The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raymond, a detektív fogja odaadni, miután elbántál kosvelõvel. ha beraktad mind a 10-et, ne felejtsd el meglátogatni kalksteint, mert kapsz 1000 orent tõle.

OFF:

ÉS BRUCE WILLIS AZ EGÉSZ FILMBEN VÉGIG KÍSÉRTET!

ON.<#bee1>

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

Ja, és elnézést kérek, hogy lelõttem a poént. De mostmár megérted, miért írtam #2580-ban amit írtam.

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

nowan-nél a pont.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem már csak 1 sephirot hiányzott, tracking a gólemtemetõbe mutatott, semmi infó senkitõl. Aztán nekiálltam JÁTSZANI. Nem rohangálni a küldetések után. Kis gyilkolászás a mocsárban, beugrottam hájúdújúdú-zni mindenhova, aztán Vaska-nál kibújt a szög a zsákból.

Ennyi. Rájöttem, nem a küldetéseket kell mindig megoldani. JÁTSZANI kell. Azóta nem nagyon sírok helpért, csak kószálok egy baromi jól eltalált, gyönyörû világban. És sokkal jobban élvezem.

Azar Javed vette fel Raymond alakját. Figy. A naplóban jelöld be a Magic Tower küldetést Tracking-re és írd már le, hogy hova mutat. +Ugye "Raymond" megkér, hogy öld meg Rammsteint, v. hogy hívják, én azt hazudtam, hogy megtettem már, utána meg elmentem a házába (20 orenért megvesztegettem az õreit), és szóltam neki a szituról, meg hogy lapítson pár napig. Akiket ártatlannak találtál, szóltál már nekik? Leuvaarden felajánlotta már segítségét a küzdelemhez? Hány gyanúsítottad van még? Melyik aktív(TRACKING)? Stb.

Egyébként konkrét infót nem nagyon tudsz szerezni senkitõl a játékról, ha nem mondod el PONTOSAN miket csináltál már meg. Lehet, hogy valaki mással kell beszélni. Sephirotokat sem sorban adja, hanem ahogy megtalálod õket.

A játék erõssége a sokágú történetszál. Nem csak egy jó út van. Haladj a sztorival! Öld meg Kosvelõt vagy ha tudod, csak mond azt Raymondnak, hogy megölted. Gyûjtsd be a 10 követ, nyisd ki tornyot és kapaszkodj! 😊
wesker24
De már voltam a temetõ kriptájában is és ott megtaláltam az igazi Raymond holttestét !! A boncolás is megvolt már ott az jött ki hogy Kalkstein mérgezte meg a rabot egy erõs alkimiai fözettel ami májzsugort okozott !! Amugy az összes gyanusitott listán végigmentem kikérdeztem mindenkit akit lehet Vivaldi, Leuvarden, Kosvelõ, Kalkstein, Vincent,stb.. de nekem valahogy ugy jött ki akkor téves következtetés alapján hogy mindenki ártatlan csak Kalkstein maradt gyanusitott !! Amugy van még egy dolog ezek szerint az ál Raymond aki a házban van azt akarja hogy öljem meg Kosvelõt !! Mert azt olvastam hogy valaki megölte az igazi detektivet és felvette Raymond másolatát !! Amugy én a városi õr kapitánnyal jóban vagyok !! A fene se tudja már hogy van ez ha már elszurtam az egészet akkor mégis hogyan vigyem tovább ?? elözö mentésem nincs !! Ja és még egy dolog amikor bemegyek most már az ál Raymondhoz már az elején feltünt nekem hogy miért mozog vadul össze vissza a farkas medálom !! Ezek szerint azért mert valaki felvette Raymond alakját csak azt nem tudom ki ??
A faq-ban lévõ ajánlott gépigényt nekem az 1.1a patch-el sikerült csak elérnem.Az alap 1.1-es javítással eléggé gáz volt,minden minimum volt😞
Még jó,hogy felfigyeltem erre a patch-re mivel kellett 1 újabb a magyarítás végett<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

#2572:itt a lényeg!+válaszoltad,köszi.
A többi fogalommal tisztában vagyok(régi rpg fan vok😉,azért azt is köszi!

És bocs, megint kicsit félreérthetõ voltam:
herbalizmus = "virágszedés"
alkímia = lötyikeverés
=> herbalizmus ≠ alkímia

"Én úgy vettem észre,hogy jobb klikkre is harcol.Vagy nem?"

