The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teljesen esélytelennek látom a harcot ellene és az érdekelne valaki tud e valami biztos taktikát? Hiába nyomok be a harc elõtt Blizard,Wolverine,Swallow löttyöket szinte semmit sem ér.. Egybõl megvakít egy kettõt rámcsap és annyi, jóesetben megtudok inni még egy azonnali gyógytrutyit de aztán ugyanúgy kivégez kb másfél perc alatt, épphogy meg tudtam sebezni...
ötlet?
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Nefürgyé le!
A osszetevõit meg tudod szerezni, a kovács meg összerakja.
4-et talaltam de ugy tunik nem eleg.
BTW nagyon jo a jatek a nyilvanvalo hianyossagai ellenere.
koszi
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Any idea?
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Remélem, segített. Üdv!
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
"hiába töltesz le másikat, mindegyik a leevancleef verzió.. tudom, mert vagy 8 fajta nevût töltöttem le..nem kevés szívásomba került, míg rájöttem, hogy lehet megcsinálni, nekem is azt írta ki, hogy "not installed properly" meg corrupted
így csinájátok, akiknek nem megy:
1. feltelepíted a dt pro advance 4.10.0218-at (csak ebben van benne a virtual IDE opció, a .0215-ben nincs még!).
2. nem csinálsz semmi törést egyelõre, semmit, hanem ÚJRAINDÍTOD a gépet, és újraindításnál F8 -> majd SAFE mód, ebben elindítod a géped
3. SAFE mód alatt fogod, és a leírás szerint a régi cryptapi.dll-t átnevezed cryptapi_.dll-re, majd a tört cryptapi.dll-t és a dtpro.hlp-t bemásolod a C:program filesdaemon tools pro könyvtár alá, az utóbbit felülírod a meglévõvel
4. MOST elindítod a DT-t. Feladja az emailcím és felhasználónév kérést, kitöltöd igény szerint.
5. bejön a DT. elméletileg már mûködnie kell az Add Virtual IDE drive opciónak.
6. kilépsz belõle (bezárod), majd az Agent-et is kilövöd a Taskbaron
7. ezután a cryptapi.dll-t átnevezed mondjuk cryptapi2.dll-re és az eredetit, amit korábban átneveztünk cryptapi_.dll-re, azt visszanevezed sima cryptapi.dll-re
8. újraindítod a géped normál módban és mûködni fog!
ennyi, remélem ezzel már mindenkinek menni fog
ps: ha lehet, azt a leevancleef verziót szedjétek le, amiben a crack az külön dll-ekben található meg, nem pedig a patch.exe-s, mert azzal nem biztod hogy menni fog, ráadásul a windows könyvtárban elhelyez egy bassmod.dll-t ami valszeg valami kémprogram."
Bocs, hogy ilyen nagy.
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
az elején hogykell kiiktatni az a sáskát?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
a magyar felirat miatt mentek el a párbeszédek hangjai ugye??
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Ami most konkrétan eszembe jut, az a törp kovács a templomnegyedben, amikor panaszkodik és Geralt visszakérdez: - Thiefs? erre alatta a magyar szöveg: -Megéri ez neked? 😄
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Megtudná valaki mondani hogy kell crackelni normálisan a witcher?
Fent van a DT Pro Advanced és IDE driverbe be van mountolva. Elöször többszöri próbálkozásra elindult és játszottam, majd másodszorra nem idult el. DT ujratelepités stb. megint elindult. De 3.szorra megin nem indult és akármit csináltam, hiába tettem ujra a DT.t nem ment. Hiába IDE.be van beismertetve semmi. Tudna valaki segíteni? Elõre is thx.!
Min. konfigot néztem, de azért kösz.
De azert Thx!
nem hiszem el, egyszerûen nem tudom megölni a Bestiát. Mikor megöli mellõlem a lányt, és nem gyógyít, fél perc és meghaltam.
Ti használtatok valamit harc közben, vagy csak ütöttétek és szevasz?
Nem tudom mit ronthattam el a játék során, hogy ennyire béna vagyok a Bestia ellen.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Ezen a konfigon elindulna szerintetek full low-n?
P4 3GHz, 512RAM, Radeon9250.
Kösz!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Nem talalom a Striga szarkofágját.
Ha valaki tud plz. help!
Jöhet privben is..
Thx!