The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1, Letöltöd a játékot,kicsomagolod
2, Letöltöd a Daemon Tools Pro Advanced verzióját,ami a 877-es hsz.-ben is bennevan.
3, Felinstallálod a virtuális meghajtót,majd crackeled szépen a hozzá csomagolt patch-csel,így fennvan a gépeden az a dt,amellyel létre tudsz hozni IDE drive-ot,mert a játék csak ebbe bemountolva mûködik.
4, Kreálsz egy ilyen drive-ot, (dt betöltése ->tools -> add IDE Virtual Drive és vigyázol,h csak! ez a virtuális meghajtó legyen a gépeden) abba bemountolod,feltelepíted és játszol.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
http://hardwired.hu/art.php?id=59
http://www.sg.hu/cikkek/53816/the_witcher_hazai_bemutato/1
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Tényleg jó lenne, ha a játékról esne szó, mert így ebben a formában ez inkább a Daemon Tools topik. Persze számítottam rá, hogy ez lesz belõle, ha megjelenik a játék, az SG-n mindig ez van.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A kövületem : P4 2,4 Ghz , 1,25 g ram és ATI 9600 pro 128 mb
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Minimum requirements:
Microsoft® Windows® XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest fixes)
Intel Pentium 4 2.4GHz or AMD Athlon 64 +2800
1 GB RAM for Microsoft® Windows® XP / 1536 MB for Microsoft® Windows® Vista
128 MB Video RAM or greater with DirectX9 Vertex Shader/ Pixel Shader 2.0 support (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon 9800 or better)
8.5 GB available hard drive space
DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones
DVD-Rom
Recommended requirements:
Microsoft Windows XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest fixes)
Intel Core 2 Duo 2.13 GHz or AMD X2 5600+
2 GB RAM
NVIDIA GeForce 7900 GTX or ATI Radeon X1950 PRO
8.5 GB available hard drive space
DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones
DVD-Rom
valaki nem használja a multi5 verziót? azzal nem kell IDE dolgokkal foglalkozni?
Szarházi banda.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
sorry a dupla-postért..
\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"
Így aztán nemcsak a motor NWN-es hanem az írányitás is ,annak minden kamera problémájával együtt amit még a NWN2-ben sem tudtak igazán megoldani.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Daemon Tools Pro Agent elindít, csinálsz egy ide drivert
Ezután bemountolod a játékot és kész, semmi mást nem kell állítani.
A magyar nyelv pedig így
1. az alábbi (1098)-as hsz-es linkbõl dt-t leszed
2. a dt korábbi verzióját géprõl letakarít
3. feltelepít, összes virtuális drive törlése
4. dt pro advance-t elindít (jobb klikk az ikonján -> open dt pro)
5. tools/add IDE virtual drive
6. mountol, telepít, indít
nálam így pöccre ment, ráadásul bõven a min. konfig alatt:
athon xp 3ghz, 1g DDR, radeon 9600 xt 256mb <#hehe>#hehe>
\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
xp-m van,sp2-vel..kb ennyi..ha valakinek részletes referencia kell,hogy indult valakinél
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
hkey_blabla lenyit..software lenyit..cdprojekt megkeres,látsz jobbra 3 sort,az egyikben ott a 3-as...jobbklikk arra a sorra,módosítás,16-ra átír..aztán a másik két korábban leírt file wincom-ban átnevez..
Viszont kellene egy kis segítség. összeszedtem a fõzethez a cuccokat, azt írja dumáljak gerart-al (névmemomiriám szar sajnos, valami ilyesmi a neve) meditáljak, és az ikonra kattintva csináljam meg a fözetet. De hol az ikon? Az istennek sem találom... Tudna valaki segíteni?
A véleményem, eddig; Grafikája nagyon kellemes, nekem tetszik, a harcrendszerért nem vagyok oda, fõleg, miután egy betöltés után, egeresre állt át... (F3 orvosolta) A karakterek eltaláltak, csak miért van az, hogy majdnem mindnek a bal arcán van a vágás?
Összeségében tetszik, most raktam át magyarra, még a várból kijutok, aztán képfájlal együtt törlöm, és ha kijön a magyar, irány megvenni...
Márcsak azért is, mert a GameStar szerint az amerikai verzió sex and nudity censored, a német blood and gore censored, míg a magyar noncensored....
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
gugliban beírni..daemon tools pro rapidshare...lesz találat és az jó is lesz éppen..és IDE-t is tudtam benne csinálni