Öööö, most akkor mit értünk a mágián? Harc közben varázsol, én ezt értem rajta, tehát: igen. De mindegyiket harc közben kell használni. De ha a mágián a herbalizmust (egyesek szerint "herboteizmus", LOL), lötyikeverést érted, akkor meg nagyon elbeszéltünk egymás mellett. Szóval mire is vagy kíváncsi? Alkímia ≠ Mágia !

Bal klikk a támadás, jobb klikk a varázslás.

(Megj.: E miatt a bonyolult harci rendszer miatt a megjelenése óta sokan elmarasztalják a játékot. Nehéz megszokni, elismerem. ;P)

Akkor végülis csak bal klikk van csatára és a jobb klikk van mágiára?
Én úgy vettem észre,hogy jobb klikkre is harcol.Vagy nem?

A nyomozás végén nem lehet Kalkstein a tettes. Csak gyanúsított, abból meg sok van (Suspect: XY a Journalban). Apránként mindenkit tisztázni fogsz, de addig sok minden történik, sokszor inaktívak, amíg nincs újabb nyom. Temetõbe bejutottál már? Ezek szerint a kriptában még nem voltál.

Nem kell semmit aktívra rakni, csak megtalálni azokat a köveket, ahol a varázslatokat meg tudod tanulni. Utána csak ki kell választani bal oldalon és a jobb klikkel azt fogja használni, amíg tart az Endurance.

Jó reggelt neked is!

Hogyan tudom inaktívra rakni a mágiát?
Azaz,hogy kell kikapcsolni-bekapcsolni?
Egyébként jó reggelt all😊

Boncolás is megvolt már? De amúgy nem õ az igazi tettes (el lehet jutni téves következtetésekhez, én pl így vesztem össze a városi örség kapitányával). De ez nem baj, ettõl még be lehet fejezni a szálat.

wesker24
Nálam a nyomozás végén a vádlott Kalkstein lett csak hogy sehogyse tudom megszerezni tõle az utolsó szefirát !! Megnéztem a házát de seholsincs !

wesker24
Esetleg a Ket'har szefirája nem tudod hol van ?? Ha megcsináltad már a Mágustorony küldit !!
Hm, én is valami hasonlóra gondoltam, csak egyértelmûnek vettem, hogy be kéne menni a temetõbe hozzá. Köszi.

valószínûleg éjfélkor leölted már a férjének a szellemét a temetõ elõtt, és ezért lehetett leadnod egybõl a missziót. temetõbe késõbb jutsz csak majd be.

Hm, a városban a temetõ elõtt találkoztam egy csajszival, bizonyos Hildegard Zollstock-al, aki megkért, hogy vadásszam le a temetõben a drágalátos - egy hónapja halott - férjét, hogy ne kísértse tovább. Viszont ezen beszélgetés után rögtön tudtam Neki válaszul adni, hogy elvégeztem a feladatot. S miután megtörtént, a küldetés teljesítve, viszont a temetõ zárva... jól gondolom, hogy itt valami humbug van? Esetleg van valami fontos a temetõben, amiért a késõbbiek során fontos lenne bemenni? Mert gondolom ezen kérés után lett volna rá lehetõségem, csak valami gubanc történt a bitek tengerében, és megoldottá vált a küldetés...

wesker24
Na megoldotam már csak egy hiányzik a Ket'har szefirája ami a druidáknál van ?? Hogy lehet az utolsó szefirát megszerezni ??
wesker24
Ha Melitele vagy nemtom hogyhivják szobrára gondolsz akkor azt megnéztem de nem volt benne eddig semmi !! Az apácanövendék mondta hogy Melitelenek 3 dologra van szüksége gyümölcs virág a harmadik meg nem tom mi !!
LoCk
Nem,de most megnézem..<#hehe>
Thx!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Mor3llo
azt hiszem a kórházban kell odamenni a szoborhoz, és katt rá

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

wesker24
Hello nem tudja valaki hol vannak a szefirák ami a mágus toronyhoz kell ?? Már 6-ot megtaláltam de amaradék 4-et nem tudom hol van ??

