The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
addig nem unatkozol amig meg nem jön😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
a játékról annyit hogy mindenki szerint nagyon
fain, a hangulata is magávalragadó😄
egyetértek csak az a rohadtsok töltés...😄
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Lenne kis érdeklõdésem a game iránt mert még nem volt alkalmam kipróbálni.
Az elsõ az lenne,hogy miképpen futna el ezen a konfigon:Notebook-DualCore,2 gb ram,x1600 mobility radeon(512H mb-os).
Másik,milyen a játék?:-)
Köszi!
★ 汤姆 李
Azon gondolkodom hogy meg kellene venni a Fable-t mert ez a 2 hét elég sok még 😊, meg itthon vagyok õszi szüneten, nemtok semmit csinálni. Sztetek megér 3990FT-ot?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
én még nem tartok ott de nem lehet hogy vmi mágikus erõvel kell ledönteni messzebbrõl???
Ezüst fegyvert honnan lehet venni, találni, kapni?!
Kissé elakadtam, a Kikimór queent kéne megölnöm, de egyszerüen lehetetlen egy ütésbõl meghalok, hameg ráborítom a tartószolopokat, akkor meg én döglök meg mert rámborult, ennyire kikell centizni hogy ráboruljon, vagy hogy?!
Azoknak írom, akik régebbi géppel szeretnének nyomulni, - nekem 9600XT/256 karim van és lehet vele játszani. Az élsimítástól elhalálozott, de a többi mehet közepes beállításokkal. Persze a gép alapkövetelményeit komolyan köll venni - P4; 1GB RAM stb...
Megjegyezném, hogy akár a Stalkernél, errõl is kilométerekrõl lejön, hogy európai játék. A lengyelek (szvsz) így elsõ benyomásra nagyot dobtak. Végre úgy néz ki a környezet, ahogy annak ki kell néznie. Hihetõ körülménye, persze fantasy szerûen, de nem csilivili stb. Az irányítás is érdekes, a naplózás és a szerepjáték elemek részletesek - csak azt a zöld piros kombináció a menüben... 😊 - de a játék biztos feledteti..
Nem voltam biztos, hogy még megfelel a gépem, de megy és még csak nem is akad.. remélem így is marad. Nagy kár lett volna kihagyni..
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Éjszaka, elhagyott házakban óvatosan kotorássz...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Szóval szörnyû a lengyel is, de nagyon. Aki nem hiszi el, annak egy kis "evidensz": bizonyíték
Akkor már inkább a némettel szenvednék <#zavart2>#zavart2>
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Az alkohol kioldja a hatóanyagokat, fõzés nélkül is. Enélkül mindenféle alkimista laborcuccokat is cígölhetnél magaddal, mint a Wizardry-ban...
Amúgy a lengyeleket se kell félteni szesz ügyben. Volt régen egy könyv, amit egy lengyel muki írt. kipróbálta az LSD-t, és az e körüli élményeit írta meg. Azzal kezdõdik a könyv, hogy egy átlag lengyel évente legalább másfél lityi denszeszt (spiritusz) is megiszik, mit neki az LSD...
A spiritusz tiszta, ipari alkohol, csak azért büdösítik (denaturálják), hogy ne igyák meg a jónépek, de egy becsületes alkeszt ez nem bizonytalanít el...
Miért hiszi itt mindenki h. orosz? 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Nem lengyel?
Le se tagadhatná hogy Orosz a game. 😊
Ez tetszik és logikus is.- Hisz ha mindeféle rémsáskaszem meg hasonlo undormányokat iszunk akkor legalább azu ize legyen egy kicsit jobb .😊
Az Aardot meg kipróbálom, köszi. Eleinte használtam, de nem raktam rá sok pontot. Bronz skill úgyis több van mint kell (na jó, ez túlzás).
Why so serious?
Minden lény határozójában (Journal) ott van, milyen harcmodorra érzékenyek, milyen fegyverre, fegyverolajra reagálnak rosszul. Érdemes tanulmányozni, nincs általános taktika. Az ellenben zavar, hogy ha kifenem a kardot, majd bekenem pl hullazabálók elleni trutyivel, az élezés elvész. És fordítva. Ez marhaság volt...
Ha beállítod a Journálban a tracking quest opciót (elõtte kiválasztod ezt a questet), akkor megmutatja, hogy akkor, épp hol ácsorog...
Juteszembe...A temetõ elõtt, baloldalt a falon van egy poszter. Sajnos a magyar feliratozásban nem az a szöveg olvasható, ami az angolban, pedig nagyon jó...
