The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok kösz. Egyépként én már a 4. chaptermél járok csak most meg gondoltam magam és megvárom a magyart ha megérkezik elõröl kezdem.
Szerintem nekem az kimarad sajnos. Mert volt egy olyan hogy a templomon kívül állt egy nõvérke akivel lehetett volna beszélni de akkor otthagytam mert éppen követni kellett valakit. Azóta meg nincs ott.

Why so serious?

BEAST
a Templom negyedes pincernovel tudtommal nincs semmi ilyesmi, de a korhazban 2 noverrel lehet, illetve csak az egyiknek kell segiteni, de ketten halaljak meg <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

wedge31
A vizimai pincérnöre én is hajtottam de szerintem nem adja be a derekát legalábbis act3-ig nem tette.
A csatornánál talán a kakurix-ra gondolsz?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

a malomhoz menj el sötétedéskor, és legyen nálad egy üveg bor. odaadod neki, és a kártya mellé kapsz egy mókás bejátszást is. nehogy kihagyd! 😊

Azzal a külvárosi pincérlányal. Haza kisértem valamirõl beszéltünk és azt mondta jöjek este õ hozza a kaját én a bort. De este csak a nagy anya volt ott õ meg valahol a kocsmában és ott úgy kezelt mint egy sima vendég. A másik pincér lány akire kiváncsi vagyok az a templom negyedben van. Õ meg mindig azt mondja ne mert a férje megveri érte.
én nagy kurvapecér vagyok, minden nõt megdöntök 😊
kezdõdött az egész trissel, aztán vesna, abigail, és a tehenész paraszt csaj, aki virágot kér az elsõ fejezetben (az õ képe tetszik legjobban, tejköpülõ szarság elõtt áll nagyban) 😊
Aztán volt a templomnegyedes kurva, az elf, és a pletykafészek. Asszem eddig ennyi.
Az elsõ fejezetben tudtátok, hogy miután a kriptában elintéztük a dolgunkat, és leadtuk a missziót, újra bemehetünk, bõvül a helyszínek választéka, és egy fõellenséggel is találkozhatunk? A trófeájáért ad pénzt a vadász csávó, meg xp-t is kapunk érte.

És volna pár kérdésem, hátha valaki tudja 😊
Szóval a vizimai templomnegyed kocsmájában a pincérnõt meglehet valahogy dönteni? Mert hogy Geralt ráizgult, de õ fél, hogy a férje megverné 😊
Másik, hogy a csatornánál ahonnan kijöttünk, van egy trófea, és valamit rálehet rakni, csak nem tudom mit. Szóval ez egy misszióban szerepet kap, vagy valami kis rejtett dolog lesz? Ha rejtett cucc, akkor mit pakoljak rá, és honnan szerezhetem meg?

wedge31
A karaktereknél csak annyi van irva hogy külváros lakoi neve nincs.
Vesna háza ellötti az uton találkoztam vele szó-szót követett de csak kizárolag tulipánért volt hajlandó.

wesker24
Leirtam csak ezeket hajlandó elfogadni !! Aranygyûrû egy pár arany kesztyû vagy aranysál !! Persze azért meg kell gondolni mit mondasz neki !
wesker24
És pedig kik voltak azok ?? Vesnát tudom arról sajnos lemaradtam habár megcsináltam neki a küldetést de mivel még akkor nem tudtam hol van a malom abbamaradt utána meg már hiába beszéltem vele nem történt már semmi a másik unatkozó csajról meg nem is tudtam mi volt a neve és hol volt az egyáltalán ??
zélleg, a pletykás csajnak mit kell ajándékozni, h ''felvegye a szappant''?😄

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

wedge31
Akkor a külvárosban lemaradtál legalább kettöröl egy pincércsajrol asszem vesna a neve meg egy unatkozo asszonyról akinek tulipánt kellet adni.

wesker24
Ja hát amikor én leszólitottam akkor hozzám eléggé kedves volt mondom nem sokat teketoriázott az ajándék odaadása után máris jött egy pár óra élvezet és a kártya ami kaptam érte benne van a TOP 5-ben !! <#vigyor>
wesker24
Amugy nekem eddig Abigail kártyája ott van a topon többi kártya amit megkaptam az egy kicsit visszafogott volt !! <#vigyor>
wedge31
Basszus pletykafészekel már találkoztam elég lesujtó véleményel volt rólam ugyhogy elküldtem a busba ,na mindegy nem vághatsz minden nöt gerincre.

