The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De, könyörgöm, nem azt írtam, hogy nem jó, hanem azt, hogy ha megoldották volna lehetne számomra a császár.
A Gothicról meg annyit, hogy valóban nem ilyen tipusú szerepjáték, de ott is állhatsz az orkok mellé, vagy könnyedén tehetsz olyant, ami miatt egész sorozat küldit nem fogsz tudni még csak szagolni sem. - de ez nem az a fórum ahol gothicozni fogok...
Hanem volna még valami ami nyomja a bögyöm, az pedig az, hogy itt valami õsi kommuniznmus van! Miközben a családfõ a parasztházban vacsorál és az egész háznép bennt van - én kényelmesen kirablom a szekrényt és kiveszem a gazda tányérjából a falatot. Az ellenpéldában felhozott játékokban az egyik legizgalmasabb dolog volt, ha lootoltál, - és ha rajtakaptak, a környékre sem mehettél többet, vagy neked esett mindenki. Nekem ez is érdekes...
Ha böki a csõröm és nem szívesen olvasasátok, be is foghatom.. de akkor is ez van - mellesleg, már alig várom, hogy játszhassak - de a kisördög.. tényleg nem akarom rontani a játékélményt, tényleg nem akarok vitát - de azért ezek érdekes megoldások... bocsi 😊
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Why so serious?
"pl az Oblivionban minden 2. bokorban volt egy erõd, barlang, új kaland - ha emléxünk rá.. 😊 - ezért is érdemes volt kalandozni.."
Latod errol van szo, ez egy szubjektiv velemeny, szamodra ez a kaland ... szamomra egy izgalmas tortenet, es az hogy szep lassan minden apro reszlet a helyere kerul.
Objektiven nem értünk egyet ennyi az egész.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én még nem merek kísérletezni : D
Egyszer pl benyelt Geralt valami ismeretlen pósönt, és full belassult tõle, az idõ hozzá képest pörgött ezerrel, õ meg gyök kettõvel mozgott, és fura lilás színû örvény volt körülötte : )
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak pár kis változás az elsõ kezdéshez képest: akkor megóvtam a boszorkányt, mot nem. Ketten nyomtuk le a bestiát, majd a fél falut. Most meg a falu jött és leverte a bestiát, nekem csak 2-t kellett rácsapni. Egy kis hiba: a Reverendet életben hagytam, a journal szerint meg nem, de ezzel még elvagyok.
Ahogy beléptem a Szõrös Medvébe, azzal fogadnak, hogy Colemant lelõtték az elfek. Hoppá... Gondolom azért, mert anno nem agyonvertem õket, hanem odaadtam a mólón a cuccot, amiért jöttek, így volt fegyverük. Cserébe a druidáknál is kissé más a felállás, meg Vivaldit sem csukták le, ellenben a városi törpekovács haver, elsõ körben meg szóba sem állt velem...
Szóval: nem biztos, hogy akkor jársz jól, ha morális vagy, illetve minden igazságnak két oldala van a játékban és nem biztos, hogy az a jó, amir elsõre gondolsz...
Tûznél érdemes arra adni, hogy "esély az ellen felgyújtására"? : D
Kumiho #2179
Amugy nekem is jobban bejön a witcher de én egy érdekes történetért bármikor hajlandó vagyok beáldozni a nyílt játékmenetet. Ki a francot érdekel ha minden 2. bokorban van egy barlang ha mindegyik ugyanolyan ráadásul a történet szempontjából semmi jelentõsége csak van. Legyen inkább 2 barlang összesen de oda azért menjek hogy folytatódjon a sztori /vagy legalább egy mellékküldetés kapcsolódjon hozzá/ nem azért hogy gyilkolásszak egy jót. Mert mondjon nekem bárki egy emlékezetes részt az Oblivion vagy a Gothic 3 sztorijábol. Nekem egy se jut eszembe. A G3 fõtörténete abból állt, hogy menj ide, szedd össze, vidd el Xardasnak.
Why so serious?
