13886
  • xFreex
    Ha sokat melózol a másfajúaknak akkor egy idő után semmibe vesz. Ott még nem tudsz végleges döntést hozni a frakciók között. Lesz még alkalmad melléjük állni.

Tűznél meg lehet várni míg valamelyik NPC melegségre vágyik és meggyújtja a tábortüzet. (templomnegyed)
    Másik lehetőség, hogy bemész a fogadóba és szobát kérsz, de ez ha jól emlékszem pénzbe kerül.
  • NiGhTM4R3
    Ótvar nagy bugnak tűnik ez a Sigfriedes dolog. Érthetetlen, hogy egyik percben még a rend spanja vagyok, a másikban meg bocsi veled nem üzletelünk, holott nincs is olyan küldetés ami miatt megszakadhatna a haverság egyelőre. Pedig EE-vel tolom.
  • genndy
    Ha tűzgyújtáshoz nincs semmid akkor sehogy. Bár érdekes, mert kovakőből annyi van mint a szemét, az utolsó hordóban is az van.
    Siegfried: visszatöltöd az állást. Véglegesek a döntések, úgyhogy máshogy nem lehet.
  • NiGhTM4R3
    A tábortüzet hogy kell meggyújtani? mármint ha nincs kovakő. Tudom az Ignivel lehetne, de nekem csak éjszaka aktív, nappal "békés módban" vagyok és nem reagál a jobbklikkre, se a kardomat nem tudom előrántani

Továbbá segítettem Siegfridnek a csatornában, ezt elmondta mindenkinek így a Rend-től is tudtam fegyvert venni, de egyszer kérdezte tőlem, hogy akarok-e a rendhez csatlakozni (akartam volna) de választás nélkül elutasítottam, azóta nem vagyok a "barátja" így nem adnak nekem semmit. Ez most mi? hogyan lehet visszacsinálni? 2. felvonásban vagyok.
    Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.02.21. 19:53:14
  • xFreex
    A kalauzkő kombinációjára már nem emlékszem. Próbálgasd. Aard és Igni kell neki, csak a sorrend már nem ugrik be.
    Rémlik valami hogy volt olyan, hogy a sorrendet eltaláltam, csak közben lemerültem és nem tudtam varázsolni és közben megszakadt és azért nem fogadta el.

A választástól függ, hogy milyen holló páncélt kapsz. Változik kinézetre és tulajdonságra is. Nekem a scoia'tael tetszett a legjobban.
  • tom2004
    Én semleges maradtam IV fejezetben, melyiket érdemes még végig csinálni?
  • tom2004
    Kösz ott nem hiszem, hogy jártam. Újabb kérdés V. fejezetben abban a menekült barlangban ahol Zdenek van, a kalauzkőt mi nyitja ? próbáltam Igni Igni Aardot és Aard Aard Ignit is? Azért kell lemenni mert a harmadik kuzin ott van?
  • xFreex

