Legrosszabb filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Azzal mög mi bajod van mííí??? :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

teletábbíz😊
artschi
A Gotikát sem kellett volna megnéznem...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Voltan
Nem volt méltó az elsõ kettõhöz, az biztoss.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dzsungelháború

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Alien!
naja...és nemmellesleg egy bakiparádé,ami alapján feltételezem,hogy télleg idióták forgatták.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

LittleL
szerintem is, a Terminator 3 -at , azt csak azért
merték olyan gagyira csinálni, mert
úgyis tudták, hogy mindenki meg fogja nézni. - pénzkeresés.

Amúgy látványra még jó is lenne, de hát a sztori az elég lapos.
meg a szereplõk is kicsodák tulajdonképpen. Egy senkik.

Meg amikor Svarci visszateszi a lógó fejét, a helyére, az
olyan mintha valami rajzfilmben lenne, olyan a mozdulata.
Ilyen gagyit...

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

artschi
Hát ja... a T3-on röhögtünk... eléggé gáz film volt...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tenyleg nem sikerult tul jol

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Alien!
Austint nem bántani! sajátságos humora van,de óriási...Mini Me és a többiek...😊)))

csak hogy a témánál maradjunk:

terminátor 3 - eccerûen lenemforgatottnak veszem...szégyen amit az elsõ két résszel tettek...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Voltan
Helyesss.

shaba23
kicsikét
LittleL
Vas

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Vempájörözöl? 😉
Voltan
Hát, A kárhozottak királynõjét nem bírtam végignézni, annyira sz*r lett szvsz. A könyv nagyon jó, de a film??? Pffff.

Bandew
Ez az bébi igen!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

A kárhozottak királynõje baromi átlag lett, de inkább azon aluli. Ha nem láttunk volna még vámpíros filmet, bejönne.

Sephi
Csatlakozom! Austin Powers szerintem a legjob vigjatek egyike. Nekem nagyon teccik az a humor de aszonynak pl. nem jon be egyaltalan.

Ye Baby Ye!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Az interview a vampirral nagyon nagy film! 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

shaba23
nekem mind2 teccett 😊
(függetlenül attól, hogy csak a "Káin volt az elsõ vámpír" világ jön be nekem, a többi az csak hálivúd!)
Bucser
A Retek klubbon vagy TV2-n asszem mostanában vetítenek ICe-T remekbeszabott fõszereplésével 5 másik filmbõl összevágott C osztályú Akciófilmeket.. Ice-T mindig nagyon Gonosz és ebben ki is emrül a film.. Jahh és az Elnõk mindig NÉGER😊. Szóval Életem legszarabb filmjei és ha kínozni akarnának akkor a legjobb módszer, ha kikötöznek egy Tv elé amiben ezen remekek egyike megy ÉS kipeckelik a szemem, hogy ne tudjam lecsukni... 5 perc múlva kimúlnék....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dynamic
Nem úgy a folytatása, hanem Anne Rice regényébõl készült mind a kettõ.
Bandew
A Kárhozattak Királynõje az Interjú a vámpírral folytatása?

Dynamic
Ebben a témában a pl. Kárhozattak királynõje c. film jóval gyengébb mint az UW.(Míg az elõzménye, az Interjú a vámpírral ezerszer jobb)
shaba23
én gyerekkoromban (amikor 12FT volt a kiemelt helyár a moziban) megnéztem egy magyar csodát Képrablók címmel...eme alkotáson kívül más filmet még nem hagytam ott megnézetlenül moziban 😊
shaba23
de mi most nem a 100 legrosszabról beszélünk 😊
Dynamic
Szerintem sem, legalább 100 olyan film van ami rosszabb nála.
Alien
Hulk: borzalmas film........

Alien
Én láttam, de azért szerintem nem sorolható ebbe a topicba😊 persze izlések és pofonok😊

Alien
Az Austion Powers szerintem is egy kalap sz*r......

Szabina
A legrosszabb film amit mostanában láttam az az Underworld volt, egyszerûen nézhetetlnen.
Ki látta?

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Bandew
Az nem horror, és nem szar hanem zseniális.

Bandew
Autin Powers nagyon power!
Ha nem érted a humorát, ne nézd meg.

