The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akinek vistája van pls segítsen!
A problémám az, hogy elindul a játék és amikor az elsõ pályát be akarja, tölteni, leáll. A patch szerint az a baja hogy a vistánál a virtuális memoriát túltölti az op rendszer, erre van patch a microsoft oldalán de az nekem nem segít rajta, más hogy oldotta meg ezt a problémát?
http://support.microsoft.com/kb/940105 ez volt a patch amit letöltöttem.
Ja igen a játék is 1.1a-s patchen van, telepítés óta csinálja ezt, pls help délután 2 óta ezzel szarakodom!

Azt megtudná mondani valaki, hohy hogy lehet virágot szedni ?
A boszrkától megvettem a könyvet, elolvasta, közte van az fehér virág amibõl ha jól emlékszem 5 darab kell, a bokrok is megvannak, de nemjövök rá, hogy mit kell csinálni ahoz, hogy leszedje.
A keresés nem mûködik a fórumban, így bocs ha már volt téma.
Thx

Az új fiókom: DevLupius

barret
Tárgytalan...

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Probald letolteni a faq-bol,nekem egyik sem jott ossze.
A sima 1.1 meg meg a vizcsapbol is kifolyik.

Kötelezõ. Meg amugy is minek raknád fel régebbi patchet ha van ujabb?

Why so serious?

wedge31
Amikor kinyilik a kapu megmutatod a parancsot a rend lovagjának az meg nem hiszi el hogy a lovagrendhez tartozol.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

BlackShadow
az lenne a kérdésem, hogy pontosan miért is kerültem én börtönbe chapt 2 elején? 😄 az ilyen scriptelt animoknál nagyon beszokott lassulni a dolog, és lemaradtam az egész beszélgetésrõl/történésrõl, ott kapcsolódtam be mikor geralt leteszi a fegyvert 😊 kösz :p

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sziasztok!
(tetszik a game,stb...tudjátok jól ti is hogy király)
Hogyan is kell pontosan használni a rúnákat?Hogyan kell rákovácsoltatni az ezüst kardra?Mert a meteoritokat tudtam használni,de a rúnákból is vajon 3 darab kell mint a meteorokból?Ugyanúgy?Vagy nem?

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

wedge31
A bankár törpnél.

barret
Az 1.1 patch eleg hozza? Vagy az 1.1 a is kotelezo?

CalebJoe
Ezt a Titkos Kapuk könyvet hol találom a Chapter II-õn?
Thx!
BaLTáSGYiLKoS
<#nevetes1><#pias>

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

böröczk
gyá, ilyen swallow potion-t tudok valakitõl venni Chapter II-ban? Ami keményen nyomja fel az életerõt.. Mert a kotyvasztásához még hiányoznak hozzávalók... talán azt kellene vennem, de kitõl?

Kumiho #2179

TVelvet
jaj a fecske az nagyon szükséges cucc az egész játékban, végéig kell kb anélkül normálon eggyes helyeken meghalsz :S
Az a helyzet az elsõ fejezetben vok,de hiánycikk a "Fecske" nevû lõré.Mikor akarok mixerkedni kiírja hogy pár dolog még hibádzik.A kérdésem:a kocsmában attól a zizzent alkimistától be tudom szerezni ami kell?Ennek a löttynek a hiánya miatt nem tudtam kinyírni a Beast-ot.Tényleg Abigail ott és akkor milyen esélyekkel indul?Úgy értem a túlélésre a Beast-os balhéban?

TVelvet
jo, én nekem volt olyan hogy ooo 5 darab 5-öst dobtam, jo mondom emelek mint az állat, ellenféle jön mit dob, na mit? 5 darab 6 os hallod nemvoltam ideges
wedge31
Bink playerel az összeset meg tudod nézni a játék könyvtárából.

wedge31
Ez hihetetlen most buktam egy rakás pénzt kockapokeren full house-om volt erre az drága törp dobott egy royalt erre még Korda Gyuri is bekiabállta volna az all inn-t <#falbav>

Aragorn10
mentésem bocsi 😊😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Itt az utolsó metnésem, nézd meg benne a nõket elvileg csak 1-vagy kettõ nem volt meg 😊😊😊

http://rapidshare.com/files/67015611/ment_s.rar.html

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

AntiHero
Remélem felkerûl a netre a maygar szinkron mert addig nem játszok vele. (kicsit játszotam vele, eddig nagyon bejött)

Megfogom venni majd a játékot de nem most😞 Max karácsonykor. Mert most vettem Hellgate:Londont szval nuku pénz ilyenekre.
Addig meg jó lenne játszani magyar szinkronnal😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

köszi...ez már kellett..a telepített *.ogg-okból már vártam a soundtracket,ami benne lesz a collector's edition-ben..de addig is jó hallgatni..remélem gyorsan lejön😊
aham, akkor az megvan már, csak nem rémlett, hogy extra dolgot is találtam ott 😊
azért köszi

jah, meg találsz egy pletykafészek vagy angolul gossip nevezetü hölgyet, õt is meglehet rakni, feltéve ha jól dumálsz vele, és a megfelelõ ajándékot átadod neki.

"egyik"-et akartam írni

Jut eszembe, aki teheti, szerezze be a játék soundtrack albumát(nem a 20 számos ''ingame''-re gondolok, hanem van egy 15 számot tartalmazó kieg. cd is. Alanti linken torrentrõl le lehet szedni(a 115MB-s felsõ):

http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=The+Witcher+OST+-+Audio+CD

Nem hittem vna h vmi eccer felül múlja a Gyûrûk Urát vagy a Zanzarah-t.
Hát ez igen...

