The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rotator: Nem helyhiány miatt marad ki az angol hangsáv.
Ugyan így csináltam de a deamon tools szar!!!!!! NEm indul el az advenced verzió. A sima persze elindul😞
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
# feltelepíted a Daemon Tools-t (azt a verziót, amirõl legalább már 100-szor volt a fórumon szó)
# feltelepíted a DT patchet is (ez szerintem fontos, lehet hogy sokan ezt hagyják ki <#nemtudom>#nemtudom>)
# újraindítod a gépet
# elindítod magát a programot
# eltávolítod a feltelepítéskor automatikusan létrejött SCSI virtuális drive-ot
# létrehozol egy új IDE virtuális meghajtót
# ebbe mount-olod az image fájlt
Ha valahol elakadsz szólj 😊
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Vááááááááááá<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Mi lehet a baj? Esetleg máshogy nem lehet elindítania játékot?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Na amúgy az intrónál a szöveg külön hangsávról megy, úgyhogy nyelvenként fél giga pluszt igényel a játék a dvd-n. Innentõl szinte kötelezõ az angol hangsáv! Nincs valami infó errõl, újabb fejlemény?
Hmm, gyerekek, a szalamandrák elleni harc zenéjének harmadik "tétele" valami mesés! Bár koppincs, de nagggyon jó!
lécci valaki mondja miért van az hogy berakom a Deamon Tools ba a képfájt és kiírja hogy lehet hoy sérült meg ilyenek pedig tuti nem sérült??:S
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Fõleg ha a fizetség a szolgálataimért korlátlan hancúrozás bármelyikkel..
Ja és a kártyák is nagyon jóóóók, rá is szoktam a nõi bájak kihasználására és ezzel már gyûjtöttem néhány fedetlen nõi testet ábrázoló mûvészi kártyákat <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
csápol csápol, ember bekomázik, és akkor nem tudom.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Witcher kiadás
I can eat death like nobody\'s business.
A véleményem, hogy a játék k**vajó, csak az irányítás nem igazán élvezetes. Pl. WoW-ban ez tökéletes volt, miért nem tudták lekoppintani, most az egyszer megbocsátottuk volna <#zavart1>#zavart1>
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
ATI X850-en elindul a játék?! Nincs itt semmi Shader megkötés ugye?
Köszi
felraktam a DTProt és rá a patchet de amikor elinditom mindig azt irja ki hogy: The application is corrupted,ez mitöl van?
Mit nem csináltam jól!
Lécci segitsetek már csak ez kéne ahoz hogy fel tudjam rakni a gémet.
Magyaritani tudom az 1.1-es patch is meg van már csak a DT-nem akar menni!
Segitségeteket elöre is köszönöm hello és további jó játékot mindenkinek!
Tévedtem...kimehettem a kapun és a környezõ kunyhókat felfedezhetem és míg alszik a tulaj,kirámolhatom😊
Tényleg, milyen lett a játék? Nagy volt a hájp, megöl a kíváncsiság...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Viszont 1gb rammal azert toltoget rendesen.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nekem azt írták, hogy daemon tools pro-val csilnáljak egy ide-meghajtót, és ide rakjam be. Meg is tettem, de ha rákattoloka virtuális meghajtóra, azt írja hogy nincs bent lemez!!Tudna vki segíteni?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
HKEY_LOCAL_MACHINE
-SOFTWARE
-CD PROJEKT RED
-The Witcher
Language 3-ast írd át 16-ra.
Aztán a lang_3.key-ben és a dialog_3.tlk-ban a hármast cseréld le 16-ra.
Ha a patcht magyarul telepited full magyar lesz a felirat.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/