NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Randy Bernard, az IndyCar széria vezérigazgatójának fejében született meg a gondolat és meg is kezdõdtek az egyeztetések, ám Bruton Smith, a Charlotte Motor Speedway tulajdonosa csütörtökön a Speed Channel egyik NASCAR-os mûsorában kikotyogta: 20 millió dollár ütné a markát annak a versenyzõnek, aki meg tudná nyerni a hagyományosan egy napon megrendezésre kerülõ Indy 500-at és a Coca-Cola 600-at.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
És nem 10perces blokkokba hanem fel lehetne tenni 1-be.
The only speedometer is in your head.
te valami régi cup autót raktál be 2. képnek 😊
amúgy nekem tetszik
Downhill!!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Szedjétek le az ultrasurf progit amit linkeltem múlt héten. Indítás, majd katt a linkre! pár perc és kezdõdik az elsõ!
duel daytona
Downhill!!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
de azért köszönöm a segíteni akarást, de én nekem megfelel az ingyenes is . remélem holnap felteszik a nascar.com-ra (tavaly is úgy volt a szombati verseny csak hétfõn volt kinn)
OFF: neked Firefoxod van nem Chrome nem ? 😊
IE mindenkinek van a gépén mert alap kell az xp mûködéséhez.
De egyébként lehet mûködik ez a progi azokkal is..
Link:
ultrasurf
Downhill!!
Már a JUSTIN-on se lehet nézni ?
Akkor méginkáb reménykedem hogy felteszik a nascar.com-on mint tavaly
Hungarian NASCAR fans
jelszó: magyarok
Ma este Budweiser Shootout!!
Justin tv kódolt így ezt szedd le:
http://www.ultrareach.com/downloads/ultrasurf/u992.zip
Kicsomi, majd indítás.. Így elrejti a géped és nem fog ledobálni a tv.
Majd kattints erre a linkre és nézd a tv-t😄
http://www.justin.tv/slapnut_v5#r=JI6kP1c
Ha jól vágom 2:00 kor rajt!
Downhill!!
remélem megtartják a jó szokásukat és idén is kiteszik a nascar.com-on a versenyeket
ARCA verseny Daytonában, ha jól sikerült, Nationwide verseny Daytonában.
További Nationwide versenyek:
Február 20. -------- Fontana
Február 27. ------- Las Vegas
Június 26. -------- New Hampshire
Július 9. ---------- Chicagoland
Augusztus 14. --- Michigan
Szeptember 25. -- Dover
Október 9. ------- Fontana
Október 15. ------ Charlotte
Október 23. -------- Gateway
November 6. ------ Texas
November 13. ----- Phoenix
November 20. ----- Homestead
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tényleg,mit szóltok ehhez az impozáns Vegasi kiruccanáshoz?
Ha jól emlékszem tavaly nem volt ilyesmi,díjátadó persze volt,de talán nem ekkora gála keretében.
Szerintem jó ötlet,és mivel egy este,talán nem is akkora horribilis összeg a költsége.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Grat Derooy! Utolsó két futamon nagyon jól tippeltél,végül ez második helyet ért! Robotnynak is gratulálok az elsõ helyhez!
Valamint pipeppers espn-es gyõzelméhez is elismerésem!
Jövõre ugyanitt,de már csak ESPN,részemrõl.
Látom, a Best Buy AJ-é lesz 😞
Kevin Harvick
Jeff Burton
Ryan Newman
Martin Truex Jr.
Greg Biffle
J.Burton,
Newman,
Keselowksi,
Mears,
Allmendinger.