The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
A kis "Merigold" milyen egy könnyûvérû kis ***** <#circling><#vigyor2><#vigyor4>
Megitatod vele a pósönt, szólsz hozzá két szép mondatot, és már döngeted is, hehehh, wehhh...<#smile>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Ok,thx.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

amikor a druida elöljáróval és a vivern-el elmegyek szalamandrákat ölni, miután végeztünk mondja, hogy kutassam át Roland holttestét (õ a vezérjük gondolom). mit kéne találnom, mert már átnéztem ötször az összes halottat, és semmi extra nem volt náluk, néhány szalamandrajelvény és pár tõr..

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

k3nGu
vki nemtudja pontosan a kombinációt??tûz-tûz-levegõ meg a levegõ-levegõ-tûz nem jó:S

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

A macska fõzet jó erre.

Valami fényforrás szerzése éjjelre vagy barlangokba?Néha biza tök sötét van😞

Faki
tûz-tûz-levegõ, vagy levegõ-levegõ-tûz varûzslatkombót nyomjad bele. Levegõ az az elsõ amit megtanultál (kiütéses), a tûz meg az igni.

k3nGu
az 5. chapterben amikor megvan az énekes jegyzete, a holló pajzs utána mennem kell egy kalauz kõhöz, és nem csinál nála semmit se.mit kell csinálni ott?

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

BEAST
Nem, segithetsz neki uj eletet kezdeni :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BlackShadow
vegyél alapanyagnak vmi jó minõségû alkoholt 😊 mindenhez kell

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

az alkímia mûködését valaki el tudná magyarázni? megvan az éter, 2 rebis és a vitriol, mégse engedi a fecske fõzet elkészítését. esetleg van más ami az életerõdet megnöveli?

Shep
OK kösz, akkor már értem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Nem sebzödöl a legelején.
A harc annyi hogy figyeld a kard jelet és mindig csak akkor katt ha elkezd lángolni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

BlackShadow
chap2-ben carment meg lehet fektetni vhogy? 😄 már elintéztem neki a kurváit, most már egy szál virágér megmutatják bájaikat, csakhát én a fõkurvát akarom 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Shep
Na kipróbáltam, eddig egész pofás a dolog, csak a harcot nem teljesen vágom, valaki pár szóban lírná, hogy is mûködik, mert ugyan nagy nehezen elverekedtem magam addig ahol a prof és társa elzárja az utat, de valahogy olyan nehézkes volt az egész, ráadásul mintha én nem is sebzõdnék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

még csak a harmadik chapternél vagyok, most adom oda az elöljárónak a gombát.

LoCk
Majd egy hosszú küldetéssorozat után kapsz egyet.
Ismered a legandát? <#smile>
"A víz tükre fodrozódni kezdett..majd kiemelkedett belole a..."
Türelem és sok játék.<#wink>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Kösz szépen!!Bocs,az idegtõl már nem is látok!😊

Az elõbb válaszolt MrAndree ( #2610 )

ti jártatok már ugy hogy boxoltok egy ellenfélel a fogadoba és kisikerül ütni hogy belehal? nekem sikerült... maradt az emberke box "fázisban" se az ajton ki nemlehetett menni senkisem sem komonikálni..
ugyérzem ez egy fajta bug...

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Valaki légyszi!!!Tiszta ideg vagyok már miatta.Sok oldallal visszább is kerestem,de sehol nincs válasz rá.

ja és juteszembe valami király ezüstkardot hol szerezhetek? mert meteoritokból csak acélt tud csinálni, viszont szörnyek ellen háromszor többet küzdök mint emberek ellen.

éter milyen cuccokban van? már megõrülök, hogy soha nem tudok csinálni fecskét, pedig nagyon kéne.

Rá kell omlasztani a plafont.

