The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Why so serious?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.
Kérdésem az lenne, hogy valahol valaki említette nekem a Templomnegyedben, hogy valami szörny miatt bezárkóznak az emberek éjszakára, de ilyen questet nem találtam. Aztán késõbb éjszaka belefutottam egy nagyon erõs óriásdenevérben a Szõrös Medve fogadóval szemben. Mivel nem volt a szörnyhatározómban, csak egy vámpírfog maradt utána. Egyébként nagyon szívós volt, egyszer elkapta a nyakamat, és visszatöltötte belõlem az életet, aztán mikor elengedett végre, akkor meg artériás vér fröcskölt a nyakamból... <#hehe>#hehe>
Nem lehet, hogy ez a dög egy küldi része lett volna?
Szerintem nem egyértelmû a fordítás itt sem.
Jó játékot! 😄
Más. Siegfridnek nem tudom odaani a 10 db. nyelvet, mert csak annyit mond, hogy viszlát, pedig a küldetésnapló szerint is hozzá kellene menni. Gondolom bug, remélem az 1.1 vagy az 1.1a patch javítja ezt a hibát.
Shanit hogy lehet befûzni? Az elején mikor még volt ajándék adási lehetõség, nem volt nálam virág, késõbb pedig már nincs rá lehetõség. Esetleg egy késõbbi idõpontban?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még én is az elsõ fõzet elkészítésénél tartok, most megyek majd játszani : )
Kumiho #2179
www.guillotine.atw.hu
1.: A rúnákat (pl.:földrúna), hogy lehet felhasználni?
2.: Hogy lehet ezüstkardot kovácsoltatni?
Ja, és azt meg lehet oldani hogy a játék ráférjen 1 dvd-re?
Kösz
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Akit kissé idegesít az irányítás:
Engem eddig az zavart, hogy nincs egy olyan kameraállás sem a 3 közül, ami minden helyzetben tökéletes. Ez így is van, szerintem nem véletlenül van benne 3. Az F3-as (OTS) nézet barangoláskor használatos, tehát ha nem kell harcolni, csak mászkálunk. Szerintem erre a célra ez a legjobb, mert így van igazi hangulata a "távolbanézésnek" 😊.
F2 és F1 nézetbe érdemes kapcsolni, ha harcolunk, az utóbbiba akkor ha jó sokan támadnak ránk. Eddig ez nem sok újdonsággal szolgált, mert asszem egyszer már leírtam.
Ami számomra új felfedezés, és talán másnak is jól jön, hogy a középsõ gombbal (görgõ) F2 és F1 nézetben lehet forgatni a kamerát, és nem kell a képernyõ szélére vinni a kurzort. 2 dolog miatt is nagyon hasznos ez: egyrészt csak az ellenféllel tudunk így foglalkozni, nem kell szenvedni a kamerával, másrészt nagyon rosszul csinálták meg a kameraforgatás sebességének beállítását. Ugyanis ha túl érzéketlenre vesszük, akkor tökéletesen használható az OTS nézet, de az izometrikus nézetekben túl lassan megy a kamera. Ha meg túl érzékenyre, akkor az OTS-ben használhatatlan. Az arányt nem tudom miért így állították be, de érzéketlen kamera mellett a fenti megoldással tökéletes.
Tehát a kamera érzékenységet állítsuk 1-3-asra (ízléstõl függõen), és F1, F2 nézetben a középsõ gombot használjuk a kamera forgatásásra. Nekem ez vált be a legjobban. <#eljen>#eljen>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Valaki betudná írni milyen bónusszal jár egy 3vörös meteoritból készült kard? thx
csak kiléptem fél perc után a patch feltelepítése miatt, úgyhogy addig godnoltam, kérdezek valami hülyét : ) Aztán persze egybõl megtaláltam..
Fél órát játszottunk eddig még csak... hát...
Tetszik, tetszik : )
Alig várom a holnapot, hogy folytassam, mert már kb nem látok a fáradtságtól : P
Kumiho #2179
De örülök, hogy nem szkriptelve volt, tehát láthatok még ilyen mókát.
Valszeg azért volt most sok belõle, mert vagy 8 ellen volt egyszerre és ilyen sûrûn összejött.
Az is lehet, hogy volt már ilyen, csak nem tûnt fel. Bár ezt mondjuk kétlem ...
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
ilyen nekem már volt 😊 piont amikor meg kellett volna gyepalni rendesen de hamar vege lett igy...
Act.III, kékszemû küldi, csata a bordélyban (remélem ez még nem spoiler):
Elkezdem aprítani az ellent (váltott stílusban) egyszercsak Gerald megfogja az egyik hapsi vállát, akinek mellesleg még megvan a fele HP-ja és agyonszúrja. Csak így. Hát ez cool, mondom.
Utána egy másikkal hadakozok, Greald megfoga a kardját fordítva (igen, a pengénél) és a nyelével lecsapja az egyik ellent (még õ se járta a végét).
És hab a tortára, utolsó ellenfél:
Gerald elkapja, megfordítja és egyszerûen átvágja a torkát.
Csak lestem ...
Aki már járt itt, az szintén így járt (azaz ezek a manõverek csak erre a csatára voltak szkriptelve) vagy láttaok már ilyet máskor is?
Az is lehet, hogy az Act.II nagy részében, meg idáig az Act.III-ban fõleg mosztákat öltem és még nem volt lehetõségem kipróbálni az új silver skilleket embereken.
Azt ugyan is észre vettem már, hogy minél durvább skilleket veszek fel, Grald annál látványosabban harcol. Lehet ez is ennek az eredménye volt ...
Folyamatosan 2 kikimór harcos jön elõ a föld alól, amivel tudom magam tápolni, de ettõl még nem tudok átmenni a "láthatatlan falon". 😞
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
<#falbav>#falbav><#violent>#violent><#gonosz2>#gonosz2>
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)