The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ohh, most olvasok vissza..😊 kaptam én itt választí😊 na majd azokat is megpróbálom. Egyébként a gazdag csávónak(piás) már elnyertem a bizalmát.
A többi kettõnek még nem...

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Ok, eltelt egy ''kis idõ'', csináltam más questet is, most odakerült a Reverend-hez a kissrác, a Reverend meg azt mondja hogy majd az Ethernal Fire-rel elégeti a gyerek bûneit. Hogyan tovább???😞 PLS Help!
Teljes kérdésem: #1918

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Nagyon becsülök mindenkit, aki képes kivárni a hazai megjelenést! Én gondoltam belenézek, de nem tudom abbahagyni. Hogy fog majd zavarni a magyar szinkron a jól megszokott angol után... <#whatever>
Ioles
Heló srácok!

Na megvan a zsé a játékra 😊, most már csak kikell várni a megjelenést...nov14..hú de messze van még...😊 Remélem tényleg megéri a pénzét, mert nem töltöttem le, remélem nem fogok csalódni benne

Nincsismit. Egyébként ez nem mellékszál! Szóval szerintem neked a nyomozás végén megkapható utolsó hiányzik!
dzsonesz
1000 hála

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Válasz a #1829-ben. itt
dzsonesz
szeva
kérdésem a köv lenne, ha valaki tud segíteni..
chapter 2 ben járok és picit elakadtam az 1ik mellékszálon, pontosaban
a mage towert szeretném megnyitni a mocsárban viszont fogalmam sincs , h hol találom az utcsó sign-t , a questfinder visszamutat a detektív házába a városba de ott nem találtam semmit..
ha valaki tudja a megoldást, írja le nekem plz
köszkösz

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Majd a késõbbiekben...
Van az Shina, vagy Shia, vagy nemtom milyen nevû, zöld ruhás csaj a kocsmában.... Azzal lehet.. öhhm, attól lehet szerezni olyan szexis kártyát 😄 ?
A három falusival beszéltél már, akiknek a bizalmát el kell nyerjed? A piás, a kikötõi manyus, meg a városõr...
(nem teszem spoilerbe, mert ez leírt quest)

Ha az Inn-be kell menni, azt mutatja.
Milyen aktiv questjeid vannak még? Mondjuk a pecsétesek keresgélj!
"Egyébként az tetszik, hogy az elfogyasztott létyó, vagy kaja nem helybõl gyógyít maxra, csak gyorsítja a saját regenerálódó képességedet. Ilyen, eddig még nem volt rpg-kben. Vagy én nem találkoztam vele..."

Ugyan nem RPG, de a Diablo 2-ben is találkozhatunk hasonló megoldással. Igaz, ott nem a regenerálódást gyorsította, hanem az ital gyógyított fokozatosan azonnali hatás helyett. Mindenesetre az elv elég hasonló.
csinálj meg egy-két küldetést,vagy meditálj,vagy állj egyhelyben,és várj amíg letelik pár óra.

Gubberx
ha jól emlékszem most kell talán az inn-be visszamenni.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Csõ, vki help, a ''Of Monster and Men'' küldinél vok, nemrég odaadtam a fehér fõzetet a boszinak, az mesélt a beast-ról, és ezt az infót tovább attam a papnak(reverend, vagy ki). Node, ezután már a track nem mutat sehová a térképen, és a szöveg is csak annyit Ír, h ''Idealt with Salamandra, Now I have some things to do'' No de mit kellene ezután ''doing''olnom?? PLS Heeeelp

AntiHero
Képek viszont spoiler képek!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Esrohnoil
Hm... szép "kis" doboz. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Gubberx
Kérdés, mióta felpatcheltem nem tudok new gamet kezdeni mert az elsõ ingame videó után kifagy a witcher.exe, csak a videó utáni mentésemtõl mûködik, erre van valami megoldás?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

balee4
Tudom lehet hülye kérdés: ahhoz, hogy az 1.1a patchet fel udjam rakni kell a sima 1.1 vagy magában foglalja azt is? (mérete miatt gondolom)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Aragorn10
Ezek csak képek nem spoiler !!!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Gnome
nemolvastam bele csak elsõ képig de nagyonajánlom h ne spoiler legyen..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

bubu13
Ez 360-ra megjelent?

EEE 1899

Aragorn10
Ez nagyon jóó videó 😊😊

http://youtube.com/watch?v=-Gl_G0Hx7tc

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Hát igen még egy istennõ sem maradhat ki geralt trófeájáiból 😊😊

Aragorn10

1.az unszimpatikus már fel se tûnt?😄

Csõ, vki help, a ''Of Monster and Men'' küldinél vok, nemrég odaadtam a fehér fõzetet a boszinak, az mesélt a beast-ról, és ezt az infót tovább attam a papnak(reverend, vagy ki). Node, ezután már a track nem mutat sehová a térképen, és a szöveg is csak annyit Ír, h ''Idealt with Salamandra, Now I have some things to do'' No de mit kellene ezután ''doing''olnom?? PLS Help

Fritz Von...
1. Fáklya nem J. 😊
2. Találni lehet, illetve az utcai kereskedõknél lehet kapni néha.
3. Cat potiont pedig te csinálod magadnak, ha megvan a recept és a hozzávaló.

Ez a sztori brutál. A harmadik fejezetben megint tekertek egyet rajta. Most már végképp nem lehet tudni, hogy ki kivel van. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

watto
egyre unszinpatikusabb a game😊
de én ezt nem akarom ezért játszom😊😊😊
csak csomó mindent nem tudok...pl.:hol lehet fákját vagy macsakfõzetet venni??ja és a kurvasok töltés miatt kezdem rühellni...😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

rotator
Van már valami eladási statisztika? 😄

Rögtön gyógyít, cserébe viszont erõsen toxikus. Nekem meg talán ez tetszik legjobban, hogy nem lehet mindenfélét összeinni, amennyit csak akarsz. 😊

Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.

Én sem találokoztam még olyan játékkal ahol a pitoin a regenerációt gyorsítja de azért ebben a játékban is van olyan potion ami rögtön gyógyít.
nekem is. nagyon jók lettek a hangok,fõleg Geralt hangja

meg 8000 ezer szerintem nem sok ezért a játékért, ami jó azt meg köll becsülni. 😊
bélanéni
Igen, nagyon jó az angol szinkron + magyar felirat, nyelvtanulás szempontjából sem utolsó. Azért én jobban élvezem a teljes magyar verziót, meg akkor már ne csak porfogónak legyen meg.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

sokat, túl sokat 😮 😄
Nekem tökéletes az angol...
bélanéni
Én is abbahagytam a játékot 2 órányi próbálgatás után, mert csak arra voltam kíváncsi, milyen grafikával, hangbeállításokkal, stb... érdemes játszani. Ezeket frankón belõttem, de az összes párbeszédet elnyomkodtam, nehogy lelõjek valami poént. Az igazi élvezkedést az eredeti magyar szinkronosra hagyom meg. <#eljen>
De még hányat kell addig aludni <#idiota> <#wilting>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

mama2
Mikor lezs már nov. 14.-e?:'(

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Nem a betöltés a lassú, hanem az automata mentés. Ez van...

Amúgy újrakezdtem, hard-on. Teljesen más stílusú lesz a játék, mint az alacsonyabb szinteken. Kezdõdik rögtön azzal, hogy a lángoló és az áthúzott kard kurzorok megszünnek. Figyelni kell és amikor a kard által a levegõben húzott ív halovány narancsszínû lesz, akkor kell a kombóhoz gombot nyomni. Arra nem emlékszem, hogy az epilógus harcaiban korábban is így csinálta-e, de most vagy 4 baltás ellenfélnek lecsapta a fejét a figura...

Az alchímia sokkal fontosabbá vált, mint gyengébb szinteken, az ellenfelek meg természetesen jóval erõsebbek (ha nem figyelek, 3 barghest simán megesz). Sûrûbben kell használni a rúnák adta mágiát, emiatt hamarabb fárad a karakter, így több löttyöt kell gyártani, hogy pótlódjon az energia.

Egyébként az tetszik, hogy az elfogyasztott létyó, vagy kaja nem helybõl gyógyít maxra, csak gyorsítja a saját regenerálódó képességedet. Ilyen, eddig még nem volt rpg-kben. Vagy én nem találkoztam vele...

NeoMaN
vegyél ramot 😊

ja, de hát egyébként meg ez van 😊 ha mindent betölten akkor meg az lenne a bajod, hogy akad mint a xar. szerintem. 😄
Vedd kisebbre a textúra részletességet! Nálam segített.
TVelvet
Van valakinek 5lete, hogyan tudnám a betöltést felgyorsítani?!
Már falnak megyek tõle komolyan, házba be, oké ott még elég gyors, de ki, megint másfél perc... mindent megnöveltem a swap file-t mindent, de egyszerüen nemtudok mit csináljni, megõrjít!
AntiHero
ja

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Az 1.1a után is magyar marad a game?
Thx!

...nem osztanak lapot, precízebben fogalmazva. Jó duma egyébként 😊

Ez jóval késõbb van a rózsás ügynél. 😊

Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.