The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
illetve lehet csak az elf leirast talalod ott xd ... mar nem is emlekszem D:

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
valoszinuleg akkor megsem szedtel ossze mindent, kell hozza meg egy darab az eredeti pancelbol, es az elf kovacs leirasa is ... ezeket a Striga kriptajaban talalod meg. Amit a kovacs kulon kert toled az a gnom fluxus kondenzator, ami a regi banyaban volt xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szasztok az 5. epizódban tartok és "Holló páncélját" szeretném összerakatni a rend páncélkovácsával. a kovács elmondta mi kell hozzá, én mindent meg is szereztem, ki is írja a quest info, hogy akkor minden megvan mehetek kovácsolni, de a kovács baszik nekem összerakni, ráadásul ha ha bekapcsolom a"GPS"-t az a "STRIGA" kriptájába valami "kaluzkõ"-höz és nem a kovácshoz. Ennél a kalauzkõnél meg semmit sem lehet csinálni. Hogyaq tovább??? PLS HELP!
Az a baj, hogy a küldetéseknél mindig azt jelzi ahol az NPC többynire lenni szokott. Csakhogy néha a történet elõrehaladása miatt elvándorolnak onnan. Siegfriedhez nekem is mennem kellett és nem volt ott ahol a küldetés jelezte. A mocsárban találtam meg, közel a druidákhoz. Vagy most legutóbb az egyik fickónak kellett valamit vinnem, na õ se ott volt ahol jelölte hanem a kocsmában mert fontos szerepe volt annál a résznél a sztoriban.

Why so serious?

tibor16
sziasztok - hát, jelentem, benn üldögélek egy mesében - fantasztikusan megcsinálták.. keresgélem az állam egyfolytában 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Ugy értem,van az 1.1es patch az fenn van.Meg van az 1.1a.Na,ezt az utolsót is dobjam fel?

wesker24
THX <#eljen><#worship><#eljen>
Asszem Shani házával szemben van egy gyógynövényes, meg egy házaló. Én valamelyiktõl vettem rózsát. Nézd meg õket.

Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.

wesker24
És vörös rózsát hol lehet szerezni ?? Mert a kereskedöknél akiknél voltam volt minden rózsa csak vörös nem !!
Eddig hiába találtam meg Siegfridet, nem állt velem szóba, csak annyit mondogatott, hogy viszlát. Most felraktam mindkét patchet, azóta nyoma veszett. Ha megkapcsolom a quest mutatót a térképen /track/ akkor a rendház õrszobáját mutatja mint Siegfrid lelõhelyét, de ott nincs. Amúgy korábban éjjel-nappal /ez volt a bug szerintem/ a dokk felé vezetõ kapunál ácsorgott. Mindegy, majd elõkerül.

Kérdésem az lenne, hogy valahol valaki említette nekem a Templomnegyedben, hogy valami szörny miatt bezárkóznak az emberek éjszakára, de ilyen questet nem találtam. Aztán késõbb éjszaka belefutottam egy nagyon erõs óriásdenevérben a Szõrös Medve fogadóval szemben. Mivel nem volt a szörnyhatározómban, csak egy vámpírfog maradt utána. Egyébként nagyon szívós volt, egyszer elkapta a nyakamat, és visszatöltötte belõlem az életet, aztán mikor elengedett végre, akkor meg artériás vér fröcskölt a nyakamból... <#hehe>
Nem lehet, hogy ez a dög egy küldi része lett volna?

rotator
Csak ha végig akarod játszani. 😛

Na,mükszik nekem is.<#nyes>Az 1.1a patch-et érdemes fölrakni rá?

Nálatok is volt már olyan, h már csak a jutalomért kell megkeresni valakit és nem találjátok meg? Volt, hogy két napot meditáltam több részletben és minden napszakban keresgéltem, de nem lett meg.

Vörös rózsát vigyél neki!

Elõször én is elkezdtem keresni, de nem kell megtalálnod, mert ha lemész a csatornába és a megjelölt helyre mész, akkor a katonák elõhozzák valahonnan a létrát.

