447
Életed legrosszabb filmje, amit valaha is láttál...
-
#284 Pedig az Ördögűző nem volt rossz film. -
winnie #283 várom, hogy mely filmek szerinted félelmetesek. -
winnie #282 De gáz! Tök látszik, hogy valami béna ketchupot kentek el az arcán. :-DDD
ebben mi a gáz, mit kentél volna el?:) ez a film egy amatőrfilm volt, amiből anno kultusz lett. ennyi pénzből itthon sem készül film. de nem ettől tetszett, nekem bejött a hangulata, de a régi filmeknél nem mindig van ez így, az ördögűzőnél, ami minden idők legfélelmetesebb filmje volt anno, csak az álmosság kerülgetett. -
winnie #281 attól én is, ezért nem is írtam ilyet, és azért is írtam le az ellenkezőjét -
#280 De gáz! Tök látszik, hogy valami béna ketchupot kentek el az arcán. :-DDD
Ez meg mint valami béna amatőr film! :-DDD
-
#279 Te jó ég! Mit nem lehet ezen a filmen nem érteni??? LOL! -
#278 teljesen egyetértek -
#277 Jaj, ettől a "nem érted" dumától a falra tudnék mászni, kb. ugyanaz, mint a "csinálj jobbat", szvsz ugyanolyan lol színvonalat jelképez mindkettő. :)
-
winnie #276 itt egy láncfűrészes kritika - legalább egy ember van, akinek tesszett:) amúgy ízlések és pofonos, szokás szerint. ha valaki nem ért egy filmet, attól még nem a film rossz:) és ha valaki azt hiszi, hogy ért egy filmet, attól még nem biztos, hogy jó a film -
winnie #275 De ne aggódj nem csak ezen a filmen volt ez, hanem mondjuk a Péntek 13-on, Elm utcán, Halloweenen, meg még jópár filmen, ami elvileg világsiker, mert ANNYIRA félelmetes. Hát félelmetes a szart!
LOL:))) mondj egy félelmetes filmet! -
Takezó #274 mellesleg egy rész jó volt a Láncfűrészesben: a legvége, mikor a rendőröket kinyírja :D -
Takezó #273 A Péntek13-at nem láttam, de atöbbi tényleg poén :D -
#272 Hogy micsoda? Hát voltaképpen te (ti). Egy pasas járkál ordibálva a feje fölött egy láncfűrészt lóbálva, aki az útjába kerülő embereket lemészárolja. Hát bazze ha ez valakinek félelmetes, akkor nagyon könnyen be lehet szaratni bármelyik filmen. Már a könnyeim folytak ahogy elképzeltem a sok rémült pofát, akik még "oda se mernek nézni".
De ne aggódj nem csak ezen a filmen volt ez, hanem mondjuk a Péntek 13-on, Elm utcán, Halloweenen, meg még jópár filmen, ami elvileg világsiker, mert ANNYIRA félelmetes. Hát félelmetes a szart!
-
#271 A régit láttam. -
_Vegeta_ #270 :D jol hangzik. -
#269 szerintem cápetinek kellett volna megmaradni + esetleg a fekánk...persze lábak nélkűl.....szakácsnak is is ok lenne... -
winnie #268 a háborgó mélység egyetlen nagy erénye, hogy nem lehet kitotózni, hogy kik maradnak a végén életbe -
#267 De ha már gagyi akkor TV2 ma:valami cápaszarság... -
#266 silény film ötödrangu sztori,gagyi szereplök,műterem,az Alien szánalmas koppintása... -
_Vegeta_ #265 Azzal még nemtalalkoztam. :) -
#264 huuu bazzzzz..........teljesen befordultam töle...föleg a zenéje......... -
#263 :D Nem tetszett? -
#262 Mutant /1982/ na EZ a gáz film.... -
#261 Szerintem nem veheti fel a versenyt szar kategóriában pl. a House of dead-el... -
izb #260 ami gáz az gáz! -
#259 És mi volt rajta neked olyan halálosan nevetséges? Nagyon kemény gyerek lehetsz! -
_Vegeta_ #258 a 73as meg nem annyira gaz, bar lehet csak azert mer regi. :) A 2003as viszont egy gagyi vigjatek. :) -
winnie #257 melyiket. a 73-as vagy a 03-as verzión?:) -
#256 Már a címe is kész röhej! :-D -
_Vegeta_ #255 Eleg gany az teny es valo. :) -
#254 Na ne viccelj! Én halálra röhögtem magam rajta! -
Takezó #253 jah, iszonyat gyenge... már ha komolyan horrorként kezeljük :) -
#252 Nemtom, nekem egyáltalán nem teccett, szerintem nagyon gyenge lett, nálam vetexik a Rap, Revü, Rómeó és az Amerikai Psycho 2. c. "remekművekkel"... -
winnie #251 a texasi láncfűrészes - nálam az eredeti 10/10, ez vitathatatlan, a remake 8/10 -
#250 Egyetértek! :)
-
Takezó #249 szerintem meg sokan igen :D -
#248 Nem akarok OFFolni, de ezzel szerintem se én sem sokan mások nem értenének egyet, bár kinek a pap, kinek a papné ugye... -
#247 Van Helsing..:(((((((((((((((((((((((((((
Ezt meg kellett volna vágni 4 db-ra és lenyomni 1 bajvaccs és 1 hegylakó közé "ugy meglepinek".
hiába :hállivud már ötletekben sem frissit -
Boroskóla #246 Még egy ilyen szar filmet. Tegnap néztem, akkor már inkább egy kínai kungfu film.Ültek már ezek életükben motoron?Basszák meg -
#245 A texasi láncfűrészes... 89 perc kínszenvedés... hihetlen gyenge ez a film...