The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akik foglalkozás szerüen ûzik az ipart azokhoz igen, a többiekhez nem nagyon 😊

A hölygekkel csak egyszer lehet "kártyázni" vagy vissza lehet még extra menetkre mennei csak akkor már nem kapsz kártyát...
[Jakuza]
Az erdekes nalam megelegedett egy piros rozsaval. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nekem nagyon nem! Hogyan csináltad meg Crassus?
Van 2 file benne, az egyik ráadásul még ugyanolyan kiterjesztésû is mint amim van... Át is kell nevezgetni vmit? Megpróbáltam minden variávióban, nekem úgy se volt jó. Kis help -t plz!
ok!
😄D

Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.

😄DD

AntiHero
Vigyél neki gyomor gyûrüt😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Egy kis érdekesség. Azt mondta Shani, h vigyek neki egy gyûrût, szerelmem jelképeként. Gondoltam nem fukarkodok, vettem egy aranygyûrût. Erre azt mondja, hogy nem ez kell neki, mert õ az érzelmeket kifejezõ tárgyat akar, nem a gazdagsára utalót. Aszonta, h vigyek neki egy ezüstgyûrût, vagy egy borosgyánkövet. Viszek neki egy ezüstgyûrût, erre ugyanazt mondja, mint az aranynál.
Ki érti ezeket a nõket !?
😄

Esrohnoil
"Jut eszembe. A fõgonosz (?) mágus megrajzolásáért és megjelenítéséért simán díjat adnék, annyira keményen néz ki."

Van képed róla? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Akkor vedd meg a könyvet és olvasd el! 😊
Nemtom magyarra lefordították-e már.

Fritz Von...
Na végre Chapter 3. 😊
Ez a sztori annyira jó lett, hogy ha könyv lenne belõle, azt is szívesen elolvasnám. A harcrendszert már úgy kezelem, mintha hozzámnõtt volna. És amennyire furcsa volt, most már annyira jó. Nagyon tetszik. A különféle képességek és támadások harc közben is variálhatók, így sokkal több, mint hogy kattints a megfelelõ idõben és ritmusban.

Ez a játék ennyi idõ után most már az évtized RPG-je lett nálam.

Azért egyre inkább kíváncsi vagyok arra, hogy milyen szerepem lehetett a mágus és a professzor terveiben, mielõtt elveszítettem a memóriámat. Gondoltam már arra is, hogy én vagyok Berengar, aztán másra is. Azon se lepõdnék meg, ha korábban a mágus csapatába tartoztam volna. 😊

Jut eszembe. A fõgonosz (?) mágus megrajzolásáért és megjelenítéséért simán díjat adnék, annyira keményen néz ki.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Neked nagyon tetszik ez a tehén. 😊

Why so serious?

vizima bejárata mellett a folyóparton.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Elõször én is azt hittem eltûnt, aztán megtaláltam Vivaldi házában.

Why so serious?

Merre van az Old Mill, a játék elején?

Ioles
Azt hittem szebb mediumon<#szomoru1>, de mind1 végülis csak menjen 😊

Aragorn10

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Ja, hogy ez így mûködik?
Én azt hittem, hogy én rakosgathatom bele. Azért van annyi féle kard, mert az összes lehetõséget megmutatja. ÁHÁ. 😄

És még én fizessek érte! 😄

Van a Witcher kardon kívül egy másik acélkardom is, ami jobb, de szerintem még akkor is jobb lesz, ha meteoritokat teszek a witcher kardba.

THX!

Aragorn10
Én úgy csináltam, hogy egy fajtából szereztem hármat és akkor automatikusan amikor a kovácsolás gombra nyomtam akkor elõjött az elkészítendõ kard és meg lehetett venni!!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Közepesen 😊😊

Valaki kovácsoltatott egyáltalán kardot meteoritból?
Mindenki tudja, hogy hogyan kellene, de konkrétan még nem mondtátok el. 😞

Nem tudja valaki, hogy miért tûnik el néhány karakter a játékból? Pl.:Zoltan is eltünt az egész kereskedõnegyedbõl, pedig beszélnem kéne vele valami bicskáról.

minimum alatti konfiggal játszok,nem akad,csak ott,amit kb 10hsz-szel ezelõtt leírtam

hát az is egy megoldás 😄 Én már karácsonykor karácsonyozom meg magam ezzel és végre Witcher, BioShock, Crysis, Half Life2:EP2, Assassin's Creed meg a többi tömérdek nyalánkság mehet majd 😊
bardocz
inkább veszek majd nyáron új gépet(aqua 140k-s),és most a pénemet fele bicóra fog elmenni másik fele meg karácsonyra
nekem is annyi van sztem egy próbát megér egyébként valami 2.6-os proci és x1300-as ati kártya nem mondom, hogy maxon megy de sokkal jobban mint a többi amivel szivatom a gépet pl. S.T.A.L.K.E.R. vagy BioShock + kb. 8000Ft egy giga Kingston RAM szóval másképpen meg annyid van, hogy vegyél nem? Én is most akarok venni még
bardocz
nekem a ramom kevés nagyon (512mb)proci talán elég lenne amd 2600+
[HUN]Crassus
a GCW-s képfájlal mûkszik! thx

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Carmang
Oh, jaj!
Most néztem meg a FAQ-ban a minimális rendszerkövetelményt. Hát...
Pedig épp keresni akartam egy demo-t, hogy megnézzem ezt az új harcrendszert. De majd "valamikor késõbb".

