The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
LOL ne köszöngess semmit a fájlokért!Alapból ott van mindenkinek a gépen.Én csak azért tettem fel mert kérték megnézni a fájlszerkezetet!

Next PC upgrade: 2022

Dante73
Én, a magam részérõl töröltem, a képfájlal együtt.
Majd 14.én megveszem, és akkor totál magyar lessz, a duma is. Egyrészt, ha megszokom angolul, akkor nem biztos, hogy bejön a magyar szinkron, másrészt, állítólag kb 90 óra a játékidõ, na ezért nem sajnálom azt a 8000 ft-ot, mint pl a MoH;A-ért a 10000-et, a maga 4 órás játékidejével! Mondjuk, kicsit sajnálom, hogy töröltem, mert így 3 hét van még, de legalább van mire várni....
Az irányitásról; Kissé szokni kell, mivel én inkább FPS, TPS párti vagyok, és ez a rákatt az ellenre nem jön be, de érdekes módon, a faluban a zöld kutyák mészárlását már "élvztem". Viszont, ha a wsad kombót nem rakják bele, tuti kihagyom. A fejlesztésben még így is lessz mit tanulnom, mert eddig nem igazán játszottam ezzel a stílussal. Pláne a mit is válasszak, hogy jó legyen... Számomra egy új dolog.
Egyszóval, a véleményem eddig pozitív a dologról, és a teljes talán nem áll le majd exe hibára hivatkozva fél-másfél óra játék után...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Nincs. Minek? 😊

Why so serious?

rage
Patch jól jött
A félig angol - félig magyar felirat legalább magyar lett

Persze, a patchet magyarul kell installálni 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

AntiHero
Nics magyar hang még.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bladex
És át van állitva nálad magyar nyelvre?

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Nálam angol és van.

Why so serious?

bladex
Srácok egy nagyon egyszerü dolgot kérdeztem. Tudna valaki segiteni?
NEKTEK VAN HANGJA A BESZÉDNEK MAGYAR VAGY ANGOL? Elõre is köszönöm a választ.😊

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Lol, mire begépeltem újra kérdeztél..😊
Én ott megmentettem a boszit, a következményeit még nem látom
de

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy küldit már buktam, mert annó eladtam a kereskedõ fegyverszállítmányát az elfeknek..

\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"

Ok kösz.
Nem orb, hanem ore. A lényeg, h mind2 kardot lehet fejleszteni: az ezüsthöz (megelõzve a kérdésedet: azt csak Vizimben kapod meg) 3 rúna kell, a másikhoz meg 3 meteor. Ha megvan, akkor usgyi a kovácshoz, aki megfelelõ juttatásért cserébe feltápolja a kardjaidat..
Hogy lehet-e többször is fejleszteni õket az jó kérdés, én még csak 1-ig jutottam..

\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"

Senkinek sincs ötlete?
Egyépként most egy olyan választásnál vagyok amit nem tudok eldönteni:
Segítsek egy boszorkánynak hogy ne nyírják ki de ezért a falu elenem fordul és egy nagy csoportot ki kell nyírnom VAGY hagyam meghalni a boszokányt aki megátkoz? (én nem tom eldönteni hogy késöbb vajon melyikkel járok jobban)
bladex
Srácok nálam nem hallani a beszédet. Se magyarúl se angolúl. Felraktam a javitást és átálitottam magyar nyelvre. Nálatok mi a helyzet?

Tényleg jó lenne, ha valaki nyitna a játéknak egy spam topikot, a saját fórumok között, mert így a topik mások számára egyszerûen követhetetlen.
rotator
Nem az a baj, hogy idõzítve kell kattintani, hanem hogy ilyen gyerekesen van megoldva, semmi harcérzet nincs, olyan, mintha egy ütemesen kattintgatós mini-játékot játszanék a Leisure Suit Larry - Magna Cum Laudéból.

wedge31
Akik magyaritva tolják rakják fel patchet így már minden még a menü is magyar.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Faki
Bazze mindenki sír a harcrendszer miatt, holott sztem egész használható és látványos. Nem kell kattintgatni mint egy félõrült, hanem csak bizonyos idõközönként, ez ilyen qrva nagy baj? A kattintgatok ész nélkül és csépelek az miért is jobb? Na mind1.. csak felbaszódik az agyam amikor ész nélküli kattintgatós arcok rohannak ide sírni.