Riddick21
<#idiota>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

wesker24
Ja akkor már minden érthetõ !! <#vigyor>
BEAST
Ugyanarrol beszeltek, csak o angol nyelvvel, te meg magyarral jatszod 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

wedge31
Akkor kodorgok egy kicsit a mocsár ugy is kemény melo volt.
Utoljára egy fél-elf csaj tanitott az ösi nyelvre miután megmentettem, mondanom se kell a nyelvlecke érdekes fordulatott vett ,hát igen a vizimai éjszakai élet elég szorakoztato.

wesker24
Nem nem Gossip volt a neve !! Assem tudom ki az a Gossip mert még csak a II.fejeztnél vagyok a Templomnegyedben !! Épp az utcákat jártam amikor ennek a csajnak Pletykafészek volt a neve !! Amugy akkor már érdekelne ki ez a Gossip ?? És egyáltalán a templomnegyedben van ? mert ha nem akkor ráér késöbb is !!
Riddick21
Õ az aki Gossip néven fut, ugye?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

wesker24
Az jó kérdés már nem tudom az utcán futottam vele össze a Templomnegyed valamelyik részén !! Nem sokat teketoriázott vagy egy arany sálért vagy egy pár arany kesztyûért vagy egy arany gyûrûért kész volt azonnal élvezetet nyújtani !! <#hehe><#nyes> Persze csak akkor ha jól megondolod mit mondasz neki !! Mert ha eltéveszted és olyat mondasz amit nem kellene akkor - 1 csajjal kevesebb !! <#vigyor>
wedge31
Pamela, az meg merre van ?

BEAST
Ha Shanit valasztod hogy vigyazzon a kolokre, akkor panaszkodik hogy a banya nem engedi hogy edesseget egyen :p ... Ezutan adhatsz neki egy picit, de gyanus korulmenyek kozott a banya eltunik 😄 ... nem lovom le a poen, de a tortenet vege fele kiderul par dolog a gyerekrol 😄 titkon mindig is darabolos gyilkos volt <#idiota>

wesker24
Na megvolt Shanival is az etyepetye !! <#hehe><#nyes>

A vén nyanyát meg lefizettem !!

Most már 4 csajom van + a prostik !! Sorrendben Triss Abigail Pamela (az egyik templomnegyedbeli nõ) prostik (templonegyedbeli) és Shani !!

Reméllem ad Shani egy küldetést amiben meg kell szabadulni a banyától .😊

A nõk meg...

Bár még az elején vagyok de úgy tûnik hogy Triss + Shani lessz az amolyan "Nagy Szerelem" ha rájuk hajtunk. A többi csaj csak egy futó kaland. 😊

Hósünk meg nagy kemény Harcos+Witcher és nem kizárt hogy a csajoknak bejön az ilyesmi. Egzotikum stb... Még az sem kizárt hogy az is elõny hogy terméketlen hõsünk ami még egy lapáttal tehet a dologra hisz nem hiszem hogy a fogamzásgátlás olyan fejlett lenne. 😊
lehet...😄

BEAST
Kezd ujra?

asszem van egy nem jó érzés bennem.újra akarom kezdeni a játékot:C
mit tegyek?

