The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lesz ilyen opció, csak kell hozzá pár dolog még. Pl az, hgoy bebizonyosodjon: õ ártatlan. Ez én Shani-tól tudtam meg, miután kiengeszteltem a buli után egy rózsával...

Helo na! Spoiler taget használjátok már tényleg, már nem merek olvasni semmit... nekem kevés idõm van játszani, úgyhogy még nem tartok itt, és egyesekkel ellentétben szeretném magam felfedezni a játékot... köszi.

az a baj a temetönél hogy az orvkereskedönél kéne kivásárolnom a sirásó adosságát. csak nincs illyen opcio a beszélgetésbe, a városi ör guru , megnemfoglalkozik velem. más megoldás?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

broman191
Egész jó bár nem egy Slayer/Cannibal😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

hogyan jutottatok be a temetöbe?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

broman191
Vincent😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Raymond alakját vette fel Azard Javas! Ha jól tudom, a sírásótól kell elkérned a temetõ kulcsát, de õ csak akkor adja oda ha viszel neki engedélyt, azt meg attól a õrség vezetõjétõl kell kérned, most nem jut eszembe a neve.

bardocz
raymond azért nincs a házába?😄 a kripta ugye a sírásónál van?mert ha csak ghoulok vannak megyek és csapkodok😄
amúgy shani engem még leszar beszél az álmáól és enyi,vén banya meg részegen nem enged be :S 😄
ja meg a kölyköt se találom aki elveszett a mocsárban... 😞

én a második epizódban járok, mikor megtaláltam Raymond holtestét a kriptában,mindenkivel közöltem h ártatlan, meg volt a buli Shanival,kiengeszteltem😊és itt vége!Mindenfele jártam,de nem találok feladatot h tovább lépjen, vki please?!
(amúgy egyszer átadtam vkinek bõrt és farkasbõrbõl adtam,lehet hiba volt mert azon kívül csak 9farkast találtam a mocsárban, és 10et kellene adni annak a csávónak a mocsár elején)hopsz!😞

bardocz
városban nem találtam elég virágot mindenhez:S ott kinnt a mocsárban viszont van csak a virágok elõl inkább futok,próbáltam fojtólidércet behúzni a nyanyáékhoz de addig nem jött pedig megnéztem volna😄
wedge31
Vigyél mindenböl amit csak tudsz de ha elfogy a révész visszavisz vagy ha találsz eröhelyet a teleport is müködik a városban meg feltöltöd a készleteid.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bardocz
mondmond😄 meg hogy mit kéne vinnem?van 4 facském elég lesz?😄 meg 2 hóvihar és van cicám is,amúgy ott ,ár a vén banyának segítettem megcsiáltam neki a kvesztet,kaptam valami nemtudommit,meg találam egy erõkövet nem tudom mire lehet jó
wedge31
Az addigi legkeményebb rész a mocsár sok-sok xp meg agy tutkó kard egy jó kis numera egy dryádal mondjam még <#nevetes1>

bardocz
carment már megvertem benne😊 meg segítettem is neki a két szép szeméért 😄DD
mocsár eléggé durva hely a torony az menyire nehéz?
wedge31
Nyomjad a kockapokert.

bardocz
ez engem is érdekelne😊
mert chapter 2-ben csak egy kovácsot találtam a városba de õ csak törpökkel üzletel,amúgy most eléggé elkezdett fogyni a pénzem😄 börtönben 200 meg ilyenek 1800 majdnem 2000-bõl lett 1300😄
Innen jobb minõségben is le lehet szedni... és egyébként is egy jó kis oldal. 😊 Érdemes körülnézni, van magyar része is.

Mert nem is lehet.

Why so serious?

én má chapter 3ban vagyok és még mindig nem tudtam belépni a rendbe.
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogyan tudom fejleszteni az ezüst kardomat a talált rúnákkal.
bardocz
én nekem geralt chapter 2-ben magától nem lépett be a rendbe,nem volt választási lehetõségem
csináltatni kell a rend páncélgyárosával egy villámhárítót, persze csak miután megkaptad a küldetést (nem tudom kitõl, bocs), aztán a kezébe döfni, és megölni. kábé 20 másodperces meló.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Hello!

A mocsárban vagyok a gólemnél. Valaki pls elmondaná, hogy mit kellene vele csinálnom? A küldetésnél a map-on azt jelzi, hogy oda kell mennem.
THX
Hú de ordibál benne az ürge<#buck>
Vagy ez a Rock zene?:-)Na mind1 ez távol áll tõlem hálistennek😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

a bordélyban, nemtom mi a neve.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

http://www.youtube.com/watch?v=A3GEPkjNh6k
Íme az elsõ videoklippje a játéknak😄
musthave...

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Tudja vki hogy merre találom a kék szemû, szõke katonahugicát, akit elvileg megmart egy vámpír és a városban kellene keresgélnem?

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Ha meg 64bites xp-d van, akkor irány windowst telepíteni 😛

Ide driverbe mount, ha az sem megy, akkor www.gamecopyworld.com, rákeresel a játékra és leszeded a 26mb-s mini image-t...(faq is your friend)

ylidian
Hali!
nem rég szedtem le a játékot fel is telepítettem a Daemon Tools Proval de mikor játszani akarok vele kéri az eredeti DVDt! És nem találtam sehol cracket! Tudna valaki segíteni?