Why so serious?

találtam egy bugot<#vigyor2>
pénzt lehet csinálni egy picit. 3. fejezetben van a manufaktúrás srác, akivel kalksteinrõl lehet beszélni, ha jól dumálsz, kapsz 2 tekercset, valamint egy 3.-ért cserébe kér egy vörös meteoritot. Ha megvan a meteorit, ürítsétek ki a tatyót teljesen, csak a meteorit legyen benne. Ha odaadtátok neki, megkapjátok a könyvet. Utána ne menjetek ki az ajtón! Beséljetek vele annyiszor, ahány hely van a tatyótokban. Mindig odaadja a tekercset, és utána db-ként 40 orenért ellehet adni<#hehe>

Sziasztok!
Mondja meg valaki legyen olyan kedves,hogy hogyan kell kinyírni a kikimór királynõt!Sehogy sem jövök rá😞

LoCk
Vegyél neki egy kesztyut.Egy arany kesztyut.
Utánna perverzbe vált..<#hehe>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Csináld a többit és néha menj vissza.

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

Van:Link
Engem már nem dob ki mióta ezt használom lemezképként és nem a simát.

tudnátok segíteni abban h hogyan tüntessem el shani öreganyját hogy tudjak végre beszélni shanival a kardról??

PSN: Feka420

Pls help amikor Vizima külvárosát tölti be egyszerûen kilép vki tapasztalt ugyaniylez esetleg tudjáto ka meogldást is?
van
van/nincs/van
nincs

De akkor közben agyonvertek. Úgy érthetõ.

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

itt fogok visszaszámolni,ha nem baj 😊
már csak 10 nap!

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

pár kérdés
skill féleségek vannak ? (régen mintha 3 ág lett volna )
alkímia van ? bányászat? növényszedés?
távolsági fegyvere lehet ? pl íj

elõre is köszi 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BEAST
nemtom, en tobbszor is belehaltam mar amikor bossokon feltapoltam magam potikkal, es igy nem igazan maradt instant vitalityre, amibe bele is haltam

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

FOS-t nem sértésnek szántam. Mi a VIP rövidítése magyarul, ha nem "nagyon FOntoS személy"? 😉

Egyszer mentés után Act3 elején Triss házában bevedeltem ismeretlen lötyiket, Toxicity az egekben, de nem haltam meg. (Az egyik a láthatatlan dolgokat teszi láthatóvá, vmi De' Vier, vagy mi, a másikra már nem emlékszem.) Bár utána nyomtam egy White Honey-t, szal lehet azért. Kösz az infót.

Jah, te FOS vagy, tudod szerkeszteni a hsz-t. Mondom, vagy sok fecskét szívtam, vagy tényleg nem ez volt az elõbb a hsz.-ed.

BEAST
Mit probaltal ki? ha megtelik a toxicity csik, meghalsz.

Errõl jut eszembe:

"-Apa, mi ez a piros gomb?
-Ha megnyomod kisfiam, felrobban a világ!
-Nem is igaz, kipróbáltam..."

Szóval: nem is igaz, kipróbáltam. 😛

BEAST
ha 100%os lesz a mergezes meghalsz 😄 ...kb 75% utan kezd el erosen luktetni a szived, egyre tobb piros cucc repked a szemed elott, es konnyebben hatnak rad a stun/knockdown/blind/stb effectek

Mérgezés a lötyiktõl.

Egyébként ennek milyen hatása van Geraltra?

És mi okozza? 😊

k3nGu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megint az a sz@r város, én speciel utálom😄

BEAST
Nem, visszamesz a varosba, csak picit megvaltozik

k3nGu
a 4. chapter az "nehéz lesz"?én még ott járok h annak a szellemcsajnak megkell szereznem a tükrét...az 5. chapter hol fog játszódni?😊
abban a vízalatti városban?

barret
Furak az uszkalo piros foltok a kepernyon,amig ra nem jon az ember,hogy mi okozza 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

wesker24
Na sikerült megvan az utolsó szefira is elmentem Raymond házához azt hazudtam hogy megöltem Kosvelõt odaadta az utolsó szefirát és várni fog rám a magic towernél !! BiG THX for the help Falatka and nowan and the others <#worship><#worship>
wesker24
A magic tower quest most hogy már csak egy szefira hiányzik az Ál raymond házához mutat ! És már egy gyanusitott quest sem aktiv mert már beszéltem velük újra és le is zárta öket ártatlannak nyilvánitva öket egyedül csak Kalkstein maradt gyanusitott a boncolás végérdeménye miatt !!