The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mocsárban elveszet gyerek hol lessz? Én sehol sem talláltam...

A legutolsó szefiráról azt írják hogy majd vélewtlenül tzlaálom meg. Ez mit jelent? Mászkáljak a városban és egyszer csak meglessZ?
bardocz
miért nincs kosvelõ és kalstien a házában?és mi van akkor ha megölöm a városban a banditákat?esetleg ha kiirtom az öszes városi õrt?<#idiota>
Vannak érdekes dolgok...nekem egyszer valakivel találkozóm volt, alkonyatig kellett megjönnie.Kb 4 napig vártam rá,óránként odanézve a találkahelyre,az istennek se akart megjelenni.Aztán egyszercsak megjött.Meg valakinek kellett adnom pár palack piát.A kocsmában este nem jelent meg,kb 2 hétig se.Akkor elittam az egészet a részegessel,egybõl jött,hogy mi a pálya😊

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

na sikerült...megint megöltem a kiráylnõt de ugy hogy már befutottam a folyosóba és onnan lootoltam ki...na most megkönnyebbültem😊
CS@
Ott én is jártam úgy, hogy megdöglött már mindenki és kicsit belebugzódtam a törmelékbe és nem sikerült kijutnom belõle.
10perc pöcsölés után reloadoltam és ekkor már direkt figyeltem arra, hogy nehogy törmelékbe maradjak a végén, így már nem volt gond.
Úgyhogy ha esetleg te is úgy állsz hogy a lábad belelóg a törmelékbe akkor próbálj egy reloadot és újra megölni a dögöt.

Nem raksz be egy screenshotot?

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

igen fennt van de olyan mintha 1 láthatatlan fal nem engedne tovább😞
Hát nemtom,nekem nem volt ilyen gondom.Fennt van a 1.1/a patch?

nem mûködik mivel elvileg nincs is ott semmi...elég bugosnak tûnik nekem..
Széllökés?

dede felvettem a királynõbõl a tárgyakat, intró is volt, hogy megnyílt az út elõttem de nemtok átmenni a törmelékeken vagy nemtom pedig elvileg simaán átkéne mennem ott..
Több lehetõség is van:ha látsz a minitérképen egy szürke pacát,na arra nem
tudsz menni.Vagy még nem vettél fel valamit...a királynõbõl?

Sziasztok a kikimór hercegnõt megöltem és elvileg a fal is megnyilt elõttem de nem tudok átmenni egy vonalon...mért van ez?pls segítsetek mert már nagyon idegesít.
Én azt nem értem,az EA mibõl él?Mert a játékaik eléggé gyengék...alapból nem nézek meg egy EA-s játékot,amióta annyit csalódtam bennük.Azt hallottam,hogy a sportjátékaik(állítólag)jók,de ez nem az én mûfajom😊
Amióta annyira lebutították a játékokat....azóta ez van.

"Nem véletlen, hogy minden EA játék 90% körül mozog, pedig kevés kivétellel, ugyanaz, mint egy évvel korábban."

Ez nem igaz. Éppenséggel, hogy elég kevés játékuk mozog 90% körül.
Az öregség nem érdem😊xD

bardocz
az gáz,bár siegfrid be akart venni a rendbe <#fejvakaras>
szar lenne lõrõl kezdeni,mentéseket ki kell törölnöm folyton mert gépemen van vagy 500mega szabad hely😄
Volt már hozzá szerencsém, ismerek pár "valódi" rpg-t...
Max (a rajzoló) egyszer azt találta mondani: én vagyok talán az ország legöregebb szerepjátékosa...

Lehet. Ha veled mehet, akkor becsülni kezd és segít pl kijutni a gátra. Ha nem, azt nem tudom. Kell még neki 10 szörnynyelv is, azt a kocsma melletti hirdetõtáblától veheted föl. Ha Sigfriddel jóban vagy, akkor a rend kovácsa ad el cuccokat, ha nem, akkor nem. Ha a törpe se komál, az gáz, mert akkor nem lesz villámhárítód...

rotator
Pl. kipróbálhatod, mire vinnéd egy idegen (fantasy/sci-fi/stb.) környezetben. A nem kellõen árnyalt szerepjátékokat egynél többször sosem viszem végig, mert valamiért másodjára is ugyanazokat választanám, a másik út kimenetele nem érdekel.

