The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A problémám az, hogy elindul a játék és amikor az elsõ pályát be akarja, tölteni, leáll. A patch szerint az a baja hogy a vistánál a virtuális memoriát túltölti az op rendszer, erre van patch a microsoft oldalán de az nekem nem segít rajta, más hogy oldotta meg ezt a problémát?
http://support.microsoft.com/kb/940105 ez volt a patch amit letöltöttem.
Ja igen a játék is 1.1a-s patchen van, telepítés óta csinálja ezt, pls help délután 2 óta ezzel szarakodom!
A boszrkától megvettem a könyvet, elolvasta, közte van az fehér virág amibõl ha jól emlékszem 5 darab kell, a bokrok is megvannak, de nemjövök rá, hogy mit kell csinálni ahoz, hogy leszedje.
A keresés nem mûködik a fórumban, így bocs ha már volt téma.
Thx
Az új fiókom: DevLupius
A sima 1.1 meg meg a vizcsapbol is kifolyik.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Why so serious?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
(tetszik a game,stb...tudjátok jól ti is hogy király)
Hogyan is kell pontosan használni a rúnákat?Hogyan kell rákovácsoltatni az ezüst kardra?Mert a meteoritokat tudtam használni,de a rúnákból is vajon 3 darab kell mint a meteorokból?Ugyanúgy?Vagy nem?
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
Kumiho #2179
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
http://rapidshare.com/files/67015611/ment_s.rar.html
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Megfogom venni majd a játékot de nem most😞 Max karácsonykor. Mert most vettem Hellgate:Londont szval nuku pénz ilyenekre.
Addig meg jó lenne játszani magyar szinkronnal😞
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
azért köszi
http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=The+Witcher+OST+-+Audio+CD
Nem hittem vna h vmi eccer felül múlja a Gyûrûk Urát vagy a Zanzarah-t.
Hát ez igen...
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
A daemon pro elég nem kell crack.
Második vesna, vizimai külváros kocsmájának pincérnõje. Pt ha este megmented a banditáktól, majd hazakíséred éppségben, felajánlja, hogy a malomnál találkozhattok, hozzál bort, õ állja a kaját. Alkonyatkor odamész, és megtörténik a dolog.
A tiszteletes házától nem messze van egy pár ház külön, ott egyik csajszinak amennyiben virágot adsz, eljuttat a menyországba 😊
A fejezet végefelé abigailel való beszélgetés során megfelelõ opciót választva vele is szórakozhatsz.
2. fejezetben templomnegyednél kurvákat találhatsz, velük lehet pénzért, vagy ha missziót végrehajtasz carmennek, és nem érsz pénzt, virágért cserébe elmehetsz bármelyikkel. A kocsma közelében van egy ház, ahol egy emberke megbíz téged kincskereséssel. A házban ahova küld találsz egy elf csajt, akit miután megmentettél, és meglátogattál, valamint megfelelõen beszélgettél vele, megjutalmaz.
Nálam egyelõre ennyi, majd ha tudok többet, leírom 😊
Hogy indítsam el a játékot?Crack legyen?Patch legyen?
Köszi!
★ 汤姆 李
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Esetleg a kártya képét is mellé rakhatná.
Vagy nincs ez valahol össze szedve?
FAQ beleraknám😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
és mentegess néha, mert megesik, hogy hibával leáll.
Elég rossz volt a S/P arány😞Sokaknak kell a game látom.
★ 汤姆 李
szóval... dumáltam a kórházban én mindenkivel, de semmit nem kértek tõlem az ápolók. Valamilyen idõszak kell, hogy adjanak missziót?
quest logban van egy olyanom, hogy shani majd meghálálja a dolgot, de bármikor próbálkozom vele, nem akar semmi újat mondani, vagy csinálni. Gondolom majd késõbb változik. Ha nem, akkor segítsetek 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ahogy kilépsz a csatornából, és a templomnegyedben találod magad, ahol felvisz a lépcsõ az utcához. Na ott ahogy állsz betöltés után, egybõl jobbra van egy disznófej (pontosan nem emlékszem milyen). Rálehet kattintani, és valamit rákéne pakolni, hogy történjen valami.
Meg eszembe jutott még1 kérdés.
A csatornában megtaláljuk erik a "viking" holttestét, akinél van egy levél, illetve egy kulcs az egyik kriptához. Na ott én semmi érdekeset nem találtam, csak pár kacatot, meg némi ellenséget. Nincsen semmi jelentõsége annak a helyszínnek?