The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többi kettõnek még nem...
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Teljes kérdésem: #1918
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Na megvan a zsé a játékra 😊, most már csak kikell várni a megjelenést...nov14..hú de messze van még...😊 Remélem tényleg megéri a pénzét, mert nem töltöttem le, remélem nem fogok csalódni benne
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
kérdésem a köv lenne, ha valaki tud segíteni..
chapter 2 ben járok és picit elakadtam az 1ik mellékszálon, pontosaban
a mage towert szeretném megnyitni a mocsárban viszont fogalmam sincs , h hol találom az utcsó sign-t , a questfinder visszamutat a detektív házába a városba de ott nem találtam semmit..
ha valaki tudja a megoldást, írja le nekem plz
köszkösz
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
(nem teszem spoilerbe, mert ez leírt quest)
Milyen aktiv questjeid vannak még? Mondjuk a pecsétesek keresgélj!
Ugyan nem RPG, de a Diablo 2-ben is találkozhatunk hasonló megoldással. Igaz, ott nem a regenerálódást gyorsította, hanem az ital gyógyított fokozatosan azonnali hatás helyett. Mindenesetre az elv elég hasonló.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
http://youtube.com/watch?v=-Gl_G0Hx7tc
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

2. Találni lehet, illetve az utcai kereskedõknél lehet kapni néha.
3. Cat potiont pedig te csinálod magadnak, ha megvan a recept és a hozzávaló.
Ez a sztori brutál. A harmadik fejezetben megint tekertek egyet rajta. Most már végképp nem lehet tudni, hogy ki kivel van. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
de én ezt nem akarom ezért játszom😊😊😊
csak csomó mindent nem tudok...pl.:hol lehet fákját vagy macsakfõzetet venni??ja és a kurvasok töltés miatt kezdem rühellni...😊
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
De még hányat kell addig aludni <#idiota>#idiota> <#wilting>#wilting>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Amúgy újrakezdtem, hard-on. Teljesen más stílusú lesz a játék, mint az alacsonyabb szinteken. Kezdõdik rögtön azzal, hogy a lángoló és az áthúzott kard kurzorok megszünnek. Figyelni kell és amikor a kard által a levegõben húzott ív halovány narancsszínû lesz, akkor kell a kombóhoz gombot nyomni. Arra nem emlékszem, hogy az epilógus harcaiban korábban is így csinálta-e, de most vagy 4 baltás ellenfélnek lecsapta a fejét a figura...
Az alchímia sokkal fontosabbá vált, mint gyengébb szinteken, az ellenfelek meg természetesen jóval erõsebbek (ha nem figyelek, 3 barghest simán megesz). Sûrûbben kell használni a rúnák adta mágiát, emiatt hamarabb fárad a karakter, így több löttyöt kell gyártani, hogy pótlódjon az energia.
Egyébként az tetszik, hogy az elfogyasztott létyó, vagy kaja nem helybõl gyógyít maxra, csak gyorsítja a saját regenerálódó képességedet. Ilyen, eddig még nem volt rpg-kben. Vagy én nem találkoztam vele...
Már falnak megyek tõle komolyan, házba be, oké ott még elég gyors, de ki, megint másfél perc... mindent megnöveltem a swap file-t mindent, de egyszerüen nemtudok mit csináljni, megõrjít!
Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.