Legrosszabb filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, ott van leszorítva a csávesz, erre azt mondja, hogy buzi! :-DDDDDDDDDDDDDDDD
Tuti, hogy egybõl leszurta volna. :-DDDDD
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Szal mondhatta volna azt is hogy Buzi vagyok!!
Meg aztán nem hiszem, hogy Peter Jackson stílusa teljesen amerikai lenne.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Vegyünk alapul 2 amerikai filmet: Face/off versus Kill Bill 1.
Legjobb tudomásom szerint mindkettõ megkérdõjelezhetõ a realitás nézõpontjából. Mindkettõben hullanak az emberek, mint a legyek, DE milyen formában, ugye. John Woo ott követi el a hibát, hogy kiélezi a rossz és jó viszonyát, mégpedig rendkívül nyálasan: A jó nagyon jó, a rossz nagyon rossz. A jó mindíg gyõz, az amerikai ideál kiteljesedik és erre mondom, hogy folyik a vászon. A másik meg, hogy hatásvadász: Az akciójelenetek nem attól lesznek még "tökéletesebbek", hogy agyonlassítjuk õket. Ez messze nem európai.
Ezért írtam, hogy valahol zseniálisan gagyi a film, mert annyira szánalmas, hogy nem bírom nem végignézni.
Most nem ragozom tovább, de helyezd mellé a Kill Billt és talán látható az inrealitási különbség...
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
persze nem akarok senkit se megsérteni, de egyszerüen ez az a film ami képes volt belõlem allergén reakciót kihozni a történetének azon részével, hogy ugye itt is be van állítva a jó és a gonoszos mese (bár én eleve nem szeretem ha filmekben ilyen van), és ami így felkorbácsolta a kedélyeimet az volt, hogy a jónak beállított félisten fõhõs a végén aljas módon kinyirja a testvérét.. szóval biztos velem van a gond hogy én ezt így érzékelem, de ha ilyen értékrend van egy filmben, akkor karóba húznám a történet megalkotóját meg a több ezer fant is aki "benyalja" ezt az értékrendet. Ugyanígy érdekes dolog, hogy az Iliászal kapcsolatba is így érzek (bár filmet nem láttam és nem is fogom megnézni), de az irodalom nagy klasszikusát valahogy úgyanígy rohadtul méltánytalannak és eltorzult értékrendünek tartom, ahol beállítják jónak a nagy hõst, aki az egészséges emberi értékrendsz szerint egyáltalán nem lenne az. Biztos bennem van a gond...😊
Talán kicsit elragadtattam magam... Pardon.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ez az új Dûne szvsz sztori szempontjából nagyjából hozza a könyv történetét, de a színészi játék nem túl fényes, és a hangulat messze alatta marad az eredeti mû atmoszférájának. Szerintem egybe kéne gyúrni a Linch-féle Dûnét ezzel az újjal. Az elõbbibõl a színészek többségét, és a hangulatot kéne átvenni, a másikból pedig a részletes sztorit. Aztán még egy kicsit csiszolni rajta, és akkor talán kapnánk egy nagyon jó Dûne-filmet.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
De annakidején egy film nagyon felbaszott, mondjuk nem a filmbéli megvalósítása miatt hanem a történet miatt az új Dunere ugy kiakadtam, hogy majdnem kibasztam a tvt a picsaba. Mondjuk én elötte csak a játékokat nyomtam, de az a Herbert féle történet egy mocskos méltánytalan szar...
béna kivitelezés, semmi történet, csakis a hires szereplõk miatt kap tõlem 2/10-et.....
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Ez a Matrix-ba jól néz ki,de egy ilyen "komoly" akció filmbe sztem kibaszott idegesítõ...
Ez nem hiba,ez faszság...

http://www.o-store.hu
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
átültetik az arcbõrödet. Loál!!!
Nicolas Cage pici buksi feje pontosan passzol
a Travolta nagy dömhec fejéhez. Lol!

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Az annyira szar filmek, melyeket nem tudja az ember nem végignézni. A kedvenc amcsi(?) rendezõm: John Woo
Egyik leggagyibb alkotása: Face-off (Ál-arc)
Na ez tipikusan az a film számomra, amit pl. nemrég lefekvés elõtt (fél 1 fele) megpillantottam az HBO-n (ráadásul akkor már láttam párszor), és nem bírtam ki, hogy ne nézzem végig. A lassítások, meg a galambok (John Woo koncepció) a kedvenceim. A színészi alakítások meg egyenesen zseniálisak. Ennél hitelesebben, amerikai fekáliát elõadni szerintem nem lehet.
Ez is benne lenne a top 20-ban, az biztos.
Nezzel tavolkeleti horror/thiller filmeket, azok nagyon ütnek. :>
(elozoleg rossz helyre irtam ezt a vackat üzit) 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Az Angyalok Városa Nicolas Cage-el egy akkora nyál lett, mint a fene. Nem értem, hogy néha mi a fészkes francér kell újra feldolgozni egy már létezõ, "tökéletes" mûvet. Ha muszáj, akkor meg mér amcsinak. Az eredeti Wim Wenders által rendezett Berlin Felett Az Ég sokkal-sokkal jobb volt. Biztos a sok hülyefejû amcsi nem értette...
Szerintem a legfélelmetesebb (pl. horror) film az, melyben nem látványosan szörnyeket mutatnak, hanem az emberi érzésekre hatva a benned létezõ legfélelmetesebbet tudja kihozni belõled. Így a nézõ csak látja a félelmet, de csakis õ tudja, mitõl is fél. És ennek legtökéletesebb darabja szerintem az Ideglelés c. film. A The Ring-et is láttam, egyszer meg tudtam nézni, csak élményt nem nyújtott. Lehet hogy a Ringu-t kéne megnéznem, nem tudom, de hogy eddig az Ideglelés viszi nálam a pálmát horror (lehet, hogy nem is horror) téren az hurka!