The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, már nézegettük.

rotator: Nem helyhiány miatt marad ki az angol hangsáv.
AntiHero
Szted hülye vagyok?

Ugyan így csináltam de a deamon tools szar!!!!!! NEm indul el az advenced verzió. A sima persze elindul😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bélanéni
A lépések pontosan:

# feltelepíted a Daemon Tools-t (azt a verziót, amirõl legalább már 100-szor volt a fórumon szó)
# feltelepíted a DT patchet is (ez szerintem fontos, lehet hogy sokan ezt hagyják ki <#nemtudom>)
# újraindítod a gépet
# elindítod magát a programot
# eltávolítod a feltelepítéskor automatikusan létrejött SCSI virtuális drive-ot
# létrehozol egy új IDE virtuális meghajtót
# ebbe mount-olod az image fájlt

Ha valahol elakadsz szólj 😊

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

AntiHero
2 órája szarakodoka deamon toolsal. Kurva Advenced verzió nem emgy fel. Ha meg fel megy akkor elindítom és semmi, bejön egy deamon tools kép és annyi nem lép tovább. Újraindítom a gépet akkor meg "advenced corrupted" hibát írja ki a deamon tools.

Vááááááááááá<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Mi lehet a baj? Esetleg máshogy nem lehet elindítania játékot?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bélanéni
1-2 óra játék után még nem igazán lehet hiteles véleményt formálni, nem árt legalább a tanítópályát, meg utána még néhány kezdetleges küldetést letudni. <#vigyor3>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

rotator
Jah, már láttuk. Bevállalod? 😊
Na amúgy az intrónál a szöveg külön hangsávról megy, úgyhogy nyelvenként fél giga pluszt igényel a játék a dvd-n. Innentõl szinte kötelezõ az angol hangsáv! Nincs valami infó errõl, újabb fejlemény?

rotator
Ez nagyon jó hír, akkor csak a prológus volt teljesen lineáris! 😊
Hmm, gyerekek, a szalamandrák elleni harc zenéjének harmadik "tétele" valami mesés! Bár koppincs, de nagggyon jó!

Hellosztok !!

lécci valaki mondja miért van az hogy berakom a Deamon Tools ba a képfájt és kiírja hogy lehet hoy sérült meg ilyenek pedig tuti nem sérült??:S
rotator
Hát igen. Az irányítást és a harcot leszámítva tökéletes! Kár, hogy az a kettõ teszi ki az oroszlánrészét a játéknak. 😊 No mindegy, majd ezt is megszokjuk, mint mindent. Az azért jó lenne, ha ini-ben turkálással lehetne finomhangolni, más progiknál nagyszerûen bevált.

Vmi tipp a Beast megölésére?😊

Köszi szépen a segitséget mindenkinek sikerült megcsinálnom a DT!

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Felraktam Daemon.Tools.Pro.4.10.0218-al de szarik indulni,hogy a rákba kell?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Aragorn10
Nem tudom valakinek elõjött-e már ez a hiba vagy talán bug nem tudom, de amikor mondjuk az ügyességnél tápolok valamilyen skill-t akkor ha egy szintnél valamelyiket nem választom ki akkor a kamera körbenézéskor illetve futáskor olyan gyorsan mozog a világ, mintha én lennék superman
<#wow3><#wow3>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Imádom az örömlányokat!!!!
Fõleg ha a fizetség a szolgálataimért korlátlan hancúrozás bármelyikkel..
Ja és a kártyák is nagyon jóóóók, rá is szoktam a nõi bájak kihasználására és ezzel már gyûjtöttem néhány fedetlen nõi testet ábrázoló mûvészi kártyákat <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

bordy
kivégezni hogy kell? nekem nem jönn össze.<#zavart1>
csápol csápol, ember bekomázik, és akkor nem tudom.

na látod..úgyis megvetted..akkor most elsõ kézbõl kapsz játék tapasztalatot..remélem bejön😊
Riddick21
Ja, konkrétan az Írországbeli Kilkenny város Market Cross plázájának az elsõ -és egyetlen- emeletén a GameStopban... <#integet2>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

bélanéni
Hol lehet kapni? Gondolom külföldön <#pardon1>

Riddick21
JEEEE!!! Megvettem, most telepítem! Igaz, hogy CE még nem volt, de nem bírtam kivárni!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

na végre sikerült, le is magyarítottam.

egyszerûen nem tölt be az a dtpro ami a 877-es hozzászólásban volt. a töltõképnél megáll és kész.

Lilithn
nem tudom láttátok-e vagy lett-e említve, de nincs kedvem végigbogarászni az összes technikai postot visszamenõleg...
Witcher kiadás

I can eat death like nobody\'s business.

