The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UI:Van ezüstkardom!!!😊
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Geralt:
Szûzlány?!? Nem mondtad...
Kalkstein:
Azt mondtad fiatal nõnek kell, gondoltam...
Geralt:
Hol találok itt szûzlányt???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"
A játék indulásakor azt írja, hogy nincs meg a minimális konfig az induláshoz. Mi lehet a kevés? A leírás szerint futnia kellene.
Konfig:
- Asus A8N-E
- 3200+ Athlon 64
- 1GB Kingmax RAM
- ASUS EAX800GTO
\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Lehet elbénáztam a dolgokat, megsüttettem Abigailt<#zavart1>#zavart1> de a bestiát végre sikerült kinyiffantani a falusiak segítségével csak az tünt fel, hogy Shanin kivül meg pár verölegényen kívül kihalt az egész külváros, tiszteletest meg jómagam tettem el lábalól Abigailért cserébe.
Most megyek majd Mikulhoz...ha lesz idöm😊
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Fahér haja csak azoknak a Witchereknek lesz, akik sok mutagént kaptak, és az idegrendszerük nem bírja kellõképpen feldogozni. Ezt még a játék legelején mondja az a witcher, aki a vár konyhájában szokott ácsorogni a tûz mellett.
Egyébként úgy lehet lenyomni a bestiát, hogy csak az õ fejét ütöd, de "csoportos" támadássl, és ha körbevesznek, elküldesz 1-1 "léglökést", hogy elfeküdjenek. Érdemes futkosni közben, mert akkor elcsalod a csajtól õket...
Beast, azt hiszem mi eldumálunk egymás mellett:]
Jók a kombok, én is szeretem, ha repülnek a fejek, de akkor is azt mondom, hogy ha körökre osztott lenne a harc, és több függne a karakter tudásától, az jobb lenne (pl: wizardy7). Természetesen ez a harcrendszer még mindig fényévekkel jobb, mint az olyan szerepjátékokban, ahol csak klikkelgetni kell, és a gyorsabban klikkelgetõ többet sebez...
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
Körülírnád a helyet picit merre van Jethro?
thx
★ 汤姆 李
Why so serious?
Ezüstkardot + pár item-et kapok de a régi cumóm kellene az addigi gold-al mit összekozkáztam.
★ 汤姆 李
De másütt is olvastam már ezt a hajkifehéredést, ezért is kérdeztem rá.😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
A Fogadóslány is megvolt..."
lol
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A legjobb szerintem egy körökre osztott harc lett volna és akkor megszületett volna a tökéletes crpg.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Next PC upgrade: 2022
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
pókdögöknél és a madár-gyík-bigyuszoknál(kolkatri v. mi) is sikerült...
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
A kombok az uteseknel hogy, minden tamadas utan jol idozitve kattintasz megegyszer a targetre. Ha a bronz, ezust, arany elso talentekre teszel, akkor lathatod (irja is) hogy mennyivel noveli az adott szinten a sebzesedet es hogy hany utesbol all a sorozat. Elosszor a Stat talentekre tegyel, ero, ugyesseg, int , stb ... mert minden Silver/Steel es Sign rendelkezik egy stat kovetelmennyel. Pl ezust aard szinthez kell ezust int talent. Utana a Steel/Silver agra, elosszor fast, utana strong ... tobb ellenfellel fogsz talalkozni amihez fast kell az elejen, kesobb mar strong kell az erosebb lenyekhez, kozben 1-2 pont mehet az altalad valasztott signekre is , en 2 signet "maxoltam" ki (Aard, Igni), kettot pedig csak bronz szinten fejlesztettem, amiknek meg a nevet sem jegyeztem meg XD ... de van egy pajzsos cucc, amit +50% tuz vedelemert valasztottam, mert volt valaki aki ellen pont az kellett :o ... es a vegevele tettem az agykontrollos signre, mert jo moka XD
Attól még a játék jó, és vannak hibái.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64