emberek, plz egy save fájlt. 😮 Dokumentumok/Witcher plz plz. tegyétek egy rar-ba és dobjátok fel pl. rapidshare-re vagy sendspace-re csak légyszi HELP!
dante3
Nagyon tetszik a játék, végre egy tartalmas hosszú game, csak kicsit sokat töltöget!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

úgyse,ha átállítod minden file-ra?..be szokta venni általában
most kegyetlenül beszaggattott a bestia kivégzésénél😮
kibaszott szar,ki is léptem... kéne úgy videókártya:/
amúgy hol lehet megnézni azt,hogy összesen mennyi nõvel voltunk? én eddig csak 3-mal voltam,és csak külön-külön tudom õket megnézni

szivesen de persze valami mds így is kell tedd be újra a torentet letöltésbe de csak az mdf-et tõcsd le mert most így megy de ha letörlöd és feltennéd ujra kelleni fog az mds. Viszont küldhetnél mentés fájlt légyszi. Legjobb az lenne ami vizima külvárosa utáni pályán lett csinálva
[HUN]Crassus
nagy thx

ja de valaki bármilyen save-t küldjön légyszi. Csak ne a vizima külvárosát. Bármi ami van csak gyorsan, hogy még ma kipróbálhassam.
neked is a cloneDVD-Platin szarság van? Csinálhatod, hogy a gamecopyworld.com-ról letöltöd a fixed mini-image-t és azt mountolod elvileg menni fog. ha a dvd-platin cucc van akkor meg elküldhetem de elõbb próbáld ki a gamecopyworld-öset.
[HUN]Crassus
Véletlen töröltem a kép fájlt amit lehet mountolni a Daemon pro-ba😞 /csak a 6,7 gigás mdf van meg azt meg nem veszi be😞()
tud valaki küldeni egy mountolható-t??

😄
Ennyit én is!

Három kell belõle annyit tudok 😄
Valaki a kard és meteorit összehozására a kovácsnál?
Mit kell csinálni?

Van az "erõs" stílus (Strong Steel/Silver), ami a lassabb de erõsebb ellenfelek ellen a leghatékonyabb, sokat sebez, viszont a fürgébb ellenfeleket az esetek 99%-ában nem találtja el.
A "gyors" stílus (Fast Steel/Silver) keveset sebez, viszont sokkal gyorsabban és többet támad Geralt, valamitn ha folyamatosan egymásbafüzzük a támadásokat, akkor az ellenfél gyakorlatilag nem fog tudni megütni.
A "csoport" stílus mint a neve mutatja, a csapatban támadó ellenfelek ellen jó, többet is sebez egyszerre.
A szörnyeknél általában le van írva, hogy milyen stílussal érdemes próbálkozni (meg amúgy az is hogy mire érzékenyek vagy éppen immunisak, stb)

Erõs, gyors és csoportos harcmodor.
Erõs: Lassú, páncélos, nehézfegyverzetû ellenfelek ellen.
Gyors: Fürge ellenekhez.
Csoportos: Ha egyszerre több ellennel harcolsz.

Emberek ellen ezt egyértelmû kitalálni, mert csak megnézed az ellenséget. Szörnyek esetében pedig, ha nem egyértelmû, akkor sokat segít a szörnyhatározó. Persze nem tartalmaz minden szörnyet, sõt, a legtöbbrõl cak akkor találsz benne infot, ha elolvasol egy róla szóló könyvet, vagy valaki mesél róla neked.
😊

McFrost
Egyszer elõre egyszer meg hátra ez a titka szerintem , ha duplát klikkelsz van , hogy átugrik az ellen felett , vagy ha többen vannak elpörög közöttük és azért jó mert nem kell hozzá külön kombináció , hanem a harc adja mit csinál. Én 5x kezdtem újra , hogy szokjam a harcot és a kamerát , ezért még nem nagyon haladtam 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

srácok..ez a támad-nem támad dolog azért van...úgy vettem észre,van akinél a macska,van akinél a tigris és van akinél a griff stílusban lehet harcolni,ellenkezõ esetben nem fogja támadni...
Mr_no_NaMe
Hmm..adok neki még egy esélyt mert tényleg nem rossz játék. Köszike akkor megyek aztán kitapasztalom ezt.
dupla klikk eltáncol na jó tudni 😄 OTS kamban meg valamelyik irány kétszer és ugrik. Elvileg ledöntené az ellent. Nekem ez nem jött be. Plusz, nálam Kaer Morhen felsõ emeletén hatalmas bug volt háttal kellett mennem mert ha elõre megyek valami beizélõdött a kamerába és nem lehetett látni. Más tapasztalt ilyet? Egyre biztosabb, hogy a letöltött cucc a hibás.
Ioles
Aragorn, te milyen grafikán tolod?

McFrost
Q-val elõveszed a kardod és kurzort ráviszed az ellenre és támad , majd dupla klikk és eltáncol , majd megint támad ésígy tovább😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ezt én is furcsálom, néha nem támad, kattintasz bal klikkel oszt vársz amíg támad elõbb utóbb fog, aztán mehet a lánctámadás. Egyébként nekem is úgy volt, hogy egyre jobbant tetszett de nem tetszett a hacrendszer meg a kamera. Már tetszik a harcrendszer meg a kamera 😄 De ha menne... a jó... Remélem nem az mds hibája és nem kell még egyszer 6 gigát letõteni. (mondjuk két nap alatt megvolt de ez nem lényeges. 😄)