Ven'h Gevrath Oth és a Kethar szefirája hiányzik már csak ??
Bucser
nem white gull kell alapanyagnak? (magasabb szintû potionoknál elõfordul.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mor3llo
meditáció közben nézed az alkímia ikont ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Bizonyára Abigail-lel 1 életre felöntöttetek a garatra 😄

LoCk
Na ugy latom nekem nincs is alkimia ikonom..
Tortenetfuggo kepesség..hmm
Valamit elszúrhattam...

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Sarapetike
vagy alkoholt itál vagy mérgezés

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Jah,nem olvastam végig😞
De ott a válasz!Nagyon jó!thx.
Azthiszem elölrõl kezdem Witcher-t😊Anyanyelvemen😊)

Hi

Sikerült megölnöm Bestiát, mindenféle itókával, amit az elõtte lévõ betöltés elõtt ittam meg. De azóta játék elmosodótt, ha mozog a karakterem. Gondoltam az egyik ital mellékhatása, de meditáltam leglább 15 órát és nem változott semmi.
Videóknál jó a kép, sõt ha régi mentést töltök be, az is jó.
Nem tudjátok mi lehet a baja?
LoCk
Eddig nem keszitettem fõzeteket.
Hogyan kell? A koscsisziv fõzetet szertném elkészíteni.
Van nállam vagy 5 féle jóminõségü alkohol,de egyik sem jó.

Mor3llo
FAQ 😊

Nagyon komoly ez a játék<#eljen>
Harcrendszert már elsajátítottam.Az elsõ órákban igencsak fura volt😊
Azt viszont nem tudom,hogy a mágiát hogyan lehet kikapcsolni(harcnál az az elsõdleges és így nem jó)<#nemtudom>
Honosítva használjátok egyébként?Van rá lehetõség?

bardocz
nekem fraps 400fps-t ír ki amikor gtr2 tölt,aztán meg pocsékszar videót csinál
barret
Sztem tobb fps.A fraps csal ha kepet lopsz vele...
Nalam ugy 10 fps-t lenyul mindig 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

LoCk
Megoldottam.
Konnyu.
Felszaladsz a lépcsõn,majd szaladsz korbe.
Amikor ugy erzed,hogy tud menni ezerrel a tuzmágia,akkor megfordulsz és egy vagy 2 tuzet ranyomsz, majd eros fokozatban acel kardal raversz 1-et, vagy ha jó a reflexed, akkor 2-ot.
Majd ezt megismétled,annyiszor ahányszor csak kell.
Ha ügyes vagy több sérülést nem tud okozni.

BEAST
Egyszerubb ha befutsz az egyik sarokba, ahol oszlop es egy szarkofag is van, onnan nyugodtan lehet szorni ra az Ignit, o nem fer hozzad xD

A fonokhoz meg vitality + endurance potik , Willow, wolf es wolverine potik es egy maxolt steel strong + silver fast komboval konnyu leverni 😄 ... Igy nekem par perc volt a leverese, a szovegelessel egyutt xD ... potikkal meg tap karddal akkorakat lehet ra critelni hogy szohoz sem jut 😊 csak akkor van problema ha nem maradt toxicity szint minden potira 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ioles
Valaki vmi infot tudna adni?

LoCk
Thx!
A szörny már halott.
Ezek az italok nem állnak rendelkezésemre sajna,így az öreggel elleszek.

LoCk
Nem sikerult nekem sem megölni,bár sebesülést tudtam okozni..<#hehe>

LoCk
Még a Crysis-t is jol bírja.<#wink>

TVelvet
Itt igyál be egy álloképesség növelõ potyit, hogy sok ignit tudj nyomni és futkoss az egyik oszlop körül.

Javedet meg ugy kell hogy leraksz a földre egy ilyen tüskés bizbaszt, az is egy ilyen jel, abba megszokott akadni + sebzi is, én akkor odamentem és ignit toltam bele, belevertem 2-3 csapást aztán ellöktem, és futottam tovább, igyál be egy füzfa fözetet hogy netudjon leütni, és egy fecskét, ha van, mert sokat kell futkosni legalább 10-15 perc mire agyonvered. :S
Ráadásul én még elvenni a cuccokat sem tuttam töle, mert beeset amikor megöltem egy ilyen lyukba -.-
94 fps?! 😮 Jó kártya az a 8800 Ultra xD...
Nem tudja vki, hogy mikor jön elõ a Yodiac pap? Mert akárhányszor megyek vissza a partra sosincs ott...

LoCk
Thx!
Ha eljutok az öregig és sikerül levernem megmondom.