The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
nadályok tényleg viccesek megvárom hogy két lépésre legyen ingni és lecsapom😄
mama2
Ezek a Nádály szörnyek vagy mik nagyon Loálok😄. De a hülye virágot, fákjával, nem tudom ütni😞. Az igni jell meg vagy 5 kell bele amíg meghal😞.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

a negyedik fejezetben a tehén milyen gyümölcsöt szeret? próbáltam neki körtét, epret, és szárítottat is, de nem reagál semmire.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

'ébként, ha vki jobban utánna akar nézni, akkor, lengyel filmrõl lévén szó, az eredeti nevén: ''Wiedzmin'' néven keresgéljen a film/tv sorozat után...

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=Wiedzmin

Isohunt-os link a filmrõl, letölthetõ...

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

bardocz
na én arról pont nem beszéltem vele,de már kezdem sejteni miért rezeg az amulettem raymond házában😄
bardocz
ténylg mikor tanulok új jeleket?csak a aard van vagy mi amit a legelején kapok,és nagyobb lények ellen édeskevés...
sorry, ez nem az...:S

mama2
há áz is ván-é köcce!!!😄<#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen><#taps>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

A film (The Hexer) torrentjének linkje, német dvd rip, remélem jó lesz:

http://www.btmon.com/Video/Unsorted/Der_Hexer_German_Dvdrip_Xvid_www.torrent.to.torrent.html

wedge31
Inkább a tüzes jelet ajánlanám.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

mama2
HÁHÁ...akkor meg van a megoldás(Fákja forever!!!😄), kösz.

wedge31
A tüzet nem szeretik meg van egy penge bevonat most nem ugrik be a neve az is nagyon hatásos.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

mama2
aha értem kösz<#wilting><#wilting>

Fuss, Gerald, fusss!!!!!

mama2
Ataaaa<#wow1><#gonosz1> Van filmbe!!!!!<#worship><#worship>

mama2
Amúgy tudjátok vannak azok a nagy húsevõ növények(írtam is hogy a mocsárba az miatt haltam meg), na most, nincs valami trükjük, hogy könnyebben ki lehessen írtani õket? Mert igy nem tudok a csajszinak vinni fecskefüvet, és nem tudom megfektetni:S.

mama2
Na mék jáccani, mert annyira hiányzik Regalt(ne értsétek félre nem vagyok buzi), csak egy játékot ennyire még nem szerettem😊. És a karakter is a "barátom" lett szinte😊. Ebbõl filmet eltudnék képzelni😊. Ti nem?

BlackShadow
temetõbe úgy olvastam több féle képpen lehet bejutni😊 én úgy jutottam be h a sírásóval beszélgettem raymondot illetõen 😛

a szefírákat meg elég könnyû megtalálni. ott van kalkstein leírásában az összes.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

HAli!

NA meg van hogy mi a film címe!A Fil came az hogy THe hexer és 2001ben adták ki...Sajnos nem találok hozzá még torrentet vagy olyan helyet ahonnan le lehet szedni, csak egyet ami viszont fuzetõs és elég sokat is kell pengetni...Szóval ha valaki talál olyan oldalt ahonnan le lehet szedni a filmet lécci linkelje be!Köszi!
hogy tudok bejuti a kereskedõ negyedbe vagy a temetöbe?
mindegyik ajtó zárva.
lent a csatornába nemtudok bemenni a pokszektásokhoz de kulcsom van az ajtoban állok elküldenek..

még 4 szefira kellene.
de a többit nemtalálom

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

ráomlasztani a bányát, kiszedni belõle a levelet és mész tovább.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Vki tud vmi jó módszert, hogy a Kikimore Queen-t hogy kellene elpusztítani? Hmm?

tibor16
Megnéztem a film bemutatót - úgy látszik egész jól megcsinálták - még a végén lesz egy új "pókember". 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Hi! Készült belõle egy lengyel sorozat.
Ha jól tudom, akkor 13 részes. A címe pedig ott van abban a videóban, amit linkeltél.
De😊azon a quest-en vagyok.Járkáltam már a városba is sokat utána de nem bukkan fel😞

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nálam egyszer Vivaldi házában is volt.

Why so serious?