Szerintem nem egyértelmû a fordítás itt sem.

Jó játékot! 😄

wesker24
Ja Shanit már én is nagyon régóta próbálom megfûzni már nagyon sok küldit megcsináltam neki meg is volt a party amit rendezett csak hát a party kudarcba fulladt mert Shani féltékeny lett Carmenre most aztán engesztelhetem ki valamilyen virággal !! De eléggé válogatós mert már vagy 3 fajta virágot próbáltam neki odaadni de nem kellett neki !!
A Bestia ellen a támadás elõtt hiába tápolsz, támadáskor tiszta lappal indulsz. Egy Fecske fõzet elfogyasztására még lesz idõd mielõtt támad. A Gyors technika ajánlott ellene, ha több Barghesz jön a segítségére akkor a Csoportos stílus. Ha lecsökken az életed kb. a felére, fusd körbe Abigélt addig amíg fel nem gyógyít. Ilyenkor a dögök téged kergetnek és nem ölik meg a nõt, ráadásul mivel közel vagy a boszorkányhoz, õ tud gyógyítani. Nekem így sikerült, sok szerencsét.

Más. Siegfridnek nem tudom odaani a 10 db. nyelvet, mert csak annyit mond, hogy viszlát, pedig a küldetésnapló szerint is hozzá kellene menni. Gondolom bug, remélem az 1.1 vagy az 1.1a patch javítja ezt a hibát.

Shanit hogy lehet befûzni? Az elején mikor még volt ajándék adási lehetõség, nem volt nálam virág, késõbb pedig már nincs rá lehetõség. Esetleg egy késõbbi idõpontban?

BlueMaster
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sokáig én is így voltam aztán sikerült két kattintással megölnöm: egy jobb kattintás Aard jellel ledöntöttem, majd bal kattintás és agyonütöttem, így végül ezt az ellenfelet gyõztem le legkönnyebben a játékban...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

hali. pls hgelp vki, nem tudom megölni azt k*rva bestiát... akár mit csinálok mindig hamarabb megöl... vasn erre vmi taktika vagy vmi???

wesker24
Nagyon király ez a játék !!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Éppen a II. fejezetnél vagyok amikor Shaninak kellett összeszedni a megfelelõ alkoholokat a party-hoz na ez meg is volt az mondja keresek valakit aki eljön velem a party-ba na szóval ugye ott volt Carmen meghivtam este elmentem a partyra seggrészegre leittunk magunkat közben megjött Carmen is és mikor már mindenki seggrészeg Carmen rámhajtott de ez Shaninak nem tetszett és a partynak vége. Szóval féltékeny lett. Erre másnap reggel felébredtem és azt a küldetést adja ki hogy engeszteljem ki valami csokor virággal!! Igen ám csak nem mindegy hogy milyen virágot viszel neki a fene a válogatós formáját <#vigyor>.
böröczk
Újabb kérdésem, Ti a skill fánál mire/mikre adtok, mire érdemes?

Még én is az elsõ fõzet elkészítésénél tartok, most megyek majd játszani : )

Kumiho #2179

Guillotine
Nekem jelenleg csak az a gondom,hogy nem találom a létrát amivel a Szalamandra rejtekhelyére kell mennem.Ezt a létrát elvileg A kereskedõ negyedben hagyták nekem valamelyik mellék utcában.Hol van ez,már mint ez a mellék utca?

www.guillotine.atw.hu

2 kérdés:
1.: A rúnákat (pl.:földrúna), hogy lehet felhasználni?
2.: Hogy lehet ezüstkardot kovácsoltatni?

A FAQ-ban két patch-et látok a játékhoz. Elõször a sima 1.1-et kell felrakni és utána az 1.1a-t? Vagy az 1.1a tartalmazza úgyis a sima 1.1-et és csak azt tegyem fel?

STREEX
A játék elsõ fõellenfelét az óriásrovart hogy kell kinyírni?sehogy sem tudom.
Ja, és azt meg lehet oldani hogy a játék ráférjen 1 dvd-re?
Kösz

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

bélanéni
Ja, és így nekem olyannyira tetszik az irányítás, hogy nem emlékszem, hogy valahol jobban lett volna megoldva <#vigyor3>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
FONTOS!
Akit kissé idegesít az irányítás:
Engem eddig az zavart, hogy nincs egy olyan kameraállás sem a 3 közül, ami minden helyzetben tökéletes. Ez így is van, szerintem nem véletlenül van benne 3. Az F3-as (OTS) nézet barangoláskor használatos, tehát ha nem kell harcolni, csak mászkálunk. Szerintem erre a célra ez a legjobb, mert így van igazi hangulata a "távolbanézésnek" 😊.
F2 és F1 nézetbe érdemes kapcsolni, ha harcolunk, az utóbbiba akkor ha jó sokan támadnak ránk. Eddig ez nem sok újdonsággal szolgált, mert asszem egyszer már leírtam.
Ami számomra új felfedezés, és talán másnak is jól jön, hogy a középsõ gombbal (görgõ) F2 és F1 nézetben lehet forgatni a kamerát, és nem kell a képernyõ szélére vinni a kurzort. 2 dolog miatt is nagyon hasznos ez: egyrészt csak az ellenféllel tudunk így foglalkozni, nem kell szenvedni a kamerával, másrészt nagyon rosszul csinálták meg a kameraforgatás sebességének beállítását. Ugyanis ha túl érzéketlenre vesszük, akkor tökéletesen használható az OTS nézet, de az izometrikus nézetekben túl lassan megy a kamera. Ha meg túl érzékenyre, akkor az OTS-ben használhatatlan. Az arányt nem tudom miért így állították be, de érzéketlen kamera mellett a fenti megoldással tökéletes.

Tehát a kamera érzékenységet állítsuk 1-3-asra (ízléstõl függõen), és F1, F2 nézetben a középsõ gombot használjuk a kamera forgatásásra. Nekem ez vált be a legjobban. <#eljen>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

A legelején mikor a varázslónõnek kell egy fõzetet elkészíteni és megvan minden összetevõ akkor mit kell nyomnom hogy eltudjam készíteni a fõzetet ??

MrDevil
A faluban sikerült valakinek megrontania Celinan kivül mást ? 😄

BEAST
Runakbol nem raktam ossze Silvert mert mire lett eleg runa meg kovacs aki megcsinalta volna, kuldetesbol lett joval erosebb.

wedge31
A rúnákat probáltad ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

BEAST
Nem igazan eri meg a kovacsolas, Kuldetesbol/arustol lesz Silver es Steel sword is eleg eros, en eleg sokat craftolgattam, kivancsi voltam, de a vegen mindig azon kaptam magam hogy ehen halok mert semmi penzem nem maradt xD ... es ugyis eladtam a kardokat az erdeti ar toredekeert mert amiket kaptam/vettem mind sokkal erosebbek voltak.

BEAST
minden knockdown es stun hatasa alatt allo ellenfelet ki lehet igy vegezni, gyengebb lenyek es emberek ellen nagyon jol hasznalhato, de kesobb nagyobb szornyeket mar nem lehet 1 hitelni igy 😊

ezt már bronz skillekkel is ugyanúgy meglehet tenni, van ezen kívûl még pár kivégzés, ha az aard jelet használod, majd a "stunnolt" ellenfélre kattintassz azt alapból kivégzi(akár full hp-n is lehet)...én vízima külvárosában is így végeztem ki a tiszteletest, vágás a térdhajlatba, majd miután térdreesett Geralt mögé állt, és nyissz a torkára...megérdemelte a vén buzi 😄

Valaki betudná írni milyen bónusszal jár egy 3vörös meteoritból készült kard? thx

böröczk
közben meglett hamar, köszi : )

csak kiléptem fél perc után a patch feltelepítése miatt, úgyhogy addig godnoltam, kérdezek valami hülyét : ) Aztán persze egybõl megtaláltam..

