The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PTW
erõs igni-vel és sok futással-kitartással. ütni szerintem nem nagyon érdemes

PTW
Valaki tud segíteni Azar Javed ügyben?

Teljesen esélytelennek látom a harcot ellene és az érdekelne valaki tud e valami biztos taktikát? Hiába nyomok be a harc elõtt Blizard,Wolverine,Swallow löttyöket szinte semmit sem ér.. Egybõl megvakít egy kettõt rámcsap és annyi, jóesetben megtudok inni még egy azonnali gyógytrutyit de aztán ugyanúgy kivégez kb másfél perc alatt, épphogy meg tudtam sebezni...

ötlet?

LoCk
Aki itt jár az plz. help!
Hogyan kell kinyírni azt a dögöt,amit Rémusz Báttya idézett meg?
Csak az nézze meg aki ott már járt!!! Thx!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
Csak ügyesen.<#wink>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

okay akkor nyugodtan csinalhatom a tobbi questet thx
LoCk
Majd az egyik küldetés során megtudod, hogy ki az.

Meg tudja vki mondani hogy deritem ki hogy ki a vérfarkas?Naplo azt irja varjak turelmesen de nem tortenik semmi.
LoCk

LoCk
Igen.Full garfikan az esetek tulnyomó tobbségében meg sem rezzen.Eddig csak az egõ városos résznél,amikor legalább 15-en kaszaboltak körülöttem ..néha beszaggatott.<#hehe>

Szintén zenész...

Nefürgyé le!

bardocz
ha a játékot végigvittem utána még tudok kalandozni gyilkolászni meg ilyenek?
barret
Evvel a geppel gondolom eldocog full grafikan 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

LoCk
Ha nem vagy felkeszulve az eletedbe..<#hehe>
A osszetevõit meg tudod szerezni, a kovács meg összerakja.

bardocz
ma már megvan az 1 giga ram már csak le kell jönnie és mehet a játék😊
Hany tukordarabot kell osszeszedni a mezon (4.fejezet, Alina)?
4-et talaltam de ugy tunik nem eleg.
BTW nagyon jo a jatek a nyilvanvalo hianyossagai ellenere.

koszi

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Bucser
NA régi RPG fanként gondoltam mit nekem nehézégi szint tegyük legnehezebbre és kezdjünk bele úgy😊 el is jutottam a beasthez ahol megállt a tudomány... Ha Abigail nem healel meghalok. a beast folyamatosan stunlockol és meggyújt a barghestek meg 3-4 harapásból megölik Abigailt. Mókás... Nem hat rá az Aard sign azaz nem lehet hátralökve feldöntve leszúrni a Beastet. Szerintem még van a drágának tûz immunitása is szóval az Igni-vel sem megyek sokra. Valakinek valami ötlete van esetleg?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Riddick21
kösz!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

másik fórumon válaszoltam, olvasd el<#vigyor2>

Riddick21
Megállt a tudomány: ott tartok, hogy fény derült a detektív valódi kilétére, most ki kellene csalnom a mocsárhoz, csakhogy a 10 kõ hiányzik és nem nagyon vágom, hogy mit kellene csinálnom, hogy megszerezzem, ill. kit kellene kérdeznem ez ügyben. Minden szereplõm elmondta a magáét, megvolt a party Shaninál, remekül végzõdött és most valahogy elakadtam. A mellékküldetések közül is csak a ghoul-os van vissza, meg a gazokat kellene legyaknom a kertésznek, csak nem találok egyet sem...

Any idea?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Egyébként nfo-ban benne van, hogy ha uninstallt akarsz, akkor a cryptapi_.dll -t vissza kell nevezni cryptapi.dll-nek.

Remélem, segített. Üdv!

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

Idézet másik fórumból:

"hiába töltesz le másikat, mindegyik a leevancleef verzió.. tudom, mert vagy 8 fajta nevût töltöttem le..nem kevés szívásomba került, míg rájöttem, hogy lehet megcsinálni, nekem is azt írta ki, hogy "not installed properly" meg corrupted

így csinájátok, akiknek nem megy:

1. feltelepíted a dt pro advance 4.10.0218-at (csak ebben van benne a virtual IDE opció, a .0215-ben nincs még!).

2. nem csinálsz semmi törést egyelõre, semmit, hanem ÚJRAINDÍTOD a gépet, és újraindításnál F8 -> majd SAFE mód, ebben elindítod a géped

3. SAFE mód alatt fogod, és a leírás szerint a régi cryptapi.dll-t átnevezed cryptapi_.dll-re, majd a tört cryptapi.dll-t és a dtpro.hlp-t bemásolod a C:program filesdaemon tools pro könyvtár alá, az utóbbit felülírod a meglévõvel

4. MOST elindítod a DT-t. Feladja az emailcím és felhasználónév kérést, kitöltöd igény szerint.

5. bejön a DT. elméletileg már mûködnie kell az Add Virtual IDE drive opciónak.

6. kilépsz belõle (bezárod), majd az Agent-et is kilövöd a Taskbaron

7. ezután a cryptapi.dll-t átnevezed mondjuk cryptapi2.dll-re és az eredetit, amit korábban átneveztünk cryptapi_.dll-re, azt visszanevezed sima cryptapi.dll-re

8. újraindítod a géped normál módban és mûködni fog!

ennyi, remélem ezzel már mindenkinek menni fog

ps: ha lehet, azt a leevancleef verziót szedjétek le, amiben a crack az külön dll-ekben található meg, nem pedig a patch.exe-s, mert azzal nem biztod hogy menni fog, ráadásul a windows könyvtárban elhelyez egy bassmod.dll-t ami valszeg valami kémprogram."