Kinek mi a kedvenc harci taktikája?
Én mindíg azzal kezdek, hogy jól felgyújtom az ellent (ez golndolom alap).
Aztán fast vagy group style-al kezdek, mert ezek a leggyorsabbak (tapasztalataim szerint, a group még a fastnál is gyorsabb, de minimálisat sebez, ha csak egy ellen van)
A kombó közepén szépen átváltok strongba és a következõ menetet már abban kapja. Ez még a húsevõ növényeknél is jól beválik, pedig õk nagyon gyorsak, strongban biztosan nem tudnám megütni se õket, elsõre.
A group style iszonyat durva, azt vettem észre, hogy minél többen vannak, annál többet sebez, egy ellenfélen is.
Ha sokan körbe állnak és mozdulni se tudok, akkor duplán le kell nyomni valamelyik irány gombot és kiugrik Geralt a csoport közepérõl (lehet utána taktikai visszavonulni) ez már nagyon sokszor mentette meg az iráhmat.
A varázslatokból csak a gyújtogatást használom, ha valakinek van tapasztalata, az megírhatná.
A végére meg egy kérdés:
Szerintetek a bónuszok (skillekbõl) összeadódnak?
A hivatalos fórumokon azt olvastam, hogy nem, de ha csak mindíg a legnagyobb mûködik, akkor hogy lehetséges az, hogy a sebzésem a sokszorosára nõtt a kezdetek óta. Ha csak a legnagyobb mûködne, negyedilyen tápnak se kellene lennem.
Nem is beszélve arról, hogy pl. (azt hiszem) a strong stylenál lehet felvenni egyszerre két elsõ a sebzás bónuszt bronzért.
Ha nem adódik össze, mi értelme, hogy kettõ van, csak a nagyobbat veszem fel.
Most level 23 vagyok, act3.
A mocsárban most léptem két szintet, csak monszter gyilkolásból. Volt olyan, hogy vagy 20-an jöttek egy csoportban. Jó móka volt. Ráadásul egymást is irtották 😄😄😄
Kedvenc beszólásom:
Játék eleje, valamelyik kiscsaj:
- Úgy hallottaaam, hogy a Witchereknek két karja vaaan, az egyik szörnyek elleeen, a másik emberek eleeen.
Geralt síri hangon:
- Mind a kettõt szörnyek ellen használjuk ...
😄😄😄
Nemtalálom sigsfriedet vagy kit ,(aki Spoiler! segitett leölni azt a szörnyet a csatornákba !spoiler vége)
Megszeretztem a 10 cuccost amit kért ,de nappal délbe este is megnéztem azon a helyen ahol álni szokott, lementem a csatornába , átmindenfele de eltünt.. Mintha elnyelte volna a föld.
Egyébként kísérletezett már valaki új fõzetek konyvasztásával? Én igen, de meginni nem merem õket... 😊
Tehát a létyó gyártás menete:
- Megszerzed valahogyan a receptet. (veszel tekercset, könyvet, beszélgetsz a szembejövõkkel, stb...)
- beszerzed a megfelelõ összetevõket tartalmazó komponenseket (növények, állatok, szörnyek alkatrészei)
- szerzel (veszel) alkoholt, lehetõleg erõset és sokat. Nem iszod meg.
- meditáció közben kikevered a létyót a fentebb felsorolt alkotókból (egy kutyafog, egy virágszirom. némi kecskenyál, stb...). Némelyikhez kellenek az alkimista vagy a witcher alaplöttyök, amiket szintén a fentebbi alapelemekbõl kell összerakosgatni, így elõbb azt kevered ki, majd egy újabb meditációnál ebbõl és a többi alkatelembõl a készterméket.
A keverés egyszerû: amihez van alapanyagod, annak megjelenik a neve kiemelten az meditáció elõtt az alkimista menüben, aminek nincs meg minden eleme, azé nem. Ha semmié nem jelenik meg, akkor valószínûleg nincs megfelelõ alkoholod.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A bronzgarasért felvehetõ tulajdonságok közül mihamarabb tanuld meg az alkoholtûrést, mert igen sokszor kell piálni az elõrehaladás érdekében és nagyon nehéz hótt mátósan harcolni. Nekem spontán lábonszúrta magát Geralt, a nagy hadonászás közben.
Másik fontos alapképesség a herbalizmus. Anélkül nehéz a növények begyüjtése.