The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na majd akkor szólj😄
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
illetve a CD Galaxison v. 576 KB biztos van infó, mert ugye onnan lehet megvenni
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Kiszámoltam, csak neked😛
egyenlõre csak warez lesz tutira ha lesz is
valaki tudna adni linket low grafikáról?
tibor16 kukac freemail pont hu címre -nagyon megköszönném. Csak 2,2 MB az angol, gondolom az sem lehet több..
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Bardocz: az 1gb-s konfigon sztem 1024be lowon elmegy, fél rammal már cinkesebb, azt eszi legjobban ez a game
amd2600+
2x512mb ram
geeforce 6600 256mb vga
lenne rá esély hogy elmenyjen rajta?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nem hittem, hogy valaki el is olvassa...
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Ilyenek peldaul, a kulonbozo lenyeket elijeszto cuccok, nem olyan hosszu a jatek hogy zavaroak legyenek az alacsonyabb szintu lenyek, raadasul magasabb szinten egyetlen legyintess egy egesz drowner kolonia. Drownereknel meg meg is ertem, vampirral annyit nem talalkozik az ember hogy hasznalni kelljen, de pl wraith eleg sok van, foleg a vege fele amikor radugrik 10 ... es erre ossze vissza menekulnek elolem. Ezeket en ugy tettem volna be hogy valamilyen kuldetes kereteben egy-egy npcnek kellene odaadni, mindegyiknek meglenne a helye a tortenetben.
A masik a kisebb bugos resz, van par leny aminek a leirasa nem igazan passzol azzal ahogyan mukodnek. Pl a vegen a mutansokra azt irja immunisak par dologra, ha jol emlekszem a knockdown/stun effektekre meg az "mind controllos" signre is, ettol fuggetlenul ugyanugy stunolhatok ahogyan az iranyitasukat is atvehetem :o ... a Golemrol is azt irjak a konyvek hogy omg mekkora vedelme van a kulonbozo tamadasok ellen, legyenek azok fizikai vagy magikus csapasok ... ettol fuggetlenul en vegig csak tuzzel oltem 😊
Ezek kozul egyiksem olyan hiba ami miatt ne tudtam volna elvezni a jatekot 😄 Hetfo ota 2x vegigvittem ... de igyis van meg par olyan resz a jatekban ahol tobb valasztasi lehetosegem volt 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Elég régóta játszom RPG-ket és más játékokat, de ez nálam viszi a prímet, ez a hangulat, a grafika, a a beszélgetés, a humor, minden egybe van, volt vele munkaidõ a készítõknek, de abszolút professzionális munkát vittek végbe. A végénél a játéknak, már a kiegészítõre vágyakoztam, remélem lesz is. ^^ Még legalább 2x végigtolom, hogy meglássam a többi befejezést, de csak a szinkron, és a automentés/csökkentett loading time patch után. 😊
Egyedüli negatívum a loading time. 😞
Profi munka...
2. Nekem is néha azt írja, h teegye be a lemezt, ilyenkor unmount all, kilépni a daemonból, majd megint elindítani és mount...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Why so serious?
VASKA-val kellett beszélnem a mocsárban, utána Kalkstein, aztán a dagadt muksó megcsinálta 70 orenért.
Gólem nem volt piskóta. Érdemes tényleg elolvasni a bestiárium bejegyzéseket. Sokat segített itt pl., hogy "csak a teremtõje tudja elpusztítani", vagy hasonló szöveg. Még jó, h ilyen baromi lassú volt, könnyen becsaltam középre.
Üdv!
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Why so serious?
Elvileg villámmal fel lehet éleszteni a gólemet, aztán legyakni. Ehhez egy fém bot kell, amit vagy a dagadt kovácstól tudsz venni (velem nem áll szóba, azt mondja, csak a rózsás rend barátaival) vagy Kalkstein adja küldetésbe (nekem ez sem történt meg). Egyébként már nincs aktív küldetésem, nem tudom, kivel kellene beszélnem.
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
1ébként google jó barát...
És van valami fontos abban a barlangban, ahol baromi sok növény támad rám?
Kumiho #2179
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Kumiho #2179
Akkó most mi is kell hozzá????