Legrosszabb filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
merték olyan gagyira csinálni, mert
úgyis tudták, hogy mindenki meg fogja nézni. - pénzkeresés.
Amúgy látványra még jó is lenne, de hát a sztori az elég lapos.
meg a szereplõk is kicsodák tulajdonképpen. Egy senkik.
Meg amikor Svarci visszateszi a lógó fejét, a helyére, az
olyan mintha valami rajzfilmben lenne, olyan a mozdulata.
Ilyen gagyit...
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
csak hogy a témánál maradjunk:
terminátor 3 - eccerûen lenemforgatottnak veszem...szégyen amit az elsõ két résszel tettek...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ye Baby Ye!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
(függetlenül attól, hogy csak a "Káin volt az elsõ vámpír" világ jön be nekem, a többi az csak hálivúd!)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ki látta?
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Ha nem érted a humorát, ne nézd meg.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Annyira gagyi, hogy már jó 😄
És másik kategóriában a dungeons@dragons volt még, amirõl nem tudtam eldönteni, hogy paródiának készült, vígjáték volt az eredeti szándék, néhány jelenetnél nem fogtam, hogy most ilyesztõnek, vérfagyasztónak kell-e értelmezni a látottakat!? A világ legszarabb színészeit sikerült rá összeverbuválni.
Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
Más.
De szerintem a "Vas " c.film is bekerülne a sz*r filmek közé.
Nagyon szívesen összeállítok egy listát, ha jól értesültem, van rá egy hónapom, mivel se szó, se beszéd ki-ban-eltek! Hogy miért, az nem egyértelmû, majd kiderül...
Ha tényleg lista kell, kéne hogy tudjak egy két kritériumot, mert más-más kerül pl. egy 10-es, vagy egy 20-as listába.
Nem tudom, mikor tudok írni legközelebb, majd jelentkezem.
Ezer köszönet MX-nek a lehetõségért!
Csumpa mindenki!

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
Állíts mán össze egy listát légyszi, a teszerinted legszarabb filmekrõl.
Jajj, a sok amcsinak nem tetszett a vége, a mozikban biztos néztek körbe-körbe, hogy "most mi van? Meghalt?". Megoldás: Leforgatjuk újra, hepi endel, hogy a közönség is értse. Miért kell szájbarágni a történetet? Mikor nõnek már fel a filmézéshez? Ismét egy nagy fos lett a végeredmény. A nyomába sem ér Luc Besson filmjének.
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Persze, biztos volt jó filmje is valaha (én ugyan jót még nem láttam tõle, de nem is láttam minden alkotását), de én kifejezetten csak az Ál/arc-ról beszéltem. Nekem nagyon sok volt! Szarok a CG-re, nem attól lesz szar a film (jó se), csak a képivilága, a tipikus amerikai mentalitása a filmnek tõlem európaitól nagyon messze áll.
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF