The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majd ha a mocsár mélyén szent életû, zöld bõrû elf papnõvel szexelsz egy fa tövében, miközben a távolban remeteéletû druidák kántálását hallod és különös fõzeteik illatát lélegzed be a dohos mocsár szagával...
Na majd akkor szólj😄

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Most v agyok a chapter 1 ben. Fíling az egekben. Van valami nagyon hangulatos abban amikor a malomban töltött légyott és egy kimerítõ éjszakai hentelés után hõsünk éjjel 3 fele belép a fogadóba majd a helyi részegekkel és a törpe haverjával folytatott ivóverseny után sakálrészegen elpáhol néhány nehézfiút, majd beeesik az ágyba. 😊
Igen, valószínüleg azis az lesz, bõvebb infót esetleg a www.thewitcher.com-on, azon belõl is a magyar nyelvû szekcióban találhatsz.
illetve a CD Galaxison v. 576 KB biztos van infó, mert ugye onnan lehet megvenni

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Omega888
Tudja valaki, hogyan kell a rúna köveket rákovácsolni a kardra?
Elõre is thx

bardocz
vááá miért nem enged be a hivatalos oldalra? www.thewitcher.com és erre átrak vmi atari oldalra
de te csak 12 éves vagy,és nem vered a faszod...<#szomoru2>

mama2
na nekem nem válaszól senki? 2219 hsz.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

csak 14.36...
Kiszámoltam, csak neked😛

bardocz
rájöttem hogy még kell csinálnom 17giga szabad helyet gépen:S
egyenlõre csak warez lesz tutira ha lesz is
valaki tudna adni linket low grafikáról?
tibor16
sziasztok - nincs véletlenül meg vkinek a magyar nyelvû manual.pdf-je? Esetleg megkérhetném, hogy küldje el nekem magánban -
tibor16 kukac freemail pont hu címre -nagyon megköszönném. Csak 2,2 MB az angol, gondolom az sem lehet több..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Ren: kösz a helpet
Bardocz: az 1gb-s konfigon sztem 1024be lowon elmegy, fél rammal már cinkesebb, azt eszi legjobban ez a game

bardocz
bár egyenlõre maradjunk 1x512mb ram-nál<#idiota>
Nincs elrejtve! Meg fogod kapni, de elötte meg kell csinalnod a nyomozós küldetéséket.

bardocz
szerintetek ezen a gépen hogy futna?
amd2600+
2x512mb ram
geeforce 6600 256mb vga

lenne rá esély hogy elmenyjen rajta?
mama2
Ugye v.mi collectors edition is meg fog jelenni. 1 kérdésem lenne: A Colectors Editionos Witcher is magyar szinkroos lesz? Vagy csak a sima?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Baxus, hol találom az utolsó égkövet? Mert állatira villog a detektív házára és már meg is mentettem a rátámadó asassinoktól, de mégis ho la frászban van elrejtve az úcsó kõ? hmmm?

Szabi84
Ez kedvet ad a vásárláshoz!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Riddick21
Köszönöm. Megérdeklõdhetem, hogy miért meglepõen???<#violent><#integet2>
Nem hittem, hogy valaki el is olvassa...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Baxus, hol találom az utolsó égkövet? Mert állatira villog a detektív házára és már meg is mentettem a rátámadó asassinoktól, de mégis ho la frászban van elrejtve az úcsó kõ?

Ugy kezdtem, a regeditben irtam at a szamokat 3-rol- 16 ra. Azert koszi.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Akkor kenytelen leszek angolul jatszani. Majd holnap ujratelepitem-ma nincs idom ra sajna. Koszi a valaszt.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

BEAST
Egyetertek, nagyon folytatas szagu a befejezes 😄 ... de nalam meg negativum hogy eleg keves npc modelt csinaltak, nem vagtam fel az ereimet miatta, de neha picit zavaro hogy nem csak az alap utcan maszkalo npck, de tobb tortenetileg "jelentos" npc is hasonlit masik tizre 😄 Viszont ami nagyon tetszett az az npck viselkedese, amikor esik az eso behuzodnak a hazak ereszei ala, amikor elall mindenki megy a dolgara, az utcai muzsikusokat korbealljak az emberek, szorakoznak 😊 Amit meg a negativumok koze sorolnek azok leginkabb kisebb bugok vagy olyan dolgok amiket en kihagytam volna, vagy leginkabb mas modon tettem volna bele a jatekba.

Ilyenek peldaul, a kulonbozo lenyeket elijeszto cuccok, nem olyan hosszu a jatek hogy zavaroak legyenek az alacsonyabb szintu lenyek, raadasul magasabb szinten egyetlen legyintess egy egesz drowner kolonia. Drownereknel meg meg is ertem, vampirral annyit nem talalkozik az ember hogy hasznalni kelljen, de pl wraith eleg sok van, foleg a vege fele amikor radugrik 10 ... es erre ossze vissza menekulnek elolem. Ezeket en ugy tettem volna be hogy valamilyen kuldetes kereteben egy-egy npcnek kellene odaadni, mindegyiknek meglenne a helye a tortenetben.

A masik a kisebb bugos resz, van par leny aminek a leirasa nem igazan passzol azzal ahogyan mukodnek. Pl a vegen a mutansokra azt irja immunisak par dologra, ha jol emlekszem a knockdown/stun effektekre meg az "mind controllos" signre is, ettol fuggetlenul ugyanugy stunolhatok ahogyan az iranyitasukat is atvehetem :o ... a Golemrol is azt irjak a konyvek hogy omg mekkora vedelme van a kulonbozo tamadasok ellen, legyenek azok fizikai vagy magikus csapasok ... ettol fuggetlenul en vegig csak tuzzel oltem 😊

Ezek kozul egyiksem olyan hiba ami miatt ne tudtam volna elvezni a jatekot 😄 Hetfo ota 2x vegigvittem ... de igyis van meg par olyan resz a jatekban ahol tobb valasztasi lehetosegem volt 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

bélanéni
Meglepõen szuper írás! <#taps>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Riddick21
én mondjuk nem mertem leírni, de nálam is sanszosan a best ever RPG, pedig a Fallout 1-2 ledönthetetlen trónon csücsült eddig...