Bocs, hogy ilyen nagy.

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

Lehet, hogy régebbi DT Pro Advanced verzió... De az is lehet, hogy csak szimplán a te gépeden nem megy... Nekem anno a starforce-al volt olyan problémám, hogy ugyanolyan technikával, ahogy mások elindították, nekem nem ment. Ez ellen csak annyit lehet akkor tenni, hogy kivárod a crack-et 😞
tisztában vagyok vele, hogy nem kell crackelni, de hiába mountolom be DT Pro Advanced IDE driverbe akkor is azt irja ki hogy tegye be a lemezt. mi lehet a baj?
Azokat a nagy harangokat kell az Aarad-al megküldeni.és utána verheted a sáskát.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

valaki tudja erre a választ?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

hi

az elején hogykell kiiktatni az a sáskát?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Én a bankrablós résznél a törpék miat szivtam. Én azt úgy csináltam meg hogy itam az egyik potionból. Aszem Bizzard a neve. Tisztára belassult minden és alig sérültem valamit. Már egy ideje nem játszottam ezért nem vagyok bisztos a nevében.
mennyibe fáj ez a páncél? csak hogy félrerakjak egy kis lóvét ráááá😄
A bankrablós résznél nyugodtan választhatod siegfriedet, csak akkor a lépcsõn hacolj, úgy egyszerre csak egy oldalról tudnak támadni, és szépen sorban bedarálod õket...nekem így sikerült
LoCk
Az uj páncélom-<#hehe>

boszi sem

k3nGu
mellesleg a bankrablós részénl kimellett jobb dönteni?elsõnek siegfriedet választottam, de lent meg megöltek a törpök, utána a tündét, sikerült, siegfried utál, de most meg nem tom h merre kéne menni.ójajj<#schmoll2>

a magyar felirat miatt mentek el a párbeszédek hangjai ugye??

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

hát azért volt benne pár érdekes fordítás, pedig én még csak chapter 2-ben járok...mondjuk nem olyan vészes, mert küldetést még nem fordítottak félre. 😊
Ami most konkrétan eszembe jut, az a törp kovács a templomnegyedben, amikor panaszkodik és Geralt visszakérdez: - Thiefs? erre alatta a magyar szöveg: -Megéri ez neked? 😄

Én hard fokozaton így nyomtam le: még a boszival a barlangban rányomtam a kardomra egy +40% sebzést, harc elején ittam egy blizzardot, nem sokkkal késõbb egy swallowt. Kicsináltam a bestiát és a sem halt meg a harc során 😊

k3nGu
nem kell crackelni.

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Hello!
Megtudná valaki mondani hogy kell crackelni normálisan a witcher?
Fent van a DT Pro Advanced és IDE driverbe be van mountolva. Elöször többszöri próbálkozásra elindult és játszottam, majd másodszorra nem idult el. DT ujratelepités stb. megint elindult. De 3.szorra megin nem indult és akármit csináltam, hiába tettem ujra a DT.t nem ment. Hiába IDE.be van beismertetve semmi. Tudna valaki segíteni? Elõre is thx.!
Nem enyém a konfig, csak ismerõsnek ajánlottama gammát. Engem konkrétan olyan vki véleménye érdekelne, aki próbálta már hasonló konfigon.

Min. konfigot néztem, de azért kösz.

azt nekem másodjára sikerült,elsõre nem bírtam a szaggatás miatt. én csak ütöttem,de ha nem megy,akkor igyál fecskét, meg amilyen teljesítmény fokozód csak van!(de ne legyen túl nagy a méreg szinted)

LoCk
Nem kell mar rajottem!
De azert Thx!

szevasztok
nem hiszem el, egyszerûen nem tudom megölni a Bestiát. Mikor megöli mellõlem a lányt, és nem gyógyít, fél perc és meghaltam.
Ti használtatok valamit harc közben, vagy csak ütöttétek és szevasz?
Nem tudom mit ronthattam el a játék során, hogy ennyire béna vagyok a Bestia ellen.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

nem hiszem, ramod is kevés, meg a videókari is.

Skacok!

Ezen a konfigon elindulna szerintetek full low-n?
P4 3GHz, 512RAM, Radeon9250.

Kösz!

mama2
ja meg van sorry. De melyien peccset kell felrakini, hogy ne legyen hiányos a magyar felirat? Melyik peccset? Mert ugye kettõ is van😛

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Letölötm kipróbálás képpen, és ha tetszik megveszem. Az lenne a kérdésem, ha lejön, akkor hogy állíthatom át hogy magyar felirattal legyen?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

már csak 11 naaap és játszhatok.. mármint abban az esetben, ha 14-én teljes csúszás nélkül a boltok polcain lesz itt nyíregyházán. ez amúgy úgy van, hogy már hamarabb megérkezik,de csak a megjelenés napján teszik ki a polcokra,ugye?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

LoCk
St. Gergely szarkofágnál vagyok az Ösi kriptában a Mocsártemetõ alatt.
Nem talalom a Striga szarkofágját.
Ha valaki tud plz. help!

Jöhet privben is..

Thx!

Szintet kell lépni. Sokat... :-)

15.szint után kapsz ezüst pontot és 35 után aranyat.

mit kell csinálni, hogy legyen ezüst, meg arany pontom?