The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ezúttal ez nem valami hülye oltás akar lenni, az összes létezõ fórumot végigolvastam/kérdeztem, hogy mit csináljak, de a többtucatnyi ötletbõl egyik sem segített. Így aztán -mivel várni már nem bírtam-, megvettem az angol sima változatot, most meg várom a 14-ét a magyar CE miatt!
Hidd el, jobban jársz, ha megveszed! Megéri az árát, bõségesen!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
A bemountolás mért fagy le? nem sikerül bemountolás van valakinek valami ötlete? elõre is THX
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
Lourker
Lourker
Lourker
A WoW is egy fajta rpg, a Witcher is egy fajta. Már a világuk is eltér egymástól, az alapgondolat meg fõleg. Itt ugye nincs csak jó karakter, mindenkinek van csúf oldala is, a többségnek az az erõsebb. Egyébként csak rossz sincs ebben a játékban. A "gonoszok" cselekedetei is jók, ha megfelelõ oldalról nézed.
Az RPG nem csak annyit jelent, mint a PC-s jtákoknál: XP-t szerzünk, majd tápolunk (fejlesztjük a karaktert, fegyvereket, páncélokat) belõle, hanem a karakter kijátszását.
Igazából eddig nem sok olyan számítógépes rpg-t láttam, ahol a játékos többféle módon is "élhette" a világot, alakíthatta a sajtá szerepét. A "valódi" szerepjátéknak meg pont ez a lényege. A Witcher ebbõl a szempontból messze jobb, mint eddig bármelyik rpg. És én pl emiatt sorolom az rpg-k közé a STALKER-t is valamelyest, bár az meg egy túlélõ FPS valójában.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Ez a lényeg! Legalábbis mással nem LEHET magyarázni, pl a TDU lehúzását, vagy hogy a cikkekben váltig álitják, hogy a carbon map-ja nagyobb, mint az MW-é. Aki játszott vele, tudja, hogy kisebb... Nem véletlen, hogy minden EA játék 90% körül mozog, pedig kevés kivétellel, ugyanaz, mint egy évvel korábban. Tuti, hogy PS is magas százalékot kap, pedig... Vagy ott az airborne, ami forradalmi, nagy dobás, és hasonló jeléõket kapott, közben rókabõrnek is kevés! Ha nem EA, és nem MoH, 70% körül lenne...
Folytathatnám, de nem teszem. Csak annyit még; Minden játéknak vannak hibái, általában nem is kevés. Egyes játékoknál kiemelik ezeket a cikkírók, míg más játékoknál "elfelejtkeznek" róla.... És érdeles módon a nagy kiadók játékainál illetve az aktuálisan top-on lévõ kiadók játékainál felejtkeznek el a hibákról. Számomra, ez érdekes. Hiába, a Lé(t) határozza meg a tudatot...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Ez alatt azt értem, hogy a kisebb-nagyobb technikai bugok, egy-két hiányosság (RPG elemek stb...) felett nem tud elsiklani, és ezek miatt képtelen átadni magát a hangulatnak, el sem jut odáig. Igaz hogy a WoW-ban meg a többi sokszázmillió dollár költségvetésû amerikai projektben kevesebb a bug, de nehogymá az ulragagyi, az unalomig elcsépelt, elálmosító Gears of War jobb legyen "abszolút értelemben" a Witchernél. Hagyjá má! <#banplz>#banplz> Kit érdekel, hogy tökéletes a program technikai oldalról nézve, ha hányingert kapok tõle. Valami ilyesmire gondolok.
Az illetõ vagy ismeri az adott stílusú játékokat, érti is õket és akkor van összehasonlítási alapja, vagy nem. A lentebb emlegetett cikk írójáról egy gyorsan kiderült a cikkbõl: fogalma sincs az RPG-rõl. Lehet, hogy játszik ilyet számítógépen, de igazi szerepjátékot nem látott sosem. A véleménye innen kezdve maximum a graikára, irányításra, zenére nézve érdekes, a játék hangulatát már semmiképp sem képes felfogni...
lenne egy érdekes kérdésem
Lourker
Szerintem a probléma(?) ott keresendõ, hogy ha valaki kivesézve, kritikus szemmel értékeli a játékot, biztos sok hibát és fogást tud találni benne/rajta. Szerintem szakmai oldalról közelítve, "muszájból" képtelenség felfedezni a játék hangulatát, atmoszféráját. Valóban igaz, amiket írnak a kritikusok, a részletek lehetséges hogy itt-ott nem stimmelnek, mégis valahogy az egyszeri játékosban (játékosok nagy részében) olyan érzést kelt a program, hogy "igen, minden játéknak ilyennek kéne lennie", vagy legalábbis hasonlót. Nekem már csömöröm van az agyontupírozott, hiperszuper grafikával és fizikával megáldott FPS-ekbõl. A Far Cry volt az utolsó ebben a mûfajban, ami le tudott ültetni a gép elé. Ki nem sz*rja le, mennyire pörög a legújabb gigamega-ultramodern legújabb háborús FPS, ha ugyanezt már megkaptuk 100x korábban kicsivel szerényebb technikai képességekkel. A Witcher eredeti és üde színfolt a mostani elcsépelt játékok piacán, és véleményem szerint a játékosoknak emiatt tetszik. (vagy ha nem, akkor lövésem sincs <#zavart2>#zavart2><#beka3>#beka3>) Egyszerûen jó vele játszani, a Witcher se több, se kevesebb.
GYEREKEK!Az outro.....ahhhhhhhh.
A bemountolás mennyi ideig tart? Valami nem stimmel vele, megy egy óra és nem történik semmi.Ha, valaki tudna segíteni megköszönném!
We will be very active in developing updates for The Witcher. The game will have very strong and long-lasting support from our team, which means that we will release patches as long as there will be nothing left to improve. <#finom>#finom>
Reméljük, nem csak reklámduma. <#idiota>#idiota>
Ami elsõre nagyon megfogott, az a következõ rész:
The high scores given by gamers are the best reward for us. I think that everyone on the RED team is delighted when they reads gamers’ reviews and their opinions about the game on discussion boards. This is really something to be proud of.
Mennyire alázatos hozzáállás, nem úgy mint azok a nagymenõ játékkészítõk, akiket már végérvényesen beszippantott az üzleti gépezet és le se szarják mit gondolnak a játékosok, csak az eladási mutatók legyenek rendben. És mindezt úgy, hogy világszinten az 5. helyen van egyelõre a PC-s eladási listán a Witcher. Nagyon szurkolok, hogy jól teljesítsen ez a minden ízében remek alkotás! <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
És nagyon várom már a nov. 14-et! <#wave>#wave>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Odemész a gólemhez, a kezébe nyomod a villámhárítót. Ha nem sikerül, vissza a druidákhoz, le kell õket cseszni, mert még mindig nem hívtak vihart. Amikor feléled a gólem, szladgálj a három kõoszlop körül és szép sorban érintsd meg õket. Sorrend mindegy. Kettõbe folyamatosan "folyik" az energia, a harmadik megérintésekor meg a középen cammogó gólembe csak egy nagy villám. Ezt 3-4 alkalommal meg kell ismételni, mire kifekszik. Ütni felesleges, meg se tudod karcolni.