Vki tud vmi jó módszert, hogy a Kikimore Queen-t hogy kellene elpusztítani?

bardocz
szokott sétálni a templomnál is az egész városban kell keresni,a deketív háza templon kocsma és vincent helyén szokott lenni,én is keresgéltem õt de meglett😉 amúgy csak nem a kard titkát akarod megtudni?😄
Nemtalálom ezt a Zoltan törpöt.A fogadóba szól a küldetés de nincs ott ez a törp.
Semelyik napszakban.Hol találom meg?Térképen sem találom a lakhelyét.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

kösz szépen a fájlt, megoldódott a probléma
Sziasztok!
NEkem még nincs meg a game, várom hogy megjelenjen magyarul és aztán nyomom...De nem is ezért írok, hanem a mi nap nézegettem A videós oldalt amin rá akadtam erre a videóra:http://youtube.com/watch?v=PT7B4RhG_Bw Ebbõl jön a nagy kérdésem:VAn Witcher film???HA igen akkor valaki mondja már meg mi a címe és honnan lejet leszedni...Köszi!
bardocz
nah érdekes,most kosvelõvel találkoztam a szõrös medvében,pedig a raktárban elvileg eldárdáztam...no mind1 ellenben hol tudok szerezni törpe likõrt?
jah és eléggé érdekes volt most raymond a szökése után...valamiért a házában a medál folyamatosan remegett és volt drog az asztalán...nem tudom miért lehetett ez
Feltöltöttem neked ide, remélem tuttam segíteni...

http://files-upload.com/files/609393/ptn-twit.rar

Ja, csak ki kell tömötíteni( sorry az off-ért)

Feltöltöttem neked ide, remélem tuttam segíteni...

http://files-upload.com/files/609393/ptn-twit.rar

hello mindenki!

csak az lenne a kérdésem/kérésem hogy a platin-os verzsönhöz van-e mds, mert nekem csak az mdf van meg (ami a 7gigás) és azt akárhogyan mountoltam, (ide-be DT-pro-val, meg stb...) eddig sehogy sem ismerte fel és most hirtelen arra gontolam, hogy hátha az a gond, hogy nincs meg az mds és azt kéne mountolni...

szóval ha van hozzá mds akkor valaki tudna adni linket hozzá?

ha ez nem befolyásol semmit akkor meg továbbra is maradok szomorú és thetetlen...
Már többen leírták,hol vannak a Sefirák.A mocsárban tuti van néhány.Kosvelõvel ne foglalkozz,nem mindíg játszik szerepet.Nem baj,hogy kinyírtad.

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

bardocz
nekem is írtak a zafírákról vagy mirõl,de aszem már egy van is,ellenben kalsteint nem találom a házában sem éjszaka sem nappal,kosvelõt meg valószinü a raktárban kinyírtam...szerintem kezdhetem elõrõl a játékot...:S se törpök sem rózsa rend se senki nem csinál nekem semmit,shani meg csak szivat az álmával folyamatosan,nem tudom mit csináljak,temetõbe is be kéne mennem,megcsináltam sírásónak kutyás kvesztet mi kell még oda?egy nõnek is leöltem a férje lidércét,de még ne vettem át a jutalmat
mama2
ja ja😊. Meg KELL venni.

Ha jól tudom,akkor szinkronos lesz.

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

zoozoo
Ohh, köszönöm.

rotator
felirat

rotator
Nem, ez csak feliraz, abból is csak béta-szagú.

zoozoo
Áruljátok el, ez az a magyarítás, ami nov 14-én jön ki?

mama2
igen magyarul.

Farkasemberes kérdés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem Vincent volt a Farkasember,valakinek volt más is?

Beszélgess az emberekkel,fedezd fel a világot,csináld meg a küldiket,és gondolkodj,hogy vajon ki lehet a bûnös.Mindíg kapsz valami új infót.Ez a szép benne.Fogadni mernék,hogy egy pár helyszínen még nem voltál.Magyarítva játszod?

mama2
Mocsárban elkisérem az öreget, a fójtólidércekkel nem is lenne gond, csak azok a hülye húsevõ virágok:S. Amúgy ugye a Proffot, kiengedték a börtönbõl és most nyomozok, elmentem a törpéhez, akit a Jetro mondott, de ott azt mondta Gerlat, hogy nem gyanusítja tovább, majd ha lesznek új bizonyítékok, akkor újra megnyitja az ügyet. Na most ha újabb nyomokat akarok, akkor hova kell menni? Én a bankra gondoltam, de nem biztos. A csajszi házában, akivel elmentem Vizilmába, Sáhi asszem, annak bemegyek a házába, és ugye van az öregannya, annaka elviszem a naplóját, és ugye a küldetés tárgyakhoz rakja. Avval majd mit kell kezdeni? Ugye írja hogy aki elolvassa arra halál vár, télleg?

Majd megkapod a 10.et is,csak csináld a többi küldit.De leírták már 56.szor,hogy a detektívnél van.Olvassatok vissza.Ugyanígy a gyerekre is vonatkozik.....

A ygerek közben kiderül... (Majd a 3. fejeze táján lessz meg) Már csak a szefirás kérdés áll...