Fél órát játszottunk eddig még csak... hát...
Tetszik, tetszik : )
Alig várom a holnapot, hogy folytassam, mert már kb nem látok a fáradtságtól : P

Kumiho #2179

Köszi, nem tudtam.
De örülök, hogy nem szkriptelve volt, tehát láthatok még ilyen mókát.
Valszeg azért volt most sok belõle, mert vagy 8 ellen volt egyszerre és ilyen sûrûn összejött.
Az is lehet, hogy volt már ilyen, csak nem tûnt fel. Bár ezt mondjuk kétlem ...

Sarapetike
Álicsd át a regystriben is magyarra és utána telepicsd az 1.1a magyarul akkor jó lesz

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Most nem tudom hogy tudod-e de leírom. Ez egy aféle kivégzés amiket csinált, néhány csapás után ha az elenfél tántorogna akkor egy csapásra ki tudod nyírni.
Na ezen is átjutottam, de itt akkora bug-halmaz volt, hogy kb 5x kellett megcsinálnom, mire úgy tudtam helyezkedni, hogy ne akadjak el a kövekben és az említett "láthatatlan falban". Kicsit jobban odafigyelhettek volna erre a részre. Persze azért jó game! 😄

hiba
Gerald elkapja, megfordítja és egyszerûen átvágja a torkát.
ilyen nekem már volt 😊 piont amikor meg kellett volna gyepalni rendesen de hamar vege lett igy...

Na, most érdekes dolog történt velem:

Act.III, kékszemû küldi, csata a bordélyban (remélem ez még nem spoiler):
Elkezdem aprítani az ellent (váltott stílusban) egyszercsak Gerald megfogja az egyik hapsi vállát, akinek mellesleg még megvan a fele HP-ja és agyonszúrja. Csak így. Hát ez cool, mondom.
Utána egy másikkal hadakozok, Greald megfoga a kardját fordítva (igen, a pengénél) és a nyelével lecsapja az egyik ellent (még õ se járta a végét).
És hab a tortára, utolsó ellenfél:
Gerald elkapja, megfordítja és egyszerûen átvágja a torkát.

Csak lestem ...

Aki már járt itt, az szintén így járt (azaz ezek a manõverek csak erre a csatára voltak szkriptelve) vagy láttaok már ilyet máskor is?
Az is lehet, hogy az Act.II nagy részében, meg idáig az Act.III-ban fõleg mosztákat öltem és még nem volt lehetõségem kipróbálni az új silver skilleket embereken.
Azt ugyan is észre vettem már, hogy minél durvább skilleket veszek fel, Grald annál látványosabban harcol. Lehet ez is ennek az eredménye volt ...

Na kinyírtam a kikimór királynõt és az összes többit is, de nem tudok továbbmenni, mert olyan, mintha fal lenne az úton, de nincs!
Folyamatosan 2 kikimór harcos jön elõ a föld alól, amivel tudom magam tápolni, de ettõl még nem tudok átmenni a "láthatatlan falon". 😞

wedge31
Valszeg mivel eredeti angol a lemez csak az angol patch-el kompatibilis te meg ugye magyar nyelven telepiteted a patch-et.

hiba
de tudod, nem olyan veszes az iranyitas meg kell szokni es van alternativa is...

Valaki légyszi segítsen ! Megjött a játék-eredeti angol nyelvû lemez. Feltelepítettem, átírtam az átirandókat, hogy magyar felirat legyen, felraktam az 1.1a patch-ot. Az indítómenü magyar is lett, de amikor a játék indítására kattintok, azt írja ki, hogy tegyem be az eredeti lemezt ! Könyörgöm, az eredeti lemez van bent !!! Valami ötlet ?
<#falbav><#violent><#gonosz2>

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

MrDevil
na megoldódott 😄 csak jobb minõségû szesz kellet 😄

wedge31
A karaktereknél a naplodban amelyikeken sziv van.

Sarapetike
F3

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

böröczk
egérrel nem tudom forgolódtatni a kamerát? : D kvázi nem tudok körbenézni?

Kumiho #2179

Mutassam ár meg valaki hol lehet megnézni a nõi kártyákat mert 10 percig néztem a menüket + a többit de egy szivecskés ikont sem találtam! Akár kép is jöhet hogy hol keressem .😊