Sarapetike
Trissel lehet sexelni amikor oda adod neki a gyögszert akkor ha ügyesen dumálsz velle sex jön persze nem premier pláncsa csak hangban ill. egy rajzot kép Triss röl 😛

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Nekem sajnos fél óra volt a játék. Én fel nem fogom, hogy voltak képesek ennyi energiát beleölni a játékba úgy, hogy egy ilyen harcrendszer mellett döntöttek. Ennél bármi jobb lett volna hack&slash, körökre osztott, prince of persia típusú, bármi. Nekem fél óra kellett, hogy megunjam, hogy ezt még a teljes játékidõ 70%-ban csináljam, nekem nem éri meg... Sajnálom, mert minden másban tényleg igéretesnek tûnt, bár a lineáris játékmenet is csalódást okot, viszont így nagyon jól fut minden gépen, mert nincs annyi betöltendõ felület. Azért érdemes megpróbálni, túl sok játékon vagyok túl ahhoz az hiszem, hogy ez igazi ujdonságot nyújtson. Azért jó játékot!
Atkamon
Ezen énis nagyot néztem😄

hát az lol, és van crack a patchez?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Seth
"Fixes for sex scene with nurses in Act 5." WTF O_o ?

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
és amúgy, hogy tetszik a játék? azok véleményére számítok akik kipróbálták már

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kéne gy kis segítség.
A játék elején Vizima kûlsõrészén van egy törpe kovács aki valamiért cserébe csinál ezüst kardot. Na azt nem tudom hogy milyen orbról beszél és hogy hol lehet olyat szerezni?
csak még annyi lenne a kérdésem hogy a dialogból úgy kell ketõ hogy az egyik 16 a másik meg 3 ?
AntiHero
Olvas vissza.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

valaki leírná hogy lehet magyará varázsolni a játékot ?
Na megérkezett az elsõ patch.

Gameplay & text bugs fixed:
- Fixed character development issues with some abilities and skills.
- Fixes for some storyline related progression breaks.
- Fixes for druids' day-night cycle in Act 5.
- Fixes for sex scene with nurses in Act 5.
- Signet fixes (some signets were received twice).
- Fixed story incoherency regarding Erkyn in Act 3.
- Experience gain indication localization fixes.
- Mutagen potion - new fixes for showing up a message.
- Fixed items used in eating animations.
- Geralt's allies fixed to always react properly to all mosnters.
- Bounty Hunter is Agent Smith no more (he doesn't replicate). Mr. Geralt, we missed you...
- Echinopses and Archespores now use their own spikes instead of arrows.
- Fixes for alchemical ingredients extracted from some monsters.
- Raven Crypt - few fixes for geometry and placeables.
- Fixed few places where player was supposed to meditate, but couldn't.
- Fixed story incoherence in Berengar quest.
- Berengar won't disappear on sight when sparing him.
- A whole lot of localization fixes (some of them won't work with old savegames!).

Code bugs fixed:
- Fixed all diagnosed stability issues and crashes.
- Fixed few gameplay issues with WSAD and mousedrive controls.
- Alt-Tab related issues fixed (random crashes, hang-ups, cursor blocking).
- Cat potion estimated time display - fixed.
- Dropping items from the inventory fixes for better spread.
- Weapon visual FXes fixed during dialogues.
- Confirmation box shown when player uses Quick Load.
- Tooltip fixes for lower resolutions (for example 800x600).
- All read books now have the appropriate note in description.
- Sitting animation fixes for few characters that sat beside the chair.
- Alt-Tab fixes for dialogue lines and gameplay options.
- Savegame option blocked around Aard throwing time.
- Audio: rat squealing sound fixes for minimized mode.
- Movies and cutscenes fixes for Alt-Tabbing.
- AI: fixed NPCs chasing enemies that were no more.
- AI: few poker fixes.
- Fixed problems with items appearing back in storages.
- Fixed blizzard problems with cutscenes and dialogues.
- Fixed toxicity effect for Alt-Tabbing.
- Finishers fixes - animation sometimes did not play.
- When taking out an unknown item of the storage, the user can no longer see the name of the potion. Good one...
- Fixed saving in tight places (player got teleported after load... sometimes).

