The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megitatod vele a pósönt, szólsz hozzá két szép mondatot, és már döngeted is, hehehh, wehhh...<#smile>#smile>
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
★ 汤姆 李
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
★ 汤姆 李
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A harc annyi hogy figyeld a kard jelet és mindig csak akkor katt ha elkezd lángolni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ismered a legandát? <#smile>#smile>
"A víz tükre fodrozódni kezdett..majd kiemelkedett belole a..."
Türelem és sok játék.<#wink>#wink>
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
ugyérzem ez egy fajta bug...
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Why so serious?
pénzt lehet csinálni egy picit. 3. fejezetben van a manufaktúrás srác, akivel kalksteinrõl lehet beszélni, ha jól dumálsz, kapsz 2 tekercset, valamint egy 3.-ért cserébe kér egy vörös meteoritot. Ha megvan a meteorit, ürítsétek ki a tatyót teljesen, csak a meteorit legyen benne. Ha odaadtátok neki, megkapjátok a könyvet. Utána ne menjetek ki az ajtón! Beséljetek vele annyiszor, ahány hely van a tatyótokban. Mindig odaadja a tekercset, és utána db-ként 40 orenért ellehet adni<#hehe>#hehe>
Mondja meg valaki legyen olyan kedves,hogy hogyan kell kinyírni a kikimór királynõt!Sehogy sem jövök rá😞
Utánna perverzbe vált..<#hehe>#hehe>
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Engem már nem dob ki mióta ezt használom lemezképként és nem a simát.
★ 汤姆 李
PSN: Feka420
van/nincs/van
nincs
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
már csak 10 nap!
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
skill féleségek vannak ? (régen mintha 3 ág lett volna )
alkímia van ? bányászat? növényszedés?
távolsági fegyvere lehet ? pl íj
elõre is köszi 😛
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"-Apa, mi ez a piros gomb?
-Ha megnyomod kisfiam, felrobban a világ!
-Nem is igaz, kipróbáltam..."
Szóval: nem is igaz, kipróbáltam. 😛
Egyébként ennek milyen hatása van Geraltra?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
abban a vízalatti városban?
Bérbe vehet? reklámfelület...