The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legutolsó szefiráról azt írják hogy majd vélewtlenül tzlaálom meg. Ez mit jelent? Mászkáljak a városban és egyszer csak meglessZ?
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
10perc pöcsölés után reloadoltam és ekkor már direkt figyeltem arra, hogy nehogy törmelékbe maradjak a végén, így már nem volt gond.
Úgyhogy ha esetleg te is úgy állsz hogy a lábad belelóg a törmelékbe akkor próbálj egy reloadot és újra megölni a dögöt.
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
tudsz menni.Vagy még nem vettél fel valamit...a királynõbõl?
Amióta annyira lebutították a játékokat....azóta ez van.
Ez nem igaz. Éppenséggel, hogy elég kevés játékuk mozog 90% körül.
szar lenne lõrõl kezdeni,mentéseket ki kell törölnöm folyton mert gépemen van vagy 500mega szabad hely😄
Max (a rajzoló) egyszer azt találta mondani: én vagyok talán az ország legöregebb szerepjátékosa...
Sajnálom, egyébként, hogy az egészet szóba hoztam.. rossz reflex volt..
A továbbiakban ezt a fonalat nem folytatom, nem akarok flémelni.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
attól, hogy nem tetszik amit írtam, még lehet kultúráltan viselkedni.
Tény - m.o.-on nem vagyunk abban a helyzetben mint tõlünk nyugatra.
Tény - nem ismered a körülményeit.
Tény, hogy meggondolatlanul szóltam, mert sejtéseim szerint (amit a hsz-ed is mutat) nem sok élettapasztalatod van - bocs, különben tudnál viselkedni.
Mindezektõl független, lehet még akár igazam is.
Arról ne is beszéljünk ugye, hogy ahogy a korban haladsz elõre, esetleg lesz családod, a játék iránti szenvedélyed viszont esetleg nem csappan, - no akkor mi lesz? Akkor esetleg nem fogsz játszani? - kötve hiszem.
Amúgy pedig, látom megtévesztett a nickemben levõ 16 - feltételezted, hogy az öscéddel beszélsz? Csak egy apró tanács - ne higyj a látszatnak. Esetleg, elõfordulhat még veled (nem kívánom), hogy nehéz helyzetbe kerülsz, vagy a bankra, a családra kell a nehezen megkeresett pénzed fordítani...
Változatlanul szelíden - gondoljatok már bele annak a helyzetébe is, aki nem egy elvetemült gazember, valahogy fenntartja magát, valahogy kiszurkolja mindenek felett a netre a pénzt de esetleg erre már nem futja.. játszani viszont szeret - kerülhetsz akár Te is ilyen helyzetbe. Mellesleg, az Admintól azt kérem, ha olvassa - tüntesse már el, mert felesleges volt nekem is írnom és a válaszod is. Csak elbeszélünk egymás mellett - tudod - bla bla bla
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
2Gb ddr2
7600gt
Ugyan ez a problémám és én is 100-szor telepítettem már , de mountoláskor az egész gép lefagy😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egészen mostanáig senki nem jött hasonló gonddal, meglehetõsen egyedi probléma, magával a letöltött torrentfájllal lesz van valami gond, csak nem jöttem rá, hogy mi: 3 különbözõ programmal tömörítettem, leszedtem még egyszer, átkonvertáltam a fájlt(!), fel és leintalláltam kb. 100-szor a szükséges Daemon-t, ráadásul azóta az tökéletesen mûködik is! Végigpróbálgattam az össze mountolható fájlt és semmivel nem volt gondja, de a Witcher-ét ahogy megpróbáltam mountolni, azonnal szarráfagyott az amúgy tökéletesen mûködõ rendszer!
Te meg szard össze magad, mert csak találgatsz, de azért tényként lövöd be, holott én is végsõ elkeseredésemben -mikor már mindenki játékélményekrõl írt ide- vettem meg, várni akartam vele novemberig.
Amúgy meg nehogy már én legyek a rossz, te patkány, azért, mert törvényes beszerzésre buzdítok valakit!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Nem vitatkozni es okoskodni akarok de egy kerdes: ha mondjuk nem engedhetsz meg magadnak egy rolex orat vagy egy BMW-t akkor lopsz egyet?
En is hasznalok masolt szoftvert mint mindenki, persze, de nehogy mar az legyen leb*szva aki megveszi vagy ezt tanacsolja neked is. Ne uljunk forditva a lovon.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Számtalan embernek kiválóan fut a "másolt" verzió. Nem mindenki engedheti meg magának, mégha oly annyira jó is a játék. Ha akarja megveszi. Olyan mintha ezzel azt mnondanád neki, jól meg vagy büntetve, mert nem vetted meg. Qrvára unom már ezt a pénzes döjföt, nem segíteni akarsz hanem leszólni, kérkedni, hogy neked volt rá pénzed...
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy ne vegye meg, mert ha vki vágyik vmire, megteremti rá az alkalmat és az eszközt. csak sandán hamisd az állítás, mást takar mint ami az igazság.. Nem írom tovább, mert ez ugyanolyan - bla...bla...bla
Michal Kicinski, a CD Projekt alkalmazottja nyilatkozott arról, milyen terveik vannak a The Witcher-el kapcsolatban.
Az úriember egy interjúban ejtett el néhány érdekes megjegyzést, többek között arról is, hogy a fejlesztõcsapat hosszútávon is szeretné biztosítani a The Witcher támogatását. Nem túl távoli terveik között szerepel egy demo, valamint egy SDK, azaz fejlesztõi készlet kiadása is, minek segítségével a játékosok is elkészíthetik saját történetüket Geralt világában. Végezetül pedig még egy jó hír: A CD Projekt már gõzerõvel dolgozik egy új kalandon, amit minden regisztrált vásárló ingyen tölthet majd le.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022