The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Nem fog berontani xd ... sot, a tortenet elorehaladtaval eltunik, nem tudni hova 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Ha jol emlekszem lvl15 utan kapsz Silver talent pontokat. Hogy a kepessegek silver agaira is tehess, elotte az alap tulajdonsagokra kell tenni

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

böröczk
annyira tetszik ez a hely, hogy muszáj volt valamit printscreenelni belõle : D

egyébként kb mikor kapja meg Geralt a silver talent-et?

Kumiho #2179

böröczk

Kumiho #2179

TopGun
Koszi! Akkor ezt ma este megprobalom ujra, igazabol nem konfiguraltam at semmit, minden beallitas eredeti, valoszinuleg en benaztam el valamit 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Reméllem ha lessz ahcúr nem fog berohani a szobába hogy igyunk eggyet! Aztán + a végén õ is rákarül a kártyára. 😊
BEAST
Igen, 2 fele kartyat kaphatsz, egyiket a templom a masikat a kereskedo negyedbeli prostik adjak.

watto
ha egy prostival hancúrozok kicsit, tõle is kapok kártyát?😊

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

BEAST
Nappal a helyi korhazban dolgozik, csak este megy haza aludni. A banya meg a jatek legidegesitobb resze, random szoveggel var teged, neha pialni akar veled, neha uj salra vagyik, van hogy ehes ... van hogy elhiszi hogy a korhazbol kuldtek Shanihoz ... es van hogy szo nelkul elhajt. Neha megesik hogy 10x kell ki be rohangalni mire felenged Shanihoz :/

Aragorn10
A korházban szokott reggelente lenni!!
Este pedig otthon a banyával meg jól el lehet ökörködni néhányszor kidob de majd egyszer be fog engedni a szenilis banya 😊😊😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Shanit hlo találom a templomnegyedben? CSak egy idegesítõ vén banya va a házában aki mindig elhajt... amikor meg be tudtanm ügyeskedni magam nem volt otthon....
wedge31
A kajálás jobb gomb ha nálad nem müködik valszeg átkonfiguráltad mert mindenkinél müködik.
Jeleket meg köveknél lehet tanulni ahogy haladsz a játékban majd megtalálod öket.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TopGun
Senki mas nem mond semmit a kajalasrol? meg a varik megtanulasarol? 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

wedge31
Hát igen fecskefütöl nem de a rózsától leesik a bugyijuk már ha hordanak olyat. <#nevetes1>

BEAST
a korhaz mellett jarkal a kertesz, es Shani haza elott vannak kereskedok, toluk vehetsz viragot amit ajandekba lehet adni

TopGun
Szia! itt vagy most? Tudnal segiteni nekem?

böröczk
szintén, csak akkor nem enged kajálni, ha épp valaki maradékát szedem össze, vagy hordóban kotorászok, stb... ha simány nyomok egy i-t , majd jobb klikk, megzabál bármit...

Kumiho #2179

TopGun
Azert ma este megprobalom ujra hatha?...Egyebkent az ejszakai vadaszat nekem is nagyon tetszik, mar amennyiben eddig reszem volt, a fojto liderceket nyomtam le, meg a zold kutyakat.

böröczk
gyá, de nem lehet ám akármit adni ezeknek a szerencsétleneknek...
amit az utcáról szedek, az nem kell nekik : D mármint azok a növények, amik hozzávalók is..
honnan szerezhetek mást?

Kumiho #2179

Nemtom.Nálam így megy.Többiek?

TopGun
Koszi a valaszt, probaltam, a jobb gombbal kajalni, de semmi nem tortent, pedig mar eleg keves a helyem 😞 termeszetesen a batyubol probaltam, miert nem megy? mit ronthatok el?

Kajálni a batyudból vagy ahol kinn van jobb egérgombbal tudsz.A többi?Hát szerintem késõbb válnak elérhetõkké ezek.De erre majd válaszolnak a nálam avatottabbak.

Ott még nem tartok,de gazoknál eddig a fáklya volt a nyerõ nálam...

TopGun
A kovetkezo kerdeseim vannak: kb ket napja kezdtem tolni a gamet, eddig nagyon tetszik, kezdek megbaratkozni a harcrendszerrel, de elakadtam, a kerdeseim: hogy lehet enni? pl. tejet, torokmezet, stb. a masik kerdesem, hogy masik magiat hogy tanulhatok meg? most csak az elsot ismerem, nem jut eszembe a neve es tavolsagi magiat is szeretnek tanulniami a masik magia agon van.

watto
csá!ott vok mikor nagyapót el kell kísérni a kápolnához, és odafele a földbõl kijön egy növény...na azt mivel üssem milyen stílusban?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

böröczk
Szóval ezeket a mutagénes skilleket hogy tudom elérni?

