The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

honnan?:S

egyébként,amim most van deamon tools patch fájlom vírusos...trójai kis köcsög paci

tölts le másikat.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

aki nem bírja feltenni a daemon tools-t, az azt próbálja meg, hogy a patch file-t a daemon tools mappájába teszi, és onnan patcheli, nekem bevált

felraktam a dt pro-t,de amikor elindítanám,akkor írja,hogy hibás bináris fájl😮

Gideon Wieth
oké köszönöm

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

a patch kell...de elõtte csináld meg a magyarítás trükköt...a patch fogja kipótolni aztán a hiányzó,angolul bennmaradt feliratokat egyéb javításai mellett!!
dante3
Észrevehetõek a változások?
Pl.:
Játékmenetbeli, valamint szövegjavítások:

* Javítva a karakterfejlesztésnél jelentkezõ pár hiba.
* Javítva a történeti szál megtörését okozó pár probléma.
* Javítva a druidák napszakváltása az ötödik felvonásban.
* Javítva egy szexjelenet az ötödik felvonásban.
* Javítva a Holló Kripta megjelenítése.

Kódhibák javítása:

* Alt+Tab funkció javítva.
* A karakterek székre ülés animációja javítva.
* Számtalan mesterséges intelligencia probléma javítva.
* Javítva számtalan mentési hiba.

Mûvészeti, illetve hangproblémák javítása:

* Kaer Morhenben a vadállatokat javították.
* A csatornákban az alvó civileket javították, elhelyeztek 10 csontvázat.
* A vérfarkasok fizikája javítva (!)
* Az öreg hölgy és a törpök - pihenõ animációk javítva

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Gideon Wieth
nah sikerült felraknom a Daemond Tools-t. Ha mindent ugy csináltok ahogy írva van akkor jónak kellene lennie 😊
Nah szóval felraktam. Most telepíti fel a játékot. Ahhoz hogy magyar felirat legyen és angol hang kell a patch is ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Igen. Miért?

Why so serious?

dante3
1.1-es patchet próbálta már valaki a játékhoz?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Kösz, #1270 komment, és mindehol csak kérdezgetnek....
a DT.Pro.4100218Advanced-et elvileg "csak" felkéne installnom, de úgy látszik valamit nagyon elbaszhattam, mert nekem kéri hogy válasszam ki a "personal license key file"-t, majd felajánlja hogy keressem meg a vinyón..az nfo fájl nem ír errõl semmit, én meg megvagyok lõve...valaki tud segíteni? thx

Ha mindent úgy csinálsz,ahogy vmelyik postban (még nincs annyi a topicba,h olyan sokáig kelljen keresni,tegnap volt)leírtam,akkor menni fog. De szerintem azóta leírta más is. Hajrá.
Tudtok vmi biztosan mûködõ megoldást arra, hogy miként lehet elindítani a gamet?? Mert nem naon megy daemon tools 4.10-el
de hogy lehet a nõkkel összejönni? az is ad valami plusszot amúgy, vagy csak sóelem?

Gideon Wieth
sziasztok.
Én is elakadtam a telepítésnél. Felrakom a daemon pro-t patchelem, ezután kiirja h appicalation corrupted. Mit csináltam rosszul ?

csak egy kérdés a magyar feliratal kapcsoltab de hol találom azt a filet vagy mit ahol beleht álítani a nyelvet mert onnantol már tom csak itt akadtam el
Ez forgalmazói, terjesztõi érdekekrõl szól, nem mindenhol ugyanaz a forgalmazó, így nme örülne sem az Atari, sem a terjesztõk, ha az olcsó magyar multilanguage játékok elárasztanák õket. Persze ez az olcsóság csak a CD Projektnél áll, az EA-nek van bõr a képén még drágábban is adnia játékait, igaz, nem engem azok nem nagyon érintenek. Szóval ez az egész marketingstratégia része, szeretik, ha az adott piacon az odaszánt verzió terjed el - lásd még régiókódok.

A helyhiány különben is gyenge érv, régen is tudták az international verziókhoz mellékelni külön lemezen az egzotikusabb nyelveket, ha egyáltalán szükség volt külön lemezre. Ez midnig a szándékon múlik, nem hiába lett volna a hivatalos igény szeritn arra, hogy legalább a különbözõ feliratokat letölthessék legálisan - ha már a lemezre nem megy rá a szóvegfájl... Mi volt a fjlesztõ válasza? Meg kell kérdezni a kiadókat, hogy belemennek-e.
rotator
Az egyik devnek ez volt a fõ indoka anno! 😊 Utána jött valami szerzõi jogi probléma, az is elég lol elsõ hallásra.

Mirtusszirmokat honnan lehet szerezni ? Állítólag a fogadóban lehet venni, pedig sajnos nem... Arra meg nincs meg a képességem, hogy felvegyem õket...
Valamint Macska-fõzetet hogyan lehet csinálni ? Nekem nincs meg hozzá a recept... Ez még nem is lenne gond, de még fáklyát sem tudok felvenni/szerezni...
thx

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

#1224 vki?

akarom mondani két SATA HDD
konfigom az aláírásban...két SCSI HDD..egy IDE író..winxp sp2-ben lévõ driverekkel..dtpro IDE virtual-a pöccre
karakterlapon a csajok kártyája is ott van...valahol egy szívre ha klikkelsz,akkor megmutatja a lengébb képét😊
ezeket a képeket meztelen nõkröl hogy lehet gyûjteni? (nem, nem perverzió, csak kíváncsi vagyok a játék minden részére)

CSáo. Annyi hogy a DT pro advance kell a játékhoz nem a basic. 2 napja kérdezés nélkül a leirtakból meg tudtam csinálni bár szenvedtem mire találtam teljes verziós DT pro advancet de sikerült és azóta jó DT pro advance 4.10.218 kell az a jó. A patch pedig a crack hozzá végülis hogy ne próba verzió legyen. Sok sikert. AMúgy tudja valaki hány fejezet van benne?
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Nekem 1 napos windows van. Mégse jó😞

Mindegy akkor megvárom szépen a cracket. Én nem szarakodok ezzel.

O.K. akkor ez tárgytalan.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Hmuda
Mindegy, a gépem már úgyis megérett egy reinstallra. Több mint valószínû, hogy valami régebbi dologgal akadt össze. Amíg ez az egyetlen játék ami megköveteli az IDE drive-ot addig marad ez a rendszer, max kivárom a törést, úgyse kell már sokat aludni odáig (és mivel az anyagi helyzetem még egy 5k forintos játékot se engedhet meg (a World in Conflictot is megvettem volna ha tudom), ezért maradok ennél a megoldásnál).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

bélanéni
Logikus amit írsz, valóban nem lehet a fõprogram elindítása nélkül variálin. De az, hogy már az sem indul, elég gyanús. Nekem magyar WinXP van fent, tehát 100% hogy nem lehet gond.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Hmuda
Én néztem. Beraktam az eredeti MDS-es képfile-t, kérte a lemezt, próbáltam a mini-image+yasu1.4 kombót és ismét csak ugyanaz az eredmény.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Elfelejtettem írni (gondoltam egyértelmû), hogy alapból az "add IDE drive" nem használható, ahhoz kell a DT-Pro fõ programja, ahhol engdélyezni kell, de mivel mint írtam ez nálam még sikeres patch után is hibaüzenettel leáll pont indulás elõtt, ezért nem lehet virtuális IDE drive-ot rakni a gépre.

Az N-force fórumán volt valaki aki a lokalizált windowst okolta, de amit leírt problémát az a magyar windowsra nem vonatkozik.

Valaki írta korábban,hogy alcohollal mountolva is mûködik. Próbáld azzal, aha a DT Pro nem akar mûködni!

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

bélanéni
És törölted a SCSI virtuális drive-ot? (egyszer már kérdeztem, de hátha...)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Nekem a SCSI drive-ra is volt mountolva egy játék.
Addig hiába mountoltam a vIDE drive-ra a Witcher-t, hibaüzenettel leállt. Elõbb unmountolni kellett a másik programot

Utána már simán elindult.
AntiHero
(A64 3200+, 2GB ddr400, SATAII 250gb vinyó, ATI x1950PRO(256mb, PCI-E), 1 dvd író)

bélanéni
Arra gondolok. És nincs a végén még egy sor, pl nálam van egy ilyen a melóhelyen (mert itt feltelepítettem anno): NVIDIA Nforce MCP2 IDE Controller

bélanéni
Nálam megy és 2 IDE winyóm van + 2 IDE DVD író + 2 virtuális drive: 1 Nero-s, 1 DT-s. (A64 X2 4200+ S939 , 2GB DDR400 , 1950Pro 256MB AGP)

Hmuda
Ha az eszközkezelõbeli dolgokra gondolsz, akkor nekem csak 2-2 elsõdleges és másodlagos IDE csatorna van a gépemen, más nem.

bélanéni
Egyszerûbb lenne összeszedni, hogy akinél megy milyen konfigon próbálja + akinél nem megy az is írja le. Majd csak elõjönnek az állandó különbségek.

AntiHero
jaja ezzel próbálkoztam.

bélanéni
Csak egy kósza ötlet volt, nekem már volt olyan program ami nem mûködött megfelelõen vele.

Hmuda
Ha van is fent, akkor az miért ütközne a DT-Pro fõ alkalmazásával? Azért megnézem.

bélanéni
alaplapi IDE drive = alaplapi IDE driver

bélanéni
Nem lehet, hogy fent van alaplapi IDE drive? Nekem pl. nincs fent, csak az, amit a WINXP automatice felrakott.

bélanéni
Nem hiszem hogy hülye vagy, csak segíteni próbálok. Gondolom akkor ezzel a verzióval próbáltad: DAEMON Tools Pro v4.10.218.0 Advanced - L33VaNcL33F

Hmuda
Dettó. Leírtom a régit, reboot, felrakom, SIKERESEN feltöröm, elindítom, hibát észlel, leáll, fin.

Az Agent mûködik ahogy az kell, csak épp IDE drive-ot nem tudok használni a fõ alkalmazás nélkül.