A patch exe file-t másold át a DT mappájába, mert ha tallózol a "javítandó" file-ra, akkor valamiért nem mûködik. De ha abból a mappából indítod, akkor sikerese peccseli....

bélanéni
Valaki írja le (aki már relatíve sokat játszott) a véleményét, melyik kameraállás, milyen érzékenységû egérbeállítás, egyéb trükkök mellett a legjobb az irányítás. Csak mert nekem az izometrikus nem tetszik, a középsõ egész jó, de úgy meg a földet bámulom, a TP meg valahogy túl közel van a fõhõshöz. Hiába vízszintes a kamera, és ellátni szépen messzire, idegesít a karakter válla <#buck>

A véleményem, hogy a játék k**vajó, csak az irányítás nem igazán élvezetes. Pl. WoW-ban ez tökéletes volt, miért nem tudták lekoppintani, most az egyszer megbocsátottuk volna <#zavart1>

Ha nem megy a DT pro próbáld meg Alcohol-al bemountolni az image-et. állítólag azzal is megy

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Skaccok!

ATI X850-en elindul a játék?! Nincs itt semmi Shader megkötés ugye?

Köszi
HY

felraktam a DTProt és rá a patchet de amikor elinditom mindig azt irja ki hogy: The application is corrupted,ez mitöl van?
Mit nem csináltam jól!
Lécci segitsetek már csak ez kéne ahoz hogy fel tudjam rakni a gémet.
Magyaritani tudom az 1.1-es patch is meg van már csak a DT-nem akar menni!
Segitségeteket elöre is köszönöm hello és további jó játékot mindenkinek!

Hát..azt hittem az elsõ faluban,Vizimában lesz csak bejárható a terület,aztán csak ha küldetést veszek fel,akkor jutok át valamerre😊
Tévedtem...kimehettem a kapun és a környezõ kunyhókat felfedezhetem és míg alszik a tulaj,kirámolhatom😊
saaajnos tegyél bele még 32megát..aztán szedd le a 15gigás demót 56k modemmel majd a regeditben állítsd át oroszra,hogy élvezd is😊))
Pretorian
Megjelent már a Teh Wichter? Szerintetek ezzel elmegy: PII 400, 128 mega ram, Voodoo 2 12 mb? Demó megjelent már? Mikor jelenik meg a teljes? lol...😄

Tényleg, milyen lett a játék? Nagy volt a hájp, megöl a kíváncsiság...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

[Jakuza]
Elmegy low beallitasok mellett 1024ben vagy 800x600ban.
Viszont 1gb rammal azert toltoget rendesen.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

koppim
Ezen a konfigon szerintetek elmenne?

AMD Athlon 2400+, ati rx1650, 1 G RAM

Nem tudni, de hajlandó lennék fogadni arra, hogy nem lesz benne.
grebber
A bolti magyar verzióba vajon benne lesz ez az 1.1-es patch?

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Nincs mit ,jó játékot.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ahh, úgynézki menni fog mégiscsak.
LoCk
Akkor koszonom a fáradtságot, hogy megtaláltad az infot és kozzé tetted .<#eljen>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Az én bajomra, akik most még itt vannak nincs ötletük?
bladex
Köszi szépen müködik.Egy pillanatra megkavarodtam mert nem volt egyértelmü hogy a fájlok nevében kell átírni a számot 3 ról 16 ra.De rájöttem. Továbbá újra fel kelett raknom a javitást hogy a menü ismét magyar legyen. De most már jó. Köszi mégegyszer.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

wedge31
Akkor valszeg a voices bif-hez is odapiszkáltál mert a leirt modszer jó.

valaki segítsen legyen kedves!!
Nekem azt írták, hogy daemon tools pro-val csilnáljak egy ide-meghajtót, és ide rakjam be. Meg is tettem, de ha rákattoloka virtuális meghajtóra, azt írja hogy nincs bent lemez!!Tudna vki segíteni?
Alwares
Én is így állítottam át és nekem sincs hang, ellenben majdnem minden magyar. Jah és a jéték odabasz! Egyszerûen nem bírtam letenni. Csak venni kéne még ramot és akkor teljesen jó lenne...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

bladex
Köszi szépen

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

wedge31
Már vagy ötször lelett írva vissza kéne olvasni:
HKEY_LOCAL_MACHINE
-SOFTWARE
-CD PROJEKT RED
-The Witcher
Language 3-ast írd át 16-ra.
Aztán a lang_3.key-ben és a dialog_3.tlk-ban a hármast cseréld le 16-ra.
Ha a patcht magyarul telepited full magyar lesz a felirat.

bladex
Nagyon gáz hogy magyar felirat alatt nincs angol beszéd. Nekem nagyon hiányzik. Idegesitõ a beszéd hiánya. Ha valakinek van valami ötlete hogy magyar feliratnál legyen angol beszéd az nagy királyság lenne.

Hát,ha ilyen szinten sztoriorientált lesz,mint ameddig eddig vittem/és amiket hallok,akkor elég nehezen tudom elképzelni a 40órás játékidõt,amit szimplán csak a fõszálra írnak. De reméljük igazuk lesz,akkor tényleg van egy kiadós játék ami megéri a pénzét. Mert ugye ahogy olvasom a Jericho játékideje (attól független azis kurvajó játék) is 3óra körül mozog,amennyiért pénzt elkérni pofátlanság.
rotator
Oké, vágom már, hogy értetted! 😊

Dante73
Tudom, azért írtam úgy hogy ha NEM rakják bele...<#vigyor3>

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

rotator
WASD van benne, F3-mal váltasz rá át! 😊