Az Oblivionban pl 10 x ekkora terepet, ugyanennyi cseletkával (fû, fa madár stb) megoldották.
Ja és itt a víz egyenesen siralmas, na nem zavar különösebben a játék szempontjából, csak ez van..
Még valami, - pl az Oblivionban minden 2. bokorban volt egy erõd, barlang, új kaland - ha emléxünk rá.. 😊 - ezért is érdemes volt kalandozni..
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
A mondandód többi része szubjektiv mert van akinek tetszik ez a fajta játékmenet van akinek nem ,neked nem ,ez nem a játék hibája.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Pl nevetségesnek tartom , hogy harc közben átröppen az ellenen (duplaklikkel bárhova), egy alacsony, nagyjából térdéig érõ fakerítést, ami alatt is át tudna mászni, pedig képtelen átugrani, vagy átlépni : D
Vagy pl egy nyomorult lépcsõrõl nem lehet lelépni, ha elértél a végéhez, vissza kell menni, szépen legyalogolni a fokokon...
De gondolom, ha mindezeket kiküszöbölték volna, nasa gép szükségeltetne most a játékhoz..(túl nagy terek miatt)
Egyébként ezek (az ugrás hiánya , a korlátoltság, kvázi a harcon kívüli fogyatékos Geralt : D) engem is mind nagyon zavarnak, de hamar elfeledteti mindezt a hangulat, a mégis remekül összedobott játék..
Egyébként még régen olvastam olyasmi baromságot, hogy az elején nõi és férfi karakter közül lehet választani -.- "" kicsit félretájolták a cikkírókat.
Kumiho #2179
Lehet nem leszek ezzel a kis közbevetéssel népszerû, (ki akar az lenni) de amiket felsoroltam sem tagadható.. Még 1x - a játék super.. de azért legyünk objektívek..
Helyette agyonkardoztam, meg a tûz alapú spellt használtam. Tartott is vagy 20 percig a csata. 😄 😄
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Én éppen tagnap este jártam ott és vagy másfél órát szenvedtem mire rájöttem mi a teendõ, de nagy sikerélmény volt!
Ha nagyon nem megy, persze szívesen segítek. Meg gondolom más is.
túlzás, hogy szaggatna folytonosan, néha észrevenni, hogy belassul, nem olyan übernagy szaggatást kell elképzelni : ) Viszotn amikor leveszem a felbontást 800x600-ra, akkor fullon megy minden szaggatásmentesen : D node azért én feláldozom a nagyobb felbontás oltárán az árnyékok minõségét : D
remélem, a +ram majd segí : )
Kumiho #2179
Ne te élj a gépnek,ő \"éljen\" érted XD
én egyedül az árnyékokat tettem médiumra, mert bizonyos részeknél kissé beszaggatott... Szerintem megajándékozom a gépem nemsokára még egy giga rammal, most van másfél : ) illetve 2x512 + 512 : )
Kumiho #2179
Azon a részen vagyok ahol a kikimór királynõt le kéne gyõznöm,de nem tudom.Hogyan pusztítsam el?
www.guillotine.atw.hu
Ne te élj a gépnek,ő \"éljen\" érted XD
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Két karddal amúgy lehet harcolni? Ha igen, akkor hogy?
Amúgy high fénym. és textúra beállítás mellett is tudtam szaggatásmentesen játszani vizima külvárosában vagy nem túl nagy benti helyeken...csak ugye ha van valami scriptelt történés, akkor már olyan mintha diafilmet néznél.😊
antirészegség löttyöt meg mgé nem igazán találtam, gondolom, kotyvasztani kell valami recept (scroll) alapján...
hát kardból aztán nincs túl sok, vérttel sem sûrûn látják el szeginy Geraltot..
Nade szuperjó a játék összességében, mindig van valami, ami kompenzálja a kis hibákat.
Kumiho #2179
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Utána egy szinttel lejebb mész az õsi kriptába
Hivatalos magyarosított site, akit rosszul dobna be esetleg😛
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM