The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Why so serious?
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Kötelezõ olvasmány!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Nem találtam eddig senkinél😞
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Na újra kezdtem leggyengébb fokn és sikerált😊. Most ott tartok hogy beszéltem a ziszteletessel és éjszaka van és valamiket meg kell gyújtani, csak olyan sötét van hogy nem láttok semmit:S. Meg közbe jönnek a szörnyek😊
Ugye a game kezdetekor a videoban is ezt itta Geralt!
Kiváncsi vagyok miért vesztette el az emlékezetét Geralt,és mi köze van Triss-hez! Aki esetleg tudja Spoilerbe leirhatná!
Next PC upgrade: 2022
Amikor az ellen kifekszik a földre rá kell click-elni, és már jön is a kivégzés egy gyönyörû anim kíséretében. <#circling>#circling>
Az hogy manapság ez a bonyolult harcrendszer? Hát igen! De a bonyolultság nem a usert érinti hanem a készítôt! Nekünk csak kattintgatni kell és közben élvezhetjük a kifinomult mozgást stb.
Gondolj csak vissza pár évre visszamenöleg ahol hasonló játékban csak csapkodott kardjával a föhös egyet jobbról egyet balról és kész meg közben klikkelgettél mint az állat egy hülye példa Diablo na abban baromira élvezetes a harcrendszer.
Szóval, hogy a witcher harcrendszere bonyolult az biztos szép is látványos is és fejlödik. De nekünk csak klikkelgetni kell, még jó!
érdekes lenne ha egy-egy mozdulatot 4-5 bill. kombináció segítségével lehetne elöcsalni, idöd nem lenne a játékkal foglalkozni mert állandóan a billentyükkel babrálnál...és az kinek lenne jó?
Nahh szerintem röviden ennyi.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ha utána valami gond lesz a késõbbiekben, akkor már tudni fogod nagyjából, mit hol keress. És ha úgy sem megy... hát... akkor nemtom...
Esetleg uninstall, lemez elrak fiók mélyére, pár év múlva elõvesz, install, és szörnyülködés, hogy mi nem ment ezen évekkel ezelõtt. 😊
Egyébként a honlapon - ami mellesleg szintén roppant hangulatos - vannak videók, köztük a csata készítésérõl is. 😊 Az is nagyon jó volt (igaz, csak angol felirat van hozzá - a lengyel beszéd alatt), aki nem látta még, érdemes megnézni!
Pl. váltogatni is kell gyakran a style-okat, mert néha csak fast-ban tudod elkezdeni ütni, viszont az meg alig sebez! Szóval iszonyat összetett ám!
A srác a style-ok közötti váltogatás lehetõségét sem találta meg, valószínû, hogy tudja, mi az a napló (Journal) vagy éppen szörnyleírás, igaz? <#idiota>#idiota>
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Más: Már többektõl olvastam, hogy bonyolult a harcrendszer... én néztem el valamit? Nem arról szól a csata, hogy klikkelek? Oké, nem összevissza... amikor jön a szörny, megnézem milyen dög az (akár pause-t is lehet használni space-el), kiválasztom szép komótosan a harcstílust a naplóban levõ szörnyleírások közül, vagy hasraütéssel, ráviszem az ellenfélre az egeret, és cseppet sem bonyolult mozdulatot végzek: click ...
Észrevehetetlen, hogy ezután egy bazinagy áthúzott kard ikon jelenik meg a kurzor helyén, nem egyértelmû, hogy azt jelenti: "Helo, most ne nyomd, még csapkodok, el vagyok foglalva", aztán egy kis idõ múlva egy még bazinagyobb, világító csillogó-tüzes kard ikonná vált, amirõl szinte virít, hogy: "BBBrrrraaaaaaaahhhh, most aztán odacsapok a mocskoknak, ha most rám nyomsz! NYOMJ! NYOMJ! CLIIIICK!!!" Odanyom az ember, és ez az utóbbi 2 mozdulat ismétlõdhet...
Click... vár... click... vár... click... vár... ez annyira bonyolult, vagy én nézek valamit félre? Oké, még az iránygombok dupla lenyomásával egy-egy szép animáció keretében el lehet távolodni a szörnytõl (szerintem csak izometrikus nézetben, de ebben nem vagyok biztos), de az elején még valszeg nem létszükséglet... jobbklikkre meg varázsolja a kiválasztott varázslatokat... ennyi a csata, jól gondolom?
Manapság ez számít bonyolultnak harcrendszernek? Szerintem elég szájbarágós az elején a leírás, ráadásul még magyar is. Vagy esetleg van egy csomó kombó, meg egyéb dolog, amit én eddig nem használtam? Ha így van, légyszi világosítsatok fel, mert biztos élvezetesebb úgy, hogy mindent pontosan tud az ember a csatáról. Köszi
Amúgy a játék bevezetõje, ami a witcherek bázisában játszódik, az a tutorial, részletesen el van magyarázva ott minden. A harcrendszere is pofonegyszerû, de talán kezd újra legkönnyebb nehézségen, ha gondot okoznak már az alap ellenfelek is! Bár a Beastnél tovább akkor sem jutsz...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
az acél karddal szörnyet verni nehéz meg hülyeség, az elején csak gyenge szörnyek vannak