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

wedge31
1.1a patch mindenképp legyen mert anélkül nem tudod végigtolni.
A daemon pro elég nem kell crack.

az elsõ triss, miután az orvosságot elkészítetted neki, a beszélgetés egyik pontjánál ha jól választasz, megtörténik a dolog.
Második vesna, vizimai külváros kocsmájának pincérnõje. Pt ha este megmented a banditáktól, majd hazakíséred éppségben, felajánlja, hogy a malomnál találkozhattok, hozzál bort, õ állja a kaját. Alkonyatkor odamész, és megtörténik a dolog.
A tiszteletes házától nem messze van egy pár ház külön, ott egyik csajszinak amennyiben virágot adsz, eljuttat a menyországba 😊
A fejezet végefelé abigailel való beszélgetés során megfelelõ opciót választva vele is szórakozhatsz.
2. fejezetben templomnegyednél kurvákat találhatsz, velük lehet pénzért, vagy ha missziót végrehajtasz carmennek, és nem érsz pénzt, virágért cserébe elmehetsz bármelyikkel. A kocsma közelében van egy ház, ahol egy emberke megbíz téged kincskereséssel. A házban ahova küld találsz egy elf csajt, akit miután megmentettél, és meglátogattál, valamint megfelelõen beszélgettél vele, megjutalmaz.
Nálam egyelõre ennyi, majd ha tudok többet, leírom 😊

abban a kriptában találod meg az egy szefirát ha jól emléxem a kéket, szóval oda le kell menned 😊

Picit komolytalan kérdésem van<#confused>
Hogy indítsam el a játékot?Crack legyen?Patch legyen?
Köszi!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Énnekem már 5 csaj megvan, azoknak a képeit ki is mentettem szépen, majd a végén egybe - ha van rá igény - feltöltöm...

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

AntiHero
Valaki leírhatná hány nõt lehet megdönteni és hogyan hol feltételek stb...
Esetleg a kártya képét is mellé rakhatná.
Vagy nincs ez valahol össze szedve?
FAQ beleraknám😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

😄D

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

BEAST
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bementek a malomba, es a hatterben par ember arrol beszel hogy valami kisert a malomban, mert mindig olyan furcsa hangokat lehet hallani onnan, lehet egy Witchert kellene hivni 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

wedge31
Nem hinném hogy spoileres, két katona arrol beszél miközben döngeted a csajt aki sikoltozik mint állat hogy a szellemek milyen hangokat adnak ki meg milyen félelmetes ez az egész.

A RELIEFekre gondolsz. ACT3-ban lesz szerepük az elején.

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

spoilerben megírnád a vicces bejátszás mirõl szólt? lemaradtam a malomról sajnos.

Tehenész paraszt csaj meg elf csaj? Ezeket bõvebben leírnád hol vannak.
vigyázz vele, mert könnyen a monitor elé szögez 😊
és mentegess néha, mert megesik, hogy hibával leáll.

wedge31
THX.

Na végre,pár perc és elérkezek oda,hogy kipróbáljam a játékot😊
Elég rossz volt a S/P arány😞Sokaknak kell a game látom.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

egy holtágban van, a kukorix barlangja melletti folyosón fogod megtalálni asszem.

szörnyek elleni kard (nemtom sose hogy az az acél e vagy az ezüst, mindegy megtalálod.) és a nagy ellenfelek elleni harcmodor. pár csapás és vége.

tûzes szarságot csapass rá, aztán ezüst karrdal üsd meg még párszor, és menni is fog. Nekem 2 tüzes spell meg 2 kombó megölte.

wedge31
Ezért jó a forum ,visszatöltés és mehetek le a csatiba én ugyanis nem találtam meg eriket.

Ebola75
Szasztok, a mocsárban lévõ nagyobb fajta Szúrgeciket hogyan kell megölni? Bármivel próbálkozom, alig sebzek rajtuk...hóvihar meg tût meg erõattack nem ér lóf@szt se, ezüst kard meg meteorit kard se...a többi meg meg sem sebzi szinte...akinek ötlete van help please

jah, bocsi, hogy nem egybe írom, de folyton jutnak eszembe a dolgok 😊
szóval... dumáltam a kórházban én mindenkivel, de semmit nem kértek tõlem az ápolók. Valamilyen idõszak kell, hogy adjanak missziót?
quest logban van egy olyanom, hogy shani majd meghálálja a dolgot, de bármikor próbálkozom vele, nem akar semmi újat mondani, vagy csinálni. Gondolom majd késõbb változik. Ha nem, akkor segítsetek 😊

BEAST
Nem, nem ra 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

wedge31
Arra az imádkozosra gondolsz ,mert az nemigazán kézséges.

nem-nem.
ahogy kilépsz a csatornából, és a templomnegyedben találod magad, ahol felvisz a lépcsõ az utcához. Na ott ahogy állsz betöltés után, egybõl jobbra van egy disznófej (pontosan nem emlékszem milyen). Rálehet kattintani, és valamit rákéne pakolni, hogy történjen valami.
Meg eszembe jutott még1 kérdés.
A csatornában megtaláljuk erik a "viking" holttestét, akinél van egy levél, illetve egy kulcs az egyik kriptához. Na ott én semmi érdekeset nem találtam, csak pár kacatot, meg némi ellenséget. Nincsen semmi jelentõsége annak a helyszínnek?