Az csak akkor használható, ha a "rendes" image-bõl már telepítetted. Azaz, ha ezt egyáltalán nem tudod mountolni, akkor mindegy. Egyébként meg arra jó, hogyn e a 7 Gigás full image-t kelljen a diszken tárolni és mountolni, hanem egy 26 megás "fájlocskát".

tibor16
egyet értünk
Sajnálom, egyébként, hogy az egészet szóba hoztam.. rossz reflex volt..
A továbbiakban ezt a fonalat nem folytatom, nem akarok flémelni.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

bardocz
nem segítettem siegfridnek hanem egyedül mentem lehet azért ne ad nekem semmit?
Hát,az a baj,hogy te feltelepíteni sem tudod.A miniimage-s Hsz-em hülyeség volt.Sorry.Szóval próbáld meg kicsomagolni,átkonvertálni valahogy,de az lenne a legjobb,ha leszednéd a Platine-t.A daemonod biztosan tuti?Pro Advanced,úgy telepítetted,hogy kivetted a pipát a Run Daemon mellõl,patchelted?Hozzáadtál Ide drivert?

vala=vele
mini image-t mit kell vala csinálni?
bélanéni
Nem kell túlragozni: aki megengedheti, lehetõleg vegye meg, mert megérdemlik a fejlesztõk. Aki nem tud ennyit erre áldozni, annak marad a virágbolt. Ilyen egyszerû ez. Ebben az esetben a fejlesztõknek inkább elõny a warez, mert kb. 3x annyian reklámozzák a fórumokon hogy milyen szuper, további vásárlásokra buzdítva.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Riddick: Tibor csak abbéli meggyõzõdését fejezte ki,hogy vannak mûködõ warez verziók is,nem muszáj megvenni.Igaz,nem épp baráti stílusban.De te is moderálhatnád magad kicsit,azért ez durva.

Próbáld meg leszedni a mini image-t hozzá.(Gamecopyw.)

bélanéni
Azért szerintem lehetne egy kicsit kultúráltabban is nem egyet érteni! <#duma>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Csak megvan neki, az mds kb 8kb 😊

bélanéni
Van ilyen is? A Platin-os CloneDVD verzióval megy csak a mountol-ós módszer!

tibor16
nahát-nahát - elvesztettük a fonalat?
attól, hogy nem tetszik amit írtam, még lehet kultúráltan viselkedni.
Tény - m.o.-on nem vagyunk abban a helyzetben mint tõlünk nyugatra.
Tény - nem ismered a körülményeit.
Tény, hogy meggondolatlanul szóltam, mert sejtéseim szerint (amit a hsz-ed is mutat) nem sok élettapasztalatod van - bocs, különben tudnál viselkedni.
Mindezektõl független, lehet még akár igazam is.
Arról ne is beszéljünk ugye, hogy ahogy a korban haladsz elõre, esetleg lesz családod, a játék iránti szenvedélyed viszont esetleg nem csappan, - no akkor mi lesz? Akkor esetleg nem fogsz játszani? - kötve hiszem.
Amúgy pedig, látom megtévesztett a nickemben levõ 16 - feltételezted, hogy az öscéddel beszélsz? Csak egy apró tanács - ne higyj a látszatnak. Esetleg, elõfordulhat még veled (nem kívánom), hogy nehéz helyzetbe kerülsz, vagy a bankra, a családra kell a nehezen megkeresett pénzed fordítani...
Változatlanul szelíden - gondoljatok már bele annak a helyzetébe is, aki nem egy elvetemült gazember, valahogy fenntartja magát, valahogy kiszurkolja mindenek felett a netre a pénzt de esetleg erre már nem futja.. játszani viszont szeret - kerülhetsz akár Te is ilyen helyzetbe. Mellesleg, az Admintól azt kérem, ha olvassa - tüntesse már el, mert felesleges volt nekem is írnom és a válaszod is. Csak elbeszélünk egymás mellett - tudod - bla bla bla

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Az MDF része nincsen meg?Mert az is kellene hozzá....

Úgy érted mdf + mds? Tudnál róla sfv-t vagy md5-öt küldeni?

bitcomet, MDS
Nekem a Platin van,az kifogástalanul ment.Lehet,hogy a képfájl a hibás,milyen progival szedted,és milyen formátumban volt?

MULTI5
Melyik féle van neked,a CLONEDVD-PLATIN?