TVelvet
Nos végig toltam a gamet. 😊

Elég régóta játszom RPG-ket és más játékokat, de ez nálam viszi a prímet, ez a hangulat, a grafika, a a beszélgetés, a humor, minden egybe van, volt vele munkaidõ a készítõknek, de abszolút professzionális munkát vittek végbe. A végénél a játéknak, már a kiegészítõre vágyakoztam, remélem lesz is. ^^ Még legalább 2x végigtolom, hogy meglássam a többi befejezést, de csak a szinkron, és a automentés/csökkentett loading time patch után. 😊
Egyedüli negatívum a loading time. 😞
Profi munka...
Ok már indul a játék ,megoldódott a probléma

1. IDE Driverbe kell bemountolni, nem SCSI-be(a daemon Pro ba van olyan h create IDE drive, ehhez természetesen kell már egy SCSI-nek is lennie)
2. Nekem is néha azt írja, h teegye be a lemezt, ilyenkor unmount all, kilépni a daemonból, majd megint elindítani és mount...

BEAST
Ez nekem is uj 😊 a tuz eleg szepen sebezte, verni sem kellett :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Én is. Eltartott egy darabig de nem volt nehéz. 😊

Why so serious?

TVelvet
bekellet csalni középre?! 😄 én agyonvertem 😊
Ha valaki tud akkor segítsen! Föltettem a Witcher-t meg a daemon pro-t is, de amikor el akarom indítani a játékot akkor kéri az eredeti lemezt. Van vkinek tippje , hogy hogyan orvosoljam ezt? Daemon prot-t patcheltem, nem tudom mi lehet a gebasz.

Köszi a tippeket!

VASKA-val kellett beszélnem a mocsárban, utána Kalkstein, aztán a dagadt muksó megcsinálta 70 orenért.

Gólem nem volt piskóta. Érdemes tényleg elolvasni a bestiárium bejegyzéseket. Sokat segített itt pl., hogy "csak a teremtõje tudja elpusztítani", vagy hasonló szöveg. Még jó, h ilyen baromi lassú volt, könnyen becsaltam középre.

Üdv!

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

TVelvet
van egy törpe kovács is, az megcsinálja neked, elvileg a térképen jelölni neked
Én a törp kováccsal csináltattam.

Why so serious?

ez a dagadt kovács hol van? 'ébként ha a rózsa rend kell neki, akkor tód, van egy span, asszem Siegfrid a neve, a csatornába harcolt vele a witcherünk, hátha õ tud segíteni...

Én is itt akadtam el.
Elvileg villámmal fel lehet éleszteni a gólemet, aztán legyakni. Ehhez egy fém bot kell, amit vagy a dagadt kovácstól tudsz venni (velem nem áll szóba, azt mondja, csak a rózsás rend barátaival) vagy Kalkstein adja küldetésbe (nekem ez sem történt meg). Egyébként már nincs aktív küldetésem, nem tudom, kivel kellene beszélnem.

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

Riddick21

wedge31
A kertész tele van mindenféle virágal.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nekem meg vki árulja már el, hogy mikor azokat az ékköveket kell keresnem az alkimistának(a Tower-es quest-ben, chapter 2) akkor van az utolsó köveknél egy hely, ahol van egy megpusztult gólem, meg 3 obeliszszerû cucc. It mit kell pontosan csinálni?

PL innen: http://www.4players.de/4players.php/download_info/PC-CDROM/Download/46498.html

1ébként google jó barát...

mikor szintet lépsz, az inteligence-ba van olyan h 50% rövidebb lesz a részegség, illetve asszem van ilyen anti-másnaposság lötyi is...

a Beast a chapter vége fele😊 a barlangban pedig majd egy kereskedõ barátja után kell kutakodnod(és igen, az összes növényt meg kell ölnöd😛)

Sziasztok
Nekem egy ilyen problémám van mikor indítom a játékot:
Hiba
Mit lehetne ezzel kezdeni?

böröczk
A Beast az egész pontosan hol lesz?

És van valami fontos abban a barlangban, ahol baromi sok növény támad rám?

Kumiho #2179

a faqba aztírja hogy felkell tenni valami patchet magyarul, ha magyarítva akarok játszani vele, azt hol találtom?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

böröczk
Mi a tüdõrákot csináljak, ha Geralt részeg? Fireplace-t kell keresni, és meditálni, feltételezem... ?

Kumiho #2179

rotator
Én is így értettem. Az 1.1-gyel nem lehet túljutni az 5. chapteren.

BEAST
en nem az Orderrel voltam, de felteteleztem az armor ugyanazokbol az elemekbol all :o ... nalam kellett hozza ez is.

A striga kriptában a "tünde énekes feljegyzéseit" és a "holló páncéljának" egy darabját találtam ezen kivûl van még 2 sima páncéldarabom. De ír a szöveg valami"De ruyter páncéldarabjáról" is meg errõl a "Szent Gergely litániájáról" is, és hogy az utóbbi kettõt a mocsári temetõben meg is találom.
Akkó most mi is kell hozzá????
Valami szent gellért litániája hiányzik még egy rejtett templomból,de nem tudom hol a templom? Olyanról hogy "gnom fluxus kondenzator" nem is hallottam egész játék alatt.