Érdemes minimum kétszer kitolni. Nem tudom melyik oldalt választottad eddig, de a másikat is érdemes meglesni.
  • tom2004
    Akkor ez a baj, nem első látogatáskor találtam meg a hullákat. II. fejezetben a mocsárnak melyik részén volt a kard? hátha neki kezdek egyszer újra?
  • xFreex
    Igen egy Harval található ott, de csak a terület első látogatásakor. Tehát amikor először belépsz a mezőre akkor ott van, viszont ha nem veszed fel és mondjuk elmész a partra akkor utána már nem lesz ott többet. Ezt a kardot lehetett megszerezni a II. fejezetben a mocsárban a vivernek szigetén.
  • tom2004
    Tatus leírásában olvastam lehet találni IV fejezetben a mezőn egy szétmarcangolt hulla mellet a vivrenek közelében Harvall kardot, én nem találom.
  • xFreex
    Az Új Narakort fogadóval szemben van az őrtorony. Odabent kell lennie a földszinten. Másik lehetőség az Új Narakort emeletén, de ott csak a fogadás idejére szokott lenni.
  • tom2004
    Veleradot nem találom sehol, meg csináltam a szörnyes feladatokat rég, de nem tudom felvenni a jutalmat, Bankos feladat óta sajnos sehol se találom Veleradot. A megbocsáthatatlan feladat után nem fogok tudni már semmit tenni, átkerülök IV fejezetbe. Nincs ötlet hol keressem, valóban végleg eltűnt?
  • bunny
    Hát ugye ezzel kezdtük, hogy más bejárat ... RTFM :)
  • tom2004
    Én vagyok a hunyó, több leírásban ugyanazt olvastam a börtön felől menjek, ahol Jetho van, de nekem onnan nem lehetett menni, kereskedő negyedből meg lehetett közelíteni. Valószínű az volt a baj én megkaptam a bankos feladatot sokkal előbb, mint normális esetben kellett volna, mert lementem a csatornába feladat nélkül, mikor kijöttem akkor kaptam a bank rablós feladatot, amit meg is csináltam. A következő csatornás Szalamandra feladatot is más felől kellett megcsinálnom, mint amerre írva volt.
  • xFreex
    Már régen volt, de nem lehet hogy azért nem tudsz oda menni az őrökhöz, mert el van torlaszolva az út. Az Aard-ot használtad a torlaszra???
  • tom2004
    bunny ez a főszál, nélküle nem lehet folytatni, 100% jó helyen megyek le és látom a csatorna végében az őröket, de egyszerűen egy ponttól ne lehet tovább menni.
  • bunny
    Sajnos már nem rémlik, de szerintem a főszálon biztos nem lehet elakadni, ha mellék küldetés, akkor meg hagyd a csudába. A csatorna jó kis labirintus, több bejárattal emlékeim szerint, lehet rossz helyen mész le.
  • tom2004
    bunny elolvastam 1-3 fejezetet köszönöm, ha kezdés előtt olvasom, több dolgot másképp csinálok. A problémámra nem ad megoldást, a Forró nyom feladatot úgy csináltam, ahogy írta. Lehet az a baj én mielőtt ezt csináltam volna már több szálon sokkal előrébb voltam. Ezzel vége a játékomnak, 90 óra van benne nem fogom újra kezdeni, abba kell hagynom. Sokszor voltam már a csatornában, mindig ugyanaz a vége, nem lehet az őrök közelébe jutni az átadó ponthoz, nem elérhetők.
  • bunny
    Javaslom:
    http://forum.tatus.hu/forum/index.php?showtopic=40
  • tom2004
    Forró nyomon feladatnál elakadtam. lementem börtönbe Jethrohoz, majd a csatornába, nálam volt Angus levele,
    Nem jutok el az átadó pontnál lévő őrökhöz, látom is Őket nem lehet hozzájuk menni addig Geralt nem tud menni.
  • tom2004
    Meg van a Keath'aar is, tovább kellet vinni a Raymondos feladatot.
  • tom2004
    genndy kösz, meglett a Kezath, 9 a helyén de egy hiányzik Keth'aar amit Raymondtól kellet volna megkapni a Vizima titkai feledat végén. A feledatot már nem látom, megcsinálhattam de a Keth'aar nincs nálam. Gólemet is megöltem, mit tegyek? Javed Raymond alakjában most Kosvelő ellen hív harcba azt fogadjam el?
  • genndy
    Nem tűnik el, küldetéstárgyak helye nem telik be, eldobni sem tudod. Felhasználtad vagy csak nem látod.
  • xFreex
    Ha nem raktad a megfelelő obelixbe akkor max az inventory látható részén kívül van és léptetned kell jobbra a küldetéstárgyaknál.
    Utoljára szerkesztette: xFreex, 2016.02.14. 20:09:32
  • bardocz
    Küldetések számára nem telik be a tárolóhely emlékeim szerint. Nem lehet, hogy a helyére raktad már?
  • tom2004
    Kezath szefíria kő amit Vaskától kaptam már nálam volt, de már nincs, lehetséges a tárolóhelyem betelt küldetések számára? Viszza tudom szerezni, ha nem abba hagyom nem kezdem elölről.
  • tom2004
    Türelmetlen voltam, a tisztelete meg mondta krioptában temessem el.
  • Pityu Mester
    Beszélj a tiszteletessel!
  • tom2004
    Már 1 fejezetben elakadtam. A barlangban a növényszörnytől meg van a halott koponyája, el kéne temetni, de hogyan?
  • Solyom2
    Köszi!
  • bardocz
    Ja, nekem sem az van, de itt azt kaptam.
  • genndy
    http://www.gog.com/redeem
    Enhanced verziót fogsz tudni leszedni, mindenki azt kapja akármilyen verziója is volt.
  • Solyom2
    És pontosan hol tudom regisztrálni, mert nem találok ilyen menüpontot. Plusz nekem nem az Enhanec edition van meg (legalábbis nincs ráírva a dobozára, igaz van hozzá térkép és audio CD)
  • bardocz
    Ha megvan a cd kulcsod, akkor a gog.com-on regisztrálj, és ott add meg, onnan egy olyan verziót tölt majd le, ami fut win7-en.
  • Solyom2
    valami TAGES driver, ami nem kompatibilis a Windows 7-tel.

Win 7 ultimate SP 1, ez az OP rendszerem.
  • Szerzetes89
    Pontosan milyen driver hibát kaptál? Op rendszered?
    Ha az alap verziót használod, javaslom az Enhanced Edition beszerzését.
  • Solyom2
    Helló!

Most szerettem volna kipróbálni a játékot, de mikor elindítotam volna, valami driver hibát kaptam, amiből nem tustam továbblépni. Aztán leszedtem egy cracket, bemásoltam, most elindul a játák, de csak egy fekete képernyőt látok, plusz az átvezető videókat, ahol viszont mozgáskor kockás pixelek jelennek meg.
    Olvastam már, hogy másnak is ilyen gondja van, de megoldani nem tudom.
  • bunny
    Aha, köszi!
    Azért engem kicsit kiakarsz a cd project féle -ha elbambultad, elbuktad- questelés. Limitált a bag, de ha nincs nálad a megfelelő motyó hát szívtad, pl a végén egy tök jó kardot tudtam volna gyártani, de nem volt nálam minden alapanyag, aztán kovács már nem volt. A páncél is mire elkészült, hát nem túl sokáig lehetet használni. Meg nem rémlik pontosan, de nem tűnt olyan húdenagyonsokkaljobbnak mint amit 5000 goldért lehetett venni. De örülök, hogy vége, remélem a w2-ben a harcrendszer kicsit jobban hasonlít a w3-ra.
  • genndy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen, ő volt Alvin.
    Nem kell felismerned, egész addig nem szerepel sehol. A szeme fontos, hogy ő is witcher. Majd a 2-ben lesz ennek szerepe. (meg talán ki is derül hogy ki volt ő de ebben nem vagyok biztos)