The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz a többi infót!
A temetőbe akkor fogsz tudni bemenni, ha a nyomozás során bebizonyítod az őrök kapitánya Vincent, vagy az orgazda Thaler ártatlanságát.
Ha Vincent ártatlan kapsz tőle egy engedélyt és a sírásó beenged, ha Thaler ártatlan akkor rendezheted nála a sírásó tartozását és hálából a sírásó beenged a temetőbe.
Mindenkinek duplán kívánom azt, amit ő nekem!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ezt tudja vki hogy micsoda csoda ?
http://www.freetvmaci.info/
ha ablakos módra váltok akkor vissza tudnék, de így látom a tálcát,
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.10.18. 18:05:03
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
https://hu.wikipedia.org/wiki/The_Witcher
Ugyanis az a helyzet hogy az 1. részt nem nagyon van kedvem elkezdeni, mert igaz hogy kb 1-2 éve volt az utolsó végigjátszásom, de legalább 3-szor végigjátszottam, a 2. részt egyszer, a 3.-ba meg még nem kezdtem bele...
Ja meg ha jól emlékszem az első rész mentéseit át lehet vinni a 2.-ba, ez se tudom hogy mennyibe változtatja a 2. illetve a 3 rész eseményeit...
Sebzés + 60%
Attack + 10%
Lehetséges kritikus hatás: Fájdalom + 50%
Lehetséges kritikus hatás: Vakság + 50%
Lehetséges kritikus hatás: Égés + 50%
Lehetséges kritikus hatás: Precíz találat + 50%
Még a holdpenge:
Sebzés + 100%
Acélból G'valchir:
Sebzés + 100%
Gwalhir:
Sebzés + 50%
Lehetséges kritikus hatás: Lefegyverzés + 40%
Lehetséges kritikus hatás: Fájdalom + 40%
Lehetséges kritikus hatás: Precíz találat + 40%
DA-ben ezt piszok egyszerűen és jól megoldották a bűvöléssel, ott a slot, belerakod a rúnát és már látod is a hatását (pl. izzik a kard)
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.02.28. 20:36:34
Annyi a különbség, hogy míg acél kard kovácsolásnál az eredeti kardod megmarad és az új a készletedhez adódik, addig a rúnakard az ezüstkardot lecseréli és az eredeti amibe belekovácsolta a kovács a rúnát.
A rúnákkal csak ezüstkard "fejleszthető".
Ha van még mellé két rúnád, akkor kapsz egy új kardot. Ennyit tud a kovács.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A kérdésem az, hogy pl. a naprúnámat (ami sebzést ad asszem) hogyan tudom a már MEGLÉVŐ kardomra varázsolni.
Hogy a fenébe kell ráraknom a rúnát a kardomra?
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.02.28. 17:21:47
Érdemes a kovácsot úgy meglátogatni, hogy a készletünkben a sima ezüstkard van és nem az Aerondight, mivel az Aerondight hatásai elvesznek kovácsoláskor és csak a rúnák hatásai lesznek meg.
Egyébként a legerősebb fegyverek nem ezek a kovácsoltak. Acélblól a Gwalhir a legerősebb amit több féle módon be lehet szerezni az 5. fejezetben. Ezüstből pedig a Holdpenge. Na ezt csak 1 módon szerezheted be és ráadásul mind az 5 fejezeten átível a dolog.
Kovácsnál csak kardot tudok készíttetni, hiába húzom a naprúnát a meglévő kardomra nem reagál semmit, egyébként meg a saját kardjait látom.
Meteorit darabokkal csak új acél kardot tudsz készíttetni. Kovácshoz kell menni ha van minimum 3 meteoritköved és a kövektől függően kovácsol kardot. Ha 3 egyforma színű meteoritból csináltatsz kardot, akkor annak a hatása erősebb. A bevezetőben és az első fejezetben össze lehet szedni 3 vörös meteoritot ami elég hatásos fegyver lesz a továbbiakban.
A hold, nap, és föd rúnákkal pedig egy meglévő ezüstkardot tudsz erősíteni. Itt is minimum 3 rúnakő kell, hogy a kovács fejleszthesse az adott ezüstkardot. Itt is igaz, hogy 3 egyforma rúna hatása erősebb.
Aerondight meg Gwalhir a 2 kardom, nem jöttem rá ezeket hogyan lehet tartósan befolyásolni (vannak rúnakövek azokat "felkeni rá" de ez csak ideiglenes)
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.02.27. 21:37:39
Tűznél meg lehet várni míg valamelyik NPC melegségre vágyik és meggyújtja a tábortüzet. (templomnegyed)
Másik lehetőség, hogy bemész a fogadóba és szobát kérsz, de ez ha jól emlékszem pénzbe kerül.
Siegfried: visszatöltöd az állást. Véglegesek a döntések, úgyhogy máshogy nem lehet.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Továbbá segítettem Siegfridnek a csatornában, ezt elmondta mindenkinek így a Rend-től is tudtam fegyvert venni, de egyszer kérdezte tőlem, hogy akarok-e a rendhez csatlakozni (akartam volna) de választás nélkül elutasítottam, azóta nem vagyok a "barátja" így nem adnak nekem semmit. Ez most mi? hogyan lehet visszacsinálni? 2. felvonásban vagyok.
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.02.21. 19:53:14
Rémlik valami hogy volt olyan, hogy a sorrendet eltaláltam, csak közben lemerültem és nem tudtam varázsolni és közben megszakadt és azért nem fogadta el.
A választástól függ, hogy milyen holló páncélt kapsz. Változik kinézetre és tulajdonságra is. Nekem a scoia'tael tetszett a legjobban.
Érdemes minimum kétszer kitolni. Nem tudom melyik oldalt választottad eddig, de a másikat is érdemes meglesni.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.