1550
Autó 200.000 Ft alatt
-
#1269 -
#1268 -
#1267 Autó 200.000 Ft alatt
-
#1266 JAH :D -
#1265 Jó,a murván mi nem csúszkál??....talán egy traktor:P -
#1264 1: Nem ugratásról volt szó, be is baszna, ha utána gumilabda üzemmódba váltana :D
2: Aszfalton nem is igen illik csúszkálnia egy rallyautónak sem, viszont murván a kanyarokban igencsak rakosgatják a verdát (a havat azt hagyjuk! :D)
Astaroth-nak is megy, de sajna csak egy embernek lehet egyszerre válaszolni :D -
#1263 ide -
#1262 "nincsenek rágyúrva az útra, hanem össze-vissza csúszkálnak"
Na ez volt marhaság...Most nem fogok 1000 példát mondani,de mondjuk amikor 170-nél átugrat egy qrva nagy ugratón,és repűl vagy 30 métert,utána leér és nem pattog hanem lassítás,kacsázás nélkűl megy tovább,na az nem semmi...
Gondolom el tudod képzelni u.e. egy széria autóval,lehet az bármi...valszeg totálkár lenne az eredménye...
Faterom régebben(94-ig)versenyzett így jónéhányszor volt alkalmam menni ilyen autóval...hát semmihez nem fogható... -
#1261 És szerintem költözzetek át az autómánia topicba bár ennek a topicnak már úgyis mindegy... -
#1260 Aszfalton nem ajánlott csúszkálnia az autónak... -
#1259 Mermér?
Elemezd plíz :P -
#1258 hülyeséget írtál nagyon... -
#1257 Miért? Nem? -
#1256 loál
Ülj le,egyes... -
#1255 na ez tuti vétel mindenkinek!:)))) -
#1254 Te sem akarod megérteni, de min1 szvsz -
[Walaki]D`Lair #1253 HUÁÁÁÁJJJ!!! BÜNTESS MESTER!!! -
#1252 tessék!!!
200.000FT alat!!!!
http://www.mclaren.co.uk/ -
Yoz #1251 Minden eladott könyv után kérek 10%-ot.. -
[Walaki]D`Lair #1250 Látom egyikőtök sem érti amit mondok...de olybá tűnik nem is akarjátok...:D -
[Walaki]D`Lair #1249 Bármelyikre rábízná...;) -
#1248 Mindenesetre nálam az SC -F1 car párhuzammal örökre beleírtad magadat a :legnagyobb idióták akikkel valaha vitáztam, című könyvembe... -
#1247 ÁÁÁÁÁÁ!!!!
[felröhögött, Cvd után már nem bírja cérnával :o) ] -
Cvd #1246 Hivatkozva az #1233 első mondatára, légyszíves NEM felhozni példának a rallyautókat vagy a Safety Car-t, lévén ha nem vezetted őket akkor fogalmad sem lehet arról hogy mire képesek.:)) -
#1245 Mi a gyenge válasz? Hogy fogalmazzon már csóró gyerek, ha te egy akkora fallimanó vagy ,hogy nem vagy képes felfogni ember!!! -
Cvd #1244 Majd kegyeskedek állva tapsolni ha egy értelmes hozzászólást is látok tőled. Addig is áll egy másik topicban felállított feltétel közted és a papucsállatkák között.
Még mindig ők vezetnek. -
Cvd #1243 Hihetetlen mennyire nem akarod felfogni. Feltűnt hogy a Rallyautók nem egészen olyan kanyartechnikával mennek mint az utcaiak vagy az F1-esek? Ezt már ki se fejtem, mert még az elsőt se fogod fel. Egyébként a Safety Car dolgot is halál nagy lámaság volt felhozni. Mi az hogy az nem megy olan köridőket mint az F1-esek? Mióta azért megy be a pályára hogy versennyezzen? Nem tűnt fel hogy néha lelassít 50-es tempóra is ha kell? Faterodat is pont jókor hozdat fel, azt ugyanis nem állítottam soha hogy a Smart borulékony szar, csak azt állítom veled ellentétben hogy nem nem ér fel egy normális autóéval. És itt jön faterod a képbe. Kérdezd már meg tőle hogy mire bízná az életét egy húzósabb kanyarban, a Smartra vagy a Volvotokra?
Utólag pedig elnézést a Trabant emlegetéséért, elismerem az érdemeit, és nem fikázni akartam!:) -
[Walaki]D`Lair #1242 Hát ez elég gyenge válasz....:DDDD -
#1241 Mert pl azok murván is mennek, az f1, meg te a smarttal aszfalton is. Mellesleg nemtom, láttál-e rallyversenyt, de ott a kocsik nincsenek rágyúrva az útra, hanem össze-vissza csúszkálnak, csak a vezető mancsai ügyesek, sok trükköt ismer. -
[Walaki]D`Lair #1240 Akkor egy másik példa...pl. a rallyautókat miért könnyítik ki? Hogy leessen az útról? -
badoer #1239 es persze ne feledd a motor es gumi beallitasokat -
badoer #1238 ha leszednek a forma 1 auto szarnyaitt egyszeruen elrepulne.na feledjuk hogy egy reoulo ilyen sebbesegnel felszal.a szarny azt a celt szolgalja hogy az autot a foldhoz tapasztja szo szerint. -
#1237 Pont, hogy JÓ péda volt. Miért is? Mert amikor a forma egyes gyorsan megy, a leszorító erő miatt olyan, mintha megnövekedne a súlya. Hogy az SC miért nem megy olyan gyorsan? Pl mert valamivel magasabb, nincs olyan széles kereke, nincsenek szárnyai (hidd el nekem, de 200-nál azért jóval nehezebb egy f1-es gép), talán keskenyebb is, mint egy f1-es verda, meg az allja sem 5 centire van a betontól, ami megint erőt gyárt, ergó mintha azzal is nőne a súlya.
Attól, hogy az egyik gravitációs, a másik meg felhajó erő (még ha fejjel lefelé is hat :) ), ugyan azt az eredményt produkálja.
Nameg az SC-ben nem f1-es pilóta ül, hanem "csak" egy versenyző, de ez lehet nemigaz is :D -
#1236 Ez elég röhejes példa...
Teljesítménykülönbségről hallottál már? -
[Walaki]D`Lair #1235 mondjuk ez az F1-es példa pont hogy hülyeség volt, nézd meg pl. amikor bejön a Safety car...sokkal nehezebb mint a F1-es autók mégse megy olyan köridőket...mégha leszednék a szárnyakat is jobban mennének a forma autók... -
#1234 Tehát ahol a könnyű smart már elszáll, ott ugyanakkora sebességgel egy nehezebb autó még befordulhat. Gondolom, ezt mostmár te sem vitatod. -
[Walaki]D`Lair #1233 Hmmm...ha még nem ültél smartban leszel szives NEM véleményt nyilvánítani a stabilitásáról...;)
Apám kicsit több mint 20 éve vezet és érdekesmódon ő sem azt mondja, hogy egy borulékony szar, pedig ő jobban megy vele mint én... -
[Walaki]D`Lair #1232 Jóhogy elszáll...nem tudja bevenni a kanyart ugyanakkora sebességgel, mintha leszorítaná a szárny... -
#1231 Kabbe, még a 4ütemű sem? :D -
#1230 a Trabant nem autó