LezLee
Lehet hogy szar, de én akkor is megnézem. Ha másért nem is, hát Johnny Depp miatt 😊)
Voltan
Az szar? A fenébe. Reménykedtem pedig.

wizy
nekem nagyon teszik az Austin Powers:-)))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Sephi
Secret Window ....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

artschi
Peter Jackson horrorja, a Hullajó
Annyira gagyi, hogy már jó 😄

RangeR
És még volt néhány ehhez hasonló: kevin és perri vagy mi, na azon még vágtam egy értelmetlen képet, hogy ezt hogy kell befogadni agyilag!?!
És másik kategóriában a dungeons@dragons volt még, amirõl nem tudtam eldönteni, hogy paródiának készült, vígjáték volt az eredeti szándék, néhány jelenetnél nem fogtam, hogy most ilyesztõnek, vérfagyasztónak kell-e értelmezni a látottakat!? A világ legszarabb színészeit sikerült rá összeverbuválni.

RangeR
Szerintem a világtörténelem legeslegszarabb filmje az austin powers vagy hogy a pöcsbe kell leírni. Én fel sem tudom fogni, hogy hol bújik meg benne a humor, vagy, hogy egyáltalán mit kell rajta nézni, ha valahol elkezdik nyomatni...

MX Maximus
Itt olvasható a #4180-as hozzászólás alatt.

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

LittleL
De hát mit csináltál, vazze ?

Más.
De szerintem a "Vas " c.film is bekerülne a sz*r filmek közé.

MX Maximus
Helló mind! Dutch Flander vagyok!
Nagyon szívesen összeállítok egy listát, ha jól értesültem, van rá egy hónapom, mivel se szó, se beszéd ki-ban-eltek! Hogy miért, az nem egyértelmû, majd kiderül...

Ha tényleg lista kell, kéne hogy tudjak egy két kritériumot, mert más-más kerül pl. egy 10-es, vagy egy 20-as listába.

Nem tudom, mikor tudok írni legközelebb, majd jelentkezem.
Ezer köszönet MX-nek a lehetõségért!

Csumpa mindenki!

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

LittleL
Egyetértek veled. ( #191 )

Állíts mán össze egy listát légyszi, a teszerinted legszarabb filmekrõl.

Dutch Flander
Bocs: filmnézéshez?

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

Dutch Flander
Aztán eszembejutott mégegy: Nikita vs Amerikai Bérgyilkosnõ.
Jajj, a sok amcsinak nem tetszett a vége, a mozikban biztos néztek körbe-körbe, hogy "most mi van? Meghalt?". Megoldás: Leforgatjuk újra, hepi endel, hogy a közönség is értse. Miért kell szájbarágni a történetet? Mikor nõnek már fel a filmézéshez? Ismét egy nagy fos lett a végeredmény. A nyomába sem ér Luc Besson filmjének.

Dutch Flander
"nem Woo hibája hanem a produceré", ha meg az övé, akkor nem is az övé, hanem az enyim, mert megnéztem. Ugyan má!
Persze, biztos volt jó filmje is valaha (én ugyan jót még nem láttam tõle, de nem is láttam minden alkotását), de én kifejezetten csak az Ál/arc-ról beszéltem. Nekem nagyon sok volt! Szarok a CG-re, nem attól lesz szar a film (jó se), csak a képivilága, a tipikus amerikai mentalitása a filmnek tõlem európaitól nagyon messze áll.

Bandew
Nekem teccett.

Bucser
A film (Dûne) van szarul megírva. A könyvben egyetlen szó sem esik arról a párbaj közben hogy Ki kinek a testvére lenne (most olvastam újra el a végét). Egyszerûen fey'd megpróbálja megmérgezni Pault, majd megölni... Ennyi. nincs szó testvérekrõl... Érdemes elolvasni a könyvet mert a Film elég zavarosra sikerült...(mármint a régi David Lynch - Kyle Mclachlan féle)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nézd meg a City Wolf I-II-t vagy az Assassin-t. Szintén John Woo film. ÉS ott antihõsök szerepelnek...(Yakuzák harcolnak Yakuzák ellen vagy csak szimpla bérgyilkosok) A Kiélezett jó rossz párharc nem Woo hibája hanem a produceré. NEm õ írta a forgatókönyvet õ csak rendezte😊 Szerintem ahhoz képest amit abból a forgatókönyvbõl ki lehetett hozni megtette a maximumot... Jahh és nem igazán használt benne CG-t... Másrészt nekem nagyon tetszett a Mátrix is de az Ál/Arc az akciórendezések Non Plus ultrája számomra.. Nem szakad ki a képernyõrõl a CG-s és úgyis még a mai napig élvezhetõ filmet ad...