447
Életed legrosszabb filmje, amit valaha is láttál...
-
#244 Azzal mög mi bajod van mííí??? :-D -
Prank #243 teletábbíz:) -
#242 A Gotikát sem kellett volna megnéznem... -
#241 Nem volt méltó az első kettőhöz, az biztoss. -
Ben C #240 Dzsungelháború -
#239 naja...és nemmellesleg egy bakiparádé,ami alapján feltételezem,hogy télleg idióták forgatták.
-
#238 szerintem is, a Terminator 3 -at , azt csak azért
merték olyan gagyira csinálni, mert
úgyis tudták, hogy mindenki meg fogja nézni. - pénzkeresés.
Amúgy látványra még jó is lenne, de hát a sztori az elég lapos.
meg a szereplők is kicsodák tulajdonképpen. Egy senkik.
Meg amikor Svarci visszateszi a lógó fejét, a helyére, az
olyan mintha valami rajzfilmben lenne, olyan a mozdulata.
Ilyen gagyit... -
#237 Hát ja... a T3-on röhögtünk... eléggé gáz film volt... -
_Vegeta_ #236 Tenyleg nem sikerult tul jol -
#235 Austint nem bántani! sajátságos humora van,de óriási...Mini Me és a többiek...:))))
csak hogy a témánál maradjunk:
terminátor 3 - eccerűen lenemforgatottnak veszem...szégyen amit az első két résszel tettek... -
#234 Helyesss. -
#233 kicsikét -
#232 Vas -
Takezó #231 Vempájörözöl? ;) -
#230 Hát, A kárhozottak királynőjét nem bírtam végignézni, annyira sz*r lett szvsz. A könyv nagyon jó, de a film??? Pffff. -
#229 Ez az bébi igen!!!! -
mochee #228 A kárhozottak királynője baromi átlag lett, de inkább azon aluli. Ha nem láttunk volna még vámpíros filmet, bejönne. -
#227 Csatlakozom! Austin Powers szerintem a legjob vigjatek egyike. Nekem nagyon teccik az a humor de aszonynak pl. nem jon be egyaltalan.
Ye Baby Ye!!! -
_Vegeta_ #226 Az interview a vampirral nagyon nagy film! :) -
#225 nekem mind2 teccett :)
(függetlenül attól, hogy csak a "Káin volt az első vámpír" világ jön be nekem, a többi az csak hálivúd!) -
#224 A Retek klubbon vagy TV2-n asszem mostanában vetítenek ICe-T remekbeszabott főszereplésével 5 másik filmből összevágott C osztályú Akciófilmeket.. Ice-T mindig nagyon Gonosz és ebben ki is emrül a film.. Jahh és az Elnők mindig NÉGER:). Szóval Életem legszarabb filmjei és ha kínozni akarnának akkor a legjobb módszer, ha kikötöznek egy Tv elé amiben ezen remekek egyike megy ÉS kipeckelik a szemem, hogy ne tudjam lecsukni... 5 perc múlva kimúlnék.... -
#223 Nem úgy a folytatása, hanem Anne Rice regényéből készült mind a kettő. -
#222 A Kárhozattak Királynője az Interjú a vámpírral folytatása? -
#221 Ebben a témában a pl. Kárhozattak királynője c. film jóval gyengébb mint az UW.(Míg az előzménye, az Interjú a vámpírral ezerszer jobb) -
#220 én gyerekkoromban (amikor 12FT volt a kiemelt helyár a moziban) megnéztem egy magyar csodát Képrablók címmel...eme alkotáson kívül más filmet még nem hagytam ott megnézetlenül moziban :) -
#219 de mi most nem a 100 legrosszabról beszélünk :) -
#218 Szerintem sem, legalább 100 olyan film van ami rosszabb nála. -
#217 Hulk: borzalmas film........ -
#216 Én láttam, de azért szerintem nem sorolható ebbe a topicba:) persze izlések és pofonok:) -
#215 Az Austion Powers szerintem is egy kalap sz*r...... -
#214 A legrosszabb film amit mostanában láttam az az Underworld volt, egyszerűen nézhetetlnen.
Ki látta? -
#213 Az nem horror, és nem szar hanem zseniális. -
#212 Autin Powers nagyon power!
Ha nem érted a humorát, ne nézd meg. -
#211 Lehet hogy szar, de én akkor is megnézem. Ha másért nem is, hát Johnny Depp miatt :)) -
#210 Az szar? A fenébe. Reménykedtem pedig. -
#209 nekem nagyon teszik az Austin Powers:-))) -
#208 Secret Window .... -
#207 Peter Jackson horrorja, a Hullajó
Annyira gagyi, hogy már jó :D -
#206 És még volt néhány ehhez hasonló: kevin és perri vagy mi, na azon még vágtam egy értelmetlen képet, hogy ezt hogy kell befogadni agyilag!?!
És másik kategóriában a dungeons@dragons volt még, amiről nem tudtam eldönteni, hogy paródiának készült, vígjáték volt az eredeti szándék, néhány jelenetnél nem fogtam, hogy most ilyesztőnek, vérfagyasztónak kell-e értelmezni a látottakat!? A világ legszarabb színészeit sikerült rá összeverbuválni. -
#205 Szerintem a világtörténelem legeslegszarabb filmje az austin powers vagy hogy a pöcsbe kell leírni. Én fel sem tudom fogni, hogy hol bújik meg benne a humor, vagy, hogy egyáltalán mit kell rajta nézni, ha valahol elkezdik nyomatni...