Legrosszabb filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Tom, de ami horror film azt direkt félemetesnek akarják csinálni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fifi
Ez egyáltalán nem igaz...+ nem csak amcsi horrorfilmek vannak

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bandew
"Gondolod úgy álltak oda, hogy: ú most csinálunk egy hihetetlen félelmetes filmet, hogy Bandew besz@rjon..."

Pontosan így gondolom, mert az amcsik így gondolkodnak horrofilm ügyileg.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fifi
Egyébként nem értem miért kell a "félelmetességet" keresni a texasiban. Gondolod úgy álltak oda, hogy: ú most csinálunk egy hihetetlen félelmetes filmet, hogy Bandew besz@rjon...
F@szt. Volt az original ami kultfilmmé vált az évek során. Ebbõl csináltak egy/Szertintem nem rossz/ remake-t. És kész.
Ami kemény akart lenni de mégis röhej maradt az pl. a Gyilkosság.com meg ilyenek.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Last house on the dead end street sztem félelmetes volt. Hogy micsoda magukból kifordult idióták vannak. Én azt vallom a legfélelmetesebb maga az EMBER tud lenni.

Az se mind1 h 1edül nézed 1 sötét szobába v. a család többi tagjával. Ha sötétbe nézed akkor teljessen más lesz a feelingje. Ha 1 elhagyott kastélyba, 1edül nézel meg 1 horrot, akkor több mint valoszinû h 1 ideig elmegy a kedved töle. 😄 Legalább is én már a gondolatátol megborzongok 😊

Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!

Alien
Különben igaz, egy filmhez nagyon-nagyon sokat tud hozzátenni az, hogy milyen formában/milyen körülmények között nézed. Ez most hülyén hangzott, szóval úgy értem, hogy simán tv-n/monitoron egyszerüen, vagy pedig házimozival nézed. A hangzás rengeteget hozzátesz egy filmhez ha megfelelõ rendszered van.

biztos nem az, én a kisebbség vagyok. ha akkor nézem meg, régebben, akkor fan lennék, lehet. 99-ben csak ásítottam. az olyan 8éves korban megnézett horrorok, mint a texasi láncfûrészes, a rémálom az elm utcában vagy a vak rémület örökre hatni fognak rám😊
a halálhajó kiba* jó hanggal, rohadt ijesztõ tud lenni. effektek rulz. nekem a körben is atmoszféra jött be, nagy totálképek, helikopteres kamera, zene😊
Bandew
Nekem pl elég para volt a Hatodik érzék vagy a Kör, de a Temetetlen múlton is bekakkantottam néha. Emlékszem anno a Halálhajón is paráztam.
Nem tom, igazából sok filmen paráztam már csak azokon nem, amik direkt arra készültek. Na jó a Kör az kivétel. :-)

Bandew
Pedig az Ördögûzõ nem volt rossz film.

várom, hogy mely filmek szerinted félelmetesek.
De gáz! Tök látszik, hogy valami béna ketchupot kentek el az arcán. :-DDD

ebben mi a gáz, mit kentél volna el?😊 ez a film egy amatõrfilm volt, amibõl anno kultusz lett. ennyi pénzbõl itthon sem készül film. de nem ettõl tetszett, nekem bejött a hangulata, de a régi filmeknél nem mindig van ez így, az ördögûzõnél, ami minden idõk legfélelmetesebb filmje volt anno, csak az álmosság kerülgetett.
attól én is, ezért nem is írtam ilyet, és azért is írtam le az ellenkezõjét
Bandew
De gáz! Tök látszik, hogy valami béna ketchupot kentek el az arcán. :-DDD

Ez meg mint valami béna amatõr film! :-DDD

Bandew
Te jó ég! Mit nem lehet ezen a filmen nem érteni??? LOL!

