The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem elakadtam hanem ki,amúgy most kezdtem a játékot, a labor megvédésénél vagyok,de mára elég volt belõle.

Srácok, hard fokozaton nyomom, de hiába vagyok 12. szintû, a mocsárban folyton lenyomnak a föld alól elõjövõ mimózák. Már mindenféle boszorkányságot - bájitalt, tüzet, stb. - bevetettem, de hasztalan: 4 csapás után parkettázok. Valaki valami megoldást tud mondani? Esetleg azt, hogy miként lehet játék közben visszavenni a nehézségi fokozatot? 😛

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

MrDevil
valakinek sikerült megcsinálnia a Kikimór ideg fõzetet ? 😄 mert nekem engedi pedig megvan minden hozzá melyik szesz jó hozzá ?

wedge31
Annyira nem hogy én még hírt se halottam arrol hogy kijönne konzolra.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

csak az a gáz hogy Pc-re van meg telefonra konzolra nem is tervezik
Szerintem nem konzol átirat, de ha te mondod...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Szvsz nagyon jó, egyedi a harcrendszere... És csak azért fakadsz most így ki, mert elakadtál. Nem kéne a játékot hibáztatni azért, mert te nem tudsz tovább jutni.
Faki
Konzol átirat? <#idiota>
Ha már fikázol valamit nézz utánna.
A harcrendszer eleinte szoktalan, késöbb meg qrva jó szvsz, de ez csak az én véleményem, nekem tetszik én qrva jól elszórakozom vele.
Gothic2 óta nem kötött még le semmi ennyire.

Ezt 1 szóval lehetetlen leírni.
felháborító,gyatra ,siralmas,ócska szar konzol átirat.ilyen gyenge,használhatatlan harcrendszert mûvészet csinálni.rég vártam már ennyire 1 játékot,erre tessék,1 nagy rakás fos.

Nem tudom megölni a kikimór királynõt!
Van valami trükkje?
Egy ütésbõl öl, én meg nem tudok kitérni elõle.

Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.

Neem, jó értük megszenvedni 😄
Ha valakit az összes csajos képet szeretné lárni és nincs kedve keresgélni a játékban itt egy "piszkos" megoldás:

Töltsd le bik nézõt innen:
RAD video

Majd a Witcher/Data könyvtárban nyisd meg a cs_sex_*.bik fileokat.
Ja. Akkor keverem a kettõt.
Most olvastam a hivatalos fórumon. (CD Projekt RED-es ember írta, tehát hivatalos infó)
"We are currently working on improving loading times a bit, but we are more focused on adding a "disable autosave" option, which should drastically reduce intervals between each location. It's not 100% sure, but very, very likely 😊."

Aki nem értené: A következõ peccsben ki lehet majd kapcsolni az autosavet és a töltési idõkbõl is próbálnak majd lefaragni! Szvsz jó hírek mert a mentési és töltési folyamat valóban elég hosszú lett... De még bõven a játszhatóság határán belül van, úgyhogy nem nagy probléma.

wedge31
Szerintem te a meteoritokrol beszélsz ök meg a runákrol.

El kell menni a egy kovácshoz akinél a kalápács ikonra kattintasz. Akkor ott látod a fegyverk variációit. PL: ha van kettõ piros és egy kék(3 kell) (most nem tudom a nevüket jobban) akkor egy fegyvert kapsz jobb sebzéssel. Egyépként kell pénz is. Nekem ez a fegyver amit elöbb felhoztam 900 orenbe került.
wedge31
Tábortüznél vagy a fogadokban tudsz meditálni.

hiba
a Meditation ikon az merre van ?
azt mondja kattintsak ra de sehol sincs ilyen 😞

macleody
Ez engem is érdekelne. Van egy naprúnám de nem tudom hogy kell rápacsmagolni.
macleody
Ment privi.
MrDevil
valaki nem tudja, hogy hogy lehet a rúnákat a fegyókra rákovácsoltatni ? 😊

bocs, SCSI😊

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Akkor az lehet a baj, h más drive nincs; mikor megcsinálod, akkor írja, h IDE létrehozásához szükség van egy ASCI-re is, csinálj egy olyat elõször...

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Hiába csináltam meg a Faqban leírtakat, a Daemon tools pro-hoz mellékelt patch hibás, nem indul el, ha meg a program exe fileját indítom, akkor meg valami DTPriHlp.dll file-t ír, hogy hibás.
Légyszi segítsen valaki, ha valakinek van MSNje esetleg átküldhetné a program filejait úgy, hogy már feltelepítette, én meg felülírnám velük az enyémeket, vagy ha valakinek van jobb ötlete légyszi szóljon, akár itt, akár msnen.

msnem: [email protected]
wedge31
Keres könyvet ahol leírják a lényt ha bekerül a naplód szörnyek rovatába már kitudod nyerni a szerveit.
Ez igaz a késöbbi szörnyekre is.

hello mindenki, nemtudom volt-e már ilyen probléma de nem volt kedvem az egész fórumot visszaolvasni, szal:

felraktam a DT-t + patcheltem és egy IDE driveot csináltam (más drive nincs) és hiába mountolom, nem történik semmi, nem ismeri fel.