Mikor lesz Geralt silver talented? : )

Kumiho #2179

TVelvet
lol, emberek végigtoltam a gamet, és a save mappám 799 mb-os ! 😄 dokumentumokba van
De miben?

TopGun
Hi! Tudmatok segiteni nekem?:Madmano,bardocz?

Hát öregem,az éjszakai vadászatok hangulata nem semmi....Éjjel van,szakad az esõ,fúj a szél,bagolyhuhogás,kutyavonyítás,itt ott gyanús hangok,sehol senki........egyszer az útszélen megjelenik egy veszett kutya...a tószélen pár fojtólidérc...közben vészjósló zene...megvan a hangulat,az tuti.Ezt a feszkót levezetve ugy beb*sztunk Zoltan-nal a helyi kocsmában,mint állat.<#vigyor1>

bardocz
a 3. képen lévõt ha elõször látnám csapnám le rögtön😄 ilyedségbõl😄
wedge31
Lökjed a problémát aztán meglátjuk ,valaki biztos tud.

TopGun
Sziasztok! van itt most valaki, aki aktivan jatszik es segiteni tudna nekem?

Aragorn10

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Látom már elég sokan végigvittétek a játékot ezért most már berakhatok néhány képet 😊😊

Aragorn10
Beszélj a Halászkirállyal!!

macleody
A fogadósnál be tudod rakni a cuccokat a raktárba.
LoCk
A tehenet milyen gyümölcsel lehet elcsalni?
Már próbáltam egy párat de nem reagál.
Thx!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Másik fórumon épp kifejtettem (idézet saját magamtól):

"Látod, a rutinos csóka meg azt csinálta, hogy segített a kurváknak legyakni a rosszfiúkat, akik zaklatták õket, Carmentõl nem vette fel a 200 orent, hanem egy 10 orenes virágcsokorért bármikor meghúzhatja bármelyik csajszit.( Az ilyen öreg kocka meg, mint én, amit megspórol a kurvákon, azt könyvekre b*ssza el.. :-D )"

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

wedge31
Segits Carmennek ö valami vezetöféleség a prostiknál és utána már csak virágot kell vinni azt kész.

böröczk
akkor vágom ki a fenébe, helyére kerül majd 2 1gigás, aztán szépjóéjszakát... de plusznak lehet, hogy nem árt egyelõre... de lehet,hogy mint két aranyrög között egy kutyagumi, bár remélem, nem így van : D
Chapter II-ben vagyok, de annyit kell rohangálnom, hogy megõrülök : D

Egyébként a kurtizánokat (: D) csak zsével lehet "meghódítani"? vagy van más módja is? mert én úgyan nem fogok nekik öccáz pénzt fizetni : D

Kumiho #2179

Deadkiller
böröczk nemszóltam,az a noname ram lehet nemépp a legjobb teljesítményt nyújtja 😄

Ne te élj a gépnek,ő \"éljen\" érted XD

Sehol nem találok semmi leírást a lötyikrõl, olajokról meg összetevõkrõl. T*köm televan, hogy semmi nem fér már az inventoryba a sok gaztól meg gyíkbéltõl. Asszem a mai délutánt arra áldozom, hogy összeszedem, miben milyen összetevõ van, meg nekiállok kotyvasztani csak úgy a magam örömére... 😄

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

Gratula! <#vigyor><#eljen>

Elég az 1.1a (ez a méretébõl is kiderül). Bele kéne írni a FAQ-ba szvsz.

Guillotine
Sikerült legyõznöm a kikimór királynõt.<#vigyor4>
Nem semmi az hogy hogyan kell.Igazad volt jobb volt magamtól rájönni.
És még meg sem sebesültem.

www.guillotine.atw.hu

k3nGu
annál a küldinél h menjek a szalamandrák búvóhelyére, ott azt írja h dumáljak a vezetõjükkel, de 1bõl rám támadnak és ha végzek mindegyikkel akkor ugyanúgy ott a piros pött a térképen.plz help!

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Az 1.1a patch tartalmazza a sima 1.1-et? Mindkettõt fel kell tenni? Mert én csak az 1.1a-t tettem fel és nem kérte az update-nél hpgy legyen fönn a sima 1.1-es patch. Ja és hol lehet megnézni a verziószámot mivel nem mutatja optoinsban sem hogy 1.1a-ra update-elt.

böröczk
ó basztikuli, én meg betojtam, és robogtam rögtön a tûzhöz meditálni : D

Kumiho #2179

tibor16
jaja - elõször nem is mertem semmihez nyúlni, mert hajaj... - de rájöttem lassan, hogy felkopik így az állam..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...