The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aragorn10
Bejött bizony. A folytatás kijelentésemet pedig arra alapozom, ahogy a játék végetért 😊😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Miért kéne, hogy jobban bejöjjön neki? Kicsit más a két játék, nem naon lehet összehasonlítani a kettõt...
Riddick21
de a witcher azért gondolom jobban bejött!?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Eeredetileg trilógiára tervezték a fejelsztõk, szóval, ha jól fogy (én a német és a lengyel piacban bízom), akkor minden remény megvan a folytatásra.
Laza
"Most meg várhatom a folytatást ami biztos lesz mérget lehet rá venni"

Ennek a megjeleneset tekintve varhatsz ra jo par evig 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Aragorn10
Pontosan<#smile><#smile>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Jeee, éljen az utolsó mondatod! <#eljen> 😄 NWN2 forever! 😛
Aragorn10
De igen, hogy találtad ki<#vigyor2><#vigyor2>
Most meg várhatom a folytatást ami biztos lesz mérget lehet rá venni <#eljen><#eljen>
Ja igen és várom A Neverwinter Nights 2 kieg magyarítását is mert a simát már végignyomtam <#wink><#wink>

bélanéni
Te nem vagy normális <#idiota>
Remélem azért nem vártad évek óta a játékot <#wave>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Aragorn10
Háát igen benn a házakban és barlangokban fullon simán megy viszont kinnt már elég lassú ott a médium a nyerõ, kivéve a kereskedõnegyedet mert azt szerintem nagyon elrontották, akárhogyan is játszol mindíg szaggat de nagyon..

Ioles
Nekem is hasonló: AMD64 3200+, 1GB, 7600GT, gondolom high-on nem fog menni 😊

Aragorn10
Nem nagy szám 1GB ram amd 4000+ és Nvidia 7600GS

Aragorn10
Igen most médiumon nyomtam végig a következõ a high jön 😊😊

Ioles
Milyen géped is van?

Ioles
Szerintem is 😊, de azért jó hamar végignyomtad, én azért ennyire nem fogok sietni vele 😊

dante3
Nekem most elkezdett sz@rakodni a game, tegnap tök sokat toltam, és semmi baja nem volt! Ma meg állandóan kilép witcher.exe hibát észlel és leáll!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

rotator
Nekikezdesz még egyszer?

Aragorn10
Eddig úgy gondoltam, hogy érdemes. Most, hogy végigvittem azt mondom, hogy kötelezõõõ <#vigyor2><#vigyor2>

Ioles
Na és így hogy már végigvitted, mi a véleményed arról hogy érdemes-e megvenni?

Aragorn10

Aragorn10
Nézzük csak olyan kb 4-nap 😊😊

Aragorn10
Nem megcsináltam szinte minden mellékküldit is csak mint ahogy az elöbb írtam elég sokat toltam egyhuzamban 😊😊

Aragorn10
Éjjel nappal 😊😊

rotator
Hány óra alatt végezted ki?

rotator
Sajnos nem. 😞(( Bár a mostani se annyira rossz.

Ja, igaz... Csak azért háborodtam fel, mert egy RPG-nek jó hosszúnak kell lennie! 😛
vagy nagyrészt a fõküldetéseket játszotta. olyan hosszú, amennyire hagyod. én elmegyek a mocsárba szörnyeket ölni tapasztalati pontokért pl.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Most viccelsz, ugye? Ilyen rövid az egész, vagy éjjel-nappal toltad?
Aragorn10
Na végigvittem ha valaki elakadt csak kérdezzen😊😊
Király volt a játék a vége is jó volt😊😊

srácok, ugye nem olyan a harcrendszer,mint a gothic 2-ben? mert azt egyáltalán nem szeretem.
amúgy letöltöm a gammát,de csak azért, hogy megnézzem, tényleg érdemes-e megvenni

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

macleody
Frankó. Elkurváztam a pénzt, de a kocsmában megkerestem ugyanannyit egy kis bunyóval 😊
tgabort
ok.....thx

\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"

Gubberx
asszem nekem is ez a verzió van

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Esetleg innen: dt itt
tgabort
azt megköszöném.... 😊)

Gubberx
este ha ráér msn-en át tudom dobni(9 körül ha hazaértem)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

tgabort
hali! nem tud vki 1 jó oldalt ahonnan le lehet tölteni a Daemon Tools Pro Advanced-et mer ami a FAQ-ba van azzal nem menek sokra köszi......

Ioles
Jah értem, köszi

Köszi Gubberx, király vagy. Én meg egy kopasz. Csákó.
Ferro
Valószínûleg olvasta... csak félreértte! 😊 A language (3) a registry-ben van a faq-ban leírt útvonalon.

Gubberx
FAQ

rotator
Nem, de nem is fog.

Csõ srácok valaki mondja már meg legyenszíves hol találom meg a Langauge 3-as fájlt amit át kellene írni, a lang_3.key-t és a dialog_3.tlk-t átírtam de ezt a Langauge 3-et nem találom sehol.Köszi.
rotator
A fekete a collectors borítója, a piros a simáé.

Ferro
Mert a meteoritokból új fegyvert tudsz készíttetni és nem upgrade-re valók! 😊 #1937-ben leíródott maga az eljárás is. Ha a kovács készletei között szerepel fegyver ami meteoritból készül azt vedd meg mert ez a meteoritok felhasználása a játékban. 😊 Az upgrade más tészta, arra vannak külön upgrade badge-k (nem a fenõkõ és a kenõcsökre gondolok), amik permanens upgrade-t adnak.

Ioles
Nem tudjátok pontosan hogy melyik borító lesz a játékhoz?-mert az 576-nál ez van, a CD Galaxisnál pedig ez

Ha van a kinálatában meteoros kard, akkor vedd meg tõle! Elméletileg ekkor eltûnnek a meteorok a csomagodból, és meg is van a forge. Próbáld ki, én mert most dolgozom, de így emlékszem.
dzsonesz
vicces, h már azért nem tegnap óta játszok vele de még mindig nem vágom, h hogy lehet fegyót upgradelni..
hiába tudom, h kell 3 meteorit és hiába van is, az opcio a kovácsnál mindig ugyanaz "need to reforge my sword" rányomok és feljön 1 ablak, ahol el tduom adni a cuccokat de upgradelni nem tudok..
biztos én vagyok a béna csak még nem jöttem rá, h miért😄

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

BlackShadow
egyre több félrefordítást találok a magyar feliratban 😞 nagyon látszik, hogy a srácok nem látták a játékot amikor fordították a cuccost, viszont ahoz képest igényes a felirat 😊 (szinkronnál mondjuk ciki lenne az ilyesfajta elfordítás 😄)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Csao ki tud nekem segíteni telepítésnél kinek írhatok privibe ?