A vista lehet gond? vagy valami más ötlet?

elõre is köszi
Jupí, valóban ott volt a malom (csak nálam látótáv kissé kacagtató és talán ez hátráltathatott), úgyhogy el is csíptem a lányzót...😊
Más: a drawner-eket miként kell megszabadítani az agyvelõjüktõl, hüm?
BEAST
Nagyon tetszik, nem is emlekszem mar mikor kotott le jatek ennyire. Elvoltam az Oblivionnal, Neverwinterrel, Gothic-kal is, de egyik sem adta vissza azt a hangulatot ami miatt minden npcvel szivesen beszeltem, minden apro reszletet elolvastam csak tobbet tudjak meg a vilagrol. Szerintem holnap ujrakezdem, kivancsi vagyok hogyan alakulnak a dolgok ha egyes helyeken mas donteseket hozok :>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Aragorn10
FAQ-ba le van írva, hogy kell elindítani olvasd el !!!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

macleody
Ha elolvasod a FAQ-t talán még magyar feliratod is lesz.
Nekem nem kellett semmi hozzá csak simán patch 1.1a-ra és kész. Gond nélkül fut.

És kell a patch-hez vmi crack , vagy simán fel lehet tenni és update-eli 1.1-re?

Egyébként nagyon tetszik a game, még a legkisebb részletekre is odafigyeltek a fejlesztõk! Biztos elleszek vele egy darabig.

Igen lehet patchelni. Szvsz érdemes feltenni.

A warez verziót is lehet patchelni? Érdemes egyáltalán feltenni a patchet hozzá?

Nem kaptam meg... :/ De mivel csütörtök és péntek mindenhol szünet, ezért majd max csak jövõhéten lesz meg... Klassz...
böröczk
http://www.pcguru.hu/pcguru/img/galery/220_screen4_large.jpg

ez a kép meg? nõi karakter?

ma végre megleshetem a játékot, már kb az egész fórumot kiolvastam : )

daemon is izzik, minden elõ van készítve : )

Kumiho #2179

BlackShadow
a térképen lévõ bal oldali hídon kell átmenned a túlparti kapuhoz, majd elötte lekanyarodni jobbra a partra.. ott futsz, és az egyetlen épület amit találsz, na az a malom 😄

#2095: IDE drive-ba rakd be

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Hogyan lehet elindítani a játékot? légyszi segítsen valaki, azt írja kell az eredeti cd, pedig daemon tools proba töltöttem be az image filet.
Hol az a malom pontosan? Akárhova megyek, nem találom, és nem akarom elhalasztani ezt a kiváló alkalmat😊
Aragorn10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne foglalkozz a többi kutyával csak a bestiával azt üsd erõs stílussal!!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Hy all!
3 féle bonuszpont van a game-be. De én csak bronz pontot kapok. Mikor kapok ezüst pontot?

watto
priv ment:-)

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Ioles
OFF:
ÁÁ ezt nem hiszem el, rendelném a Fablet erre csak hétfõn és kedden tudják hozni mert holnap ünnepnap<#falbav><#merges3>. Na mind1 akkor marad a warez?...<#vigyor>
ON

BlackShadow
nah nem gondoltam volna h ez a játék is fel tud húzni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az a kurva bestia folyton megöl.. a háttérben lévõ lángok miatt a játék nagyon akadozóssá válik.. eleinte még oké, az elsõ csoport kiskutyust elintézem, a boszi healel, de az elsõ 'fájdalom' bevitele után a buzi bestia kinyírja, onnantól kezdve folyamatosan pakolja rám a fájdalmat és meg sem tudok mozdulni.. taktika? van vmi fõzet, ami immunitást ad az ellen a szar ellen? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Riddick21
Neked valami vidéki Edition-öd lehet a játékból, mert nálam pl. a városon kívül van a malom...
Cat potion-t a megfelelõ összetevõk és a recept(!) birtokában lehet keverni alkímia segítségével, miközben mediálsz, és ugyanígy tudod elosztani a pontjaidat is. Keress egy tábortüzet valahol és kattints rá, ott fog bejönni a szükséges menü.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Ok,köszi az infót srácok!Bizta jó game lehet.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hájló!
Egy-két ostoba kérdés: 😛
A képességeket mivel tom kiválasztani, mert ha elõhívom a hõsõs menüt (asszem H), akkor már vigyorog rám kb 4 aranyszínû gombóc, de mégsem tok semmit se tenni...tehát, mé' nem és mire érdemes tenni?
A másik, hogy vmi idóta kapuõrnek (asszem Mika) megigértem, hogy lecsapdosok néhány ghoult..el is tipegtem a fészkükhöz, ahol is csont sötét volt..írta a progi, hogy "macska-lötty" nomeg fáklya az csuda jó, de én tudatlan egyikrõl sem tom, hogy miként és hol leledzik...gondoltam sebaj, sötétben is tarkón csakdosom õket, de legnagyobb bánatomra, a ghoulok nem így gondolták 😊
Tehát mit, mivel, hogyan? Meg ilyenek ..
*amúgy én csak azért akarok bejutni a városba,hogy ott a malomnál megdöngessek vmi macát, akivel randit fixáltam le 😛
Kösz-kösz
Hát, sokat szenvedtem, hogy indulásra bírjam 64 bites XP alatt, de nem igazán sikerült (nem támogatja a daemon ide meghajtója ezt az oprendszert). Úgyhogy ha valaki hasonló cipõben járna, akkor ajánlom Neki azt, amit én teszek majd, hogy feldobok este egy 32bites wint. 😛

tibor16
ooopsz - nem lehet szabadon kolbászolni - legalábbis itt az elején.. Ezexerint ez amolyan folyosós játék? Vagy késõbb arra megyek, azt nézhetek meg amit akarok?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...