The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Van 2 file benne, az egyik ráadásul még ugyanolyan kiterjesztésû is mint amim van... Át is kell nevezgetni vmit? Megpróbáltam minden variávióban, nekem úgy se volt jó. Kis help -t plz!
😄D
Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.
Ki érti ezeket a nõket !?
😄
Van képed róla? 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Nemtom magyarra lefordították-e már.
Ez a sztori annyira jó lett, hogy ha könyv lenne belõle, azt is szívesen elolvasnám. A harcrendszert már úgy kezelem, mintha hozzámnõtt volna. És amennyire furcsa volt, most már annyira jó. Nagyon tetszik. A különféle képességek és támadások harc közben is variálhatók, így sokkal több, mint hogy kattints a megfelelõ idõben és ritmusban.
Ez a játék ennyi idõ után most már az évtized RPG-je lett nálam.
Azért egyre inkább kíváncsi vagyok arra, hogy milyen szerepem lehetett a mágus és a professzor terveiben, mielõtt elveszítettem a memóriámat. Gondoltam már arra is, hogy én vagyok Berengar, aztán másra is. Azon se lepõdnék meg, ha korábban a mágus csapatába tartoztam volna. 😊
Jut eszembe. A fõgonosz (?) mágus megrajzolásáért és megjelenítéséért simán díjat adnék, annyira keményen néz ki.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Why so serious?
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Why so serious?

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Én azt hittem, hogy én rakosgathatom bele. Azért van annyi féle kard, mert az összes lehetõséget megmutatja. ÁHÁ. 😄
És még én fizessek érte! 😄
Van a Witcher kardon kívül egy másik acélkardom is, ami jobb, de szerintem még akkor is jobb lesz, ha meteoritokat teszek a witcher kardba.
THX!
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Mindenki tudja, hogy hogyan kellene, de konkrétan még nem mondtátok el. 😞
Most néztem meg a FAQ-ban a minimális rendszerkövetelményt. Hát...
Pedig épp keresni akartam egy demo-t, hogy megnézzem ezt az új harcrendszert. De majd "valamikor késõbb".

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
kibaszott szar,ki is léptem... kéne úgy videókártya:/
amúgy hol lehet megnézni azt,hogy összesen mennyi nõvel voltunk? én eddig csak 3-mal voltam,és csak külön-külön tudom õket megnézni
tud valaki küldeni egy mountolható-t??
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ennyit én is!
Mit kell csinálni?
A "gyors" stílus (Fast Steel/Silver) keveset sebez, viszont sokkal gyorsabban és többet támad Geralt, valamitn ha folyamatosan egymásbafüzzük a támadásokat, akkor az ellenfél gyakorlatilag nem fog tudni megütni.
A "csoport" stílus mint a neve mutatja, a csapatban támadó ellenfelek ellen jó, többet is sebez egyszerre.
A szörnyeknél általában le van írva, hogy milyen stílussal érdemes próbálkozni (meg amúgy az is hogy mire érzékenyek vagy éppen immunisak, stb)
Erõs: Lassú, páncélos, nehézfegyverzetû ellenfelek ellen.
Gyors: Fürge ellenekhez.
Csoportos: Ha egyszerre több ellennel harcolsz.
Emberek ellen ezt egyértelmû kitalálni, mert csak megnézed az ellenséget. Szörnyek esetében pedig, ha nem egyértelmû, akkor sokat segít a szörnyhatározó. Persze nem tartalmaz minden szörnyet, sõt, a legtöbbrõl cak akkor találsz benne infot, ha elolvasol egy róla szóló könyvet, vagy valaki mesél róla neked.
😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8