha jól láttam ezek is mennek jó 190 mérföldel...

köszi a válaszokat :)
  • Airbus A380
    Nálam se.

én éppen ezért nem akarok torrent oldalaktól "függeni", bármikor bezárathatja őket a hatóság stb stb ezért örültem pl a YT-s feltöltéseknek.
  • Airbus A380
    Nem lehet hogy pont azért mert nem változik semmi?

Ha esik a nézettség amerikába talán elkezdenek a világ felé nyitni.
  • N o N a m e
    OFF
    Tudja valaki, hogy mi történt a RU oldallal? Nálam nem megy! :(
    ON
  • Airbus A380
    Nem uncsi ?
  • Dietrich
    egyébként a nascar nézettségi pontjai is esnek ami azért fura..autók nem változtak sem a pályák..max. a szabályok néha 10 évenként..
    esetleg a versenyzők miatt?..
  • Dietrich
    "Az IndyCar se megy nagyon külföldre, van egy Motegi (Japán) futam meg egyszer felnéznek Kanadába."
    hiányosak az infóid..

Japán a Honda miatt van..Surfers Paradise kapcsán az időpontban nem tudtak megegyezni az ausztrálokkal és dobták..
    Idén Braziliában kezdtek és 5 éves szerződést kötöttek a pályával.
    Kanadában 2 versenyük van Toronto, Edmonton.

leülhetsz egyes :)
  • Norbi1990
    Kurt Busch vagy JJ szerintem.
    De remélem Biffle feljön top10be :D
  • Jeff Gordon
    A 6. helyről startoló 24-es kocsi, mondjuk, minden futam előtt ezt mondom, így most is:)
    Go Jeff!
  • dave9004
    a rajtsorrend Michiganben
    De ki fog nyerni?
  • gviski
    igen ezek még gyakorló futamok.
    Amúgy én is úgy akartam, csak sajnos a SonyVegas elkezdett befagyni, aztán gyorsan lementettem mielőtt elveszik :-)
    Jó esik a kritika mivel abból tudd tanulni az ember, köszönöm a megjegyzésedet ;-)
  • Jeff Gordon
    Óriási ez a zene!
    Grat, jó választás nagyon:)
    Azért Ti rendesen tudtok ezekkel a kocsikkal, kerestem a 24-es autót, Petya te nem voltál? Vagy ezek még csak gyakorló futamok a summer cup-ra?:)

A videó is nagyon jó lett, annyit hozzászólnék, ha szabad, hogy az elejét én úgy csináltam volna, hogy ütemre, bevágtam volna egy-egy képet, ahogy jön a zene, frankón kijön úgy, és ütős, de persze így is nagyon jó, nem kötekedni akartam. Summer Cupról is lesznek ilyen rövid videók? Én szívesen megnézném.

Ilyenkor egyébként, ha az első két pilóta ugyanazzal az eredménnyel fut be, akkor mindketten megkapják az elsőnek járó pontot?
  • gviski
    Itt van a futam összefoglalója:
  • N o N a m e
    az szép!
  • gviski
    Köszönöm :-) Akkor itt van még1 a tegnapi befutóról, ami tízezredre azonos időt hozott :-) vagyis döntetlen lett :-)
  • Jeff Gordon
    Nagyon jók ezek a versenyplakátok, amiket csinálsz, gratula, jól néznek ki! :)
  • Airbus A380
    Ismerem :) De nem túl élénk bár látom felpezsdítetted.
  • gviski
    itt a NASCAR Racing 2003 SG fóruma itt többet megtudhatsz a játékról, és hogy milyen aktuális módok vannak hozzá :-)
  • Airbus A380
    Nem hiszem hogy a NASCARvezetőiezen görcsölnének hogy nem ismert helyekre törjenek be. :) De igazad van.
  • pipeppers
    Szerintem a youtube remek reklám. Mind a zenék, mind a futamok eljutnak olyan helyekre, ahol még nem ismertek.
  • Airbus A380
    A demó klaszisokkal jobbnak tűnik mint a sim racing még bill-en köszi az ötletet :)
  • Airbus A380
    köszi