The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉS BRUCE WILLIS AZ EGÉSZ FILMBEN VÉGIG KÍSÉRTET!
ON.<#bee1>#bee1>
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ennyi. Rájöttem, nem a küldetéseket kell mindig megoldani. JÁTSZANI kell. Azóta nem nagyon sírok helpért, csak kószálok egy baromi jól eltalált, gyönyörû világban. És sokkal jobban élvezem.
Egyébként konkrét infót nem nagyon tudsz szerezni senkitõl a játékról, ha nem mondod el PONTOSAN miket csináltál már meg. Lehet, hogy valaki mással kell beszélni. Sephirotokat sem sorban adja, hanem ahogy megtalálod õket.
Még jó,hogy felfigyeltem erre a patch-re mivel kellett 1 újabb a magyarítás végett<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
A többi fogalommal tisztában vagyok(régi rpg fan vok😉,azért azt is köszi!
★ 汤姆 李
herbalizmus = "virágszedés"
alkímia = lötyikeverés
=> herbalizmus ≠ alkímia
Öööö, most akkor mit értünk a mágián? Harc közben varázsol, én ezt értem rajta, tehát: igen. De mindegyiket harc közben kell használni. De ha a mágián a herbalizmust (egyesek szerint "herboteizmus", LOL), lötyikeverést érted, akkor meg nagyon elbeszéltünk egymás mellett. Szóval mire is vagy kíváncsi? Alkímia ≠ Mágia !
(Megj.: E miatt a bonyolult harci rendszer miatt a megjelenése óta sokan elmarasztalják a játékot. Nehéz megszokni, elismerem. ;P)
Én úgy vettem észre,hogy jobb klikkre is harcol.Vagy nem?
★ 汤姆 李
Jó reggelt neked is!
Azaz,hogy kell kikapcsolni-bekapcsolni?
Egyébként jó reggelt all😊
★ 汤姆 李
Thx!
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ven'h Gevrath Oth és a Kethar szefirája hiányzik már csak ??
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Tortenetfuggo kepesség..hmm
Valamit elszúrhattam...
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
De ott a válasz!Nagyon jó!thx.
Azthiszem elölrõl kezdem Witcher-t😊Anyanyelvemen😊)
★ 汤姆 李
Sikerült megölnöm Bestiát, mindenféle itókával, amit az elõtte lévõ betöltés elõtt ittam meg. De azóta játék elmosodótt, ha mozog a karakterem. Gondoltam az egyik ital mellékhatása, de meditáltam leglább 15 órát és nem változott semmi.
Videóknál jó a kép, sõt ha régi mentést töltök be, az is jó.
Nem tudjátok mi lehet a baja?
Hogyan kell? A koscsisziv fõzetet szertném elkészíteni.
Van nállam vagy 5 féle jóminõségü alkohol,de egyik sem jó.
Harcrendszert már elsajátítottam.Az elsõ órákban igencsak fura volt😊
Azt viszont nem tudom,hogy a mágiát hogyan lehet kikapcsolni(harcnál az az elsõdleges és így nem jó)<#nemtudom>#nemtudom>
Honosítva használjátok egyébként?Van rá lehetõség?
★ 汤姆 李
Nalam ugy 10 fps-t lenyul mindig 😊
Bérbe vehet? reklámfelület...
Konnyu.
Felszaladsz a lépcsõn,majd szaladsz korbe.
Amikor ugy erzed,hogy tud menni ezerrel a tuzmágia,akkor megfordulsz és egy vagy 2 tuzet ranyomsz, majd eros fokozatban acel kardal raversz 1-et, vagy ha jó a reflexed, akkor 2-ot.
Majd ezt megismétled,annyiszor ahányszor csak kell.
Ha ügyes vagy több sérülést nem tud okozni.
A fonokhoz meg vitality + endurance potik , Willow, wolf es wolverine potik es egy maxolt steel strong + silver fast komboval konnyu leverni 😄 ... Igy nekem par perc volt a leverese, a szovegelessel egyutt xD ... potikkal meg tap karddal akkorakat lehet ra critelni hogy szohoz sem jut 😊 csak akkor van problema ha nem maradt toxicity szint minden potira 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A szörny már halott.
Ezek az italok nem állnak rendelkezésemre sajna,így az öreggel elleszek.
Javedet meg ugy kell hogy leraksz a földre egy ilyen tüskés bizbaszt, az is egy ilyen jel, abba megszokott akadni + sebzi is, én akkor odamentem és ignit toltam bele, belevertem 2-3 csapást aztán ellöktem, és futottam tovább, igyál be egy füzfa fözetet hogy netudjon leütni, és egy fecskét, ha van, mert sokat kell futkosni legalább 10-15 perc mire agyonvered. :S
Ráadásul én még elvenni a cuccokat sem tuttam töle, mert beeset amikor megöltem egy ilyen lyukba -.-