Intel Pentium D Dual 2.8, 2Gb RAM, HDD 155Gb, Ati Radeon 9600 Pro, Flatron L1752S LCD, CMedia Digital 5.1, Labtec Wireless Optical Mouse Pro, XP SP2

CS@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Huh egész jó kérdés..arra még emlékszek, hogy odaadtam a tükröt és ettõl lecsillapodott nem ellenségeskedett tovább, de megnyugvást nem talált, így más megoldás után kellett nézni, hogy békében nyugodhasson.

bardocz
nekem ott meghalt a játék és másodszrra semmit nem mutatott a videóból csak fekete képernxõ és utána meg harc a bestiával😄 azt már láttam eléggé jól😄
mama2
Amúgy én aszittem, hogy mutassák ahogy fölgyújtsák Abigailt, de nem mutatták. Így meg bántam bûneim(megyek is Loál Atyánkhoz😄), De elõtte jót dugtam😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

bardocz
nekem is ez volt olvastam itt hogy könyebb a falusiakkal de nem ment 2x sem😄 aztán abigaillal lazán lecsaptam😊,vigyázott a kisgyerekresegített miért bántsam?😊jah meg meg is ismertem közelebbrõl😄
broman191
Az armor tényleg jó😊

Olllan büszke vagyok....végre összerakhatom a Holló-páncélt.És kurva jó elverni Foltestet Póker-ban😊Leszedtem 5000.-Csak elõtte menteni kell,mert ha õ nyer....nem marad egy filléred se.😊

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

Pénz az nem sok lesz, de fejtörés annál inkább. Meg mindenféle hasznos tárgyak...

Naja,beakad.Tegnap 2Xkinyúltam emiatt.De mégsem 10-15X,mint eddig.

mama2
Az nem baj, csak jó sok pízt ádjon érte-é, me azt én és Geralt is szeretjük😊.

Mephike
De mennyit ad Te jó ég! 😊

Fedezékbe (lépcsõ le-feljáró, egyebek) beállni késõbb is kell majd, csak figyelj, mert néha "beakad" és nem csinál semmit, csak ácsorog...

Kalkstein laborját keresd. A másfajúak negyedében van. Amúgy nem kapsz féláron tõle semmit, ellenben sok melót ad...

Na,tnap este túljutottam a bestián végre,bár "maszek"módon:kezdéskor ugye szemben áll Gerald 2nagy égõ épülettel.Na,a baloldali elõtt van egy kis kuripintyó.Az égõ nagy kéró,meg a kicsi között van annyi hely hogy beférek,viszont a dögök nem jönnek be.Szal mindíg azt csináltam,hogy ha volt életerõ,kimentem a nyílás elé,õltem a beastot.Mikor a kicsik voltak elõl,varázslattal hátralöktem õket,aztán újra jöhetett a beast-ölés.Életerõ lecsökkent,vissza a nyílásba a 2épület közé,mikor Gerald felgyógyult,újra ki.Mivel az összes dög a nyílás elõtt volt kissebb-nagyobb távolságban,nem piszkálták Abigélt sem.Mire végeztem a beast-el,feléledt,a pap-csóriékat már 2en osztottuk.

mama2
jó télleg. Am télleg fúrcsa, hogy kazamata lett a börtön😮. Azt a kukiríkút vagy mit a csatornába azt is leöltem két csapásra<#hehe><#hehe>. A folytó lidércek is jönnek, de azok is má mit akarnak, há nem tudják hogy velem nem szabad kikezdeni, me akkor rossz történik velük?<#ejnye1><#hehe>. Rájöttem nem is olyan bonyolúlt a játék, csak rá kell érezni😊. Még a chapter 1-be, amikor Mikulnak(rohad szemét ezé kockáztattam én az életem, hogy odadjon az öröknek, hát ilyet...) segítettem, és ugye elmondtam neki hogy végeztem a kriptába, akkor ugye, jön egy mutáns kutya(annak se vót eséllye), és amikor legyõztük, akkor egy csávó aki ott volt azt mondja hogy:Vizilmába van egy bótom, ha kõ valami a fõzeteidhet hozzám gyere, fél áron adom neked(de rendes), az a csákó hol van? Mert nem találom a térképen, pedig el kéne mennem hozzá.

madtolyy
A helyzet az, hogy feltelepítettem, akkor nem indult el, mert kérte az eredeti lemezt. Utána feltelepítettem úgy, ahogy a faq-ban van leírva. Úgy elindul, de kiírja ezt a hibát.

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

Amúgy: nem szöktél, kiengedtek. Nem mindegy...

Mögötte. Bemész a börtönbe (valamiért kazamatának fordították a Dungeon-t, mindegy), ott ácsorog Jethro. Mellette egy rácsos ajtó, mögötte nagy láda. Ott vannnak a cuccaid...

Mephike
Geralt beszélget egy törpe árussal:
- Üdv törpe kereskedõ uram...
- Bahhh, micsoda megkülönböztetés, ha nem törpe lennék ezt nem hangoztatnád ennyire ember létedre!
- Nem vagyok ember, mutáns vagyok, egy witcher.
- Ohhh, nem akartam megbántani magát, mit szeretne? - kérdezte a törpe.
Elkezdtem vele idogálni, a beszélgetés vége az lett, hogy matt részegen kavarogtam ki az ajtón persze a helyi nehéz fiúk ekkor akartak kötekedni az utcákon, esélyem se volt. Odáig semmi szükségét nem láttam a részegség alatti képzettségpontoknak😄

mama2
Am. én hagytam megsülni Abigélt, de elõtte megfegtettem(kaptam is szép kártyát😄), a Bestiát meg elsõre lenyomtam a falusiak segítségével😊.