Art & sound bugs fixed:
- Vizim's Temple Quarter: ~30 physics fixes; corrected barrels; ~10 decoration fixes.
- Kaer Morhen: Wild animals fixes.
- Sewers: commoners sleeping fxes; ~5 item properties fixes; ~10 skeleton placement fixes.
- Vizim's Temple Quarter/Burning Vizim:The banner on the tower is no longer black.
- Old Manor: Koschey boss movement fixes.
- Mutants fixes for decapitation. That means no decapitation now.
- Werewolf physics fixes.
- Chainmail stand placeable now has collision surface (player/npc can't pass through it).
- Celina brightness fixes for interiors.
- Order knights lighting fixes.
- Bread item fixes for eating animation.
- More detailed model of Horse+Wagon for opening cutscenes.
- Journal entry for crypts fixed now.
- A child in epilogue cutscene doesn't look like badly sewn young Frankenstein.
- Old lady and dwarves - idle animation fixes.

Alwares
Ahogy olvasom a hsz-eket nekem az jött le, hogy bejön nagyjából mindenkinek csak a harcrendszerrel nehezen barátkoznak ;-) De hamarosan végre én is kipróbálom csak sikerüljön már feltenni a démon tólsz prót...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

és mien a gém?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

jó kérdés! Erre én is kiváncsi lennék!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Prince23
Ez amúgy mi? nyelvi fájlok?

LoCk
Ja esz koszonet Grebbernek a fájlokért..<#eljen><#vigyor3>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
Na nem is volt olyan nehez magyaritani.
Mindjart volt vagy 2 min..<#hehe>

rotator
Már így is blama, hogy csúszik 3 hetet, mert az összes többi lokalizáció elkészült idõre. Ha nem hallottam volna a hangfelvételeket, még azt is hihetném, csak urban legend a szinkron, egyetlen külföldi hírben sem szerepel a magyar változat megléte, mindenhol csak a lengyel, cseh, orosz, amcsi és nyugat-európai verziók vannak megemlítve.

Egyébkén remélem nem lesz vele az,h a magyarországi megjelenés körül bejelentik,h mivel nálunk szinkronizált változat lesz,ezért még késik kb 1hónapot. Emlékszel tavaly is hány hónapra a rendes megjelenésre jött ki a Dark Messiah,pedig abba csak a feliratok voltak magyarok. És most h kipróbáltam erõsen gondolkodom,h beruházok rá,de nem esne jól 3hétnél is többet várni rá,mert biztos nem fogom addig a warezt vinni,ilyenkor csak tényleg kipróbálni szeretem a dolgokat,max. még egyszer az új videókarimmal pár nap múlva.
MrDevil
nem tudjátok, hogy hogyan lehet a monstereket berakni a journalba ?

köszönöm!

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

rotator
Történetben és optimalizáltságban igen, de szerintem másban nem.

azt a daemont kell leszedned,ammi abba a hsz-ben bennevan,amit írtam. úgy telepítsd fel,h elõtte leszedtél mindent elõzõ dt-t. majd installáld fel. a rar-ban amit letöltöttél bennevan egy patch könyvtár is,abba pedig egy patch file. azt miután felinstalláltad a daemont másold be a könyvtárába a program files-on belül,és ott futtasd le. így már mûködni fog.
MrDevil
ja én csak kiváncsi voltam rá, hogy mi a különbbség 😄

rotator
Hát attól még bõven lehetne a játékról beszélgetni.

Dante73
Nem is az, amit mond, hanem a hangnem... Azért mint kultúrember, rendesen bemutatkozott. A másik, magyarországon, november 14.-ig nem is lessz nem warez verzió, akkor miröl is beszélünk?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

application is corrupted az új daemon, ami 0218-ra végzõdik. leszedtem egy eggyel elõbbit, asszem 0215 vagy vmi ilyesmi, az megy, a toolsban viszont add ide driver nincs, csak add driver. nem találtam ide-t. ez a verzió nekem asszem kimarad<#vigyor2>

Guillotine
Sikerült nekem is elindítani szerencsére.De a registry bejegyzésben nincs lanquage érték, sem telepítési útvonal.

www.guillotine.atw.hu

BaLTáSGYiLKoS

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

Ha mindent úgy csináltál ahogy leírtam,akkor nem kéri az eredeti cd-t. Ismételten mondom,közel sem mindegy,h milyen dt van a gépeden. Létezik a sima pro-ból is 1000verzió,de csak az advanced jó jelen esetben. Nézd át amit írtam,csináld meg mégegyszer az alapján,és jó lesz.
a daemon tools fel lett rakva, sõt a játék is fel lett rakva, azért is vagyok már ott, hogy kéri az eredeti cédét.

rotator
Hát az nagyon jó lenne, ha indulna egy off/warez Witcher topik, máshol is már bevált!