The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Ha már fikázol valamit nézz utánna.
A harcrendszer eleinte szoktalan, késöbb meg qrva jó szvsz, de ez csak az én véleményem, nekem tetszik én qrva jól elszórakozom vele.
Gothic2 óta nem kötött még le semmi ennyire.
felháborító,gyatra ,siralmas,ócska szar konzol átirat.ilyen gyenge,használhatatlan harcrendszert mûvészet csinálni.rég vártam már ennyire 1 játékot,erre tessék,1 nagy rakás fos.
Van valami trükkje?
Egy ütésbõl öl, én meg nem tudok kitérni elõle.
Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.
Töltsd le bik nézõt innen:
RAD video
Majd a Witcher/Data könyvtárban nyisd meg a cs_sex_*.bik fileokat.
"We are currently working on improving loading times a bit, but we are more focused on adding a "disable autosave" option, which should drastically reduce intervals between each location. It's not 100% sure, but very, very likely 😊."
Aki nem értené: A következõ peccsben ki lehet majd kapcsolni az autosavet és a töltési idõkbõl is próbálnak majd lefaragni! Szvsz jó hírek mert a mentési és töltési folyamat valóban elég hosszú lett... De még bõven a játszhatóság határán belül van, úgyhogy nem nagy probléma.
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Légyszi segítsen valaki, ha valakinek van MSNje esetleg átküldhetné a program filejait úgy, hogy már feltelepítette, én meg felülírnám velük az enyémeket, vagy ha valakinek van jobb ötlete légyszi szóljon, akár itt, akár msnen.
msnem: [email protected]
Ez igaz a késöbbi szörnyekre is.
felraktam a DT-t + patcheltem és egy IDE driveot csináltam (más drive nincs) és hiába mountolom, nem történik semmi, nem ismeri fel.
A vista lehet gond? vagy valami más ötlet?
elõre is köszi
Más: a drawner-eket miként kell megszabadítani az agyvelõjüktõl, hüm?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
ez a kép meg? nõi karakter?
ma végre megleshetem a játékot, már kb az egész fórumot kiolvastam : )
daemon is izzik, minden elõ van készítve : )
Kumiho #2179
#2095: IDE drive-ba rakd be
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
3 féle bonuszpont van a game-be. De én csak bronz pontot kapok. Mikor kapok ezüst pontot?
ÁÁ ezt nem hiszem el, rendelném a Fablet erre csak hétfõn és kedden tudják hozni mert holnap ünnepnap<#falbav>#falbav><#merges3>#merges3>. Na mind1 akkor marad a warez?...<#vigyor>#vigyor>
ON
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az a kurva bestia folyton megöl.. a háttérben lévõ lángok miatt a játék nagyon akadozóssá válik.. eleinte még oké, az elsõ csoport kiskutyust elintézem, a boszi healel, de az elsõ 'fájdalom' bevitele után a buzi bestia kinyírja, onnantól kezdve folyamatosan pakolja rám a fájdalmat és meg sem tudok mozdulni.. taktika? van vmi fõzet, ami immunitást ad az ellen a szar ellen? 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Cat potion-t a megfelelõ összetevõk és a recept(!) birtokában lehet keverni alkímia segítségével, miközben mediálsz, és ugyanígy tudod elosztani a pontjaidat is. Keress egy tábortüzet valahol
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
★ 汤姆 李
Egy-két ostoba kérdés: 😛
A képességeket mivel tom kiválasztani, mert ha elõhívom a hõsõs menüt (asszem H), akkor már vigyorog rám kb 4 aranyszínû gombóc, de mégsem tok semmit se tenni...tehát, mé' nem és mire érdemes tenni?
A másik, hogy vmi idóta kapuõrnek (asszem Mika) megigértem, hogy lecsapdosok néhány ghoult..el is tipegtem a fészkükhöz, ahol is csont sötét volt..írta a progi, hogy "macska-lötty" nomeg fáklya az csuda jó, de én tudatlan egyikrõl sem tom, hogy miként és hol leledzik...gondoltam sebaj, sötétben is tarkón csakdosom õket, de legnagyobb bánatomra, a ghoulok nem így gondolták 😊
Tehát mit, mivel, hogyan? Meg ilyenek ..
*amúgy én csak azért akarok bejutni a városba,hogy ott a malomnál megdöngessek vmi macát, akivel randit fixáltam le 😛
Kösz-kösz
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...