Srácok kis segítség kellene, én most kezdtem el a játékot, a problem az lenne, hogy kiválasztom a new game-et, elindítom a játékot, és amikor végez a pálya betöltésével egybõl kifagy. Fent van a legújabb vidkari driver, és az 1.1a-s patch is, a patch elött is ezt csinálta. Volt még vkinek ilyen problémája? Ha igen hogy oldotta meg?

hiba
Antialiasingot be elhet valahogy kapcsolni?
(8800)

BEAST
Szvsz tul sok erotikat tettek a jatekba, Triss es Shani meg ok , 1-2 megmentett "szuz" ellenszolgaltatasat es a hivatasos lanyokat is megertem. De tenyleg kicsit hihetetlen hogy egy bunronda, osz, sebhelyes fickotol, minden 1 es 99 ev kozotti nonemu leny azonnal elajul :o ... Neha poen, foleg amikor a varosban maszkalok es az emberek osszesugnak hogy "Hide your women, here comes the Witcher" xD

Hát nekem eddig nem adta de akkor majd piszkálgatom. Mondjuk már a legutóbb is pánikba estem tõle mert megcsináltam neki valami küldetést erre valami ilyesmit mondott hogy különleges jutalmat érdemlek. Mindezt a házában, az éjszaka közepén. Hát megállt tõle a szívem egy pillanatra. De aztán szerencsére más jutalomra gondolt. 😊

Why so serious?

BEAST
Varka, vagy Vaska, a teglas telep banyaja 😄D

És az elveszett gyerekeset ki adja? 😊

Why so serious?

BEAST
Ensem 😄 ... mint irtam en azt hittem az elveszett gyerek kuldeteset zartam ott le 😊 szoval nem tudom, de megerdemelte a halalt! <#idiota>

Hozzá milyen küldetés kapcsolódott? Mert én véletlenül elkeveredtem a házához és bementem ott pedig már rögtön írta is a küldetést és amikor megöltem akkor kiírta hogy mission succesful. De azt nem tudom kitõl kaptam volna meg azt a küldit.

Why so serious?

BEAST
En megoltem, mondjuk meglepodtem amikor utanafutottam es elojott egy halom noveny, de par adag tuztol mindenki meghalt korulottem xd

mama2
Na, amit adtatok oldal link, ott megnéztem a játékképeket és hát... Úgy belebizseregtem, hogy majdnem elélveztem<#idiota><#vigyor>.olyan szép grafja van, min álat😄. Ez nekem kell méghozzá eredetibe.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

én is meglepõdtem az öregen,elkísértem az oltárhoz,aztán elfutottam a házában,és ott ült,és tette a "dolgát"
én életben hagytam(de csak mert elõtte kinyírt😄)

BEAST
Ez jo kerdes, en sem fejeztem be, pedig azt hittem igen xd ... allitolag chapter 3ban lesz a barlangban ... ezt nem tudom megerositeni, en annyiban hagytam hogy ellatogattam az oreghez, kiderult rola egy ket dolog, ezutan mar a banyaval sem tudtam beszelni a gyerekrol, gondoltam vegeztem 😄 ezek szerint tevedtem 😊

és a kölköt hol lehetne megtalálni?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

😄
kösz😊

BEAST
Ha felvetted az elveszett kolkos kuldetest Varkanal, menj el a druidakhoz es kerdezd meg mit tud a dologrol. Elmeseli hogy ok nem valtoztattak at, mert a dryad gyerekek nem igy lesznek. Egy kis rabeszeles utan megmutatja hogyan is mukodik ez <#idiota>

a druida csajt hogy lehet lefektetni a mocsárban?😊

30 orenért simán beereszt. Valamiért a magyar fordtásban ez után nem felküld Shanihoz, hanem felhív szobára... Szerencsére aztán mégsem jön...

wedge31
Nagyon impozáns darab a csajok fontos következtetéseket vonhatnak le a méretéröl...

BEAST
Kar hogy fegyvereket nem lehet tarolni, eleg sok szep kardot kellett eldobnom a vegere mert mar nem volt a karakteren szabad hely xd

böröczk
: D Hát azt még felszedtem valahol az elején, akkor használtam is, mert jobb volt, mint a sima kard, mostmár csak giccsnek himbilimbizik Geralt oldalán : D Egyébként csak kardot és kardot, meg persze mágiát használok..

Kumiho #2179

wedge31
Azt a húsklofolót használod is vagy csak látványelem ?