QuippeR
teljesen egyetértek

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

PetruZ
Jaj, ettõl a "nem érted" dumától a falra tudnék mászni, kb. ugyanaz, mint a "csinálj jobbat", szvsz ugyanolyan lol színvonalat jelképez mindkettõ. 😊
itt egy láncfûrészes kritika - legalább egy ember van, akinek tesszett😊 amúgy ízlések és pofonos, szokás szerint. ha valaki nem ért egy filmet, attól még nem a film rossz😊 és ha valaki azt hiszi, hogy ért egy filmet, attól még nem biztos, hogy jó a film
De ne aggódj nem csak ezen a filmen volt ez, hanem mondjuk a Péntek 13-on, Elm utcán, Halloweenen, meg még jópár filmen, ami elvileg világsiker, mert ANNYIRA félelmetes. Hát félelmetes a szart!

LOL😊)) mondj egy félelmetes filmet!
mellesleg egy rész jó volt a Láncfûrészesben: a legvége, mikor a rendõröket kinyírja 😄
A Péntek13-at nem láttam, de atöbbi tényleg poén 😄
Bandew
Hogy micsoda? Hát voltaképpen te (ti). Egy pasas járkál ordibálva a feje fölött egy láncfûrészt lóbálva, aki az útjába kerülõ embereket lemészárolja. Hát bazze ha ez valakinek félelmetes, akkor nagyon könnyen be lehet szaratni bármelyik filmen. Már a könnyeim folytak ahogy elképzeltem a sok rémült pofát, akik még "oda se mernek nézni".
De ne aggódj nem csak ezen a filmen volt ez, hanem mondjuk a Péntek 13-on, Elm utcán, Halloweenen, meg még jópár filmen, ami elvileg világsiker, mert ANNYIRA félelmetes. Hát félelmetes a szart!

Bandew
A régit láttam.

😄 jol hangzik.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Ryleh
szerintem cápetinek kellett volna megmaradni + esetleg a fekánk...persze lábak nélkûl.....szakácsnak is is ok lenne...

a háborgó mélység egyetlen nagy erénye, hogy nem lehet kitotózni, hogy kik maradnak a végén életbe
Ryleh
De ha már gagyi akkor TV2 ma:valami cápaszarság...

Ryleh
silény film ötödrangu sztori,gagyi szereplök,mûterem,az Alien szánalmas koppintása...

Azzal még nemtalalkoztam. 😊

Ryleh
huuu bazzzzz..........teljesen befordultam töle...föleg a zenéje.........

Jano
😄 Nem tetszett?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Ryleh
Mutant /1982/ na EZ a gáz film....

fifi
Szerintem nem veheti fel a versenyt szar kategóriában pl. a House of dead-el...

ami gáz az gáz!

fifi
És mi volt rajta neked olyan halálosan nevetséges? Nagyon kemény gyerek lehetsz!

a 73as meg nem annyira gaz, bar lehet csak azert mer regi. 😊 A 2003as viszont egy gagyi vigjatek. 😊

melyiket. a 73-as vagy a 03-as verzión?😊
Bandew
Már a címe is kész röhej! :-D

Eleg gany az teny es valo. 😊

Bandew
Na ne viccelj! Én halálra röhögtem magam rajta!

jah, iszonyat gyenge... már ha komolyan horrorként kezeljük 😊
artschi
Nemtom, nekem egyáltalán nem teccett, szerintem nagyon gyenge lett, nálam vetexik a Rap, Revü, Rómeó és az Amerikai Psycho 2. c. "remekmûvekkel"...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

a texasi láncfûrészes - nálam az eredeti 10/10, ez vitathatatlan, a remake 8/10
PetruZ
Egyetértek! 😊
szerintem meg sokan igen 😄
fifi
Nem akarok OFFolni, de ezzel szerintem se én sem sokan mások nem értenének egyet, bár kinek a pap, kinek a papné ugye...

Ryleh
Van Helsing..😞((((((((((((((((((((((((((
Ezt meg kellett volna vágni 4 db-ra és lenyomni 1 bajvaccs és 1 hegylakó közé "ugy meglepinek".
hiába :hállivud már ötletekben sem frissit

Még egy ilyen szar filmet. Tegnap néztem, akkor már inkább egy kínai kungfu film.Ültek már ezek életükben motoron?Basszák meg

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

artschi
A texasi láncfûrészes... 89 perc kínszenvedés... hihetlen gyenge ez a film...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!