2800 MHz
2Gb ddr2
7600gt
Hi
Ugyan ez a problémám és én is 100-szor telepítettem már , de mountoláskor az egész gép lefagy😞
macleody
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól emlékszem sehogy. Vagy valami küldi volt, vagy már kinyitották a temetõt. Azt hiszem miután átjutottam a kereskedõ negyedbe már nyitva volt.
Riddick21
Te szarházi, a kurva anyádért találgatsz, olvass vissza, párszáz hsz-szel korábban itt könyörögtem segítségért, eszemben nem volt megvenni az angol verziót! Rohadt jó, baszki, te jobban tudod, hogy mi a gondja, ugye?

Egészen mostanáig senki nem jött hasonló gonddal, meglehetõsen egyedi probléma, magával a letöltött torrentfájllal lesz van valami gond, csak nem jöttem rá, hogy mi: 3 különbözõ programmal tömörítettem, leszedtem még egyszer, átkonvertáltam a fájlt(!), fel és leintalláltam kb. 100-szor a szükséges Daemon-t, ráadásul azóta az tökéletesen mûködik is! Végigpróbálgattam az össze mountolható fájlt és semmivel nem volt gondja, de a Witcher-ét ahogy megpróbáltam mountolni, azonnal szarráfagyott az amúgy tökéletesen mûködõ rendszer!

Te meg szard össze magad, mert csak találgatsz, de azért tényként lövöd be, holott én is végsõ elkeseredésemben -mikor már mindenki játékélményekrõl írt ide- vettem meg, várni akartam vele novemberig.
Amúgy meg nehogy már én legyek a rossz, te patkány, azért, mert törvényes beszerzésre buzdítok valakit!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Idezet:"Nem mindenki engedheti meg magának, mégha oly annyira jó is a játék. Ha akarja megveszi. Olyan mintha ezzel azt mnondanád neki, jól meg vagy büntetve, mert nem vetted meg."

Nem vitatkozni es okoskodni akarok de egy kerdes: ha mondjuk nem engedhetsz meg magadnak egy rolex orat vagy egy BMW-t akkor lopsz egyet?
En is hasznalok masolt szoftvert mint mindenki, persze, de nehogy mar az legyen leb*szva aki megveszi vagy ezt tanacsolja neked is. Ne uljunk forditva a lovon.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Nem hiszem,hogy a gépe lenne kevés hozzá.NekemIntel 2800Mhz,1GB noname ram,Ati 9600Xt sapphire 256Mb van,és minimumon tûrhetõen futott,szaggatásmentesen.Szerintem vagy nem D-Tools pro Advanced-je van,vagy pedig nem jól rakta fel.

tibor16
Megveteted vele, pedig lehet a gépe nem elég hozzá. Feláll a szõr a hátamon, valahányszor végig olvasom ezt a sablon dumát - bla..bla..bla
Számtalan embernek kiválóan fut a "másolt" verzió. Nem mindenki engedheti meg magának, mégha oly annyira jó is a játék. Ha akarja megveszi. Olyan mintha ezzel azt mnondanád neki, jól meg vagy büntetve, mert nem vetted meg. Qrvára unom már ezt a pénzes döjföt, nem segíteni akarsz hanem leszólni, kérkedni, hogy neked volt rá pénzed...
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy ne vegye meg, mert ha vki vágyik vmire, megteremti rá az alkalmat és az eszközt. csak sandán hamisd az állítás, mást takar mint ami az igazság.. Nem írom tovább, mert ez ugyanolyan - bla...bla...bla

Gondolom,aki végigtolta,és tetszett,azok mind várják a második részt.Ha most itt lenne,az késõ.....Szerintem bár érdekel a csapat többi munkája is,azért elsõsorban Geralt-ról szeretnénk hallani😊

grebber
The Witcher: tervek a jövõrõl

Michal Kicinski, a CD Projekt alkalmazottja nyilatkozott arról, milyen terveik vannak a The Witcher-el kapcsolatban.

Az úriember egy interjúban ejtett el néhány érdekes megjegyzést, többek között arról is, hogy a fejlesztõcsapat hosszútávon is szeretné biztosítani a The Witcher támogatását. Nem túl távoli terveik között szerepel egy demo, valamint egy SDK, azaz fejlesztõi készlet kiadása is, minek segítségével a játékosok is elkészíthetik saját történetüket Geralt világában. Végezetül pedig még egy jó hír: A CD Projekt már gõzerõvel dolgozik egy új kalandon, amit minden regisztrált vásárló ingyen tölthet majd le.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Lefagy,vagy bemountolja,és nincs semmi a dvd-n?Az egész gép lefagy,vagy csak a progi?

Riddick21
ha leszedi, akkor is fagyni fog. nincs megoldás.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."